- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Canım benim de evliliğimde sorunlarım var eşim pek bilmiyor ama kendi içimde yaşıyorum o sıkıntılar benim eşimde hatasız yanlışsız sanıyor kendini herşeyde ben suçlu oluyorum hep ben alttan alıyorum ama eşimi seviyorum biliyorum ki o da beni seviyor ama huylarımız farklı olunca uzlaşmakta zor oluyo ben evliliğimi nasıl güzelleştiririm muhabbetimizi nasıl arttırabilirim diye araştırıyorum mesela zafer akıncının videolarını izleyip uygulamaya çalışıyorum evde bakara suresini dinliyorum psikolojik olarak etkisi oluyor bolca da dua etmek laxım mübarek günlerde bence bitirmek yerine devam ettirebilmek için sarf et belki o da bunu görür değişir denemekte fayda vardır inşallah Rabbim gönlüne göre versin kardeşim bunlar benim fikirlerim sadeceTamam o zamanListeye girdim mi yani, napcam cuma günleri kilomu bildircem, bide günlül yediklerimi yazcam dimi.
Yok ya tek kilo olsa neyse. Suraya bi liste yapsam yarim günümü alir. Disardan gören derki bu adam kanatsiz melek. Ama bide bana sorun siz onu.
Dogum günüm vardi tatildeyken. Kutlamadi bile, beni devamli yanliz birakti kendi gezdi cocukla ben basbasa kaldik. Hadi dedim neyse kafasini bosaltsin belki iyi gelir. Ama dogum günümde gece yarsina kadar gezdi, sonra odaya gelince bak gec kalmadin, tam vaktinde geldim bak hediyen geldi dedi. Hediyede kendiymis. Zaten pek bi beklentim yok. Bu güne kadar tek bir özel günde bile bisey yapmaz, o günü burnumdan getirir. Zoruma giden, otel ücretsiz olarak aksam yemeginde masayi süslüyor eger istersen, onu bile yapmadi. Arkadaslarla gitmistik, cok zoruma gitti. Cocuk degilim özel ilgi falan beklemiyorum ama ne bilim, bi nice yillara der ya. Arkadaslar bile daha icten ilgilendi benimle, onlar öyle yaptikca ben daha da kötü oldum.
Bu en basiti en hafif kalani. Sonra o banyodayken, insallah hamile kalmamistir, yasayamam ben bu kadinla dedigini duydum. Bisey demedim. Simdi sinavlara hazirlaniyor. Bende sakince bi yol cizmeliyim kendime, hesap kitap islerini bi kontrol edeyim. Maasim azakalcak yakinda, su anda istese o benden nafaka alabilir. Onu beklemem lazim zaten mecburen bi süre. Belli etmeden, sakince kendi hayatimi cizmeye baslamaliyim simdi.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsinsağolun kızlar teşeklür ederim hastanede bekliyorum hala bana sıra gelmesinioynakbasi34 doktor çarşamba çıkarsın oruç tutmayı unut senin için sakıncalı dedi hastane yemekleri zaten diyet cuma günü eger artıda çıkmazsam listeye giriyim ki sizede zarar vermeyim yoksa izne ayrılırım
Saimeberen 2.olmuş tebriklerKızlarrrr bu arada bu hafta Kontrol uygulamasında bizim takım rast gele seçilmiş veeeee geçer not almışız
Hepinizi tebrik ederim
Tartı günü inşallah eksi olur kaptancım merakla bekliyorumNeyse şimdilik yatıyorum malum yarın hesap günü
Sabah erkenden bol eksilerle uyanacağım inşallah
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun
