Çok saol canım Allah herkese nasip etsin tesbihin secdesi zorladi benideEllerine sağlık canımbizde de aynı da dediğin gibi aniden gelen olursa ayıp olmasın
Valla ben hiç tatlı yapmayı düşünmüyorum ama bayramdan sonraki cumartesi maaile Annemlerin bahçesine gideceğiz ( 2 görümcem x 4 kişi, KV ve eşimin teyzesi eee birde biz varız 4 kişi ettimi 14 kişi hatta 5 kişi daha eklenebilir onlar kesin tamam demedi)
Daha şimdiden neler yapsam diye düşünüyorum deli dana gibigerçi görümcem bir ara konuşuruz kim ne yapacak diye dedi ama ben ev sahibi ( bahçe sahibi ) olarak biraz daha özenmek istiyorum
Sabah erkenden yola çıkıp kahvaltımızı da orada yapacağız ( o sıkıntı değil zaten kim ne varsa evden getirir domates, salatalık yeşillik yumurta derken o masa donatılır nasılsa ) ama akşam üzere mangal yapılacak ve öğlen çocuklar acıkırsa diye de atıştırmalık birşeyler şart birde herkes bir şey yapsada miktar maşallah baya olmak zorundaama eminim o günüde atlatırım Allahın izniyle
Allah kabul etsin canım ...Aminnnn
Ne mutlu sana gidebilmişsin ben cesaret dahi edemedim teraviye gitmeyegerçi namazlarımı bile kılamıyorum zorlandığım için ( elimle destek almadan secdeden kalkamıyorum bile olması gerektiği gibi )
Ama bende inanıyorum şu kilolarımız bir gitsin kuş gibi olup çok rahat namazlarımızı da kılarız Allahın izniyle
Banucum sandalyede kılabilirsin ben öyle yapıyorum çünkü çok zorlanıyorum. .
KV tabure buldum oda onda kıldı gençlerde vardı taburede kılan zayıf olduğu halde sende şimdilik öyle kıl canım sonra nasılsa herşey düzene girer
Gunaydinlar banucum masallah ne guzel gidiyor bayram sonunda 2 li rakamlardasin insallah hayirli cumalar simdidenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bugünde şükür yine erkenden uyandımKaldı bayrama 2 gün ve ben daha 2 posta çamaşır yıkayıp yıkananları ütülemem gerekiyor Neyse bugün ufak ufak onlarıda yapar bitiririm
Şimdi aklımdayken bildirimimi de yapayım;
Başlangıç; 118 ( diyetisyene başladığım gün evdeki rakam)
Geçen hafta; 103,3 kg
Bu hafta; 102,8 kg
Giden ; - 0,5 kg
Yüzdesi; 0,48 %
Toplam giden; 15,2 kg
Gunaydinlar banucum masallah ne guzel gidiyor bayram sonunda 2 li rakamlardasin insallah hayirli cumalar simdiden
Günaydın güzeller banucum maşallah
günaydın hayırlı cumalar şekerler
Günaydin, hayirli cumalar kizlar,
ben hala 90 kg. Ama dün aksam evde akayakkabilar cikarinca fark ettim, ayaklar sismis. Buda bende hep su topladigimda oluyo. Bugün bol bol zencegilli limonlu su icicem ki, bir an evvel atabilim.
oynakbasi34 masallah nasilda gitmis kilolar, daha da cok gitmesi niyetiyle insallah :) ve darisi bana tabi
günaydın herkese bende bildirimimi yapıyım geç olmadan bir önceki kilom59.2 şimdiki kilom 58.1 fark 1.1 ama bu 2 haftalık sonuç tabiki
Aminnn canım inşallah hepimiz çok daha güzel rakamlar görürüz
Bu arada unutma Bayram sonrası senide listeye dahil ediyoruz ona göreyeter bu kadar kenardan izlediğin hem daha çok motive olursun Malum ilk işimiz fıstık gibi olup baş döndürmek olacak sonrasına bakarız
Evet o yüzden zaten daha da bi motive oldum, hele bi hedefime ulasayimIlk etap 65 ondan sonra 55.
T turkmenkizi86Süpersin canım ha gayret iki üç haftaya kalmaz 7li rakamları da göreceğine eminim harika gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?