ne demek bitanemSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür Ayşeciğim paylaşmış bizim listeyi çünkü avare ben kadıncağıza mesaj atmayı unuttum
Tam akşam ezanı okununca jeton düştü
Büyük kızım arkadaşlarıyla AVMye gitmişti iftar içinbizimde mahalle iftarı meğer salı günüymüş o yüzden bizde boşda kalınca onların yanına gittik hem büyük kıza o bahaneyle bir iki bir şey alayım dedim
Şükür kendine gömlek beğendi ilk keziçine bir de beyaz tshirt aldık hem her zaman lazım oluyor hemde içim görünüyor diye sonradan gömleği giymemezlik yapmasın dedik
Bir tane de günlük tshirt beğendi kendine
Mİnik kuşum eksik kalırmı tutturdu bende elbise istiyorum diyeaslında yeni almıştım bayramlıklarını ama eline yeşil bir elbise almış ( ona göre su yeşiliymiş ve ona çok yakışırmış ) birde ilk gün giyeceği kıyafetlerin altına beyaz kalın tabanlı bir spor ayakkabı aldı cimcime
Büyük ayakkabı bakmadı bile ama yarın kaçarı yok alacak
Bu arada büyük kızım beni baya bir şaşırttıGratise girdiğimizde kendine cilt bakımı için maske falan aldırdı makyaj yapmam ama bundan sonra kendime çok daha iyi bakacağım üstelik bayramdan sonra da zayıflamak için elimden geleni yapacağım dedi Naısl mutlu oldum size anlatamam
Çok geçmiş olsun canım RAbbim beterinden sakınsınaminnnnn
Kiloya takılma eminim Bayramdan sonra çok daha güzel devam edip alınan bir iki kiloyuda verirsin
Allah razı olsun canımşükür ben sana yazmadan hatırlamışsın sonradan jeton düşünce vayyyy gitti bildirimler diye düşünürken imdada yetişmişsin
ne demek bitanemsenin tabirinle kuyruğu yanmış kedi gibiydim mutfakta aklıma gelince paylaşayım dedim arada kaynamasın diye
ay ben yerim o ,su yeşili elbisenin yakıştığı kuzuyu
kızz senin büyük kız aşık olmuş olmasın
ne demek bitanemsenin tabirinle kuyruğu yanmış kedi gibiydim mutfakta aklıma gelince paylaşayım dedim arada kaynamasın diye
ay ben yerim o ,su yeşili elbisenin yakıştığı kuzuyu
kızz senin büyük kız aşık olmuş olmasın
Kız çocukları büyüynce direk bakım ürünleri alıyorlar. :)
Güle güle giysinler kıyafetleri banu..
Biz daha bayramlık işine girmedik.. Oğlana ayakkabı şart çünkü yıprandı baya bayramlık adı altın da yenilenmiş olur :)
Kızımın da doğum günü nedeniyle bugün pantolon ve üst aldım hem bayramlık hem doom günü şeysi oldu :)
Gerçi çok kıyafet aldı okula başladığından beri,bu sene sana çalıştım annem diyorum gülüyor.
Sağlıklı olsunlar da baska ne isteriz...
böyle diyeceğini biliyordum zatenAy olsun Ayşem Allah aşkına Aşık olsun artıkbelki o bahaneyle az daha kendine çeki düzen verir
Normalde zaten hep saç bakımı yapar aman saçlarım kırılmasın falan diye ama bugün siyah maske falan diyince şaşırdım bende
Eşim bile diyor ben masrafına razıyım yeterki güzel dolansın diye
Normalde her Bayram evde arifeden kavga başlardı yok efendim eşortmanla gitsem ölürmüsünüz, yok Allahın günü işte temiz olduktan sonra tshirt giysem ne olacak falan diye beni deli ederdibugün bayramlık diyince kendi gömlek beğendi gerçi pek benim tarzım değil ama üzerine eve gelince giydi çok kibar durdu altına da siyah kot giyecek birde güzel bir düz günlük deri ayakkabı bulayım yeter
kuzunun doom günü kutlu olsunKız çocukları büyüynce direk bakım ürünleri alıyorlar. :)
Güle güle giysinler kıyafetleri banu..
