Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar nasıl geçti bayramın ilk günü ?
Biz malum öğlen eve geldik ve hesapta akşam yemeğinden sonra arkadaşlara gidecektik ama onlar başka bir yere gitmişler ve geç gelecekleri belli olunca çaktırmadan bayramlaştık sonrada bütün gün evdeydik

Bu arada Annemdeki Kahvaltıya kızkardeşimler gelmedi neymiş sabah çok erken çocuklarını uyandıramazmış
Kaç senedir diyor eşim şu çocuklara Bayramın önemini anlatın, erkek olanı babası bayram namazına götürsün, hadi ondan geçtim akrabalığın ne kadar önemli olduğunu öğretin diye
Canları istediğinde sabahın köründe kalkarlar ama Bayramlarda öğleden sonra ancak lütfederler hatta kandillerde bile sadece haftasonuna deng gelirse Annemlere gelirler
Malum 3 hafta evvel bahçede bir tartışmışlığımız vardı ve hatun kendini nasıl haklı görüyorsa 3 haftadır bir kere bile ne yapıyorsun diye aramadı ( sadece Annemde yada dışarda bir araya geldiğimiz zaman öylesine sohbet ediyoruz oda mecbur kalmadığımız sürece pek karşı karşıya konuşmuyoruz bile sadece Annem anlamasın diye sohbete ortak oluyoruz )

Nasıl bir inattır, nasıl bir egodur anlamıyorum Anneme kalkıp işte erken uyanamıyoruz diyor ama sabah 8de Facede kahvaltı resmi paylaşıyor
Annemi arayıp bayramlaşıyor ama beni telefona iki dakika istemiyor
Hadi daha sonra arar diye düşünürken saat oluyor 4 hatundan ses seda yok tabi bana iyice geldiler demekki Allah geçinden versin Anneme babama bir şey olsa ölüyorum desem sırf kendi egosu için dönüp bakmayacak
Ehh dedim bu saat oldu artık ararsada benim için önemi yok ( eskiden Annemlere kahvaltıya gelmesede 11de çocuklarını alıp gelirdi yada biz o an KVye gittiysek bile hemen arayıp geliyorsanız biz bekleyelim bayramlık geleceğiz derdi ama bu sene oda yok )
Tam biz yemek yiyelim arkadaşlara gideriz diye düşünürken ( tabi o ara haberimiz yok onların evde olmadığından )
hatun aradı ne hal hatır ne bir şey sadece direk iyi bayramlar dedi bende iyi bayramlar dedim tabi gayet soğuk bir ses tonuyla tabi ve hiç ne eşimi nede çocukları sormuyor ( büyük ihtimalle Babam tembihlemiştir bak üzülüyorum hakkımı helal etmem diye gerçi bana tek kelime etmedi )
Bir ara evdeyseniz uğrayacağız dedi tabi bende arkadaşdan haberim olmadığı için biz yemek yiyip çıkacağız arkadaşlar bekliyor dedim
Canına minnetmiş sanırım hmmm tamam önemli değil dedi bende aynen nasılsa yarın görüşeceğiz gelmiş kadar oldunuz dedim Tabi sonradan da öğrenince tekrar arayıp misafirlik iptal gelin demedim
Gerçi biz çıkmayı düşünmeden evvel hadi gelin diyebilirdik ama açıkçası eşimde bende çok kırıldık ve artık onunda haddini bilmesi gerektiğini bizi parmağında istediği gibi oynatamıyacağını görmesini istedik

Açıkçası vicdanen çok rahatım sonuçta hep bu zamana kadar ben alttan aldım üstelik yüzde yüz haklı olduğum halde hep beni suçlu çıkarmayı başarıyordu eee bende onun taktiğini uyguladım bugün Rabbim görüyor sonuçta nasıl davrandığını ve eşinide resmen o konuda fiştiklediğini hadi biz konuşmuyoruz eşi eşimi arayıp hiç bir şey yokmuş gibi bacanak iyi bayramlar deseydi hatta abi geliyoruz bir 10 dakika deseydi yine kabul ederdim ama bana yarım ağızla zoraki konuşarak hanım işte önemi yok falan derse hiç işim olmaz
Diyorum ya Anneme babama bir şey olsa asla benle bir olupta birşeylere manevi yönden de olsa ortak olmaz
ASlında iyi oldu onunda gerçek yüzünden emin oldum ( aslında emindim de hani insan yaş ilerledikçe belki yumuşar diye senelerce umuyordum ama boşa dememişler biri 7sinde neyse 70inde de aynıdır diye )

