Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 523. Etap ***

Oynakbasi34 ( 103,3 / 102,8 / 0,5 / 0,48 % )
Diademe ( 69,2 / 69/0,2 /2,8 % )
Yena ( 91,9 / / / % )
saimeberen ( 59,2 / / / % )
turkmenkızı86 ( 85,2 / / / % )
Zehra_eymen ( 85 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

*** 8. Takım 523. Etap ***

Oynakbasi34 ( 103,3 / 102,8 / 0,5 / 0,48 % )
Diademe ( 69,2 / 69 / 0,2 / 0,29 % )
Yena ( 91,9 / 90,8 / 1,1 / 1,20 % )
saimeberen ( 59,2 / 58,1 / 1,1 / 0,93 % ) Geçen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2ye bölündü
turkmenkızı86 ( 85,2 / 83,6 / 1,6 / 1,88 % )
Zehra_eymen ( 85 / 86 / +1 / - 1,18 % )

8.Takım Ortalaması; 0,600%

Listemiz hazır olduğuna göre hemen paylaşım alanına taşıyayım da arada kaynama durumu olmasın malum ben temizlikle boğuşuyorum bir yandan
Sabah beri 2 posta çamaşır yıkadım, salonu toplarladım, bulaşık makinemi boşaltıp dizdim, çamaşırları asıp kuruyunca topladım ve dağ gibi ütüm var şu anda
Evde klima zaten yok ama vantilatörümüzde geçen sene bozulup çöpe gitmişti şimdi eşimi arayıp greve giriyorum bugün vantilatör en azından alınmazsa ütüleri sen yaparsın diyeyim kesin işe yarar diye düşünüyorum

Bir posta daha yıkanıp asılacak ( kızların nevresimlerini yıkıyacağım birde küçük kuzunun yorganını sudan geçireyimde yıkanmadık pek bir şey kalmasın gerçi bizim yorgan var ama onu bayram sonrası yıkarım öööö geldi artık )

Arkadaşlar kusura bakmayın ben ortalamayı baya düşürmüşüm yoksa herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ediyorum herkesi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bütün gün deli dana gibi evle boğuştum en son kızın oyuncaklarının hepsini ortaya döktüm onları ayıkladım bazılarıyla oynamıyor diye ayrı poşetledim Anneme götüreceğim erkek kardeşim olurda Almanyadan tatile gelirse yeğenim en azından oynar ( büyük Legolar birde bir sürü büyük parçalı Puzzle )
Meğer ne çok gereksiz oyuncak varmış koca oyuncak kutusu yarıya indi :)

4 posta çamaşır yıkayıp kuruttum ( birde onların ütüsü var ama onu yarına bıraktım )
Şimdi büyük kız iftarını yaparken bende son ara öğünümü yapıp az dinleneyim bitkisel çayımı içene kadar

Arkadaşlar kusura bakmayın ben ortalamayı baya düşürmüşüm yoksa herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ediyorum herkesi

Olurmu kuzum ne kusuru hepimiz yeri geldimi artı da çıkıyoruz hem eminim ödemdir o ve haftaya çok daha güzel rakamlarla ortalamayı çok güzel yükseltirsin ama lütfen kaçamaksız ve bol suyla devam et Bayramda kaçırmadan atlatalım takımca da şöyle bir ilk 3 e girebilelim

Kızlar bugün evde yeşil çay kalmadı diye gittim daha evvel aldığım bir form çayı içtim içmez olaydım resmen bağırsakları çalıştırdı hayır iyi aslında ama karnım felaket ağrıyor yaaa
Tövbe onu kabızlık sorunu yaşamadan bir daha içmem

Sinameki yogunsa içinde ondan olmuştur. .
Bence de kabiz olmadan içme canım ..
En iyisi Yeşilçay.

Ben de 3. Ay kontrolünde Yeşilçay icebilirmiyim diye sorucam unutmaz isem..

Sinameki yogunsa içinde ondan olmuştur. .
Bence de kabiz olmadan içme canım ..
En iyisi Yeşilçay.

Ben de 3. Ay kontrolünde Yeşilçay icebilirmiyim diye sorucam unutmaz isem..

Normalde zaten sırf yeşil çay içerim ama evdeki bitmişti hadi bitkisel bari bunu içeyim dedim bırak paketini de atmıştım içindekilere bakamadım ama büyük ihtimalle vardır sinameki

Bence ya telefonuna hatırlatma kur yada not defteri taşıyorsan ona not et ben genelde kafama takılan sorular olursa Sibele gittiğimde unutmayayım diye not alıyorum ama geçen hafta da defteri unuttum daha doğrusu cadı bir şey yazmak için almış masanın üzerinde bırakmış

Kuzum sen ne zaman listeye dahil oluyorsun.

Kız mezun oldu ya Işılduru Heee tabi bizimle devam edecek bakma şimdi görünmüyor ama eminim Bayramdan sonra bizim diyet koçumuz olarak göreve hazır ve nazır olur

Kızlar geç oldu ben yatıyorum

Sabaha kadar Allaha emanet olun ben nasılsa damlarım erkenden yine
Herkese tatlı rüyalar
İyi geceler

Kız benmi mezun oldum izne ayrıldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…