İyi geceler arkadaşlar iki gündür temizlik yapıyorım yanıma yardımcı bulamadım her tarafım dökülüyor birda üstüne ablamla tartıştım ki en iyi anlaştığım ablamdır çok mutsuz ve yorgun bir şekilde kapatıyorum günü yarınımız çok güzel olur inşallah bu arada ben yarın oruç tutmayacağım normaşde sabah yürüyüş planlıyordum ama trmizliği bitiremedim malum tek başına dolaplar camlar duvarlar bitmedi neyseki temizlikte baya kalıri yakıyor herkese iyi geceler hayırlı sahurlar
Tartı günü inşallah eksi olur kaptancım merakla bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım olmuyorsa zorlamanın alemi olmuyor bazen gercekten arkandan konuştugu şey cok ayıp iyi sabretmişsin ben olsam hemen boşanalım derdim heralde
Rabbim yardımcın olsun inşallah
AminAllah yardımcın olsun canım çok ayıp etmiş eşin
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımdediğin gibi mutlaka vardır birşeyler sonuçta hiç bir eş durduk yere boşanmak istemez Hadi doğum gününde gündüz yalnız bıraktı gecede işi espiriye vurup kendini hediye etmeye kalkışmış sonrasında cidden çok ayıp etmiş hatta af edersin ama odunluk yapmış
Kesinlikle bu konuda bende olsam çok kırılırım
Sonuna kadar haklısın canım ve ona en büyük cezayı fıstık gibi olduktan sonra sensiz bırakarak vereceksin
Keşke o haddeye gelmesede eşin hatalarının hepsinden vazgeçip tekrar senin gönlünü kazanamak için çabalasa
Sen zaten ayakları üzerinde duran karakteri güzel bir insansın ve eminim RAbbim sana herşeyin en güzelini nasip eder inşallah...Aminnnn
Canım benim de evliliğimde sorunlarım var eşim pek bilmiyor ama kendi içimde yaşıyorum o sıkıntılar benim eşimde hatasız yanlışsız sanıyor kendini herşeyde ben suçlu oluyorum hep ben alttan alıyorum ama eşimi seviyorum biliyorum ki o da beni seviyor ama huylarımız farklı olunca uzlaşmakta zor oluyo ben evliliğimi nasıl güzelleştiririm muhabbetimizi nasıl arttırabilirim diye araştırıyorum mesela zafer akıncının videolarını izleyip uygulamaya çalışıyorum evde bakara suresini dinliyorum psikolojik olarak etkisi oluyor bolca da dua etmek laxım mübarek günlerde bence bitirmek yerine devam ettirebilmek için sarf et belki o da bunu görür değişir denemekte fayda vardır inşallah Rabbim gönlüne göre versin kardeşim bunlar benim fikirlerim sadece
Doğrudur canım hakkında hayırlısı olsun aranızdaki sevgi ve saygı da bittiyse birşey diyemiyorum Rabbim bir yol açacaktır sanadaGünaydin kizlar,
Bu daha ne ki,benim yerimde baskasi olsa günde bes kere bosardi bu adami. Normal bir insan degil.
Amin
Amin insallah hayirlisi olur. Esimle birlikte arkadas oldugumuz bir cift var, kari koca cok iyi anlasiriz. Bide onlarla konusmayi düsündüm. Dertlesmek icin, yani kadin arkadasimla. Aileme söylemicem. Anneme ne zaman citlatsam, amannnnn sanki bidaha alacagin daha iyi olacak, amannnn erkeklerin hepsi ayni, amannn amannn amannn. Bi sürü bahane siralar. Ama ben artik mutsuzlukdan ölmek üzereyim.
Ah canim benim, zaten bu güne kadar sustuysam yuvam yikilmasin diye. Neler denedim, neler yaptim, nelere katlandim. Yazsam okuyamayacaginiz kadar uzun olur.... Bu güne dek anlamadi benim degerimi anlamazda zaten.
