- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
1.59Boyun kaç.?
Geldim kaptanim azda olsa gidiyo iste en azindan arti cikmadim
Arkadaşlar kusura bakmayın ben ortalamayı baya düşürmüşüm yoksa herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ediyorum herkesi*** 8. Takım 523. Etap ***
Oynakbasi34 ( 103,3 / 102,8 / 0,5 / 0,48 % )
Diademe ( 69,2 / 69 / 0,2 / 0,29 % )
Yena ( 91,9 / 90,8 / 1,1 / 1,20 % )
saimeberen ( 59,2 / 58,1 / 1,1 / 0,93 % ) Geçen hafta bildirim yapmadı, yüzdesi 2ye bölündü
turkmenkızı86 ( 85,2 / 83,6 / 1,6 / 1,88 % )
Zehra_eymen ( 85 / 86 / +1 / - 1,18 % )
8.Takım Ortalaması; 0,600%
Maşallah daha ne olucaktıGünaydın
Hayırlı cumalar..
Banucum ben de bayrama yetişemedim. :)
Yeni kilom.. 90,8
Arkadaşlar kusura bakmayın ben ortalamayı baya düşürmüşüm yoksa herkes çok güzel kilo vermiş tebrik ediyorum herkesi
Kızlar bugün evde yeşil çay kalmadı diye gittim daha evvel aldığım bir form çayı içtimiçmez olaydım resmen bağırsakları çalıştırdı hayır iyi aslında ama karnım felaket ağrıyor yaaa
Tövbe onu kabızlık sorunu yaşamadan bir daha içmem
Maşallah daha ne olucaktı
Sinameki yogunsa içinde ondan olmuştur. .
Bence de kabiz olmadan içme canım ..
En iyisi Yeşilçay.
Ben de 3. Ay kontrolünde Yeşilçay icebilirmiyim diye sorucam unutmaz isem..
Kuzum sen ne zaman listeye dahil oluyorsun.
Yaa mezunmu oldu kaçırmışim demek ki..
Darısı bize inşallah.
Hangi liste takimmi +90 mi?Kuzum sen ne zaman listeye dahil oluyorsun.
Kız benmi mezun oldum izne ayrıldım yaNormalde zaten sırf yeşil çay içerim ama evdeki bitmişti hadi bitkisel bari bunu içeyim dedimbırak paketini de atmıştım içindekilere bakamadım ama büyük ihtimalle vardır sinameki
Bence ya telefonuna hatırlatma kur yada not defteri taşıyorsan ona not etben genelde kafama takılan sorular olursa Sibele gittiğimde unutmayayım diye not alıyorum ama geçen hafta da defteri unuttum daha doğrusu cadı bir şey yazmak için almış masanın üzerinde bırakmış
Kız mezun oldu ya IşılduruHeee tabi bizimle devam edecek bakma şimdi görünmüyor ama eminim Bayramdan sonra bizim diyet koçumuz olarak göreve hazır ve nazır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?