- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım oruç zaten sağlığı yerinde olanlara farz sende orucunun karşılığını ödersin rabbim inşallah onu da kabul eder bende gece saat 2 ye kadar temizlik yaptım eve gider gitmez mutfağa giriştim ve o saate kadar ancak temizleyebildim mutfağı bir çocuk odasıyla yatak odası kaldı onlarda bitse de bende azcık dinlensemSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece son mesajımdan sonra kötü oldum nedenseSanırım dışarda kalıp yemek saatleri şaşınca yeterlide su içemeyince şekerim yine düştü gecede hadi sahura kadar oturayım derken iyice elim ayağım boşaldı
Tabi özellikle büyük kızdan sağlam fırça yedimgit yat oruç falan tutup yollarda bayılma başımıza dedi
Bazen cidden sanki Anne o ben evlat gibi hissediyorumoda arada fena oluyor ama ben ne desem oruçtan vazgeçmiyor 1 güncük de olsa
Az uzanayım dedim resmen baygın düşmüşümiki kızkardeş birlikte sahur yapmışlar tabi beni uyandırmamışlar bilerek ve benim oruç yine hayal oldu
Sabahda eşimden sağlam fırça yedim tekrarşu öğünlerini atlama suyunu iç diye ama dışarda herkes oruçluyken ben kalkıp hiç bir şey yokmuş gibi su içemem ki gerekirse gir bir kuytu köşeye iç böyle olman daha mı iyi dedi haklı olarak
Bakalım bugünde kuzuyu tekne orucuna götüreceğim gitmeden sağlam karnımı doyururum ki eve gelene kadar sıkıntı olmasınsuyuda dediği gibi çaktırmadan içerim
Bu sene Ramazandan hiç bir şey anlamadım ciddenOrucu tutmayınca manevi anlamda haz alamıyor insan ama inşallah seneye sağlığıma kavuşmuş şu şeker derdini de bitirmiş olurda orucumu tutarım cidden içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor böyle olunca
Canım oruç zaten sağlığı yerinde olanlara farz sende orucunun karşılığını ödersin rabbim inşallah onu da kabul eder bende gece saat 2 ye kadar temizlik yaptım eve gider gitmez mutfağa giriştim ve o saate kadar ancak temizleyebildim mutfağı bir çocuk odasıyla yatak odası kaldı onlarda bitse de bende azcık dinlensem
Gunaydin mutlu persembeler. ..
Sanada günaydın canım
Nasıl gidiyor Bayram hazırlıkları
Banucum yorucu valla..
Temizligi işten eve gidince yaptım azar azar. Dün bitti şükür bugün de her yerim tutulmuş adım atamiyorum. .
Bu sene oruç tutamadım malum sebepten.
Bitiyor bile mübarek ay nasıl üzülüyorum. Ölmez sağ kalırsak seneye nasip olur inşallah. .
Günaydin kizlar,
ben daha hala tatilden getirdigimiz bavullari katlayip ütülemekle mesgulum. Dünde bugünde sabah ise yarim saat gec geldim hazir patron yokken, dedim ne yaparsam o kar. Aksama biter insallah bende en gec yarin saban dip köse temizlige baslarim, kapilar camlar dolaplar berbat halde.
Bizede kimse gelmez, zaten ben annemlere gidicem bayrama, ama olurya biri zile basarsada ev temiz olsun.
Tatli bende yapmiyorum, bazen pasta yapiyorum diyorum oda tatli sonucta sireli sireli insanin bu sicakta ici yanar
Tunaydin kızlar dün gece annem ve KV ile tesbih namazına gittik camiye ilk kez tesbih namazı kıldım secdede o kadar uzun beklerken dedim bu kiloları atmazsan daha çok nefesin kesilir şükür kıldık geldik Allah herkesin güzel dileklerini kabul etsin amin
KV tabure buldum oda onda kıldı gençlerde vardı taburede kılan zayıf olduğu halde sende şimdilik öyle kıl canım sonra nasılsa herşey düzene girerBanucum sandalyede kılabilirsin ben öyle yapıyorum çünkü çok zorlanıyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?