Neyse başınızı şişirdim ama içimi dökmek istedim
Eşime pek bir şey demek istemiyorum sonuçta yarın öbür gün biz iyi olursak ( gerçi asla eskisi gibi olmam o kesin ) eşimin ona düşman olmasını istemiyorum sonuçta KVyle barışmışım kardeşlemi barışmayacağım ama tabi herkes sınırını bilecek barışırsamda

Banucum insan en yakınından alıyor darbeleri nedense hep böyle oluyor..
Üzülme sen de kardes işte naapican atsan atılmaz satsan satılmaz :)
Inşallah hatasını anlar ... Benim de ablam öyle pek bencil hep kendisi haklı hep kendisi mağdur. ..

Biz de eve dönmek üzere yola ciktik çocuklar dondurma istedi şimdi oturduk bir yerde onlar dondurma yiyor ben de şu içiyorum. :)

Aynen canım atsan atılmıyor satsan 5 para etmiyor
Tövbe ya Rabbim hem çok kızıyorum hemde haline üzülüyorum çünkü inan 12 - 13 senelik evli ve sadece 2 görüştüğü arkadaşı var ( biri oğlu aynı okula giden her gün poğça aldığı bir abinin eşi ki kadıncağıza bile hep hava atar, biride kendi eşinin çocukluk arkadaşı ki onlarda bizimki gibi kendilerini fasulyeden nimet sanırlar hatta kendi görümcesi bile hiç hoşlanmaz onlardan bedavacı diye bahseder onlardan )
Hani aslında ben olmadığımda etrafında hiç kimse yok ama nasıl bir egoysa onuda umursamıyor o an heee yarın eminim köydeki akrabaları dolaşmaya gittiğimizde bir muzurluk yapmaya kalkışacaktır ben Annem ve Babamın yanında çıldırıp söyleneyim de o kendi haklılığını Annemi Babamıda arkasına alıp garantilesin diye ama uymayacağım ona kesin kararlıyım hee baktım benim kızı yine sıkıştırıyorlar bir bahaneyle kızı yanıma çağırırım olur biter

Her ailede bir tane bu cinsten var nasılsa

Bu arada süpersin canım ama fazlada kasmasaydın Sibel geçen hafta gittiğimizde dondurma konusu olunca ablacığım haftada bir kere 2 top yiyebilirsin sıkıntı olmaz dedi yalnız onu yersen sadece 1 ara öğününü sil dedi
Yada benim yaptığım gibi at activyayı buzluğa ( hangi meyveli seviyorsan ) 2 saat sonra ne tam donmuş oluyor nede sıvı ve inan frozen yoğurt hesabı dondurma zevkini yaşatıyor üstelik bağırsaklara katkı

Yarım kalburabastı yedim yengemde o yüzden yemedim dondurma..
Zaten çok az yiyorum herşeyden tadıyorum ben de, iyice yavaşlamasın metabolizmam diye..
Bayramdan sonra 3.ay kontrolü olacak bakalım tahlil yapılıcak umarım herhangi bir olumsuzluk yoktur..

Yarın erken kalkmamız gerekiyor yine,sabah çıkıcaz akşam eve gircez. 3. günü rahatım ama bu sefer bana gelen olacak. :)
Neyse bayramın güzelliği bunlar...