Biz daha bayramlık işine girmedik.. Oğlana ayakkabı şart çünkü yıprandı baya bayramlık adı altın da yenilenmiş olur :)
Kızımın da doğum günü nedeniyle bugün pantolon ve üst aldım hem bayramlık hem doom günü şeysi oldu :)
Gerçi çok kıyafet aldı okula başladığından beri,bu sene sana çalıştım annem diyorum gülüyor.
Sağlıklı olsunlar da baska ne isteriz...
yok tatlım bu ramazan oruç tutamadığımdan misafir de davet etmedim misafirliğede gitmedim henüzmisafirinmi vardı canım.?
Geç saate kalınca insanın iki ayağı bir papuca giriyor valla :)
böyle diyeceğini biliyordum zaten
kocaman bi aminnnn
kuzunun doom günü kutlu olsun
yok tatlım bu ramazan oruç tutamadığımdan misafir de davet etmedim misafirliğede gitmedim henüzramazanı böyle bitirmeyi planlıyorum bakalım iftara davet edecek pek kimsede yaz sebebiyle pek yok kimi yazlıkta kimi şehir dışında
pazar günü annemlerde 2. iftarımızı yaparız sanırım annem ablam kardeşlerimle
gerçi tüm ramazan oğlum ve gelinim bende iftarda,netten denk geldiğim değişik tarifleri uygulamaya çalışıyorum,mutfak işi bitermi şekerim
YENA Kuzunun doğum günü kutlu olsun canım RAbbim sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin ve bahtıda açık olsun ...Aminnn
moni Ay gece gece benide maymuna çevirdi şu an halimizi görseniz koparsınız halimize yeminle zenciler bile bizden daha açık tenlidir
Hatun aldığı siyah maskeyi şakasına biraz bana da verirsin dedim diye hadi birlikte sürelim dedisürdük ve cidden gülmekten karnım ağrıdı gel selfi yapalım dedim ama paylaşamayacaksın dedi sosyetesi sarsılır bakım yapıyor diye
Bu arada maske kurudukça sertleşiyor ve şu anda Ajda pekkan modundayız mimik bile yapılamıyor değil ağız açmakeşim yada ufaklık uyansa yeminle korkarlar uyku sersemi
oh miss pammuk banuşYENA Kuzunun doğum günü kutlu olsun canım RAbbim sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin ve bahtıda açık olsun ...Aminnn
moni Ay gece gece benide maymuna çevirdi şu an halimizi görseniz koparsınız halimize yeminle zenciler bile bizden daha açık tenlidir
Hatun aldığı siyah maskeyi şakasına biraz bana da verirsin dedim diye hadi birlikte sürelim dedisürdük ve cidden gülmekten karnım ağrıdı gel selfi yapalım dedim ama paylaşamayacaksın dedi sosyetesi sarsılır bakım yapıyor diye
Bu arada maske kurudukça sertleşiyor ve şu anda Ajda pekkan modundayız mimik bile yapılamıyor değil ağız açmakeşim yada ufaklık uyansa yeminle korkarlar uyku sersemi
hayır bitanem çalışmıyor,bebişimiz var 3 aylık, onunla ilgileniyorMonicim gelin çalışıyormu.?
Hatırlıyorum da ilk tanıştığımiz da sevgililerdi yanılmıyorsam.istemeyi düşünüyordunuz. :)
Zaman nasıl geçiyor yahu ..
geçmiş olsun canımSessiz takipciniz ben geldim. Okuyorum yazilanlari. Bugun niyetliyim birde gardrobu bosalttim. Kiyafet sectik yoruldum. Ağır bir soguk algınlığı gecirdim iki gün yattim. Bugün daha iyiyim şükür...
Geççmiş olsun canımSessiz takipciniz ben geldim. Okuyorum yazilanlari. Bugun niyetliyim birde gardrobu bosalttim. Kiyafet sectik yoruldum. Ağır bir soguk algınlığı gecirdim iki gün yattim. Bugün daha iyiyim şükür...
Sessiz takipciniz ben geldim. Okuyorum yazilanlari. Bugun niyetliyim birde gardrobu bosalttim. Kiyafet sectik yoruldum. Ağır bir soguk algınlığı gecirdim iki gün yattim. Bugün daha iyiyim şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?