Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimhayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanımoynakbasi34
hayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanımoynakbasi34
geçmiş olsun canımcım,aman sakın diyetini ihmal etme ucu kaçınca toparlamak zor oluyoroynakbasi34 kaptanım beni izne ayirabilir misin. Ben diyetime devam edeceğim tabiki burda bildirimde bulunamayacağım.
Esim memleketine gitti. Babası tekrar ameliyat olacakmış. Beni goturmedi. Bende annemlere geçtim. Bir çok sey getirdim ama tartimi getirmedim. Fırsatım olurda evime gidebilirsem getiririm.
Esimin döneceği tarih belli değil temmuzun 20 sini bulabilir. Hayirlisi artık.
çok geçmiş olsun canımhayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanımoynakbasi34
İşte bu oluyo kaptancım
oynakbasi34 kaptanım beni izne ayirabilir misin. Ben diyetime devam edeceğim tabiki burda bildirimde bulunamayacağım.
Esim memleketine gitti. Babası tekrar ameliyat olacakmış. Beni goturmedi. Bende annemlere geçtim. Bir çok sey getirdim ama tartimi getirmedim. Fırsatım olurda evime gidebilirsem getiririm.
Esimin döneceği tarih belli değil temmuzun 20 sini bulabilir. Hayirlisi artık.
hayırlı sahurlar olsun herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın bildirimdede bulunamadım sıkıntılı bi kaç gün geçirdim devamda ediyor gerçi rahatsızlandım hastanedeyim kaç gündür cuma sabahı korkunç bi ağrıyla uyandım belimde apar topar hstaneye gittik tahlil falan yaptılar taş varmış ramazandada suyu az tüketince zorlamışım hala düşmedi ama serumlarla sancılarım daha azaldı taş büyükmüş bugün lazerle kırcaklar bildirim yapmamamın nasıl bi yaptırımı var bilmiyorum yapmam gereken bişi varsa söylersin kaptanımoynakbasi34
Günaydin kizlar,
tatilden döndük dün eve, tam 8 makine camasir cikti, hisim cikti onlari yika as bavullari bosalt falan derken.
Su anda tam 90 kg olarak ciktim tartida. Listeye girmem icin ne yapmam gerekiyor?
Hayatimda büyük degisiklikler bekliyor beni, en önemlisi kilo vermek.
65 kiloya düstügüm saniyede bosanma davami acicam!
Kolay gelsin canım sanakız tatile gitmek iyi güzel de insan dönüşte daha çok uğraşıyor
Listede olan üyeler hangi kiloda izne ayrıldılarda o kiloya düşünce tekrar listeye dönebiliyorlarama ilk kez girenler için sıkıntı yok senin zaten deneme süresi diye bir şey kalmadı baya oldu aramıza gireli
Bu arada sanırım enişte bey damarına mı bastı kilo konusundaİnşallah dilediğin kiloya düşersin ama şu boşanma davası eğer çok büyük birşeyler yoksa bence tekrar düşünülebilir Evet kimse yuva yıkmak için evlenmiyor ama devam ettirmek çok büyük sabır gerektiriyor Kendinize zayıflama sürecinde bir şans ver bakarsın eşininde bakarsın sen zayıfladıkça aşkı depreşir de seni kaybetmemek için elinden geleni yapar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım olmuyorsa zorlamanın alemi olmuyor bazen gercekten arkandan konuştugu şey cok ayıp iyi sabretmişsin ben olsam hemen boşanalım derdim heraldeTamam o zamanListeye girdim mi yani, napcam cuma günleri kilomu bildircem, bide günlül yediklerimi yazcam dimi.
Yok ya tek kilo olsa neyse. Suraya bi liste yapsam yarim günümü alir. Disardan gören derki bu adam kanatsiz melek. Ama bide bana sorun siz onu.