İyi geceler Allah rahatlık versin...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde şükür erken uyandım ( gerçi sabah 6da değilde 7de )
Koca bir şişe su ve duble türk kahvemle güne başladım evdekileri uyandırıp hemen giyinip yine yollara düşüyoruz
Bugünde köydeki akrabalarla bayramlaşmaya gidiyoruz tabi bahçede önce bir kahvaltı edilecek
Ben yine listeme sadık kalacağım tabiki Allahın izniyle ve iki gündür biraz suyu ihmal etmiştim bugün onuda fazla fazla telafi ederim

Gündüz fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ama her fırsatta bakarım buraya yedek powerbank de alıyorum yanıma bu sefer gerçi Annemin dayısının köyünde telefon çekmiyor ama oraya gidene kadar her yer çekiyor :)

Umarım herkes kaçamaksız atlatır bayram gezmeleri bitincede hepimiz toplaşalım artık

İnşallah canım doktorda tahlillerden çok memnun kalır demekki biz diyetisyene başlarken sende ameliyat oldun :) bizimde haftaya tam 3 ay doluyor diyetisyene başlayalı daha doğrusu ayın 1inde

Yarın erken kalkmamız gerekiyor yine,sabah çıkıcaz akşam eve gircez. 3. günü rahatım ama bu sefer bana gelen olacak. :)
Neyse bayramın güzelliği bunlar...

İyi geceler Allah rahatlık versin...

Bende inşallah 3.cü günü rahat olurum diyordum ama dağ gibi ütüler beni bekler kaçarı yok yapacağız artık gerçi daha bir iki arkadaşla daha görüşmedik biri hatta köydeyiz 3.cü gün görüşelim demişti neyse oda aradan çıkar olmadı dışarda buluşuruz

Bir Ramazan geldi geçti rabbim tekrarına erdirsin .Sevdiklerinizle mutlu huzurlu kazasız belasız bir bayram dilerim .Herkese iyi bayramlar

Sağ olasın canım Rabbim sizlerede nice mutlu Bayramlar nasip eder inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İki gündür koşturmacadan fırsat bulamadım malum bayram telaşından gezmelerden bir tek eve yatmaya geliyoruz
Gün gecede bahçeden 12yi geçiyordu geldik ve resmen ayakta uyudum
İlk gün tabiki kaçamaksız devam ettim ama ikinci gün öğleden sonra Annemin Amcakızı ille bir tadına bak falan derken bende dayanamadım az tatlı yedim neyseki akşamlık sadece 1 büyük bardak ayran içtim

Bugünde çok geç uyanınca sabahla öğlen bir oldu bol bol su içip bir iki gün daha dikkatli devam edeceğim ki cumaya en azından az da olsa eksi göreyim
Sabah uyanınca tartılmadım çünkü büyük ihtimalle artı çıkacaktım ( suyuda yeterli içemedim koşturmacalarda ) canım sıkılacağına hiç görmeyeyim daha iyi dedim

Bayraminiz mübarek olsun güzellerim, mutlu huzurlu aile saadeti ile gecsin nice bayramlar

Seninde bayramın mübarek olsun canım

Günaydin kizlar,

nerelerdesiniz?

Geldim canım sanırım son güne de bir kaç yere daha gidilecektir yoksa kızlar hepsi damlarlardı eşlerde eve olunca sıkıntı olabilir gerçi benimki evde de olsa hemen bana az müsaade diyorum ve o arada ilişlen olmuyor eşimde oyun konsoluna geçince mutlu mesut yaşıyoruz

Tesekkürlerrrr

evet benimkide evde oldumu bilgisayar basina gecince hemen surat asiyo gerci benim hafta sonu falan pekde vaktim olmuyo girip bakmaya. Ev isi, yemek temizlik alisveris birazda ailece vakit gecirelim derken gün bitiyo malesef

Eşin rahatsız oluyorsa gönlünü yap canım bilgisayar başına geçmeden
Ben hemen Aşkım sen oyun konsolunda biraz kafa dağıtırken bende az kızlara bakayım diyorum ( artık KKyı benimsedi iyice kaç senedir ) azda sırnaşıp öpünce adamın yelkenler suya iniyor zaten
Şimdi kızlarla ilgileneyim senle sonra özel ilgileneceğim diyorum yalandan kim ölmüş adama veriyorum çoşkuyu 1 saatte bilgisayar başında otursam sesi çıkmıyor nasılsa sonradan sözümü unutuyor

