Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın güzeller gece burayı okurken kk onarım da dedi ekran kitlendi nihayet geçmişi okuyup geldim nasılsınız görüşmeyeli öperim hepinizi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalar

Eşim kuşumu okula bıraktıktan sonra beni de parka bıraktı
İyiki gitmişim açık havada yürümek okadar iyi geldi ki anlatamam
Tam 35 dakika postacı gibi hızlı yürüdüm hatta en son çok çok hafif koşar gibi gittim Normalde parkta en fazla 4 - 5 tur atabilen ben tam 15 tur attım
Taktım kulaklığı verdim çoşkulu müzikleri ( kendi kendime 5 şarkı bitmeden dinlenmeyeceğim derken fazlasınıda dinlerken kaptırdım kendimi )
İnanılmaz terledim hatta 15 turun üzerine birde 10 dakika aletleri kullanıp tekrar hızlı bir şekilde yürüyerek evime döndüm

Hemen kendimi duşa attım içeri girer girmez nasıl iyi geldi anlatamam size Hazır banyodayken birde abdest alıp İG dün deng geldiğim bir paylaşımda tanımadığım bir hatun bir dileği için yasin okuyabilecek biri varmı demişti onun için 2 tane yasin okudum sonra ara öğünüm olan şekersiz türk kahvemi içtim 1 adet hurmayla hatta öncesinde öğlenlik ve akşamlık sebze yemeğimi ateşe koydum oda o arada pişsin diye nasılsa bu hafta sırf sebze yemeği vermiş yapmışken iki gün yerim

İnşallah bundan sonra hep bu şekilde devam ederim Bir tek yarın çıkamam yürüyüşe çünkü sabahtan bizim şu malum tazminat davamız varmış ordan dönerken yürürüm gerçi oda bir yarım saat kesin yapar

Günaydın güzeller gece burayı okurken kk onarım da dedi ekran kitlendi nihayet geçmişi okuyup geldim nasılsınız görüşmeyeli öperim hepinizi

Çok şükür canım sen nasılsın görüşmeyeli

Hiççç üşenmiyorum ve birazdan öğle yemeğimide listeme uygun yiyip kuzuyu okuldan almaya gidiyorum dönerken birde markete uğrayıp su alırım ( kardio sayılır sanırım )

Tebrikler banu.. yürüyüş her anlam da çok iyi geliyor.. Ama birden yüklenme kendine...
doktorumun önerisiyle ben önce 15 dk. sonra 30 şimdide vakit buldukça 45 dk. yürüyorum...

Tabii sen yine de diyetisyenini dinle :)

Bugün yürüdükçe kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim Şimdilik bayrama kadar her gün 45 dakikayı geçmemek kaydı ile yürümeyi düşünüyorum şu 2li rakamları görünce eminim daha da istekli ve azimli devam edeceğim
Aslında 4 gün yürüyüş yeterli demişti Sibel ama bayrama kadar her gün yürümek istiyorum ( tabi arada fırsatım olmayabilir ) Okullar tatil olunca zaten her gün kızı parka götüreceğim yürüyerek o zamanda sabah çıkmam ve öğlen kuzu oynarken bir kaç tur atarım fırsat o fırsat yada kuzunun bisikletinide alırız yanımıza oda yanımda sürer

Kuzuyu okuldan aldıktan sonra alışverişimizide yaptık maşallah oda eksik buda eksik yok su alayım derken bir elimde 5 kgluk su bir elimde 4 - 5 poşet eşya ( oda 5 kgya yakındı sanırım )
Tam ağırlık çalışması gibi oldu hatta eve gelene kadar tekrar kan ter içinde kaldım
İyi oldu şimdide ara öğünümü yapıyorum

Yettim . :) ama isim var. Mutfaktayim toparlayıp Güllaç yapıcam. Kaç gündür kızım anne Güllaç anne Güllaç diye diye başımı şisirdi. .El mahkum artık. .

Bizimkide her sene bir kere Eniştesine yapıyor GÜllaç çok seviyor diye Allahtan ben sevmiyorum da canım çekmez Eşimde bu akşam yapacak yarın için
Sana kolay gelsin canım

Bende iftarimi yaptim geldim.

Tayinim çıktı bu arada cok şükür. Esim agustosta merkeze tayin isteyecek bende şubatta. Allah nasip ederse.

Afiyet olsun canım ben malum erkenden yedim oruç tutmayıncada o saatte kadar beklemek istemedim hatta yarınki misafirlere de öyle yapacağım hiççç kusura bakmasınlar onlar yemek yerken bende son ara öğünümü yaparım

Hadi hayırlısı canım sayılı gün çabuk geçer ve inşallah en geç şubatta Merkez'e geçersiniz Cidden senin adına çok sevindim

Gözünuz aydın canım.

Çok teşekkür ederim insalah hayırlı olur benim için... Ders saati fazla ek ders yonunden iyi ama bos gunum olmama ihtimali yüksek. Simdiden stresi bastı insallah iyi olur benim için...

İyiyiz canım saol ev halkı evde iş güç bitmiyor kk ya gece bakıyorum anca regl oldum oruç beklemede kaldı şişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…