Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnan uzun süre camlar pislenmiyor Oda bir keresinde banyoyu aynayı böyle temizliyorsa camlarada denemem lazım dedim :) ki sildikten sonra yağmur yağdı inan tek leke kalmadı
Aaa neguzel biseymis o kesin tr ye gittigimde 2-3 tane alirim unutmazsam tabii

Bende markete gittim geldim cook sukurrki artik arabayla kendim gidebiliyorum kendi ufak islerim icin surekli birilerinden yardim istemek zor oluyodu hem karsimdaki insanlarida dusunmek lazim

bugun uyumadim coook sukur simdi esime yemek gazirliycam kendime bol salata yaparim
Yanina ne yapacagima hala karar veremedim

Öğlenlik karnımı da doyurduğuma göre giyinip çıkabilirim Artık akşam üzere ancak gelirim ama sizlerde kaçamaksız ve bol suyla devam edin cumaya kaldı 2

Valla benim öğlen sebze yemeği diyordu ama sebzem kalmadı evde bende onun yerine kendime koca bir kase salata yaptım birde yarım bardak ayran ( yoğurdum da bitti evi kurutmuşum dün üşendim eşime aldıracaktım oda sağ olsun aramadan pat diye geldi )

Akşam yemeğinde zaten haşlama but var bugün yanına bol salata 2 kaşık kadarda yoğurt yada cacık
Butları haşlayıp hazırladım artık akşam ısıtırım salatayı yapana kadar

Bu arada o deterjan için cep telefonuna hatırlatma yap yada not kısmına Türkiyeden alınacaklar listesi yap en başa ekle ben öyle yapınca bir şey unutmuyorum

Hadi kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Görüşmek üzere ben kaçtım

Canım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimet

Canım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimet
Evet gercektende ben buraya ilk basladigim zaman gidiyodum fireksiyon dersine
Ilk gunler umutsuz bisekilde yaziyodum buraya yok ben suremeyecegim bu arabayi diye
Kaptancim sagolsun cok destekledi beni
Ozamanlar
Simdi usta olmasamda kullaniyorum zaten araba otomatik sadece kurallara uymak kaliyo bana

Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık

Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık
Ehliyeti alali cok olmus sirmeye baslamadan azcik direksiyona git istersen zaten otomatik surmek cok kolay
Bide cocuklarla sana cok lazim valla

Bugün yediklerime gelince .

Sabah
Yarım marul yaprağı
Yarım yumurta
Yarım kk hellim peynir
2 zeytin

Öğle
Kıymalı tarhana (bitmeyen çorba yapmislar)
Yoğurtlu semizotu

Ara
2 erik
5-6 kiraz

Akşam
Ispanak yemeği

Ara
Kefir olur heralde..

45 dk. Yürüyüş

İşılcım sen ki senelerce çalışan ayakları yere basan güçlü bir kadınken nasıl oluyor da araba kullanmak için izin almak zorunda kaliyorsun. .
Üzdün beni .. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

ASlında saat 18:00de eve gelmiştim ama ancak yemek yiyip kendime geldim Daha doğrusu hala her yerim ağrıyor yorgunluktan Gidiş geliş 5.5 km kadar yol yürümüşümdür belki daha fazladır ( gittiğim yer 2.5 kg falan )
Sağ olsun Annem Minibüse karşı ne gerek var yürürüz der her zaman Bugünde hava güzelken ben dedim hadi yürüyerek gideriz diye
Dönüşte birde dolu pazar arabası çektim ve malum İstanbulda çok düz yol yoktur

Kuşumu Dişçiye götürdüm ama maalesef kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş o yüzden dişçi bizi Pedodontiye yönlendirdi ( anesteziyle yapılması lazım daha çok ufak dedi ) Dediği yere gittim ama yarın akşam ancak Pedodonti orada oluyormuş ( haftada 2 gün geliyormuş ) neyseki kuşum dişim diye tutturmadı bugün
Yolumuzun üzerinde yeni açılmış bir Diş Polikliniği daha görünce hadi birde ona sorayım dedim ve orada da Pedodonti varmış Allah razı olsun hemen ilgilendi film falan çekti ve evet kesinlikle kanal tedavisi şart dedi tabi iğne yapılacak diye hemen adama işaret ettim hani söylemesin diye Kuzuya da hani bir keresinde başka bir dişçi abi dişini uyutmuştu ya o şekilde yapacak bu abide dedim tabi hazırlıklı gitmemiştim ve doktorda Randevu alınması gerek diyince sadece fiyat alabildim
450 Lira sıkışmış 150 bir dişinde daha çürük var onun dolgusu birde 300 kanal tedavisine yuh anasını satayım uçmuş fiyatlar valla tabi birde Pedodonti doktorları daha pahalıymış normale göre
Bakalım yapacak bir şey yok artık yarın akşam diğer yerde aynı fiyatı verirse hangisi daha çabuk müdahale edebilirse ona yaptırırız

Bağımsızlık güzel bir şey
Allah korusun bir hastalıkta bile kocayı beklemek zorunda kalmamak bile yeterli bir sebep hem Rabbim göstermesin eşin rahatsızlansa sen devreye girebilirsin o an
Kesinlikle aynen devam eminim bir kaç seneye usta şoförlere taş çıkarırsın

