Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı geceler herkese
Yatmadan menumu paylasayim

Sabah
Yulaf ezmesi süt

Ara
Findık

Oglen
Peynirli sandivic

Ara
3 hurma

Akşam
Patlican tava yogurt salata

Ara
Süt

100 mekik ve 12 bin adım attım.
2 lt su içtim.

Haklisin kaptanim yarin ilk isim randevu almak olsun bari
Ne olur ne olmaz icim rahat etsin bar

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Sabahlar

Dün nasıl yorulduysam bugün biraz daha geç uyandım
Hala bacaklarımda ağrı var ama kesinlikle aynen devam bol hareket, bol su ve listeye uygun beslenmeye devam
Yarın bildirim günü bakalım bizim takım nasıl bir ortalama ortaya koyacak

Özellikle bugün çok dikkat ediyorsunuz kızlar bol bol suyla devam

Hayırlı geceler herkese
Yatmadan menumu paylasayim

Sabah
Yulaf ezmesi süt

Ara
Findık

Oglen
Peynirli sandivic

Ara
3 hurma

Akşam
Patlican tava yogurt salata

Ara
Süt

100 mekik ve 12 bin adım attım.
2 lt su içtim.

Süpersin canım bir tek şu suyu biraz daha çoğaltırsan emin ol çok daha güzel faydasını göreceksin hem bağırsaklarda daha rahat çalışır

Sizede geçmiş olsun Aman ağrı tutmadan hemen dolgusunu yaptırın en azından kanal tedavisiyle uğraşmazsınız
Bak ben şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsak diye sonuçta anesteziyle olmak zorunda ve kanal tedavisi de öyle iki dakikalık iş değil kuşumu nasıl zaptedeceğiz diye Çektirme imkanı olsa daha kolay olurdu benim açımdan

Gunaydin kizlar
Bugun yaprak toplamaya gidecegiz hava okadar sicakki napicaz bilmiyorum
1 dilim ananas yedim simdilik

Hayırlı günler arkadaşlar dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı bri dilim ekmek bir yumurta peynir zeytin donates salatalık
Ara 3 hurma 3 ceviz
Öğle patlıcan yemeği 7-8 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt bir kase salata
Ara 25 tane fındık bir kupa sütlü kahve
Akşam bir kase sebze çorbası salata 3 kaşık mantı
Arada doğal pudingşekersiz çilekli yarım kase
Su 2,5 lt spor yok 1 saat temizlik yaptım bir saate yakında ütü

Arkadaşlar a101 lerde kahvaltı koymak için saklama kabları gelmişti ondan aldım bir tane çok işe yarıyor artık akşamdan hazırlıyorum kahvaltımı

Cektirsenize kalıcı dış değildir tahminim süt dişidir

Salonun camı bitti ama bende bittim
Yükseklik korkusu olunca 4.cü katta cam silmek tam bir işkence Birde hemen dibimizdeki arasaya ev yaptılar ( gerçi bizden çok aşağıda kalıyor çatısı önümüzü kapatmıyor ) ama ameleler bahçeyle uğraşıyorlar bir tanesinin boynu tutulacaktı yukarı bakmaktan
Valla eşim görseydi kesin inip ağzını burnunu dağıtırdı
Onun yanındaki bina yapıldığında da bir keresinde amelenin biri çatıyı yaparken bana işaret ediyordu telefon numarası versene diye onun duyacağı şekilde söylenmiştim Allah sizin gibileri kahretsin pislik falan diye
Sonraki günlerde balkondayken yine bakmaya devam etmiş eşimde salonun camından fark edince bana bina bitene kadar balkona çıkma yasağı koymuştu

Bir tek balkonun camı kaldı ama onuda akşam üzere eşimle birlikte hallederiz çünkü sürgü cam o tutacak ki ben sileyim

Tüllerde şimdi bitti komşulardan birinden merdiven bulmam lazım merdiveni olan şu an yok evde
Aslında eskiden yemek masası cam tarafındayken ne güzel üzerine çıkıp siliyordum ama şimdi salonun bir ucundan öbür ucuna çekemem valla

Olmadı artık koltuğa uzatırım tülleri eşim gelince halleriz

Öğlenlik yemeğimi de yiyip kuzuyu almaya giderim sonrada az daha iş yapar kızı yine dişçiye götürürüm artık akşam ancak işim bitince damlarım

Gunaydin kizlar
Bugun yaprak toplamaya gidecegiz hava okadar sicakki napicaz bilmiyorum
1 dilim ananas yedim simdilik

Bugün burasıda çok sıcak valla şimdiden böyle Ağustosda artık eririz

Merhabalar
Gününüz guzel geçsin arkadaşlar

Sağ olasın canım sanada kolay gelsin

Ohhh ellerine sağlık benim hala bitmedi
Birde kendi kendime iş çıkardım cumartesi akşamı için Annemle kızkardeşimi iftara davet ettim
Normalde her sene ilk iftarı Annemlerde yapıyorduk hadi bu senede bende olsun dedim hazır temizlik de yapılmışken
Yarında ütülerimi yaptım mı tamamdır gerçi bir sürü ütü var ama yarılasam yine yeter

Arkadaşlar a101 lerde kahvaltı koymak için saklama kabları gelmişti ondan aldım bir tane çok işe yarıyor artık akşamdan hazırlıyorum kahvaltımı

Bende cuma kursa giderken kapaklıya öğlenlik yemeğimi koyacağım arkadaşlardan biri güveç alıp dağıtacakmış öğlenlik hatta banada ısrarla yersin dedi bende önce kursa gitmesem mi dedim ama bu sefer kurstan geri kalacağım o yüzden yanımda götürürüm dedim oda ısrar ederse çaktırmadan yedim ayağına kapaklıya koyup çantama atarım nasılsa kalabalıkta beni mi gözleyecek

Cektirsenize kalıcı dış değildir tahminim süt dişidir

İnşallah öyledir de çekilir oda kurtulur bende
Bir arkadaş arkadaki dişler süt dişi olmaz diyordu ama emin değilim doktor ne derse ona inanırım benim de bildiğim süt dişidir ilk çıkanlar ve en arkada da olsa yenisi çıkar

Anammmm Tüllerimi de astım ama bende bittim
Az dinlenip hemen öğleni yiyip sokağa atayım kendimi
Yoruldum ama mis gibi oldu tüllerde camlarda Güneşlikleri de ayarladım ben dişçiye giderken çalıştırırım büyük kız asar bitince
Eve gelince de ütülenecekleri ayırıp diğerleri yerleştiririm dolaba Nevresimleride sökmüştüm onlarıda geçiririm ki yarına pek bir şey kalmasın

Aynen valla kardeşim babam yada eşim şoförlüğümu yapıyor yada taksi son çare o kadar pinpirik ki panik atak kendisi
Canım benim eşim de aynıydı taki bir ay öncesine kadar artık ben öyle bunalttım ki sürekli beni şuraya burak buraya bırak dedim o da mecbur vermek zorunda kaldı arabayı

Kaptanım ben çalıltığım için daha bahar temizliği yapmadım valla ramazan da nasıl yapıcam bilmiyorum perdeler halılar batmış durumda

Bende arkadakiler kalıcı saniyordum diş Dr arkadaşımız geldi şehir dışından yatılı ona sordum hepsi dökülüyormus fakültede bölüm başkanı kendisi doğrudur zaar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…