Günaydın güzeller gece burayı okurken kk onarım da dedi ekran kitlendi nihayet geçmişi okuyup geldim nasılsınız görüşmeyeli öperim hepinizi
Tebrikler banu.. yürüyüş her anlam da çok iyi geliyor.. Ama birden yüklenme kendine...
doktorumun önerisiyle ben önce 15 dk. sonra 30 şimdide vakit buldukça 45 dk. yürüyorum...
Tabii sen yine de diyetisyenini dinle :)
Kızlar akşam oldu hatta gece oldu nerelerdesiniz
Yettim . :) ama isim var. Mutfaktayim toparlayıp Güllaç yapıcam. Kaç gündür kızım anne Güllaç anne Güllaç diye diye başımı şisirdi. .El mahkum artık. .
Bende iftarimi yaptim geldim.
Tayinim çıktı bu arada cok şükür. Esim agustosta merkeze tayin isteyecek bende şubatta. Allah nasip ederse.
Bende iftarimi yaptim geldim.
Tayinim çıktı bu arada cok şükür. Esim agustosta merkeze tayin isteyecek bende şubatta. Allah nasip ederse.
Afiyet olsun canımben malum erkenden yedim oruç tutmayıncada o saatte kadar beklemek istemedim hatta yarınki misafirlere de öyle yapacağım hiççç kusura bakmasınlar onlar yemek yerken bende son ara öğünümü yaparım
Hadi hayırlısı canım sayılı gün çabuk geçer ve inşallah en geç şubatta Merkez'e geçersinizCidden senin adına çok sevindim
Gözünuz aydın canım.
İyiyiz canım saol ev halkı evde iş güç bitmiyor kk ya gece bakıyorum anca regl oldum oruç beklemede kaldı şişimmmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar merhabalar
Eşim kuşumu okula bıraktıktan sonra beni de parka bıraktı
İyiki gitmişim açık havada yürümek okadar iyi geldi ki anlatamam
Tam 35 dakika postacı gibi hızlı yürüdümhatta en son çok çok hafif koşar gibi gittim Normalde parkta en fazla 4 - 5 tur atabilen ben tam 15 tur attım
Taktım kulaklığı verdim çoşkulu müzikleri ( kendi kendime 5 şarkı bitmeden dinlenmeyeceğim derken fazlasınıda dinlerken kaptırdım kendimi)
İnanılmaz terledim hatta 15 turun üzerine birde 10 dakika aletleri kullanıp tekrar hızlı bir şekilde yürüyerek evime döndüm
Hemen kendimi duşa attım içeri girer girmeznasıl iyi geldi anlatamam size Hazır banyodayken birde abdest alıp İG dün deng geldiğim bir paylaşımda tanımadığım bir hatun bir dileği için yasin okuyabilecek biri varmı demişti onun için 2 tane yasin okudum sonra ara öğünüm olan şekersiz türk kahvemi içtim 1 adet hurmayla hatta öncesinde öğlenlik ve akşamlık sebze yemeğimi ateşe koydum oda o arada pişsin diye nasılsa bu hafta sırf sebze yemeği vermiş yapmışken iki gün yerim
İnşallah bundan sonra hep bu şekilde devam ederimBir tek yarın çıkamam yürüyüşe çünkü sabahtan bizim şu malum tazminat davamız varmış ordan dönerken yürürüm gerçi oda bir yarım saat kesin yapar
Çok şükür canım sen nasılsın görüşmeyeli
Kız koptum bu ne hahaha maşallah teyzeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?