- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sessiz takipciniz ben geldim. Okuyorum yazilanlari. Bugun niyetliyim birde gardrobu bosalttim. Kiyafet sectik yoruldum. Ağır bir soguk algınlığı gecirdim iki gün yattim. Bugün daha iyiyim şükür...
Selam kızlar benim oruc yok bugun ama sabahtan beri lokma sürmedim agzıma insan oruca alışınca canı bile istemiyo zaten kv delerdeyiz yemeye fırsat bulamıyorum
sabah bizim yörelere ait bilmiyorum biliyomusunuz mantı kestim küçücük boncuk mantı
Bizde bayramların olmazsa olmazı kv de de yapamayınca bana kaldı
Neyse yaptım biyirdim şükür akşamada eşimin amcasıgil yemeğe davet ettik onlara hazırlanacagm gecen hafta biz onlara gitmiştik
Arap yengemizin menü bayabi acaipti yani orucumu pilavla acıp azcıkta salata yiyebilmiştim.
Neyse işler beni bekler kızlar hadi by
geçmiş olsun canım
Geççmiş olsun canım
Geçmiş olsun.
Kız senin ne çok işin var hergun KV gidiyorsun ama hergun türlü işler edinip uğraşıyorsun valla Allah sabır versin annenler Türkiye'demi acık anana kaç bulunduğun yerdeyse bu ne yaw hergun hamur aç sarma sar vs vs vsSelam kızlar benim oruc yok bugun ama sabahtan beri lokma sürmedim agzıma insan oruca alışınca canı bile istemiyo zaten kv delerdeyiz yemeye fırsat bulamıyorum
sabah bizim yörelere ait bilmiyorum biliyomusunuz mantı kestim küçücük boncuk mantı
Bizde bayramların olmazsa olmazı kv de de yapamayınca bana kaldı
Neyse yaptım biyirdim şükür akşamada eşimin amcasıgil yemeğe davet ettik onlara hazırlanacagm gecen hafta biz onlara gitmiştik
Arap yengemizin menü bayabi acaipti yani orucumu pilavla acıp azcıkta salata yiyebilmiştim.
Neyse işler beni bekler kızlar hadi by
T turkmenkizi86 geçmiş olsun canım
YENA kızının yeni yaşı kutlu olsun sağlık ve başarı getirsin inşallah
Evet onun gibi kaptancım inşallah bayram sonu hepimiz toparlanırızÇok geçmiş olsun canımdaha iyisin şükür
Bizde aynı şeyi yaptık da benim eşimde müdahale edince resmen bir tepe kıyafet ayıklandı
Kışlık bir çeketim vardı 5 - 6 senedir giydiğim onu hele en başta attı çünkü her kış kavga ediyorduk giyeceğim giymeyeceksin diyenefret ediyorum bundan çuval gibi ilk önce bunu at dedi artık kışın inşallah gönlüme göre bir şey bulurum yoksa yanarım
Canım sanada kolay gelsin
Çorbalık mantı mı kestiğin hani yayla çorbasını pirinç yerine küçük küçük kesip yapıyorlar ya
Umarım bu gece de gayet hafif ve keyifli geçer
Valla sende özlettin kendini şu Bayramıda atlatalımda toplansın artık şu takımsonra kurbana kadar full gaz devam zayıflamaya
Sorma canım inan bıktım artık eşimin hatrına yapıyorum çoğunuKız senin ne çok işin var hergun KV gidiyorsun ama hergun türlü işler edinip uğraşıyorsun valla Allah sabır versin annenler Türkiye'demi acık anana kaç bulunduğun yerdeyse bu ne yaw hergun hamur aç sarma sar vs vs vs
oynakbasi34 kaptanım beni izne ayirabilir misin. Ben diyetime devam edeceğim tabiki burda bildirimde bulunamayacağım.
Esim memleketine gitti. Babası tekrar ameliyat olacakmış. Beni goturmedi. Bende annemlere geçtim. Bir çok sey getirdim ama tartimi getirmedim. Fırsatım olurda evime gidebilirsem getiririm.
Esimin döneceği tarih belli değil temmuzun 20 sini bulabilir. Hayirlisi artık.
Geçmiş olsun kayinpederine. .
Umarım bir an önce kavusursun tartina. ..
Kız bu kadar helak etme kendini eşin içinde olsa sanada günah kendi değerini insan kendi bildirmeli bazen annenlere en kısa zamanda kavuşursun inşallahSorma canım inan bıktım artık eşimin hatrına yapıyorum çoğunu
Hafta sonları geliyoruz olan işleri hallediyorum hatta bugunde bayrama görümcem ve eltimle sarma saracaz
Annemler Türkiye deler
Özledimde iyice onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?