Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kakılmış Kaptanınız geldi
Anam bugün cidden Kakılmış gibi temizlik yaptım durdum evdeyken sonrada dişçiye götürdüm kızı ve saat 18:45de ancak eve girebildim
Yemek yedim hemen sonrada balkonun camları kalmıştı onlarıda hemen silip tülünü astım
Son bir posta daha beyazları makineye attım şimdi dinleniyorum şükürler olsun

Gerçi bu gece çocuklar yattıktan sonra hemen köşe koltuğumu da sileceğim Malum yarın kurs var ve geç geliceğim halim kalmaz iş yapmaya Anaaa şimdi aklıma geldi nevresimleride sökmüştüm yıkanması için onları unuttum neyse az dinlenip onlarıda geçiririm ki mis gibi yatayım

Yarına bir tek ütülerim kalır o zamanda

Kaptanım ben çalıltığım için daha bahar temizliği yapmadım valla ramazan da nasıl yapıcam bilmiyorum perdeler halılar batmış durumda

Valla bende kıvırmaya çalışıyordum hani zaten her gün birşeyler yapıyorum diye ama sonra kendi kendime Annemleri de ilk iftara çağırınca hadi yapayım dedim Anam sağ olsun çok titiz valla kalayı basar ne diye hala camlarını silmedin getir bir bez birlikte yapalım iki dakikada diye Yeni evliyken kaç kere öyle her geldiğinde getir bir bez iki dakikada yapalım diyip bütün evi kaldırmışlığı var gerçi uzun zamandır yapmıyor ama gelince ille yapacak bir şey bulur ufakta olsa bende kızıyorum bana temizliğe mi çağırdım seni diye oda aman ne olacak elime mi yapışır iki çocukla fırsatın olmayabilir bari bir işin eksik olsun diye
Ben ona gittiğimde de aynısını ben ona yapıyorum sen artık yaşlandın otur kız yerine ben yaparım diye

Bir yandan çok iyi oldu çağırdığım yoksa kesin kıvırır Bayrama yakın camları silerim derdim halımı bir tek ay başında yıkamaya veririm ki Bayrama kadar ancak getirirler yoksa son haftaya bırakırsam

Bende arkadakiler kalıcı saniyordum diş Dr arkadaşımız geldi şehir dışından yatılı ona sordum hepsi dökülüyormus fakültede bölüm başkanı kendisi doğrudur zaar:)))

Valla bende anlamadım canım bu akşam gittiğimizde aynısını söylüyor kalıcı dişi o diye
Şaşırdım kaldım Allahtan normal çürükmüş daha doğrusu sinirlere yaklaşmış büyük ihtimalle normal dolgu yapabiliriz ama en kötü ihtimalle kanal tedavisi olur dedi
Salı gününe randevu verdi hemde 3 e O günü de Kontrolüm var Diyetisyende ama bakalım olmadı Annemle Dişçide buluşuruz yada Annem götürecek mecbur kızı dişçiye eğer geçikicek gibi olursam
Hatun o polikliniğe sadece salı ve perşembe geliyormuş hatta ben perşembeye olsa daha iyi olur dedim ama o gün doluymuş yoksa bir sonraki salıya sarkacak bu seferde kanal tedavisine dönebilir

Kız iyice kafam karıştı bunlar acaba para için mi yapıyorlar diyeceğim ama diğerinin 400 dediğine bu 240 dedi hani fiyat olarak çok daha uygun öncekine nazaran ama işte boşuna acı çeksinde istemiyorum

Üç bilinmeyenli denklem gibi sabahta bizim dişçide randevumuz var çürük apse yapmış agrimadan etmeden hay Allah'ım

Üç bilinmeyenli denklem gibi sabahta bizim dişçide randevumuz var çürük apse yapmış agrimadan etmeden hay Allah'ım

İnternette biraz araştırayım dedim 6 yaş dişi diye bir şey olduğunu öğrendim En arkada çıkan dişlermiş ve genelde süt dişi sanılan dişler aslında kalıcı olanlarmış ve genelde çok çabuk çürür süt dişi sanıldığı için de çekilirmiş fakat bu seferde çene yapısı bozulur diyor
Eşimde süt dişi olsun olmasın biz yaptıralım da sonrası Allah kerim diyor En azından vicdanen rahat oluruz

Umarım seninde fazla sıkıntı yaratmadan hemen acı çekmeden yapılır dişin
Aslında benimde yapılacak çok diş var da bana sıra gelmiyor ki
Her gün düzenli fırçalıyorum bari diğerlerine bir şey olmasın diye ( daha evvel 20lik dişlerin ikisini çektirdim yanındaki dişlerden biri kırıldı kanal tedavisi yapılırken şimdi köprüde olmuyor implantı da hem maddi açıdan hemde açıkçası yemiyor )

Sabah,
hellim peynir,ceviz,kurusoğanla hazırladığım semizotu salatası..

