Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız bayilicim beni listeye mi aldın regliyim kiloda veremiyorum ki valla stres oldum şuan

Haha tırstin bakıyorum :)
Yok öyle yayılmak artık, izinli izinli nereye kadar . :)
Ayrıca dikkat edince şahane kilolar veriyorsun kendine haksızlık etme..

Aqua parkı sormuştun neresi diye Gümüldür de -yalı castle- var oraya gidiyoruz..

Günaydın
Mutlu haftasonları diliyorum. .

Banu, takip ederim ben de yeni üye..

21 Haziran'da 104.4 le başladım 9. Takıma
1. Hafta ....104.2 bayram haftası(
2. Hafta ....101.9 um dün itibarıyla kurban bayramona kadar 95 olmak istiyorum
Şimdi kendimi tanıtım 48 yaşında 3 çocuk annesiyim çalışıyor ( dum) izindeyim şu an ama başla mıycam emekliye ayrılıcam ... kilomun sebeplerinden biri stresli iş ortamım kurtuldum sayılır hem ne varsa onu yiyorum sağlıklı olmuyor dışarıdan yemekte haliyle şimdilik bu kadar :))

Bugün yediklerim,

Sabah,
Yumurta
Peynir
Karpuz
Iki dal semizotu

Ara,
Iki minik parça bitter
Sade kahve

Öğle,
2 kaşık kısır..:)
2 kaşık yoğurt

Ara,
1 bardak ayran
Yarım avuç kabak çekirdeği

Aksam,
Melemen
Yoğurtlu semizotu

40 dk.yürüyüş

Benim de az kaldı emeklilik canım..
Allah nasip eder inşallah...

Şöyle bir önerim var...
+90 da spor listesi hazırlıyoruz banu sen bilirsin...
cuma günleri yaptığımız egsersizleri dakika bazın da bildirip listeye ekliyoruz haftanın spor 1.sini 2.sini belirliyoruz.
daha motive olunuyor ve teşvik oluyor yürüyüş vb için...
herkes istediği sporu istediği süre kadar yapmakta özgür
birlikte hareket edersek iyi bir sinerji yakalarız bu durum daha fazla hareketlenmemize sebep olur..
Ne dersiniz.?? Listeyi ben hazırlarım vakit buldukça..

Valla kilolar tıkır tıkır gidince bir sinerji bir enerji gelmiş üstelik duraksamiyor ya en güzeli de bu bana bıkkınlık geldi mesela zaman zaman tak ediyor kalıyorum bende ameliyatı düşünüyorum bazen bu kilolar idare eder ama hiç 60 olamamakta beni üzüyor istediğim herşeyi alamıyorum mesela

Oraya hiç gitmedim Kuşadası ve balcovaya gitmiştik sizede değişiklik olmuş ne güzel

Ben ameliyat olmama rağmen senin kilon da değilim hala..
İnan 20 kilo için bu bedeli ödemeye değmez emin ol...
ameliyatlık kilon yok özetle...

Saldın kendini sen.Toparlansan gerisi gelecek biliyorsun..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bahçeden evimize döndük veeee ben günü kaçamaksız atlattım
Listeme uygun öğlen ve akşam yemeğimi de orada yaptım hatta Annem Lahmacun yaptı ve ben kesinlikle yemedim Bir ara eşim ısrar etti aşkım ya ufak zaten bir tanecik ye en azından yarım ye diye bende baştan tamam şu işim bitsin yerim dedim ama sonra çaktırmadan aradan kaynattım olayı

Babamla Annem bahçede kaldılar kızkardeşim gelmedi bugün bizimle kayınvalidesi rahatsız diye ( çatlaklar gelmediler ama KVsine de gitmemişler sadece telefonla hal hatır sormuşlar sonra da telefon açtı yarına kadar kalırsanız biz sabah geliriz dedi tabi ben kalmam dedim sonuçta bahçede çardağın kenarları kapalı da olsa serin olur
Babam hatta çok ısrar etti sizlerde kalın diye ama Anneme regleyim zaten zor duruyorum eve gitmem lazım dedim ve kendimizi hemen eve attık
Şimdide son bir bitkisel çayla az su içip ufaktan yatarım olmadı :)

Kız bayilicim beni listeye mi aldın regliyim kiloda veremiyorum ki valla stres oldum şuan

Ohhh yaaaa ohhhh yaaaa senide listeye ekledim ya şaka bir yana canım yeter bu kadar izin sende aramıza dön eminim artık daha istikrarlı gidersin liste sorumluluğu olunca

Huzurvemavi de gelsin o zaman rakibem hu hu nerdesin maviş

Heee ben yandım onuda yakarım diyorsun
Şimdi baktım da oda mayıs sonuna doğru 519.Etapta izne ayrılmış bir daha da sadece 2 temmuzda girmiş
Dur bakalım Huzurvemavi yi etkiletleyelim belki oda döner sahalara
Kuzummmm geri dönnnn

Geldi Yen'i üyeniz:))
Ceco tanıdım seninasılsın

Hoş geldin canımmmm
Ay eskilerden birilerini görmek ne güzel İnşallah bundan sonra sende bizim takımda olursun Önümüzdeki cumaya bildirimini yaparken canım kaptanınıza hatırlat da not düşsün hatta bende gelip söylerim Doğanıza talibim diye hemen sonraki hafta da bizimle devam edersin

Bu sefer kararlıyım sağlık sorunları oluşuyor sık sık misal dün belimi incittim yatıyorum her şey de kilo ver deniyor verek bakalım:)
Bende sevindim

Canım eğer doğru beslenirsen zaten spor yapmadan da gidiyor kilolar Eminim başarabilirsin

Anammmm kilomuz bile aynı Tamamdır bundan sonra birlikte çok daha aşağılarını göreceğiz Allahın izniyle

Bencede güzel bir fikir hem o bahaneyle sporlar da yapılır bir ara yapıyorduk da sonra kaynadı arada
En azından motive oluruz hep birlikte o bahaneyle

Canım ben senin nekadar azimli olabileceğini de gördüm zamanında Kendini biraz itekle canım ve eminim 1 hafta bile istikrarlı davrandığın an eksi gördüğünde çok daha fazlasını görebilmek için azimle devam edersin eminim
İnsan verdikçe dahası gitsin istiyor ve zaten fıstık gibi hatunsun az daha dişini sıktığın an 60ı bile görürsün kesinlikle

Maşallah canım...En kısa zaman da ikili rakamları göreceksin bu gidişle çok az kalmış zaten..

Sorun yok canım liste konusunda direk burdan başlarım ... eski dostlarla olmak güzel

Ben ameliyat olmama rağmen senin kilon da değilim hala..
İnan 20 kilo için bu bedeli ödemeye değmez emin ol...
ameliyatlık kilon yok özetle...

Saldın kendini sen.Toparlansan gerisi gelecek biliyorsun..
Seni bu konuda cesaret inden dolayı kutluyorum ben de düşündüm bir ara korktum açıkçası sen kilo verdikçe çok hoşuma gidiyor kurtulucaz öyle böyle inşallah

Seni bu konuda cesaret inden dolayı kutluyorum ben de düşündüm bir ara korktum açıkçası sen kilo verdikçe çok hoşuma gidiyor kurtulucaz öyle böyle inşallah

Ben de çok korkuyordum,çokta karşıydım. çok düşündüm çok araştırdım.. Sonra birden oldu..
eşim kızım ve burası dışın da kimse bilmiyor.. :)
Ne eşimin ne benim tarafım komşularım dahil söylemedim delicesine karşı çıkarlardı çünkü...
İşyerim biliyor o da mecburen rapor vb icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…