Kaptanım benimde konuşmadığım ve aramızın çok kötü olduğu bir ablam var ve babam da dahil olmak üzere onunla konuşmuyoruz çünkü babama para için etmedği hakaret beddua kalmadı diğer ablamla da bu ablamın yüzünden tartıştım biz küs kalamayız hemen barışırız da işte yaşananlar insanın cannnı sıkıyorSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah erkenden ve çok dinç bir şekilde uyandım şükür
Bol su ve şekersiz Türk kahvemle güne başladım ve inşallah bugün Sibel de bol eksi göreceğim tartıda
Evdeki tartıya pek güvenemiyorum malum canı nasıl isterse öyle gösteriyor
Aynı istikrarla devam inşallahUmarım Cuma sabahı da hepimiz bol bol eksi görürüz
Sana kolay gelsin canımbende azda olsa birşeyler yapmam lazım ama sanırım yarından sonra yaparım gerçi bugün diyetisyenden döndükten sonra az da olsa birşeyler yaparım sonra yine sokağa atarım kendimi ( bugün mahalle iftarımız var ve ailecek oraya gideceğiz nasipse )
Ablanla tartışmanıza üzüldümİnşallah en kısa zamanda barışırsınız Eminim yanlış anlaşılmadan ibarettir
Biz maalesef çok fazla anlaşamayız ama artık eskisi kadar takmıyorumeskiden günlerce uyuyamaz ağlardım bana zarar verdiğinde ( maalesef fesatlık huyu var ve küçüklükten beri hep kendini daha üstün görür, en ufak şeyde tartışma çıkarır )fakat artık takmamaya çalışıyorum canı çıkar huyu çıkmaz o yüzden ben kendi aileme odaklanıp sadece annem babam üzülmesin diye idare ediyorum yoksa çekilecek gibi değil
Keşke bizde can ciğer olsaydık dediğim çok olmuştur ama ne zaman bir araya gelsek mutlaka beni gerecek birşeyler yapar yada söylero yüzden artık çok sık görüşmeme kararı aldım hiç bir sırrımı da vermem çünkü geçmişte defalarca sırf Annemlere karşı beni küçük düşürmek için yetiştirmiş sonrada aaa ben Annemden gizlediğini bilmiyordum derdi
Umarım bugün temizliğini bitirirken bütün sıkıntında akıp gideryeni ve çok daha güzel bir güne merhaba dersin
Aminnnn canım inşallah hepimiz cuma günü harika rakamlar görürüz tartıda
Amin insallah hayirlisi olur. Esimle birlikte arkadas oldugumuz bir cift var, kari koca cok iyi anlasiriz. Bide onlarla konusmayi düsündüm. Dertlesmek icin, yani kadin arkadasimla. Aileme söylemicem. Anneme ne zaman citlatsam, amannnnn sanki bidaha alacagin daha iyi olacak, amannnn erkeklerin hepsi ayni, amannn amannn amannn. Bi sürü bahane siralar. Ama ben artik mutsuzlukdan ölmek üzereyim.
Kaptanım benimde konuşmadığım ve aramızın çok kötü olduğu bir ablam var ve babam da dahil olmak üzere onunla konuşmuyoruz çünkü babama para için etmedği hakaret beddua kalmadı diğer ablamla da bu ablamın yüzünden tartıştım biz küs kalamayız hemen barışırız da işte yaşananlar insanın cannnı sıkıyor
Sağ olsunlar Annelerin hepsi öyleBizlerin aslında biraz alınganlık yaptığımızı bile düşünürler Hani iyi kötü eşi var başında onu koruyacak aman boşanırsa elalem ne der yok hemen kızıma av gözüyle bakarlar tehlikeye girer yada işte bizde zamanında neler yaşadık katlandık lafı gelir hemen
Benim Annemde seneler evvel boşanmaya kalkıştığımda bana günlerce aynı şeyi söyleyip durdu ( ki ben son anda söylemiştim ) Bir tek babamdan hiç beklemediğim bir tepki gördümadam kıyameti koparır diye düşünürken kızım evlenmeye nasıl karar verdiysen tek başına boşanmaya da sen karar vereceksin sonradan sen sebep oldun lafı duymak istemiyorum dedi Hee bizim o dönem tek sorunlarımız ailesiydi ve ikimizde birbirimizi af edersin köpek gibi seviyorduk benim psikolojim daha fazla kaldıramayacak gibiydi ve eşimde iyice benden uzaklaşmıştı o dönem ama iş ciddiye binince adamcağız beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptı iyikide inat etmemişiz diyorum çünkü ikimizde birbirimizin aldığı nefesle dahi ilgileniyoruz
Belki eşin seni kaybetmeyeceğini düşündüğü için bukadar rahat davranıyordur
Dediğin gibi herkes yaşadığını bilir ve sen mutsuzluktan öleceğim diyorsan mutlaka sınıra yaklaşmışsındır
