Tekne orucu ne canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün geç yatınca ancak 06:45de uyanabildimeskiden benim için çok çok erken olan bir saat şimdi bana geç gibi geliyor alışınca hep erkenden kalkmaya
Bugünde yine yoğun bir gün benim için ama sıfır sıkıntı nerde hareket orada bereket dememişler boşuna
Birazdan kahvaltımı yapıp keyif yaparım sonrada doğru parka yürüyüşe
Hava tam yürüme havası ne yağmur yağıyor nede fazla güneş varhafif serin
Eve geldikten sonra 1.5 saat kadar dinlenip sonra tekrar parka çıkacağım küçük kuzumu tekne orucuna yazdırdığım içinartık ikinci gidişimde kuşum eğlenirken bende keyif yaparım
Akşamda küçük görümceme iftara davetliyiz
Cumaya kaldı 1 gün ona göre sizlerde dikkatli olun ve oruçlu olanlar lütfen bugün akşama doğru tartılsınlar ki doğru bir sonuç elde edebilsinler
Kaptanım kaç kiloyla başladın çok güzel ilerliyorsun diyetisyene de gidiyorsun değil miÇok teşekkür ederim canımaz kaldı 2li rakamlara
Azimle devam
çocuklar öğleye kadar otuç tutar ya ona tekne orucu denirTekne orucu ne canım
Cocuklara tutturuluyo hem alissin hem sevinsin diye oglene kadar bisey yemiyolar. Oglenden sonra yiyebiliyolarTekne orucu ne canım
Ben bildirimde bulunmuştum 85 olacaktı*** 8. Takım 522. Etap ***
Oynakbasi34 ( 104,5 / 103,3 / 1,2 / 1,15 % )
Diademe ( 69,5 / 69,2/ 0,3 /0,43 % )
Yena ( 93,3 / 91,9 / 1,4/1,50 % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,5 / 85,2 / 0,3 / 0,35 % )
Zehra_eymen ( 85,9 / / / % ) Geçen hafta Bildirimde bulunmadı, yüzdesi 2ye bölündü
8.Takım Ortalaması; %
Banucum
Yeni kilom 91.9
Tekne orucu ne canım
Kilo bildirimim 85 burdan şunu anlıyorum ki aç kalarak kilo verilmiyor ne tatlı yiyorum ne hamur işi yine de gram gram eksiliyor kilo almadığım için şükretmem lazım heralde
Kaptanım kaç kiloyla başladın çok güzel ilerliyorsun diyetisyene de gidiyorsun değil mi
maşallah çok güzel vermişsin darısı bizlereSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı günler
Sabah hastaneye sonuçlara almaya gittim hatta dönüşte de havuza uğrayacaktım ama maalesef kızın idrarında biraz mikrop görünmüş sanırım hasta olacakdoktor o yüzden önce Antibiyotik kullansın Bayramdan sonra gel tekrar idrar tahlili yaparız dedi
Tabi ilk etapta tüh şimdi havuza kadar yürüyecektim diye düşünürken sonradan ya ne alaka benim yürümeme engel değil ki bu durum dedim
Minibüse direk hastane önünden bineceğime yürüyebildiğim kadar yürür öyle binerim dedim
Sonra verdim müziği kulaklıklara ve attım kendimi yollara
Hatta bir ara ufak bir çocuk Annesiyle yolda yürürken bir baktım yanımda koşmaya başladıen fazla 4 - 5 yaşlarındaki sıpa benim spor yaptığımı anladı Annesi arkadan biz önden ( bana istemeden eşlik etti ) uzun bir mesafe yürüdük ( onlarda aynı yolda ilerleyeceklermiş )
Arada ufaklık nefes nefese kalıp durdu sonra tekrar yanımda koşmaya başladıokadar hoşuma gitti ki sanki destek oluyormuş gibi üstelik tek kelime etmeden sadece birbirimize arada bakıp gülümsedik
Hadi az daha hadi az daha derken resmen yolun yarısını yürümüşüm
Hatta eve gelince eşime nerden nereye kadar yürüdüğümü söyleyince helal kız sana cidden süpersin ben olsam asla yürüyemem okadar yolu dedi
Eve geldiğimde tabanlarım ağrıyordu ( belli bir yerden sonra tabi mecbur minibüse bindim yoksa yollarda bayılırdım kesin çünkü felaket sıcakda vardı)
Öğlen yemeğimi yerken bile daha çok zevk aldım sonuçta hak ettim
Az koltuğa uzanayım dedim 1 saat kadar uyumuşum ama çoooook iyi geldiinanılmaz iyi hissediyorum kendimi
