Aaa neguzel biseymis o kesin tr ye gittigimde 2-3 tane alirim unutmazsam tabiiİnan uzun süre camlar pislenmiyorOda bir keresinde banyoyu aynayı böyle temizliyorsa camlarada denemem lazım dedim :) ki sildikten sonra yağmur yağdı inan tek leke kalmadı
memnunum canım Allah bereket versinGeçmiş olsun..
Az ve sık beslenerek minimuma indirirsin rahatsizligini. .
Çok iyi canım. Memnun değilmisin sonuçtan. .
Bende markete gittim geldim cook sukurrki artik arabayla kendim gidebiliyorum kendi ufak islerim icin surekli birilerinden yardim istemek zor oluyodu hem karsimdaki insanlarida dusunmek lazim
bugun uyumadim coook sukur simdi esime yemek gazirliycam kendime bol salata yaparim
Yanina ne yapacagima hala karar veremedim
Canım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimetBende markete gittim geldim cook sukurrki artik arabayla kendim gidebiliyorum kendi ufak islerim icin surekli birilerinden yardim istemek zor oluyodu hem karsimdaki insanlarida dusunmek lazim
bugun uyumadim coook sukur simdi esime yemek gazirliycam kendime bol salata yaparim
Evet gercektende ben buraya ilk basladigim zaman gidiyodum fireksiyon dersineCanım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimet
Kaptanım bu dediğin sır diye bişey değil mi ben de temizlik yapıcam da benim camlar çok kirleniyor dediğini deneyeyimİnan uzun süre camlar pislenmiyorOda bir keresinde banyoyu aynayı böyle temizliyorsa camlarada denemem lazım dedim :) ki sildikten sonra yağmur yağdı inan tek leke kalmadı
Keşke daha önce haberim olsaydı kadın geldi dünya cam sildi tüm ev çift cephe her oda cam ayrıca 3 balkon cam vs vs puf camdan evAaa neguzel biseymis o kesin tr ye gittigimde 2-3 tane alirim unutmazsam tabii
Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcıkEvet gercektende ben buraya ilk basladigim zaman gidiyodum fireksiyon dersine
Ilk gunler umutsuz bisekilde yaziyodum buraya yok ben suremeyecegim bu arabayi diye
Kaptancim sagolsun cok destekledi beni
Ozamanlar
Simdi usta olmasamda kullaniyorum zaten araba otomatik sadece kurallara uymak kaliyo bana
Ehliyeti alali cok olmus sirmeye baslamadan azcik direksiyona git istersen zaten otomatik surmek cok kolayOtomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık
Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık
Bende markete gittim geldim cook sukurrki artik arabayla kendim gidebiliyorum kendi ufak islerim icin surekli birilerinden yardim istemek zor oluyodu hem karsimdaki insanlarida dusunmek lazim
Canım bende arabyı yeni kullanmaya başladım gerçekten çok kolaylık hele çalışanlar için bulunmaz nimet
Merhaba arkadaşlar yaz geliyor hatta buralara geldi bile alışveriş yapayım dedim demez olaydım 42 bedenden yukarısı yok biz ne giyeceğiz acaba
Evet gercektende ben buraya ilk basladigim zaman gidiyodum fireksiyon dersine
Ilk gunler umutsuz bisekilde yaziyodum buraya yok ben suremeyecegim bu arabayi diye
Kaptancim sagolsun cok destekledi beni
Ozamanlar
Simdi usta olmasamda kullaniyorum zaten araba otomatik sadece kurallara uymak kaliyo bana
Kaptanım bu dediğin sır diye bişey değil mi ben de temizlik yapıcam da benim camlar çok kirleniyor dediğini deneyeyim
Keşke daha önce haberim olsaydı kadın geldi dünya cam sildi tüm ev çift cephe her oda cam ayrıca 3 balkon cam vs vs puf camdan ev
Otomatik araba kapıda eşim izin vermiyor iki çocukla ehliyeti alalı 15 yıl oldu bu konuda çok sinirliyim ne zaman surucem ben ya gıcık
Bugün yediklerime gelince .
Sabah
Yarım marul yaprağı
Yarım yumurta
Yarım kk hellim peynir
2 zeytin
Öğle
Kıymalı tarhana (bitmeyen çorba yapmislar)
Yoğurtlu semizotu
Ara
2 erik
5-6 kiraz
Akşam
Ispanak yemeği
Ara
Kefir olur heralde..
45 dk. Yürüyüş
Hayırlı aksamlar herkese
moni ablacım senin sonucunda cok guzelmis masallah...
Su araba konusunda bende kararliyim bu yaz insallah. Benim tayinim bir yerlere çıkınca esim merkeze gelecek. Arabayı ben kullanacağım o zaman. Keyfine tek basina gittigi gunler oldu okula ilce arabasını cekemem diye. Azıcık da o sürüsün dolmusta tramvay da diyorumcok seviniyor benim tayinim olacak ilk defa iyi bir okulda çalışacağım diye. Seninle evlendigimden beri berbat okullarda çalışan da benim otobuslerde sürünen de benim dedim dün kızdım epey. Ben tayin istemeden o tayin isteseydi evlendiğimizde şimdi mis gibi rahattık merkezde.
Iui aksamlar kizlar
yaa benim reglimde sorun var gecen ay degil ondan oncekinde de ayni olmustum her yerim sisti sanki patliycam
galiba jinekolga gitmem lazim bi Ay erkenden oluyorum bi ay gec
Gec oldugum zaman tum vucudum sisiyo sanki bugunlerde bide cok hassas vucudum
Insallah arti cikmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?