Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun. . Ne zordur taş ağrısı. .

geçmiş olsun canımcım,aman sakın diyetini ihmal etme ucu kaçınca toparlamak zor oluyor
çok geçmiş olsun canım

günaydın şekerler
yepyeni bir hafta,ortası kadir gecesi bitimi arefe ve cuma, sonu bayram hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallahvücudumuza sağlık sıhhat versin hepimiz fıstık gibi olalım inşallah aminn

Günaydin kizlar,

tatilden döndük dün eve, tam 8 makine camasir cikti, hisim cikti onlari yika as bavullari bosalt falan derken.

Su anda tam 90 kg olarak ciktim tartida. Listeye girmem icin ne yapmam gerekiyor?

Hayatimda büyük degisiklikler bekliyor beni, en önemlisi kilo vermek.

65 kiloya düstügüm saniyede bosanma davami acicam!

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Dün gece bahçeden okadar geç döndük ki geldiğimde değil bilgisayarı açmak parmağımı oynatacak halim yoktu
Zaten anında sızıp kalmışım
Sabahta aslında 06:30da uyanmıştım ama uykumu alamadığımdan tekli koltukta az kendime geleyim derken tekrar uyumuşum 08:30da uyandım ve hemen hazırlanıp eşimle sağlık ocağına geçtim eşimin ilaçlarını yazdırmak için
Tabi eşim işe giderken beni bıraktı her yerim okadar ağrıyor ki yürüyüş yapmayı bırakın adım atacak halim yok

Bugün bol bol su içmem lazım çünkü baya ödem var
Eşim elli kere tembihledi bugün hiç bir iş yapma boşver dinlen diye
Bahçede dakika yerimizde durmadık ama şükür artık sadece mahsüller olunca toplama işi kaldı çapa falan hep bitti ama bende bittim insanın popişinin yanları ağrırmı benimki ağrıyor

Bakalım bugün bol su içip o ödemi atayım da yarın ne göreceğim diyetisyen kontrolünde

İşte bu oluyo kaptancım

Tahmin ettiğim şeymiş canım Ellerine sağlık gerçekten zor iş onla uğraşması Aslında bende bir ara erişte yapmak istiyorum ama bakalım fırsat bulabilirmiyim gerçi daha erken iyice sıcaklarda yapmam lazım ki çabuk kurusun

Çok geçmiş olsun canım Kayınpederine
Bu cuma bildirim yap son kez ( olmadı perşembeden yazarsın kilonu ) sonra hemen arkasına not düşeriz izne ayrılmak istiyor üye diye
Eğer tartıyı getirip izne ayrılmaktan vazgeçersen bana mutlaka hatırlat canım

Çok çok geçmiş olsun canım maalesef senin oruç tutmaman gerek benim eşimde senelerce aynı şeyi yaşadı ne zaman RAmazanda oruç tutsa hastanelik oluyorduk en son doktor fırça attı inat etmeyeceksin oruç tutma bol bol su iç böbreklerinden olursun diye

Bildirim yapmadığın için bir uyarı almış oldun ve bir sonraki bildiriminde yüzde 2ye bölünecek ama sıkıntı değil canım
Eğer bu hafta da bildirim yapamayacaksan izne ayıralım seni bildirimsiz Kendini daha iyi hissedince nasılsa dönersin listeye

oynakbasi34 kız banuş bahçede mi kaldın ne ettin sesin çıkmıyor sabahların kraliçesi

Sorma Ayşem valla öldüm de ağlayanım yok
Sabah kahvaltı bile edemedim hemen kapıdan çıkarken ceviz aldım yanıma da az kimseye çaktırmadan ceviz yedim sağlık ocağına metabolizma bari çalışsın diye
yine 2 kgdan fazla çıkıyorum ama resmen balon gibi ayaklarım bol suyla yarına kadar atmam lazım ki doğru bir sonuç alayım

Kolay gelsin canım sana kız tatile gitmek iyi güzel de insan dönüşte daha çok uğraşıyor
Listede olan üyeler hangi kiloda izne ayrıldılarda o kiloya düşünce tekrar listeye dönebiliyorlar ama ilk kez girenler için sıkıntı yok senin zaten deneme süresi diye bir şey kalmadı baya oldu aramıza gireli

Bu arada sanırım enişte bey damarına mı bastı kilo konusunda İnşallah dilediğin kiloya düşersin ama şu boşanma davası eğer çok büyük birşeyler yoksa bence tekrar düşünülebilir Evet kimse yuva yıkmak için evlenmiyor ama devam ettirmek çok büyük sabır gerektiriyor Kendinize zayıflama sürecinde bir şans ver bakarsın eşininde bakarsın sen zayıfladıkça aşkı depreşir de seni kaybetmemek için elinden geleni yapar

Tamam o zaman Listeye girdim mi yani, napcam cuma günleri kilomu bildircem, bide günlül yediklerimi yazcam dimi.