Ara,
erik ve kiraz
yarım bardak ayran

Öğle
ıspanak

Ara,
Limonata

Akşam
Kıymalı kabak

Ara
2 erik,1 çilek,yarım kayısı

50 dk. yürüyüş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek cumanın hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnn

Gerçi bu saatte hepiniz daha uyuyorsunuzdur
Dün nasıl yorulduysam 22:30da baygın düşmüşüm tabi ister istemez bu seferde 05:30da uyandım ama uykumu almış ve çok dinç olarak

Bol su ile güne başladım birazdan da kendime kahvemi yaparım
İnşallah bol bol eksi bildirimler olur bugün herkesin

Hadi ilk bildirimde benden gelsin o zaman;

Başlangıç; 118 kg ( rekorum 124.5 kgdu )
Geçen hafta ; 107.8 kg
Bu hafta; 106.6 kg

Giden; 1.2 kg
Yüzde; 1,11 %

Toplam giden; 11,4 kg ( Diyetisyene başladığımdan beri evdeki tartıya göre tabiki )

Çok şükür bugün evdeki tartıda da salı diyetisyende gördüğüm rakamı görebildim demekki daha da fazla eksi göreceğim Salı günü diyetisyende ( evdeki beni daha fazla tartıyor ama en azından eksi görünce orada da eksi göreceğime emin oluyorum )
Allahın izniyle Bayram hedefim olan 99u göreceğime adım gibi emin oldum ( tabi bunun için listelerime harfiyen uymaya devam edeceğim Allahın izniyle )

Masallah banu abla harikasın ❤

Herkese günaydın...

*** 8. Takım 519. Etap ***

Oynakbasi34 ( 107,8 / 106,6 / 1,2 / 1,11 % )
Diademe ( 69,9 / / / % )
Yena ( 96,8 / / / % )
Huzurvemavi ( 88,3 / / / % )
saimeberen ( 59,9 / / / % )
türkmenkizi86 ( 87,6 / 86,4 / 1,2 / 1,37 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Azmin zaferi ( 73 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,6 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Diademe ( 69,9 / / / % )
Yena ( 96,8 / / / % )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % ) Üye İzne ayrılmak istiyor
ela_hsn ( 94,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Gunaydin hayirli cumalar kizlar...
Kaptanim ben duzenli giremiyorum izine cikmak istiyorum ....
Kilom 88
Motivasyonum yok gorunuste verdim inceldim ama tartiya pek yansimiyor

Canım 300 grda olsa eksi görmüşsün hiç yoktan iyidir
Yine sen bilirsin ama izinli olmak istersen yazdım tabi de buradan uzak kalmamaya çalış ( tabi yoğunluktan peki giremiyorsun belli ki )
Bak bir iki hafta dinlen ama bildirim zorunluluğu olmasada burayı bırakma malum sürüden ayrılanı kurt kapıyor

Diademe ( 69,9 / / / % )
Yena ( 96,8 / 95,3 / 1,5 / 1,55% )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % )
Üye İzne ayrılmak istiyor
ela_hsn ( 94,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Kilo bildirimimi de yapayım
gecen hafta 87.6
Bu hafta 86.4
Fark 1.2
% 1.37

Gunaydin hayirli cumalar kizlar...
Kaptanim ben duzenli giremiyorum izine cikmak istiyorum ....
Kilom 88
Motivasyonum yok gorunuste verdim inceldim ama tartiya pek yansimiyor

Banucum yeni kilom 95.3
harikasınız kızlar

Diademe ( 69,9 / / / % )
Yena ( 96,8 / 95,3 / 1,5 / 1,55% )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % )
Üye İzne ayrılmak istiyor
saimeberen ( 59,9 / 59,4 / 0,5 /0,83 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Eline sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…