Dogum günüm vardi tatildeyken. Kutlamadi bile, beni devamli yanliz birakti kendi gezdi cocukla ben basbasa kaldik. Hadi dedim neyse kafasini bosaltsin belki iyi gelir. Ama dogum günümde gece yarsina kadar gezdi, sonra odaya gelince bak gec kalmadin, tam vaktinde geldim bak hediyen geldi dedi. Hediyede kendiymis. Zaten pek bi beklentim yok. Bu güne kadar tek bir özel günde bile bisey yapmaz, o günü burnumdan getirir. Zoruma giden, otel ücretsiz olarak aksam yemeginde masayi süslüyor eger istersen, onu bile yapmadi. Arkadaslarla gitmistik, cok zoruma gitti. Cocuk degilim özel ilgi falan beklemiyorum ama ne bilim, bi nice yillara der ya. Arkadaslar bile daha icten ilgilendi benimle, onlar öyle yaptikca ben daha da kötü oldum.
Bu en basiti en hafif kalani. Sonra o banyodayken, insallah hamile kalmamistir, yasayamam ben bu kadinla dedigini duydum. Bisey demedim. Simdi sinavlara hazirlaniyor. Bende sakince bi yol cizmeliyim kendime, hesap kitap islerini bi kontrol edeyim. Maasim azakalcak yakinda, su anda istese o benden nafaka alabilir. Onu beklemem lazim zaten mecburen bi süre. Belli etmeden, sakince kendi hayatimi cizmeye baslamaliyim simdi.
Haklısın canım gercekten ama ben gercekten çok yumuşak yüzlüyüm ondan oluyoKız bu kadar helak etme kendini eşin içinde olsa sanada günah kendi değerini insan kendi bildirmeli bazen annenlere en kısa zamanda kavuşursun inşallah
Yumuşak yüzün de derdi hiç bitmez fazla yumuşaklık insanın ezilme sebebi kuzum, uğraşamam yeter yaptıklarım de kes at ay ben çok fenayım iyiyim hoşumda fenayım hiç sessiz kalamamHaklısın canım gercekten ama ben gercekten çok yumuşak yüzlüyüm ondan oluyo
Allah yardımcın olsun canım çok ayıp etmiş eşinTamam o zamanListeye girdim mi yani, napcam cuma günleri kilomu bildircem, bide günlül yediklerimi yazcam dimi.
Yok ya tek kilo olsa neyse. Suraya bi liste yapsam yarim günümü alir. Disardan gören derki bu adam kanatsiz melek. Ama bide bana sorun siz onu.
Dogum günüm vardi tatildeyken. Kutlamadi bile, beni devamli yanliz birakti kendi gezdi cocukla ben basbasa kaldik. Hadi dedim neyse kafasini bosaltsin belki iyi gelir. Ama dogum günümde gece yarsina kadar gezdi, sonra odaya gelince bak gec kalmadin, tam vaktinde geldim bak hediyen geldi dedi. Hediyede kendiymis. Zaten pek bi beklentim yok. Bu güne kadar tek bir özel günde bile bisey yapmaz, o günü burnumdan getirir. Zoruma giden, otel ücretsiz olarak aksam yemeginde masayi süslüyor eger istersen, onu bile yapmadi. Arkadaslarla gitmistik, cok zoruma gitti. Cocuk degilim özel ilgi falan beklemiyorum ama ne bilim, bi nice yillara der ya. Arkadaslar bile daha icten ilgilendi benimle, onlar öyle yaptikca ben daha da kötü oldum.
Bu en basiti en hafif kalani. Sonra o banyodayken, insallah hamile kalmamistir, yasayamam ben bu kadinla dedigini duydum. Bisey demedim. Simdi sinavlara hazirlaniyor. Bende sakince bi yol cizmeliyim kendime, hesap kitap islerini bi kontrol edeyim. Maasim azakalcak yakinda, su anda istese o benden nafaka alabilir. Onu beklemem lazim zaten mecburen bi süre. Belli etmeden, sakince kendi hayatimi cizmeye baslamaliyim simdi.
Tamam o zamanListeye girdim mi yani, napcam cuma günleri kilomu bildircem, bide günlül yediklerimi yazcam dimi.
sağolun kızlar teşeklür ederim hastanede bekliyorum hala bana sıra gelmesinioynakbasi34 doktor çarşamba çıkarsın oruç tutmayı unut senin için sakıncalı dedi hastane yemekleri zaten diyet cuma günü eger artıda çıkmazsam listeye giriyim ki sizede zarar vermeyim yoksa izne ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?