- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kaptanım ben çalıltığım için daha bahar temizliği yapmadım valla ramazan da nasıl yapıcam bilmiyorum perdeler halılar batmış durumda
Bende arkadakiler kalıcı saniyordum diş Dr arkadaşımız geldi şehir dışından yatılı ona sordum hepsi dökülüyormus fakültede bölüm başkanı kendisi doğrudur zaar:)))
Üç bilinmeyenli denklem gibi sabahta bizim dişçide randevumuz var çürük apse yapmış agrimadan etmeden hay Allah'ımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kakılmış Kaptanınız geldi
Anam bugün cidden Kakılmış gibi temizlik yaptım durdum evdeykensonrada dişçiye götürdüm kızı ve saat 18:45de ancak eve girebildim
Yemek yedim hemen sonrada balkonun camları kalmıştı onlarıda hemen silip tülünü astım
Son bir posta daha beyazları makineye attım şimdi dinleniyorum şükürler olsun
Gerçi bu gece çocuklar yattıktan sonra hemen köşe koltuğumu da sileceğimMalum yarın kurs var ve geç geliceğim halim kalmaz iş yapmaya Anaaa şimdi aklıma geldi nevresimleride sökmüştüm yıkanması için onları unuttum neyse az dinlenip onlarıda geçiririm ki mis gibi yatayım
Yarına bir tek ütülerim kalır o zamanda
Valla bende kıvırmaya çalışıyordum hani zaten her gün birşeyler yapıyorum diye ama sonra kendi kendime Annemleri de ilk iftara çağırınca hadi yapayım dedimAnam sağ olsun çok titiz valla kalayı basar ne diye hala camlarını silmedin getir bir bez birlikte yapalım iki dakikada diye Yeni evliyken kaç kere öyle her geldiğinde getir bir bez iki dakikada yapalım diyip bütün evi kaldırmışlığı var gerçi uzun zamandır yapmıyor ama gelince ille yapacak bir şey bulur ufakta olsa bende kızıyorum bana temizliğe mi çağırdım seni diye oda aman ne olacak elime mi yapışır iki çocukla fırsatın olmayabilir bari bir işin eksik olsun diye
Ben ona gittiğimde de aynısını ben ona yapıyorumsen artık yaşlandın otur kız yerine ben yaparım diye
Bir yandan çok iyi oldu çağırdığım yoksa kesin kıvırır Bayrama yakın camları silerim derdimhalımı bir tek ay başında yıkamaya veririm ki Bayrama kadar ancak getirirler yoksa son haftaya bırakırsam
Valla bende anlamadım canım bu akşam gittiğimizde aynısını söylüyorkalıcı dişi o diye
Şaşırdım kaldımAllahtan normal çürükmüş daha doğrusu sinirlere yaklaşmış büyük ihtimalle normal dolgu yapabiliriz ama en kötü ihtimalle kanal tedavisi olur dedi
Salı gününe randevu verdi hemde 3 eO günü de Kontrolüm var Diyetisyende ama bakalım olmadı Annemle Dişçide buluşuruz yada Annem götürecek mecbur kızı dişçiye eğer geçikicek gibi olursam
Hatun o polikliniğe sadece salı ve perşembe geliyormuş hatta ben perşembeye olsa daha iyi olur dedim ama o gün doluymuş yoksa bir sonraki salıya sarkacak bu seferde kanal tedavisine dönebilir
Kız iyice kafam karıştı bunlar acaba para için mi yapıyorlar diyeceğim ama diğerinin 400 dediğine bu 240 dedihani fiyat olarak çok daha uygun öncekine nazaran ama işte boşuna acı çeksinde istemiyorum
Üç bilinmeyenli denklem gibi sabahta bizim dişçide randevumuz var çürük apse yapmış agrimadan etmeden hay Allah'ım
Masallah banu abla harikasın ❤Hadi ilk bildirimde benden gelsin o zaman;
Başlangıç; 118 kg ( rekorum 124.5 kgdu )
Geçen hafta ; 107.8 kg
Bu hafta; 106.6 kg
Giden; 1.2 kg
Yüzde; 1,11 %
Toplam giden; 11,4 kg ( Diyetisyene başladığımdan beri evdeki tartıya göre tabiki )
Çok şükür bugün evdeki tartıda da salı diyetisyende gördüğüm rakamı görebildimdemekki daha da fazla eksi göreceğim Salı günü diyetisyende ( evdeki beni daha fazla tartıyor ama en azından eksi görünce orada da eksi göreceğime emin oluyorum )
Allahın izniyle Bayram hedefim olan 99u göreceğime adım gibi emin oldum ( tabi bunun için listelerime harfiyen uymaya devam edeceğim Allahın izniyle)
Masallah banu abla harikasın ❤
Herkese günaydın...
Kilo bildirimimi de yapayım
gecen hafta 87.6
Bu hafta 86.4
Fark 1.2
% 1.37
Gunaydin hayirli cumalar kizlar...
Kaptanim ben duzenli giremiyorum izine cikmak istiyorum ....
Kilom 88
Motivasyonum yok gorunuste verdim inceldim ama tartiya pek yansimiyor
Hadi ilk bildirimde benden gelsin o zaman;
Başlangıç; 118 kg ( rekorum 124.5 kgdu )
Geçen hafta ; 107.8 kg
Bu hafta; 106.6 kg
Giden; 1.2 kg
Yüzde; 1,11 %
Toplam giden; 11,4 kg ( Diyetisyene başladığımdan beri evdeki tartıya göre tabiki )
Kilo bildirimimi de yapayım
gecen hafta 87.6
Bu hafta 86.4
Fark 1.2
% 1.37
Gunaydin hayirli cumalar kizlar...
Kaptanim ben duzenli giremiyorum izine cikmak istiyorum ....
Kilom 88
Motivasyonum yok gorunuste verdim inceldim ama tartiya pek yansimiyor
harikasınız kızlarBanucum yeni kilom 95.3
*** 8. Takım 519. Etap ***
Oynakbasi34 ( 107,8 / 106,6 / 1,2 / 1,11 % )
Diademe ( 69,9 / / / % )
Yena ( 96,8 / 95,3 / 1,5 / 1,55% )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % ) Üye İzne ayrılmak istiyor
saimeberen ( 59,9 / 59,4 / 0,5 /0,83 % )
türkmenkizi86 ( 87,6 / 86,4 / 1,2 / 1,37 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Azmin zaferi ( 73 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,6 / / / % )
8.Takım Ortalaması; %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?