Haftasonu giremesende sıkıntı yok canım Aileni haftasonları daha önde tut ki evde huzursuzluk olmasın Hep diyorum ya huzur olunca sende kendini daha güçlü hissedeceksin ve zayıflama sürecinde daha sağlam devam edebilirsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün bütün gün evdeydim hatta ütü yaptım akşam üzere bir arkadaşımıza Bayramlık ziyarete gittik
Aslında bir arkadaşa daha gidecektik ama müsait değillerdi artık onlarla başka zaman görüşürüz dedik tabi kızlar bozuldu çünkü heveslenmişlerdi gidip kafa dağıtırız diye

Sırf hanımlar istiyor diye yarın sabah onları kahvaltıya dışarı çıkaracağım Akşam görüştüğümüz arkadaşa da söyledim belki oda bize katılacak
İnşallah yarından itibaren herkes yuvaya döner de diyetimize tam gaz motive olarak devam ederiz
Tek başına nereye kadar dimi ama

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kapanışta açılışta benden oldu yine Neyse inşallah cumadan itibaren herkes toparlanır nasılsa o zamana kadar bayram sonrası işlerde biter inşallah
Sabah 8de uyandım ( gece biraz geç yattınca )
Duble kahvemle güne başladım ve tabi bol suyla birazdan kahvaltı öncesi ara öğünümü yapacağım ( bu haftaki listede öyle ) sonrada kızlar ve büyük kızın iki arkadaşıyla ( bizim apartmanda komşu kızları ) dışarda kahvaltı edeceğiz hazır çıkmışken bende kendime bir pantolon alayım :) bir tanesi her gün giymekten aşındı diğeride çok bol geliyor inatla fazla pantolon almamaya özen gösteriyorum Kızlarda Gratise falan gireceklermiş hatta bizim çılgın Madonna geçen gün babasını ikna etmiş yine saçlarını geçici boyayla maviye boyayacakmış tabi sadece uçlarını

Geçen sene bu zamanlar yine boyatmıştı hatta okullar kapanmasına 1 hafta kala boyattı diye müdür yardımcısı 1 hafta daha bekleyemedinmi demiş bende olurda tekrar bir şey derse okuldaki tüm kızlar kendi saçlarını boyatsın ancak o zaman Annem eksi haline getirmeme izin veriyor dersin dedim bir sürü boyalı saçla okula gelen kıza tek laf eden yok direk bizimkine laf sokmuş tabi sonradan ses etmemiş
Bu sefer zaten okullar açılmadan boya akar gider olmadı biz boyarız eski rengine hesapta bir kereliğine boyamıştı ama sonra çok hoşuna gitti tabi bu sefer ben karışmadım babası izin verdi ama belirttim bak bu gerçekten son diye
Bugün boyasını alır cadı ama sırf devamlı benden istemesin diye kendi biriktirdiğin parayla al ben ödemem dedim
UFaklıkta bayramda topladığı paraları bugün herhalde oyuncakçıya yatırır hesap yapmayı da bilince yarısını hiç edemedim ha bire 60 liram var diyip duruyordu dünde arkadaşın eşi 50 lira verdi cadıya da onu hesaba katmadı şimdilik ama eminim gidince aklına gelir ama Şaban amcamda vermişti diye

Bende hareket etmiş olurum yoksa akşam olmaz bütün gün canımız sıkılıyor diye yerler beni

Afiyet olsun size ...
Çocuklar artık biliyorlar hesaplarıni. :)
Oğlan da öyle her harçlık ta toplamını söylüyor görgusuz. . :))

Ilk menü benden gelsin. . :)

Bugün duzensjz beslendim yetişmedi öğünler vakitsizlikten, çok yoğundum. .

Sabah,
Melemen

Ara,
Ayran

Ara
Acur

Aksam
Yoğurtlu patlıcan, izmir köfte

Daha sonra meyve yerim kavun ve erik düşünüyorum.

