- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kız benmi mezun oldum izne ayrıldım ya
Ondan sen bana dön demiyon dimek bende iyice gemiyi aziga aldım rahat rahat takılıyorumdesene kendimi ele verdim
3.lugu kıl payı ile kaçırmışım. Bir gün bende derecelere girerim insallah...
Listeye girebilmek için son kilomami düşmem gerek son kilom neydi bide banucum bu sabah 82.6 çıktımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaldı bayrama 1 gün
Artık bugün herkes sırayla banyo faslını yapar erkenden yatar çünkü bizde bayramda gün daha erken başlarhatta her bayram ben evin içinde Barış Manço gibi ''Bugün bayram erken kalkın çocuklar ...''' diye şarkı söyleyerek uyandırırım herkesi
Tabi büyük kızım nefffffffreeetttt eder o halimdenhatta 2 senedir sırf o şarkıyla uyanmamak için benden evvel kalkar ki normalde uykuyu çok sever ve hiç bir şey onu yataktan erken çıkaramaz zorlarsamda homurdanır uykum var yaaa diye
Küçük kuşum zaten 10 gündür beni yiyor Bayramlıklarımı ne zaman ütüleyeceksin yok sabah beni yine Bayram şarkısıyla uyandıracaksın dimi diye
Zıt kutuplar işte
Bugün Mezarlık ziyaretimizi de yaparız Allahın izniyle
İnşallah hepimiz için çoook güzel ve kaçamaksız bir Bayram olur
Anammmmm kız ben yine kimin nikiyle karıştırdım seninkini
Hee yaaa yoksa ben şimdiye çoktannnn hadi dön kız aramıza derdimYakalandın işteeee
FAzla açılıp boğulmadan o zaman dönüyorsun listeyeHeee Bayramdan sonraki hafta uygundur bence seninde tatil planın birşeyin yoksa bekleriz şekerim
Anammm ortaya bir laf uydurdum istemeden ( yaşlanıyormuyum diyeceğim ama dilim varmıyor) oltaya geldin
İnşallah canımen güzel ödül zaten her geçen hafta hedefe bir adım daha yaklaşmış olmak Tebrikler canım
Listeye girebilmek için son kilomami düşmem gerek son kilom neydi bide banucum bu sabah 82.6 çıktım
Listeye girebilmek için son kilomami düşmem gerek son kilom neydi bide banucum bu sabah 82.6 çıktım
Kaçış yok deseneKızzzz düşmüşsün bile
511.etapta 83.3 kg ile izne ayrılmışsınbu demek oluyor ki cumaya sahalara dönüyorsun
Karatay sayesinde kendimi buldum kilo alınca artık korkmuyorum kilo vermenin a b c sini öğretti kitabında dediği gibi çok şükür herkese tavsiye ederim Karatay diyetiniCanim ne güzel fazlalıkları atmissin.
Karataya devam dimi. .sana çok yarıyor. .
Kaçış yok desene
Günaydın...
Bu gece oğlum sahura kadar uyumadı. Simdide uyuyor sıpa
Herkese iyi bayramlar
banum mutlaka topuklulaırnla ve cicileirnle resim istiyoruzMinnak kuşumu da yıkayıp yatırdım ohhh rahatladımbende yatmadan bir duş alırım malum sabah çok erken kalkıyoruz duş alıpta Anneme gidersem söylenir yine hasta olacaksın niye o kafanı kurutmadın diye hemde vakit kaybı olmasın ki rahat rahat kendime odaklanabileyim
Bu arada sabah aksilik olmasın diye tekrar Bayramlıklarımı denedim ( resmen çocuk gibi Bayram modundayım) ve eşim ba - yıl - dı
Aslında platformlu ayakkabılarımla denedim çok daha güzel ve zayıf durdum ama bütün gün de onlarla gezmek yemedihasır tabanlı açık bir ayakkabım vardı onu giyeceğim altına artık hem zarif hemde rahat olsun
Eskiden asla düz ayakkabı giyemezdim ille topuklu olacaktı ama evlendikten sonra hamilelikle birlikte bir alıştım şimdi ancak bayramdan bayrama yada özel günlerde düğünlere falan giyiyorum
Şu kilolar iyice bir gitsin kesinlikle yine topuklulara dönerimseviyorum ne yapayım
Herkese iyi bayramlar
Bu bayram bende çocuk gibiyim. Yıllar sonra 42 beden giyebiliyorum. 42 bazilari icin kabus ama ben 50 den aşağı inince 36 bedenmisim gibi seviniyorum (oynakbasi34 banu abla bende uc defa giydim galiba) ama bir yanım eksik. Eşim yanımda yok. Bu bayram ayrı kalmak zorunda kaldık. Onun memleketinde bayram gecirmeyi hic ama hic sevmiyorum hiç bir espirisi yok. Bütün gün nenesinin evini bekliyoruz. Seker bile tutmuyorlar.
Gerci bir bayram kayinvalide ile bir iki eve girmiştik ama esim nerelerdeydi kim bilir. Bekarlik ile evliligi karıştırdığı günler olurda bayramlar... Bu bayram kendi esimi dostumu gönlümce gezebilecegim yinede bir yanım eksik olacak.
Neyse uzattım.
herkese iyi bayramlar❤ kaçamaksız olsun.
banum mutlaka topuklulaırnla ve cicileirnle resim istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?