*** 8. Takım 524. Etap ***
Oynakbasi34 ( 102,8 / 102,4 / 0,4 / 0,39 % )
Diademe ( 69 / 69,3/ +0,3/ -0,43 % )
Yena ( 90,8 / 89,5 / 1,3 / 1,43 % )
saimeberen ( 58,1 / / / % ) Sabit
turkmenkızı86 ( 83,6 / / / % ) SAbit
Zehra_eymen ( 86 / / / % ) Sabit
newsletter ( 90 / 89,4 / 0,6 / 0,67 % ) Yeni Üye, başlangıç 12.04. / başlangıç 91 / hedef 60 )
8.Takım Ortalaması; 0,293 %
Kızlar sonuç bu0.30luk barajıda geçemiyoruz eğer bu şekilde paylaşırsak
Diademe canım bir kere daha tartılırmısın belki sabah şişliği vardı en azından belki 0.30luk barajı geçeriz az eksi çıkarsa
Benim baslangic kilo 91 mis, o zaman benim yüzdem daha farkli olmuyor mu?
91 baslangi
89,4 kg simdi
1,6 kg fark
1,76 %
Canım başlangıç kilosu kayıttlar için giriliyor yoksa geçen haftanın kilosunu baz alıyorum öncesi olarakyoksa valla senin bu ortalama bize çoook iyi gelirdi
*** 8. Takım 524. Etap ***
Oynakbasi34 ( 102,8 / 102,4 / 0,4 / 0,39 % )
Diademe ( 69 / / / % )
Yena ( 90,8 / 89,5 / 1,3 / 1,43 % )
saimeberen ( 58,1 / / / % ) Sabit
turkmenkızı86 ( 83,6 / / / % )
Zehra_eymen ( 86 / / / % )
newsletter ( 90 / 89,4 / 0,6 / 0,67 % ) Yeni Üye, başlangıç 12.04. / başlangıç 91 / hedef 60 )
8.Takım Ortalaması;
Süpersin canım8li rakamların hayırlı olsun darısı 7lilere ve tabiki benimde başıma
Bir daha asla 9lu rakamları görmezsiniz inşallahhhhhhh.....Aminnnnn
Paylaştım kızlar şimdide yine mutfağa girişeyimGörümcemle görüştük yarın sabah 8de buluşulacak ve toplam 14 kişi olacağız Küçük görümcemin eşi kıvırdı bahane uydurdu onlarda gelseydi olacaktık 18 kişi
Büyük görümcemin görümcesi de gelecek onlar 5 kişi ve maşallah çocukları da çok iştahlı üstelik akşama kadar da açık havada birşeyler ister erkekler o yüzden 1 çeşit de poğça yapayım diyorumgörümcem börek yapmış birde patates salatası yapacağım orada ( geceden patatesleri haşlarım malzemeleri orada doğrar hazırlanırım )
Evde kabaklarım vardı onlardan da yağsız tavada mücver yaptım hani gelip geçip yer çocuklar diye
Kızlar noldu anlamadım daha dün eksiydim bugun fazla dü yemegi biraz hgec yefik ondan oldu galiba kusura bakmayın
Kolay gelsin misafirinmi var,bir yeremi gideceksiniz..
Umarım güzel gecer..
Geçen yaz Enişte şehir dışında çalıştığı için bir türlü fırsat olmamıştı bu yaz bari hazır eniştesi yurtdışına gitmeden toplanalım dedikCumartesi Bahçede keyif yapacağız Pazar günü de Enişte uçuyor Gürcistana
Onun kızkardeşinin yanında mevzu olunca ( ki biz daha Ramazanda planlamıştık ) eşim ablasına istersen senin görümceni de çağır ayıp olur şimdi davet etmemek dedi
Onlarda tamam geliriz demişler
Görümcem 2 tepsi yufka böreği yapmış birde kek çocuklar yerse diye
Bende bir büyük borcam yağsız tavada mücver yaptımhadi bir çeşitte poğça yapayım dedim çünkü hem kalabalık hemde görümcemin görümcesinde 3 çocuk üstelik maşallah baya da iştahlılar hatunda 4.cüye hamile
Öğlende çay yanına o şekilde yaparız dedik bu seferde hadi birde patates haşlıyayım da birde yanına salata yaparız dedim
Tabi ben ne börek nede poğça yemeyi düşünmüyorum kesinlikle
Sabah 8de görümcemde buluşacağız bende 6da kalkıp birde yumurta haşlarım sofrada çeşit olurKahvaltıda nasılsa benim için sıkıntı yok Öğlende de az salata yanına bol su ve yeşil çay Akşam zaten ızgara salata daha ne olsun
Mücver de rahatlıkla yiyebilirsin canım. .
Yarın çocuklarla kahvaltıya gideceğiz IKEA olur sanırım...
Sonrasında pazara geçerim gittiğimiz yere yakın çok güzel kıyafetler bulunan pazar var .. çokta sıcak olacakmış bakalım belki Mayısip kalırız evde :))
Canım olmadı İKEAya gitmeden hemen bir pazarı dolannasılsa sabah 10da Restaurant kısmı açılıyor hava iyice ısınmadan hemen bir tur atıverirsin kalabalık olmadan
Branda varsa pazarda ozaman pek sıcak olmaz malum gölge fena değil ama güneş yakıyor
Umarım güzel birşeyler bulursun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?