Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne demek bitanem senin tabirinle kuyruğu yanmış kedi gibiydim mutfakta aklıma gelince paylaşayım dedim arada kaynamasın diye
ay ben yerim o ,su yeşili elbisenin yakıştığı kuzuyu
kızz senin büyük kız aşık olmuş olmasın

Ay olsun Ayşem Allah aşkına Aşık olsun artık belki o bahaneyle az daha kendine çeki düzen verir
Normalde zaten hep saç bakımı yapar aman saçlarım kırılmasın falan diye ama bugün siyah maske falan diyince şaşırdım bende
Eşim bile diyor ben masrafına razıyım yeterki güzel dolansın diye
Normalde her Bayram evde arifeden kavga başlardı yok efendim eşortmanla gitsem ölürmüsünüz, yok Allahın günü işte temiz olduktan sonra tshirt giysem ne olacak falan diye beni deli ederdi bugün bayramlık diyince kendi gömlek beğendi gerçi pek benim tarzım değil ama üzerine eve gelince giydi çok kibar durdu altına da siyah kot giyecek birde güzel bir düz günlük deri ayakkabı bulayım yeter

Kız çocukları büyüynce direk bakım ürünleri alıyorlar. :)

Güle güle giysinler kıyafetleri banu..

Biz daha bayramlık işine girmedik.. Oğlana ayakkabı şart çünkü yıprandı baya bayramlık adı altın da yenilenmiş olur :)

Kızımın da doğum günü nedeniyle bugün pantolon ve üst aldım hem bayramlık hem doom günü şeysi oldu :)
Gerçi çok kıyafet aldı okula başladığından beri,bu sene sana çalıştım annem diyorum gülüyor.

Sağlıklı olsunlar da baska ne isteriz...

misafirinmi vardı canım.?
Geç saate kalınca insanın iki ayağı bir papuca giriyor valla :)

Dediğin gibi onlar iyi olsun da ne yapalım onlara çalışacağız
Bizim ufaklık o konuda zaten incir ağacını dikecek ocağa
İnan ben her alışverişe çıktığımda hep onlara birşeyler alınsın bana alınmasa da olur diyorum tabi bir çoğumuzun olduğu gibi
Valla bakım ürünlerine bile henüz hiç para harcamadım desem yeridir sadece kaz ayakları için bir göz kenarı için krem almıştım onda bile minicik şeye çok gibi geldi bana o para bitti hala kıyıp yenisini alamıyorum

Onlar mutlu olsun da varsın kaz ayakları oluşsun [/QUOTE][/QUOTE]

böyle diyeceğini biliyordum zaten
kocaman bi aminnnn

kuzunun doom günü kutlu olsun
misafirinmi vardı canım.?
Geç saate kalınca insanın iki ayağı bir papuca giriyor valla :)
yok tatlım bu ramazan oruç tutamadığımdan misafir de davet etmedim misafirliğede gitmedim henüzramazanı böyle bitirmeyi planlıyorum bakalımiftara davet edecek pek kimsede yaz sebebiyle pek yok kimi yazlıkta kimi şehir dışında
pazar günü annemlerde 2. iftarımızı yaparız sanırım annem ablam kardeşlerimle

gerçi tüm ramazan oğlum ve gelinim bende iftarda,netten denk geldiğim değişik tarifleri uygulamaya çalışıyorum,mutfak işi bitermi şekerim

YENA Kuzunun doğum günü kutlu olsun canım RAbbim sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin ve bahtıda açık olsun ...Aminnn

moni Ay gece gece benide maymuna çevirdi şu an halimizi görseniz koparsınız halimize yeminle zenciler bile bizden daha açık tenlidir
Hatun aldığı siyah maskeyi şakasına biraz bana da verirsin dedim diye hadi birlikte sürelim dedi sürdük ve cidden gülmekten karnım ağrıdı gel selfi yapalım dedim ama paylaşamayacaksın dedi sosyetesi sarsılır bakım yapıyor diye

Bu arada maske kurudukça sertleşiyor ve şu anda Ajda pekkan modundayız mimik bile yapılamıyor değil ağız açmak eşim yada ufaklık uyansa yeminle korkarlar uyku sersemi

Kızlar maskeyi çıkardım

Kesinlikle herkese tavsiye ederim valla harika birşeymiş evet o an çok komik görünüyor insan ama cildim pammmıııhhh gibi oldu

Siyah nokta diye bir şey kalmadı hee tek dikkat edilmesi gereken kaşlara ve saçlara fazla yakın sürmemek çıkartayım derken biraz saçlarımı da yoldum
Bayıldım cidden en azından arada da olsa yapılabilir özellikle burun için mükemmel

