Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Büyük kızım nette bir diziye dadanmış yabancı onu izleyecekmiş artık yatmadan verirse damlarım yine olmadı artık yarın sabah görüşürüz

Kocaman öpüyorum hepinizi

50 dk. Yürüdük kızımla duyurulur. :)

Banu yeni listen protein ağırlıklı galiba..
Ins şahane sonuç alırsın ..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükürler olsun bugünde erkenden uyandım dün nasıl yorulduysam hala bileklerim ağrıyor
Duble kahvemle güne başladım ve tabiki bol su
Bugün bir tek sabah eşim işe giderken kendimi Manava bıraktıracağım ( valla şu bayırı yürümek yemiyor bileklerimdeki ağrılardan ) halk günü bugün bari biraz marul falan alayım evde salatalık malzemem kalmamış
Gelincede öğlenlik kendime semizotu pişireceğim bahçeden salı günü toplamıştım

Malum yarın cuma o yüzden kızlar hepimiz bol su ve kaçamaksız devam edelim

Nslsnz güzeller

Seni sormalı güzelim tartı öncesi nasılsın bakalım listeye döneceğin için heycan var mı heycan

Yok canım yabancı dizi ''Person of İnterest '' diye bir dizi 3 sezon oynamış bizimki 1.ci sezonu bitirmek üzere birde hesap yapıyor her gün 3 - 4 bölüm izlemesi gerekiyormuş ki yeni bölümlere yetişsinmiş

50 dk. Yürüdük kızımla duyurulur. :)

Banu yeni listen protein ağırlıklı galiba..
Ins şahane sonuç alırsın ..

Bu hafta biraz öyle aslında aslında sebze seçeneği de varda oda etli yada tavuklu olması gerekiyormuş
Bakalım inşallah bu cuma değil de bir sonraki cuma kontrole gittiğimde artık şu 2li rakamları görürüm evdeki tartı malum az fazla gösteriyor ve daha 2li rakamlara var yinede pes etmek yok
Bu ara hala bol suya alıştıramadım kendimi malum Ramazanda millet oruçlu diye bende içemedim ayıp olmasın diye şimdi yine kendimi şartlandırmaya çalışıyorum bol suya

Kızlar kahvaltı öncesi ara öğünümü ve kahvaltımı da yaptım Elhamdülillah tıka basa doydum
Şimdide çayımı höpürdetiyorum boş boş otururken
Yarım saat sonrada artık eşimi dürtüklerim hadi diye alışverişimi de yapıp hemen dönerim

Bugün çöl sıcakları bastıracakmış Allahtan eşimin çalıştığı yerde klima var yoksa aklım kalacaktı adamcağızda malum sıcaklar ona hiç iyi gelmiyor ve iki gündür yine kendini biraz halsiz hissediyor
Ya çok sıcak olmazsa küçük kuzuyu biraz parka götürürüm diye düşünüyorum hem bana yürüyüş olur hemde Anneme söylerim termosu kapıp gelir parkta kahvemizi içeriz

Bu arada hala kızkardeşimle hiç telefonla görüşmüyoruz hesapta küs değiliz ama bir yandan da küsmüşüz
Ben geçen haftalarda iki kere aramıştım ama o inatla asla aramıyor heee umurumda değil ama bekliyorum yakında ne zaman bana dönüşü olur bu olayın malum çok güzel gaz verir Annem ve Babama
Dün Annem onun oradaki pazara gidecekti bir şey sormak için Annemin cebini aradığımda direk kızkardeşim çıktı Anneme bir şey danışacaktım dedim telefon aşağıda kalmış Annem benim iki tane halı var onu yıkıyor demezmi resmen sinir oldum Yaşlı başlı kadın üstelik çocukları büyümüş artık hiç engelleri yok ama kadını yakalamışken halı yıkamayı ona kakalamış Yeminle hiç acıma duygusu yok bu hatunda Benim ödüm kopar kadına iş çıkaracağım diye ama o hiç umursamadan ne zaman bir işi olsa ya gel çocuklara bak benim dışarı işim var der yada bir iş kakalar
Geçmişte demekki KVsine de aynısını yaptı kadın artık hiç görüşmüyor desem yeridir ayda 1 zoraki gider hesapta aralarında sıkıntı yok ama kadın kanser olduğu halde doğru dürüst evine gitmez kadının neymiş kemoterapide ışın alıyormuş çocuklara zararı olurmuş
Eşi haftada 1 gider oda kemoterapiden önceki güne deng getirir ki çocukları riske girmesinlermiş babası eve radyasyon taşımasınmış tövbe ya Rabbim cidden sinir oluyorum bu ara hani şeytan diyor al evire çevire bir döv bir daha da yüzüne bakma diye ama bu seferde yine Annemle Babam üzülecekler

günaydın banusum iadeyi ziyarete geleyim dedim kardeşin gene çıldırtmış seni takma canım boşver

Günaydin ...
Yine sıcak çok sıcak ..