Yine sen bilirsin ama bence de ailene ilk etapta sakın bir şey söylemeanında karışmaya çalışırlar ama evladınızın hatırına son bir kez şans ver derim yazık günah olanlar hep çocuklara oluyor
Evet mutsuz bir yuvada büyümek daha da zararlı olabilir ama ben hep diyorum benim eşim değiştiyse herkes değişebilirhayatta görebileceğin en inatçı insandı o kötü dönemde ve şu an yüzüm az asık olsun bir an daldığımda hemen gelir öper sarılır aşkım bir sıkıntı mı var der
Ben hep derim bir kadın isterse adam edemeyeceği hatta elde edemeyeceği erken yokturyeterki akıllıca davransın
Amin inşallah Allah akıl fikir ve vicdan nasip etsin malesef her ailede bir iki çürük çıkabiliyor bir çürük de tüm aileyi mahvediyorSağ olsunlar Annelerin hepsi öyleBizlerin aslında biraz alınganlık yaptığımızı bile düşünürler Hani iyi kötü eşi var başında onu koruyacak aman boşanırsa elalem ne der yok hemen kızıma av gözüyle bakarlar tehlikeye girer yada işte bizde zamanında neler yaşadık katlandık lafı gelir hemen
Benim Annemde seneler evvel boşanmaya kalkıştığımda bana günlerce aynı şeyi söyleyip durdu ( ki ben son anda söylemiştim ) Bir tek babamdan hiç beklemediğim bir tepki gördümadam kıyameti koparır diye düşünürken kızım evlenmeye nasıl karar verdiysen tek başına boşanmaya da sen karar vereceksin sonradan sen sebep oldun lafı duymak istemiyorum dedi Hee bizim o dönem tek sorunlarımız ailesiydi ve ikimizde birbirimizi af edersin köpek gibi seviyorduk benim psikolojim daha fazla kaldıramayacak gibiydi ve eşimde iyice benden uzaklaşmıştı o dönem ama iş ciddiye binince adamcağız beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptı iyikide inat etmemişiz diyorum çünkü ikimizde birbirimizin aldığı nefesle dahi ilgileniyoruz
Belki eşin seni kaybetmeyeceğini düşündüğü için bukadar rahat davranıyordur
Dediğin gibi herkes yaşadığını bilir ve sen mutsuzluktan öleceğim diyorsan mutlaka sınıra yaklaşmışsındır
Yine sen bilirsin ama bence de ailene ilk etapta sakın bir şey söylemeanında karışmaya çalışırlar ama evladınızın hatırına son bir kez şans ver derim yazık günah olanlar hep çocuklara oluyor
Evet mutsuz bir yuvada büyümek daha da zararlı olabilir ama ben hep diyorum benim eşim değiştiyse herkes değişebilirhayatta görebileceğin en inatçı insandı o kötü dönemde ve şu an yüzüm az asık olsun bir an daldığımda hemen gelir öper sarılır aşkım bir sıkıntı mı var der
Ben hep derim bir kadın isterse adam edemeyeceği hatta elde edemeyeceği erken yokturyeterki akıllıca davransın
Rabbim diğer ablanı islah etsin ...Aminnn
Bol bol dua et canımRabbim inşallah bugün içinde bile ablanla barışmayı nasip eder inşallah...Aminnn
Üzme tatlı canını sonuçta sen Allah rızası için Babana sahip çıkmışsın ve ablana tavır almışsındiğer ablanda bunu fark edip senin gönlünü almak için arayacaktır
Arkadaşlar benim yaşım 30 a dayandı artık malum kırışıklık ve cilt lekelrim oluşmaya başladı önerebileceğiniz krem yada bir yöntem var mıdır
Henüz çok gencsin ama önlemini erkenden alman iyi olur tabii..
Ben o konuda şansliyim cilt problemim hiç olmadı ergenlik dahil. O yüzden özel kremler pek kullanmadım ..
Sadece Nivea gündüz bakım kremi kullanıyorum nemlendirici görevi gören ..
Aslında da bu işi yapan görevliler oluyor büyük kozmetikcilerde onlar cilt analizi yapıp ne kullanacağını onerirler. .[/QUOTE
Haklısın canım bende eczanede analiz yaptırdım yağlıya dönük cildim var ben ve çillerim çok o yüzden sürekli güneş kremi kullanıyorum bulunduğum yerde cilt analizi yapıp dermo kremler bulunan eczane yok ve bizim merkeze yada başka bir yere gitmemiz yakın zaman için pek mümkün değil internetten sipariş vermeyi düşünüyordum bakalım olmazsa biraz daha bekleyip senin desiğin gibi analiz yaptırıp uzman görüşü alarak ürün alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?