Teşekkür ederim kuzular. .
Aslında da ayin 22 si doğum günü. Ama yurt dışına gidecek yeğenim var ben burdayken dışarıda oturup kutlayalim siz sonra naaparsaniz yapin deyince.:) bugün ön kutlama yapicaz; ) gerçeğini de sonra yeniden pasta alır aramızda da hallederiz.. :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah hesapta 06:30da uyanmıştım bir 5 dakika daha uyuyayım derken bu saat oldu
Nasıl yorulduysam artık
Şimdide hemen kahvaltımı yapıp hazırlanacağım eşimle Eminönüne gideceğiz hatta KV de bizimle gelecek
Şu hamile akrabalara yaptığım kokulu taşlar için malzemem bitti onuda alırım gitmişken tabi gitmişken birde taze Türk kahvesi alırım dün son olanı içmiştim

Öğleden sonra bir ara KPnin mezarına gidilecek maaile görümceler, kv falan
Akşamda büyük görümcemin iftar daveti var büyük bir lokantada oraya gitmeden de kendime ve büyük kıza ayakkabı almaya gideceğiz malum son günlere kalınca kalabalık olur bir şey bulamayız diye bugün halledelim dedik

Yine koşturmacalı bir gün ama inşallah bunuda hasarsız atlatırım

oh miss pammuk banuş

Monicim gelin çalışıyormu.?

Hatırlıyorum da ilk tanıştığımiz da sevgililerdi yanılmıyorsam.istemeyi düşünüyordunuz. :)
Zaman nasıl geçiyor yahu ..
hayır bitanem çalışmıyor,bebişimiz var 3 aylık, onunla ilgileniyorbabanneyim artık
sorma nasıl da çabuk geçiyor zaman

Selam kızlar benim oruc yok bugun ama sabahtan beri lokma sürmedim agzıma insan oruca alışınca canı bile istemiyo zaten kv delerdeyiz yemeye fırsat bulamıyorum
sabah bizim yörelere ait bilmiyorum biliyomusunuz mantı kestim küçücük boncuk mantı
Bizde bayramların olmazsa olmazı kv de de yapamayınca bana kaldı
Neyse yaptım biyirdim şükür akşamada eşimin amcasıgil yemeğe davet ettik onlara hazırlanacagm gecen hafta biz onlara gitmiştik

Arap yengemizin menü bayabi acaipti yani orucumu pilavla acıp azcıkta salata yiyebilmiştim.
Neyse işler beni bekler kızlar hadi by

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabahdan beri ancak fırsat bulabildim yazmaya
Eşim ve KVyle Eminönüne indik ve tam 1 saat yürüdüm
Dün KV benim yürüdüğümü mesafeyi duyduğunda kendi kendime valla helal olsun ben olsam yürüyemem demiş sabahda biraz söylediğimiz saatten geç gidince benim baygın düştüğümü sanmış yok dedim oğlun kalkamadı bir türlü nasıl gülüyor oğlum şu kızcağız yatıp uyusaydı normal derdim dünya yol yürümüş ama sen oturduğun yer de mi yoruldun dedi

Bugünde baya yürüdük Dönüşte eşim beni kuaföre bıraktı ( kaşlar orman olmuştu ) ordan Annesini eve bırakıp bir işini halledip döndü Hesapta maaile mezarlığa gidecektik ama çarşamba gününe ertelediler hem kandil hemde eşimin Eniştesinin işi varmış

Akşamda İftar davetleri var malum Görümcemin oraya ne giysem hiç kıyafetim yok diye dert yanarken ( eşim alışverişide hafta içine erteleyince ) dur yatak odasının dolaplarını bir ayıklayalım dedi yok mok dediysemde indirdi benim dolabı komple Hemen ayıkla bakalım neler bol geliyor neleri dışarı giymem dediklerini dedi
2 saat boyunca onla uğraştık ve ben belki 30 taneden fazla şeyi denedim çıkardım

Ayıklarken okadar çok bol gelen şeyimin olduğunu gördüm ben bile şaşırdım ama inanılmaz hoşuma gitti

Hiç birini tutma bir daha asla onların içine girecek pozisyona gelmeyecek nasılsa dedi ama o an garip bir duyguya kapıldım sanki herşeyimi elimden aldılar Olanlardan da fazla dantelli dekolte olanlarıda eşim ayıkladı isyan edesim geldi ama bunlar sana yakışmıyor hem yenilerine yer açmak lazım diyince az kanar gibi oldum

Daha sonra giyerim zayıflayınca dediğim ve hiç giymediğim kıyafetlerim bile verilecekler arasında kondu 3 - 5 kg verdikten sonra deneseydim en azından bir kerecikte olsa giyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…