Yürüyüş yapacağım onuda belirteyim.

İyi akşamlar arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bayram da köye gittik orda tel çekmedi o yüzden bayramınızı kutlayamadım bugün geldik ve inanıLmaz yorgunum ve bunun üstüne dağ gibi çamaşır beni bekliyor ütülenip katlanmak için birde bugün kendim için çok güzel bir şey yaptım ve spor salonuna yazıldım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Oyyy bugün çok yorucu bir gün oldu benim için ama kızlar okadar mutlu oldular ki onların yüzündeki o gülümsemeyi görünce herşeye değer dedim
Önce dışarda kahvaltımızı ettik sonrada AVMde dolandık ve eve geldiğimizde tam 7 824 Adım atmıştık
Kendime 2 tane 46 beden pantolon aldım tabi daha evvel giyebiliyordum ama diyetisyene başlamadan evvel kiloları alınca olmuyordu tabiki bugün olunca çok mutlu oldum

Büyük kızım kendine 3 tane kardeşinede 1 tane kitap aldı tabi hiç görmemiş gibi sarılıp sarılıp durdu kitaplara
Sonra birde kendine mor saç boyası aldı mutluluğu daha da katlandı
Durup durup beni öpüp durdu kız dur terliyim dedikçe umurumda değil kız gel öpeceğim diye durdu

Dönüşte kuaföre uğrayıp saçını az daha açtırdık kuaför komşumuz bu şekilde belli olmaz o reng diyince eve gelincede saçını mora boyadım çokda güzel oldu cadı

Akşam üzere de tekrar eşimle dışarda buluştuk Bahçe için birşeyler aldık geldik sonrada direk zaten yemek faslına giriştim

Hatta hemen aklımdayken bugünki biraz saçma menümü yazayım

Sabah; ( 08:15 ) uyanınca 1 fıncan yaseminli yeşil çay + 1 adet kivi

Kahvaltı; ( 10:15 )
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 domates ( aslında kahvaltı tabağında 2 dilim vardı ama küçük kızım yemeyince oda bana kaldı )
4 dilim salatalık
1 dilim yağsız kaşar peyniri
1 Fincan şekersiz Nescafe

Ara; ( 12:30 )
1 adet sütsüz Filtre Kahve

Öğlen; ( 14:00 )
1 büyük bardan ayran

ara; ( 16:00 )
1 fincan yaseminli Yeşil çay

Akşam; ( 19:30 )
4 yk kadar tavuk sote ( göğüs etinden bol baharatlı )
1 büyük kase marul salatası
1 bardak ayran

son ara; ( 21:00 ) yani şimdi
1 fincan Karışık bitkisel çay ve bol su

Bugün kızlarla uğraşmaktan öğle yemeği saatim gecikti ve açıkçası dışarda yersem kaçamak riski olur diye öyle ayranla geçiştirdim

Afiyet olsun size ...
Çocuklar artık biliyorlar hesaplarıni. :)
Oğlan da öyle her harçlık ta toplamını söylüyor görgusuz. . :))

Anam param da param deli etti hatta babası bir kısmını sabah bozuk yok diye almış ne söylendi iki tane miniş aldırdı kendine birde 2 tane oje o ara başka şeylerde alınca paran bitti dedim de iyi ozaman kurbanda yine toplarsam yine oyuncak alırım dedi
Hani neredeyse tarife uygulayacak eşim duyunca elli kere tembihledi aman bak sakın kimseye bana para vermiyormusun deme bayramda bak çok kötü olur diye yok babacığım ayıp istenirmi zaten verirler diyor

Hep diyorum ya biz bunlara dünyaları da versek gözleri doymaz

Sana kolay gelsin canım spor salonu için çok sevindim inşallah çok daha güzel gider kiloların
Bende baya bir kiloları göndereyim de koruma dönemine geçince inşallah yazılacağım hem biraz daha yağ yakmak için hemde sıkılaşmak için şu anda normal koşturmacalarla yürümek yeterli olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…