Doğru söylüyorsun erken çıkabilirsek evden önce pazara uğrariz. .
Bu arada menu harika herzamanki gibi. Maşallah. .
günaydınoynakbasi34 beni lütfen bu haftada idare edin malum kardeşimin düğünü var haftaya girmeye çalışırım ama çok düzenli olmaz sanki
Merhabalar..
Bugün çok yoruldum aşırı sıcakti. 15000 adım atmisım. .
Pazarda pek bişey bulamadım. Kızımın işine yaradı çoğunluk. :)
Güzel şeyler aldı. .
Maşallah sana banucum nasıl dayaniyorsun ben kesin yerdim birşeyler battı balık sonrada hahahaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçtitabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadımbenim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;
Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates
Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay
Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu)
5 kaşık kadar patates salatası
gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe
Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamışneyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım şu anda her yerim ağrıyor
Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdirşişe elimden düşmedi
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan
Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür ettihiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cipbahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda
ÇOk teşekkür ederim canımbugünde tam listeye uygun olmadı ( patates salatası fazladan oldu ama diğer kaçamakları göz önünde bulundurunca vicdanen çok rahatım çünkü hem abartmadım hemde gayet de sağlıklı )
Tamamdır canımdüğünü atlattıktan sonra ama daha sık seni burada görmek isterim
Güle güle kullansın prenses kıyafetleriniinşallah sende bir başka zaman bulursun canım zaten onlar mutlu olsun bize yetiyor
Maşallah sana banucum nasıl dayaniyorsun ben kesin yerdim birşeyler battı balık sonrada hahaha
Sen dahiliye al o hemen sevk eder direk endokrin zaten verilmiyor artık sevksiz
İnşallah kaptanım valla bende çok istiyorum en son 3 sene önce 76 kiloydum hasret kaldım o kiloma ki o zamanlar bile kendimi kilolu hissediyordum memnun değildim kaptanım birde ben bi eğitmenle çalışacağım bu hafta başlıyacağız o yüzden pek menü paylaşmadım çok da dikkat edemedim sağlıksız beslendim ama hamur işi ve tatlı anlamında değil genel olarak öğün atlama ve bol sıvı tükettim hatta yemek yiyemedim burası çok sıcak daha önce de demiştim güneydoğudayız mesleki olarak da çok yıpranıyoruz inşallah daha düz nli girip paylaşırım yaparımBunada şükür canım da artık daha sık gelip düzenli paylaşım yapalım da bari kurbana kadar şöyle güzel güzel kilolar verelim sen 7li bende belki 8li rakamları ucundan görürüm
Geçmiş olsun benim de eşim hastanede yatıyordu bugün taburcu olacak inşallah bu aralar herkeste bi rahatsızlık var sanırımKızlar biz hazırlanıp doktora gidiyoruzminik kuşumun yüzme için tahlileri yapılacak büyük kuşunda baş ağrıları için nöroloji doktorunla görüşeceğiz bakalım ne gibi tahliller isteyecekler
Eşiminde randevusu vardı ama o gerek yok iyiyim dedi o yüzden iptal ettirdimdaha sonra gerekirse kontrol randevusu alırız nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?