Yok ya tek kilo olsa neyse. Suraya bi liste yapsam yarim günümü alir. Disardan gören derki bu adam kanatsiz melek. Ama bide bana sorun siz onu.
Dogum günüm vardi tatildeyken. Kutlamadi bile, beni devamli yanliz birakti kendi gezdi cocukla ben basbasa kaldik. Hadi dedim neyse kafasini bosaltsin belki iyi gelir. Ama dogum günümde gece yarsina kadar gezdi, sonra odaya gelince bak gec kalmadin, tam vaktinde geldim bak hediyen geldi dedi. Hediyede kendiymis. Zaten pek bi beklentim yok. Bu güne kadar tek bir özel günde bile bisey yapmaz, o günü burnumdan getirir. Zoruma giden, otel ücretsiz olarak aksam yemeginde masayi süslüyor eger istersen, onu bile yapmadi. Arkadaslarla gitmistik, cok zoruma gitti. Cocuk degilim özel ilgi falan beklemiyorum ama ne bilim, bi nice yillara der ya. Arkadaslar bile daha icten ilgilendi benimle, onlar öyle yaptikca ben daha da kötü oldum.
Bu en basiti en hafif kalani. Sonra o banyodayken, insallah hamile kalmamistir, yasayamam ben bu kadinla dedigini duydum. Bisey demedim. Simdi sinavlara hazirlaniyor. Bende sakince bi yol cizmeliyim kendime, hesap kitap islerini bi kontrol edeyim. Maasim azakalcak yakinda, su anda istese o benden nafaka alabilir. Onu beklemem lazim zaten mecburen bi süre. Belli etmeden, sakince kendi hayatimi cizmeye baslamaliyim simdi.

sağolun kızlar teşeklür ederim hastanede bekliyorum hala bana sıra gelmesini oynakbasi34 doktor çarşamba çıkarsın oruç tutmayı unut senin için sakıncalı dedi hastane yemekleri zaten diyet cuma günü eger artıda çıkmazsam listeye giriyim ki sizede zarar vermeyim yoksa izne ayrılırım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım olmuyorsa zorlamanın alemi olmuyor bazen gercekten arkandan konuştugu şey cok ayıp iyi sabretmişsin ben olsam hemen boşanalım derdim heralde
Rabbim yardımcın olsun inşallah

Allah yardımcın olsun canım çok ayıp etmiş eşin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayılırlı akşamlar

Daha yeni yeni yorgunluğumu attım öğleden sonra resmen yine baygın düşmüşüm 2 saat uyudum ama iyi geldi
Bol bol su içmeye çabalıyorum ki yarın en azından eksi göreyim
Akşam yemeğimi de erkenden yedim

Bayramlık 2li rakamlar biraz imkansız oldu gibi ama bayramdan sonraki kontrolümde kesin 99un daha aşağısını bile görmüş olacağım bir hafta geç olsun ama olsun sonuçta bir günde alınmadı ki bir günde vereyim kiloları

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım dediğin gibi mutlaka vardır birşeyler sonuçta hiç bir eş durduk yere boşanmak istemez Hadi doğum gününde gündüz yalnız bıraktı gecede işi espiriye vurup kendini hediye etmeye kalkışmış sonrasında cidden çok ayıp etmiş hatta af edersin ama odunluk yapmış
Kesinlikle bu konuda bende olsam çok kırılırım
Sonuna kadar haklısın canım ve ona en büyük cezayı fıstık gibi olduktan sonra sensiz bırakarak vereceksin
Keşke o haddeye gelmesede eşin hatalarının hepsinden vazgeçip tekrar senin gönlünü kazanamak için çabalasa
Sen zaten ayakları üzerinde duran karakteri güzel bir insansın ve eminim RAbbim sana herşeyin en güzelini nasip eder inşallah...Aminnnn

Tamamdır canım İnşallah sağlıcakla çıkarsın hastaneden de Bayramdan sonra hepimiz daha sıkı tuturız şu zayıflama faslını

Kızlarrrrrrrrrrrr yahu kaç saattir bir Allahın kulu uğramazmı

Gece gece bağırtmayın beni sonra komşu takımlar bu kadın ne bağırıyor deli deli diyecekler
Şaka bir yana ama ben eski dolu dolu muhabbetlerimizi özledim REsmen teskere bekleyen asker gibi şafak sayacağım neredeyse Bayrama var 6 gün hadi 3 günde Bayram gezmeleri desek Şafak 10 diyelim hatta ben geri sayıma da başlıyorum ona göre dönün artık yuvaya

İyi geceler arkadaşlar iki gündür temizlik yapıyorım yanıma yardımcı bulamadım her tarafım dökülüyor birda üstüne ablamla tartıştım ki en iyi anlaştığım ablamdır çok mutsuz ve yorgun bir şekilde kapatıyorum günü yarınımız çok güzel olur inşallah bu arada ben yarın oruç tutmayacağım normaşde sabah yürüyüş planlıyordum ama trmizliği bitiremedim malum tek başına dolaplar camlar duvarlar bitmedi neyseki temizlikte baya kalıri yakıyor herkese iyi geceler hayırlı sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…