- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum insan en yakınından alıyor darbeleri nedense hep böyle oluyor..
Üzülme sen de kardes işte naapican atsan atılmaz satsan satılmaz :)
Inşallah hatasını anlar ... Benim de ablam öyle pek bencil hep kendisi haklı hep kendisi mağdur. ..
Biz de eve dönmek üzere yola ciktik çocuklar dondurma istedi şimdi oturduk bir yerde onlar dondurma yiyor ben de şu içiyorum. :)
Aynen canım atsan atılmıyor satsan 5 para etmiyor
Tövbe ya Rabbim hem çok kızıyorum hemde haline üzülüyorum çünkü inan 12 - 13 senelik evli ve sadece 2 görüştüğü arkadaşı var ( biri oğlu aynı okula giden her gün poğça aldığı bir abinin eşi ki kadıncağıza bile hep hava atar, biride kendi eşinin çocukluk arkadaşı ki onlarda bizimki gibi kendilerini fasulyeden nimet sanırlar hatta kendi görümcesi bile hiç hoşlanmaz onlardan bedavacı diye bahseder onlardan )
Hani aslında ben olmadığımda etrafında hiç kimse yok ama nasıl bir egoysa onuda umursamıyor o anheee yarın eminim köydeki akrabaları dolaşmaya gittiğimizde bir muzurluk yapmaya kalkışacaktır ben Annem ve Babamın yanında çıldırıp söyleneyim de o kendi haklılığını Annemi Babamıda arkasına alıp garantilesin diye ama uymayacağım ona kesin kararlıyım hee baktım benim kızı yine sıkıştırıyorlar bir bahaneyle kızı yanıma çağırırım olur biter
Her ailede bir tane bu cinsten var nasılsa
Bu arada süpersin canım ama fazlada kasmasaydınSibel geçen hafta gittiğimizde dondurma konusu olunca ablacığım haftada bir kere 2 top yiyebilirsin sıkıntı olmaz dedi yalnız onu yersen sadece 1 ara öğününü sil dedi
Yada benim yaptığım gibi at activyayı buzluğa ( hangi meyveli seviyorsan ) 2 saat sonra ne tam donmuş oluyor nede sıvı ve inan frozen yoğurt hesabı dondurma zevkini yaşatıyorüstelik bağırsaklara katkı
Yarım kalburabastı yedim yengemde o yüzden yemedim dondurma..
Zaten çok az yiyorum herşeyden tadıyorum ben de, iyice yavaşlamasın metabolizmam diye..
Bayramdan sonra 3.ay kontrolü olacak bakalım tahlil yapılıcak umarım herhangi bir olumsuzluk yoktur..
Yarın erken kalkmamız gerekiyor yine,sabah çıkıcaz akşam eve gircez. 3. günü rahatım ama bu sefer bana gelen olacak. :)
Neyse bayramın güzelliği bunlar...
İyi geceler Allah rahatlık versin...
Bir Ramazan geldi geçti rabbim tekrarına erdirsin .Sevdiklerinizle mutlu huzurlu kazasız belasız bir bayram dilerim .Herkese iyi bayramlar
Bayraminiz mübarek olsun güzellerim, mutlu huzurlu aile saadeti ile gecsin nice bayramlar
Günaydin kizlar,
nerelerdesiniz?
Seninde bayramın mübarek olsun canım
Tesekkürlerrrr
evet benimkide evde oldumu bilgisayar basina gecince hemen surat asiyogerci benim hafta sonu falan pekde vaktim olmuyo girip bakmaya. Ev isi, yemek temizlik alisveris birazda ailece vakit gecirelim derken gün bitiyo malesef
Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kapanışta açılışta benden oldu yineNeyse inşallah cumadan itibaren herkes toparlanır nasılsa o zamana kadar bayram sonrası işlerde biter inşallah
Sabah 8de uyandım ( gece biraz geç yattınca )
Duble kahvemle güne başladım ve tabi bol suylabirazdan kahvaltı öncesi ara öğünümü yapacağım ( bu haftaki listede öyle ) sonrada kızlar ve büyük kızın iki arkadaşıyla ( bizim apartmanda komşu kızları ) dışarda kahvaltı edeceğiz hazır çıkmışken bende kendime bir pantolon alayım :) bir tanesi her gün giymekten aşındı diğeride çok bol geliyor inatla fazla pantolon almamaya özen gösteriyorum Kızlarda Gratise falan gireceklermiş hatta bizim çılgın Madonna geçen gün babasını ikna etmiş yine saçlarını geçici boyayla maviye boyayacakmış tabi sadece uçlarını
Geçen sene bu zamanlar yine boyatmıştı hatta okullar kapanmasına 1 hafta kala boyattı diye müdür yardımcısı 1 hafta daha bekleyemedinmi demişbende olurda tekrar bir şey derse okuldaki tüm kızlar kendi saçlarını boyatsın ancak o zaman Annem eksi haline getirmeme izin veriyor dersin dedim bir sürü boyalı saçla okula gelen kıza tek laf eden yok direk bizimkine laf sokmuş tabi sonradan ses etmemiş
Bu sefer zaten okullar açılmadan boya akar gider olmadı biz boyarız eski renginehesapta bir kereliğine boyamıştı ama sonra çok hoşuna gitti tabi bu sefer ben karışmadım babası izin verdi ama belirttim bak bu gerçekten son diye
Bugün boyasını alır cadı ama sırf devamlı benden istemesin diye kendi biriktirdiğin parayla al ben ödemem dedim
UFaklıkta bayramda topladığı paraları bugün herhalde oyuncakçıya yatırırhesap yapmayı da bilince yarısını hiç edemedim ha bire 60 liram var diyip duruyordu dünde arkadaşın eşi 50 lira verdi cadıya da onu hesaba katmadı şimdilik ama eminim gidince aklına gelir ama Şaban amcamda vermişti diye
Bende hareket etmiş olurum yoksa akşam olmaz bütün gün canımız sıkılıyor diye yerler beni
Afiyet olsun size ...
Çocuklar artık biliyorlar hesaplarıni. :)
Oğlan da öyle her harçlık ta toplamını söylüyor görgusuz. . :))
İyi akşamlar arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bayram da köye gittik orda tel çekmedi o yüzden bayramınızı kutlayamadım bugün geldik ve inanıLmaz yorgunum ve bunun üstüne dağ gibi çamaşır beni bekliyor ütülenip katlanmak için birde bugün kendim için çok güzel bir şey yaptım ve spor salonuna yazıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?