Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı bayrama 1 gün
Artık bugün herkes sırayla banyo faslını yapar erkenden yatar çünkü bizde bayramda gün daha erken başlar hatta her bayram ben evin içinde Barış Manço gibi ''Bugün bayram erken kalkın çocuklar ...''' diye şarkı söyleyerek uyandırırım herkesi
Tabi büyük kızım nefffffffreeetttt eder o halimden hatta 2 senedir sırf o şarkıyla uyanmamak için benden evvel kalkar ki normalde uykuyu çok sever ve hiç bir şey onu yataktan erken çıkaramaz zorlarsamda homurdanır uykum var yaaa diye

Küçük kuşum zaten 10 gündür beni yiyor Bayramlıklarımı ne zaman ütüleyeceksin yok sabah beni yine Bayram şarkısıyla uyandıracaksın dimi diye
Zıt kutuplar işte

Bugün Mezarlık ziyaretimizi de yaparız Allahın izniyle
İnşallah hepimiz için çoook güzel ve kaçamaksız bir Bayram olur

Kız benmi mezun oldum izne ayrıldım ya

Anammmmm kız ben yine kimin nikiyle karıştırdım seninkini

Ondan sen bana dön demiyon dimek bende iyice gemiyi aziga aldım rahat rahat takılıyorum desene kendimi ele verdim

Hee yaaa yoksa ben şimdiye çoktannnn hadi dön kız aramıza derdim Yakalandın işteeee
FAzla açılıp boğulmadan o zaman dönüyorsun listeye Heee Bayramdan sonraki hafta uygundur bence seninde tatil planın birşeyin yoksa bekleriz şekerim
Anammm ortaya bir laf uydurdum istemeden ( yaşlanıyormuyum diyeceğim ama dilim varmıyor ) oltaya geldin

3.lugu kıl payı ile kaçırmışım. Bir gün bende derecelere girerim insallah...

İnşallah canım en güzel ödül zaten her geçen hafta hedefe bir adım daha yaklaşmış olmak Tebrikler canım

Listeye girebilmek için son kilomami düşmem gerek son kilom neydi bide banucum bu sabah 82.6 çıktım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün yine çok yoğun ve koşturmacalı bir gündü benim için
Sabahtan biraz mutfağımı temizleyip evde kalan temizliğimi bitirdim Öğleden sonra mezarlık ziyaretine gittik ( eşimin Babannesinin, Dedesinin ve Babasının mezarına )
Özellikle eşimin Babannesi benim için çok kıymetliydi Rahmetli bana hep derdi olurda Çakırım ( eşim ) seni üzerse gel bana anlat ben çekerim kulağını hatta ben ölürsem de gel mezarımın başında benle dertleş derdi gidince o geldi aklıma ve kendimi tutamadım ağladım

Eşimle son bir iki eksik için AVMye gittik ama gitmez olaydık nasıl kalabalık anlatamam hatta gitmişken kendime bir çift ayakkabı bakayım dedim ama 10 dakikada fenalık geldi bu bayram evdekilerden idare ederim dedim kendimi yine eve attım

Yarın kahvaltıya Annemlerdeyiz yine ordan da kayınvalideme geçeriz tabi eli boş gitmemek için iki tane cheesecake yaptım böğürtlen soslu Tabi ben kesinlikle yemeyeceğim çok sevmeme rağmen
En son eşimin Amcasına da uğrayıp büyük ihtimalle 4 gibi en geç bayramlaşma faslını ilk gün için bitirmiş oluruz
İkinci gün de zaten köye gidiyoruz günü birlik oradaki akrabaları ziyaret etmek için

Bu arada kendime yemeklerimi de kutulara koyup bir nevi sefer tası hazırlayacağım hiççç kimse kusura bakmasın ben listemin dışına çıkmamaya kararlıyım yeşil çayımı bile yanımda götüreceğim sonuçta herkeste olmayabilir
Su şişemi bile yanıma alacağım bol bol su içebilmek için
Allahın izniyle Bayram ertesi 2li rakamları görürüm inşallah

Herkese iyi bayramlar

Sanada iyi bayramlar canım
Kaçamaksız ve çok güzel bir bayram geçirirsin inşallah

