Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sessiz takipciniz ben geldim. Okuyorum yazilanlari. Bugun niyetliyim birde gardrobu bosalttim. Kiyafet sectik yoruldum. Ağır bir soguk algınlığı gecirdim iki gün yattim. Bugün daha iyiyim şükür...

Çok geçmiş olsun canım daha iyisin şükür
Bizde aynı şeyi yaptık da benim eşimde müdahale edince resmen bir tepe kıyafet ayıklandı
Kışlık bir çeketim vardı 5 - 6 senedir giydiğim onu hele en başta attı çünkü her kış kavga ediyorduk giyeceğim giymeyeceksin diye nefret ediyorum bundan çuval gibi ilk önce bunu at dedi artık kışın inşallah gönlüme göre bir şey bulurum yoksa yanarım

Canım sanada kolay gelsin
Çorbalık mantı mı kestiğin hani yayla çorbasını pirinç yerine küçük küçük kesip yapıyorlar ya
Umarım bu gece de gayet hafif ve keyifli geçer

Valla sende özlettin kendini şu Bayramıda atlatalımda toplansın artık şu takım sonra kurbana kadar full gaz devam zayıflamaya

geçmiş olsun canım

Geççmiş olsun canım

Allah razı olsun kızlar...

Ben daha cok esimin ceketlerini ayikladim. 6 yıldır ogretmeniz. Ceketler o kadar birikmis ki... En son bosaltmaya ikna ettim babasına götürecek.
Kendi kıyafetlerimi de ayikladim. Dolabimda bir yeni aldiklarim kaldi ki onlarda bol gelenler var ve icine hic giremediklerim. Resmen bomboş kaldı dolabım... Okul kapandığı için artik dert etmiyorum. Eylülde ödenek yattiğinda insallah tamamen yeni yeni kıyafetler alırım. Hedefime ulaşıncada gönlümce giyinirim.

Kız senin ne çok işin var hergun KV gidiyorsun ama hergun türlü işler edinip uğraşıyorsun valla Allah sabır versin annenler Türkiye'demi acık anana kaç bulunduğun yerdeyse bu ne yaw hergun hamur aç sarma sar vs vs vs

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Ben bu satırları yazarken siz çoktan uyumuş olacaksınız büyük ihtimalle
Görümcemin verdiği iftar yemeğine katıldık ve dönüşte birde onlara çaya uğrayınca ancak 00:30 gibi eve girebildik
Aslında gayet keyifli geçti iftar ve çok şükür hiç kaçamağım yok

Menüde olanlar;
Süzme mericmek ( içtim )
Paçanga böreği ( ağzıma sürmedim )
Ufak İçli köfte ( yedim )
Kızartma ( ağzıam sürmedim )
Ezme salata ( yedim )
Karışık ızgara ( 1 kare tavuk, 1 köfte, 1/2 kebap yedim )
Tatlılardan seçenek olarak triliçe, künefe, kadayıf ve fırın sütlaç vardı ama ben şekersiz çay içtim sadece
İçecek olarak ne istersen o servis edildi ama ben asla kola içmedim ayranda açık diye açıkçası istemedim sadece su içtim

Çok şükür yediklerim ne aç bıraktı ne şişirdi Üzerine birde şekersiz türk kahve misss
Herkes ikramların hepsini yiyince ay şiştik ay midem diyip durdu bende hallerine güldüm
Gelenlerden biri minik çikolara ikram etti onu bile yemem dedim

İnşallah salıda bu istikrarın karşılığını alacağıma eminim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazalar

Dünü hasarsız atlattım ama koşturmacadan fazla su içemediğim için hafif ödem var gibi ayaklarım şiş ( tabi geç yatmamda etkendir ) ama bugün Bahçede bol hareket ve suyla dengelerim Allahın izniyle
Malum salıya az kaldı ve inşallah yine çok güzel eksiler göreceğim

Saat en geç 10:00da yola çıkarız diye konuşmuştuk Annemlerle
Sonradan jeton düştü bugün Babalar günü ve keşke akıl edip birde hediye alsaydım Babacığıma
Neyse bir atraksiyon düşünürüm ben nasılsa hediyesiz ama babama özel bir şekilde atlatmak için Gerçi şimdi aklıma geldi eşime bir gömlek almıştım daha etiketi üzerinde bedeni uyarsa onu olmadı gitmeden paketlerim eşim kendine bayramlık yeni bir gömlek alır nasılsa

Kızkardeşim dün arkadaşlarıyla bahçedeydi o yüzden gelmeyecekler
Gerçi fazlada sevinmek istemiyorum çünkü onun işi belli olmaz atlar gelir öğleden sonra belkide ama inşallah gelmezde dur oturun yapmayın demek zorunda kalmadan keyifli bir gün geçiririz

Evet onun gibi kaptancım inşallah bayram sonu hepimiz toparlanırız

Sorma canım inan bıktım artık eşimin hatrına yapıyorum çoğunu
Hafta sonları geliyoruz olan işleri hallediyorum hatta bugunde bayrama görümcem ve eltimle sarma saracaz
Annemler Türkiye deler
Özledimde iyice onu

İşte bu oluyo kaptancım

Eklentiler

• IMG_0722.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0723.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 34
oynakbasi34 kaptanım beni izne ayirabilir misin. Ben diyetime devam edeceğim tabiki burda bildirimde bulunamayacağım.
Esim memleketine gitti. Babası tekrar ameliyat olacakmış. Beni goturmedi. Bende annemlere geçtim. Bir çok sey getirdim ama tartimi getirmedim. Fırsatım olurda evime gidebilirsem getiririm.
Esimin döneceği tarih belli değil temmuzun 20 sini bulabilir. Hayirlisi artık.

Geçmiş olsun kayinpederine. .
Umarım bir an önce kavusursun tartina. ..

hayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanım oynakbasi34

Kız bu kadar helak etme kendini eşin içinde olsa sanada günah kendi değerini insan kendi bildirmeli bazen annenlere en kısa zamanda kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…