Günaydın canım
Ay hemde ne sıcak daha iyice sıcak bastırmadan çıkayım dedim resmen sucuk gibi oldum felaket sıcak birde ben kuzuya öğleden sonra akşama doğru parka çıkma sözü verdim scooterımı da alacağım diye kalktığından beri evde dolanıp duruyor Neyse söz ağızdan bir kere çıkar artık mecbur gölgenden gidiceğiz Allahtan park ağaçlardan gölgede kalıyor da pek etkilemez
Şimdi bir duş alayım da nasılsa parktan gelince bir daha alırım

günaydın banusum iadeyi ziyarete geleyim dedim kardeşin gene çıldırtmış seni takma canım boşver

Sorma valla aslında bana bir şey yapmadı bu sefer ama Annemlere acımaması beni deli ediyor Bak sende babacığına kıyamıyorsun herşeye koşturuyorsun ona kolaylık olsun diye inan bende ne yapsamda yükünü azaltsam diyorum ama o sağ olsun hiç umursamıyor resmen imdat çekici gibi görüyor ve en saçma şeyde bile kadını ayağına çağırıyor ( yürüyerek yarım saatlik yol ki biliyor Annemin minibüs falan sevmediğini gerçi binse bile mesafenin yine yarsını yürümek zorunda )
Bir keresinde kadının nasıl nevri döndüyse çocukları okuldan alıp kardeşimin evine götürürken araba çarpmıştı şükür bir şey olmadı ama bizimki aman dinlensin diyeceğine ertesi gün yine Annemi çağırmış bir şey için kadın kalçası ağrıdığı halde gitmiş aman surat asmasın tatsızlık olmasın diye
Bu gibi okadar çok şey var ki hep diyorum ben Allaha havale ettim yarın öbür gün onunda çocukları büyüyecek o zaman bakalım oda aynısını yapacakmı ki hiç sanmıyorum çünkü bencillik hat safhada

Günaydin kizlar,

dünkü menüm:

sabah simit sütlü kahve ve malesef cikolatali kruvsan (böyle mi yaziliyo ki aceba)

Öglen
patates balik ve cola zero

aksamda kizimin yarim kalan baligi bide bolca karpuz

Bugün icinde öglen son kalan baliklari getirdim, aksamada yesil fasulye kuzu kavurma yaninada avocadolu sos düsünüyorum.

Kacamaksiz, bol harcanmis kalorili günler fistiklar

Ya kizlar ben hep spor yapmaya niyetleniyorum ama hic firsatim olmuyo ya. Sabah 5 de en gec 5.30 da kalkiyorum, kendim hazirlaniyorum, cocugu hazirliyorum onun beslenmesi benimki onu yuvaya birakip tekrar eve geliyorum o zamanda da camasiri hallediyorum yada ortaligi toparliyorum. Eve geliyorum ben dusa cocuk dusa yemek yeme fasli, sabah evi süpür sil yarina yemek hazirla derken e tabi arada cocuklada ilgileniyorum mecbur oyun falan istiyo bi bakiyorum saat olmus gece 11 ben hisi cikmis bi halde yataga.
Isi yapma birak kalsin demeyin, bana cinnet geliyo kalinca

Canım aynı şeyleri bende iki senedir yaşıyorum hergün bugün spor yapıcam deyip yorgunluktan kanepede sızıp kalıyorum o yüzden de spor salonuna kayıt yapturdım inşallah bugün başlıcam bakıcıyla kpnuştum çocuğu arada ona bırakıcam bi kaç gün kendim yanımda götürürüm geri kaşan günlerde de eşim bakar o şekilde halledicem yoksa spor yapamıcam birde artık kendime vakit ayırmak istiyorum ve eminim ki çocuğumla daha kaliteli zaman geçirebileceğim
spor salonuna para veriyorsun ya boşa gitmesin diye mecbur gidip spor yapıcan kaçarı yok

Ooo ben kac kere kayit oldum ödedim gitmedim! Inanamazsin! Insallah sen gidebilirsin canim.

Eki Görüntüle 2014528

Is yerin de yine yemek yiyemedim eve gelince hemen yumurta haşlayıp semizotu ve kurusoğan ile buluşturdum. .
Doktorumun ısrarla 2 saati geçkin açlık olmaması lazım desede işyeri yogunlugu iki gündür düzenini bozdu..

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Öğleden sonra okadar sıcağa rağmen parka çıktık ama Allahtan orası hem gölgede hemde biraz esiyordu açık alan olunca Kuzum baya eğlendi ama sonra bizim fettan geldi Annemi arayıp biz parka çıkacağız gelirmisin dediğinde oda aa bizde ablanla gidecektik seni arayacaktım şimdi demişmiş ( gerçi Annemede inanamıyorum aramızı düzeltmek için uyduruyor da olabilir belkide kendi arayıp çağırdı )
Neyse hatun yine yüzsüzce laf sokma derdindeydi ama bende onun taktiğini uygulayıp gülerek cevap verdim

Allahtan kapışmadan ayrıldık
Eve gelir gelmez de akşamlık yemeğimi yedim Elhamdülillah

Akşam çaya bir arkadaşa gideceğiz sanırım 1 saat sonra başka bir arkadaşda doğum yapmış ona hazır bir araya gelmişken bir karar verelim ne günü gideriz diye

Ohhh afiyet olsun canım Bende öğlen yedim mis gibi semizotu yemeğimi ( Annemin Amcakızı bahçesinden tazecik toplamış anam bir güzel olmuştu hani diyetti unutsam oturup bir tencereyi çerez gibi yerdim herhalde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…