Valla benim 19 yıl oldu ehliyet alalı 18 senedir de İstanbul Trafiğinde kullanıyorum ve hep diyorum kesinlikle bir çok erkekten çok daha güzel araba kullanıyorum diye hatta çok kapışmışlığım bile vardı Lambalarda ara gazı verip gülenler oluyordu eskiden hani yanındaki bayan ya nasılsa kalkışı hızlı yapamaz hesabı tabi tozumu yutunca eminim surat ifadeleri değişiyordu
Tabi o ilk senelerdeydi yoksa şimdi kendimden emin ve sakin kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar yaz geliyor hatta buralara geldi bile alışveriş yapayım dedim demez olaydım 42 bedenden yukarısı yok biz ne giyeceğiz acaba

Canım pes etmek yok gerekirse ilk etapta internetten sipariş ver ama eminim daha sonra çok daha güzel şeyler alabileceksin bu seferde hatta bol geliyor diyeceksin

Canım ne olursa olsun kendini sakın korkutma o konuda kimse anasının karnından usta şöför olarak doğmuyor
Eminim bir kaç kere de uzun yola gidersen çok daha rahat olacaksın hem otomatik olunca hata yapma şansı daha az

Kaptanım bu dediğin sır diye bişey değil mi ben de temizlik yapıcam da benim camlar çok kirleniyor dediğini deneyeyim

Kesinlikle tavsiye ederim canım ben eskiden 3 su uğraşıyordum ( bir önden kirini ıslak bezle alıyordum, sonra köpükle iyice siliyordum ve en son da kurulamaya uğraşıyordum deli gibi hatta gazete falanda kullanıyordum )
Şimdi sıkıyorum ve kendi paketinde çıkan beziyle hafif silince bile anında tertemiz parlak oluyor heee pimapenin beyaz yerlerine de işe yarıyor ama bazen çerçeveleri de domestoslu suyla silip öyle camları siliyorum

Keşke daha önce haberim olsaydı kadın geldi dünya cam sildi tüm ev çift cephe her oda cam ayrıca 3 balkon cam vs vs puf camdan ev

Canım Bayramdan önce kadın tekrar gelecekse mutlaka kullansın olmadı sen sık sil iki dakikada nasılsa camlar şu an temiz az da sıksan işe yarar görünmez kalkan gibi bir şey diyordu reklamında baştan inandırı gelmemişti ama banyoyu yaptırınca dur deneyeyim demiştim ve cidden çok işe yarardı

Anammm iki alıntıyı unutmuşum

ISILDURU canım eşini ikna et emin ol oda rahat edecek sen trafiğe alışınca uzun yolda destek olursun hem eşin yorgun olduğunda şöförlüğünü yapmak zorunda kalmaz

YENA Canım menün harika aynen devam

Hayırlı aksamlar herkese

moni ablacım senin sonucunda cok guzelmis masallah...

Su araba konusunda bende kararliyim bu yaz insallah. Benim tayinim bir yerlere çıkınca esim merkeze gelecek. Arabayı ben kullanacağım o zaman. Keyfine tek basina gittigi gunler oldu okula ilce arabasını cekemem diye. Azıcık da o sürüsün dolmusta tramvay da diyorum cok seviniyor benim tayinim olacak ilk defa iyi bir okulda çalışacağım diye. Seninle evlendigimden beri berbat okullarda çalışan da benim otobuslerde sürünen de benim dedim dün kızdım epey. Ben tayin istemeden o tayin isteseydi evlendiğimizde şimdi mis gibi rahattık merkezde.

Iui aksamlar kizlar
yaa benim reglimde sorun var gecen ay degil ondan oncekinde de ayni olmustum her yerim sisti sanki patliycam
galiba jinekolga gitmem lazim bi Ay erkenden oluyorum bi ay gec
Gec oldugum zaman tum vucudum sisiyo sanki bugunlerde bide cok hassas vucudum
Insallah arti cikmam

İnşallah bu tayinden sonra sende eşinde daha rahat edersiniz Herşey de bir hayır vardır
Valla erkekler biraz keyifçi canım bir iki hafta giderse bile sonra da arabayla gideceğim diye tuturmasın
Eşim eskiden hep minibüsle giderdi tabi bu durumda arabama ortak çıkmıyordu :) bir ara kendine araba aldı 1.5 sene kadar iki arabayla daha da rahattık ama sonra baktık ağır geliyor masrafı eşim arabasını sattı daha sonra tabi rahata alışan beyimiz ben arabayla işe gideceğim demeye başladı :) veee benim araba elden gitti
Şimdi paslaşıyoruz tabiki bana araba lazım olunca

Canım ihmal etme ilk fırsatta git bir Jinekologa Belki pco vardır oda çünkü adet düzensizliği yapabiliyor
İnşallah değildir de sadece hava değişimi yada sıkıntıdan da geçmikme yaşıyorsundur
Bol bol su içmeye çalış canım en azından o ödemi biraz atarsın

Bugün nasıl yorulduysam felaket bacaklarım ağrıyor Dönüşte birde dolu Pazar arabasını çekince tam kardiyo oldu bana
Yarında sevabına şu tüllerimi yıkıyayım artık Ramazan girince daha zor gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…