Minnak kuşumu da yıkayıp yatırdım ohhh rahatladım bende yatmadan bir duş alırım malum sabah çok erken kalkıyoruz duş alıpta Anneme gidersem söylenir yine hasta olacaksın niye o kafanı kurutmadın diye hemde vakit kaybı olmasın ki rahat rahat kendime odaklanabileyim

Bu arada sabah aksilik olmasın diye tekrar Bayramlıklarımı denedim ( resmen çocuk gibi Bayram modundayım ) ve eşim ba - yıl - dı
Aslında platformlu ayakkabılarımla denedim çok daha güzel ve zayıf durdum ama bütün gün de onlarla gezmek yemedi hasır tabanlı açık bir ayakkabım vardı onu giyeceğim altına artık hem zarif hemde rahat olsun
Eskiden asla düz ayakkabı giyemezdim ille topuklu olacaktı ama evlendikten sonra hamilelikle birlikte bir alıştım şimdi ancak bayramdan bayrama yada özel günlerde düğünlere falan giyiyorum
Şu kilolar iyice bir gitsin kesinlikle yine topuklulara dönerim seviyorum ne yapayım

Herkese iyi bayramlar
Bu bayram bende çocuk gibiyim. Yıllar sonra 42 beden giyebiliyorum. 42 bazilari icin kabus ama ben 50 den aşağı inince 36 bedenmisim gibi seviniyorum ( oynakbasi34 banu abla bende uc defa giydim galiba) ama bir yanım eksik. Eşim yanımda yok. Bu bayram ayrı kalmak zorunda kaldık. Onun memleketinde bayram gecirmeyi hic ama hic sevmiyorum hiç bir espirisi yok. Bütün gün nenesinin evini bekliyoruz. Seker bile tutmuyorlar.
Gerci bir bayram kayinvalide ile bir iki eve girmiştik ama esim nerelerdeydi kim bilir. Bekarlik ile evliligi karıştırdığı günler olurda bayramlar... Bu bayram kendi esimi dostumu gönlümce gezebilecegim yinede bir yanım eksik olacak.
Neyse uzattım.
herkese iyi bayramlar❤ kaçamaksız olsun.

banum mutlaka topuklulaırnla ve cicileirnle resim istiyoruz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkesin Bayramı mübarek olsun
Rabbim cümlemize nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu Bayramlar nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Sabah 8de Annemlerde Kahvaltıya buluştuk ve şükür abartmadan kahvaltımı ettim Hatta Annem ve Kayınvalideme eli boş gitmeyeyim diye yaptığım cheesecakelerden bir gıdım tadına dahi bakmadım
Kayınvalidemde helva sarma falan yaptmıştı ( Annemde revani ) ve kesinlikle kendime tabak hazırlamadım onun yerine ara öğünüm olan 10 adet kiraz yedim ve yeşil çayımı içtim

Gittiğim her yerde ( topu topu Annem, kayınvalidem ve eşimin amcasına gittik ) her gören inanılmaz fark var belin ortaya çıkmış diyip durdular ( eşimin amcasında beni uzun zamandır görmeyem bir sürü insan vardı )
İnanılmaz mutlu oldum bu gazla gelde ye şimdi hayatta işim olmaz

Şimdilik eve geldik öğle yemeğimi yiyeceğim hemen az gecikmelide olsa akşam bir arkadaşa çaya gideceğiz bayramlaşmaya ordada şekersiz çay hariç bir şey yemem asla
İnşallah çooook kısa zamanda bende 2li rakamlara geçer hep daha aşağıları görürüm ...Aminnn

Sanada iyi bayramlar canım
Birlikte tabi daha tatlı olurdu ama üzme tatlı canını nasılsa iyi ya gelir nasılsa daha sonrada gezebilirsiniz birlikte
Rabbim sizleri bir daha hiç ayırmasın canım ....Aminnn

banum mutlaka topuklulaırnla ve cicileirnle resim istiyoruz

Kız topukluları son anda ayağımdan çıkardım kösteklenirsem diye ama resim çektim İG ye attım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…