Şimdide az daha oturup bir 45 dakika sonra da küçük kuzumu parka oynamaya götüreceğimhem az da olsa yürümüş olurum hemde kuşum eğlenmiş olur tabi park içinde yürümeyi düşünmüyorum çünkü abartırsam bu sefer ileride kilo verme durursa sporu çoğaltmam gerektiğinde çok daha yüksek süreler yürümem gerekir )
Ha gayret Canım 8li rakamlara az kaldı
Bizim belediye 2 - 3 senedir yapıyor bu etkinliği
Çocuklar sabahtan öğle ezanına kadar oruç tuttuklarında ( gerçi tutmayanda daha evvel adını yazdırdıysa alınıyor etkinliğe ) belli noktalarda Tekne orucu etkinlikleri yapıyorlar
Ezan okunmadan bir dakika evvel çocuklar gök yüzüne ballonlar salıyorlaröncesinde de Hacivat karagöz gösterisi yada Nasrettin Hoca gösterisi izliyor hatta kendileri de sahneye çıkıp katılıyorlar
Tam ezan okunmaya başladığında ise önce top patlamasını temsilen hepsi birer tanede Balon kürdanlarla patlatıyorlarBelediyenin hazırladığı kumanyaları yiyor sonrasında hem macun dağıtılıyor çocuklara hemde yüz boyaması yapıyorlar
Dün sonrasında birde Kukla atölyesi etkinliği vardıyani bütün çocuklar sahnede bir abinin yönlendirmesiyle kendilerine el kuklası yaptılar ve tabiki onlar hatıra kaldı kuzulara
Çarşamba günü içini tekrar kayıt ettirdim kuzuyuo günde Tekne orucu sonrasında Oyuncak boyama etkinliği varmış kuzum sınıf arkadaşlarıyla çok isteyince 3ünü de yazdırdım hem görüşmüş olacaklar hemde tekrar eğlenecekler
Benim kuzu özellikle en son sahnede deli gibi dans ediyordu
Canım dediğin gibi aç kalarak maalesef kilo verilmiyorşükür almıyorsun Ramazanda ama eminim Bayramdan sonra daha sık beslenerek çok daha güzel kilolar verebilirsin
Benim evdeki tartıya göre 118 kgla başladım ( diyetisyende malum hep 1 kg daha az çıkıyorum eve nazaran)
Yani toplamda 1 Nisandan bu yana evdeki tartıya göre 14.7 kg gitmiş oluyor
Rekorum olan 124.5 kgyu baz alırsamda 21,2 kg gitmiş oluyor
banucum saimeberen gelmedi listeyi paylaşıyorum unutmayalım diyeBildirim yapmayan bir tek @saimeberen kaldı
Çok güzel bir etkinlikmis banucum ben eve geldim kilom almış başını gitmiş yazmaya utanıyorum neyse bizimkiler babaya hadi havuza inelim dedi hay inmez olsalardı önce adam havuz malzemeleri.alirken kızın yatağına dengesini kaybedip düştü yatak kenarı koruyucusu ve yatak altındaki tahtalar ağırlıktan kırıldı sonra havuzda küçük kız kaka yapınca apartman topar eve dönerken ıslak bonelele iphone6 anti çantaya atılınca tele su girmiş oda bozuldumu oda yetmedi bizim sıpa yatağına çıkıp ziplamis iyice tahtaları kırıldı Allah sonumuzu hayra çıkarsın aminn
Çok güzel bir etkinlikmis banucum ben eve geldim kilom almış başını gitmiş yazmaya utanıyorum neyse bizimkiler babaya hadi havuza inelim dedi hay inmez olsalardı önce adam havuz malzemeleri.alirken kızın yatağına dengesini kaybedip düştü yatak kenarı koruyucusu ve yatak altındaki tahtalar ağırlıktan kırıldı sonra havuzda küçük kız kaka yapınca apartman topar eve dönerken ıslak bonelele iphone6 anti çantaya atılınca tele su girmiş oda bozuldumu oda yetmedi bizim sıpa yatağına çıkıp ziplamis iyice tahtaları kırıldı Allah sonumuzu hayra çıkarsın aminn
banucum saimeberen gelmedi listeyi paylaşıyorum unutmayalım diyeçünkü mutfakta yemeklerle boğuşuyorum eğer gelirse düzeltiriz inşallah
en son mesajı 9 haziran yani geçen haftaama dün gece siteye giriş yapmış ve size not bırakmadan çıkmış
sen istediğin şekilde düzenlersin geldiğinde izine mi ayırırsın naparsın bilmiyorum canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?