Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrrrrrrrrr hala uyuyormusunuz

Bakın erken kalkan yol alır dememişler boşuna Hedefe daha çabuk ulaşabilmek adına erken yatıp erken kalkmaya çalışalım

Anammm bir enerji patlaması yaşıyorsam şu anda bile yerimde durmak istemiyorum :) hatta evdekiler uyumasa son ses müzik açıp oynamak istiyorum 2li rakamlara çok az kaldı ya sanırım ondan

Su perisi86 canım bak Bayramlık motive listesi yapıyoruz sende katılmak istermisin
Tabiki Banu abla katilmak isterim kızım inş bu gün daha iyi olur tahlilleri temiz çıktı ishal devam ediyor korkutucu boyutta değil çok şükür yemiyor yese

ben geçen hafta 79.5 çıktım bu hafta pazartesi 78. 5 çıktım benide alın listeye bomba gibi geliyorum :))

oynakbasi34 tabiki bende katılırım ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum tartım bozuldu eşim yenisini alcak bugün düğün bitti küçük kuzum hasta salgın varmış ağzı yara dolu yutkunamıyo bile sürekli ağlıyo yavrum uykususuz inşallah biran önce iyileşirde normale döneriz

Süper çok sevindim listemiz kalabalıklaştıkça daha da güzel motive oluruz O zaman Pazartesi kilosunu yazıyorum canım İnşallah kuzunda çabucak iyileşir de sende çok daha motive olmuş şekilde kendine odaklanabilirsin

Sevindim canım o zaman senin kilonuda yarın ekliyorum listeye
Rabbim yavruna da tez zamanda şifalar versin ....Aminnnnn

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zeynep_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]65,5[/TD]
TD] ? [/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Ay liste büyüyünce daha bir mutlu oldum

Hadi bakalım kızlar bugün itibaren herkes daha sıkı tutsun
Bu arada kesinlikle her gün 3 litre su içmeye çalışın malum havalar sıcak olduğu için daha çok terliyoruz ve o zamanda vücut kendini korumak adına ödem tutarmış ben 4 litreye yakın içiyorum bazen tabi birazda kilomun çok olmasından dolayı daha çok suya ihtiyacım var ama onuda diyetisyenime danıştım hiç bir sıkıntı olmaz dedi

Neyse kızlar bana şimdilik müsaade

Büyük kızı doktor kontrolüne götüreceğim bakalım ne kadar süre bekleyeceğiz
Çıkmadan chialı Ayranımı da içeyim ki dışarda acıkma derdi olmasın gerçi her daim yanımda yeşil çay taşıyorum nasılsa kafeteryada sıcak su her daim bulunur

Büyük kız hala uyuyor miskini uyandırayım da hazırlanıp çıkalım
İlk fırsatta damlarım yine

Hadi kızlar gösterin kendinizi hem Bayram hedeflerimize ulaşmak için hemde cuma takımca süper bildirimler yapabilmek için

Allaha emanet olun
Görüşmek üzere

Çok geçmiş olsun..

Kolay gelsin canim.iyi haberlerle dönün inş.

Ben de heyecanlandım senin adına.. :)
Merak ediyorum kilonu. :)

İnşallah kaptanım çok istiyorum artık bormal beden de olmayı pazar günü alış veriş yaptım sırf bedeni büyük diye bir tuniğe bir sürü para verdimhem bişey bulama bulduğun da ateş pahası olsun bıktım valla alışveriş de yapmak istemiyorum artık

Günaydın arkadaşlar dün ayrıntılı kilo analizi yapıldı 86,5 çıktım evdeki tartıda bir sıkıntı olabilir neyse su oranım azmış göbek bölgesinde yağlanma varmış yağ oranım %36 idi sanırım birde metabolizma yaşım bunu utanarak yazıyorum 43 ki ben daha 28 yaşındayım fena hayalkırıklığına uğradım öğle arası spora gideceğim inşallah en azından bir saat yaparım akşam nöbetçiyim gidemem öğle arasını değerlendirmek lazım

Günaydin kizlar,

oynakbasi34 ben bu listeye hiic girmeyeyim. Agustosta bir hafta yokum yine. Zor olur.

abla benim hedefim 5 kilo sabah tartildim 74 kiloyum

Banu kilo güncellemesi yapıyorum. 74.5. hedefim 5 kg. Hayatta veremem 10 kilo en son ne zaman gördüğümü bile hatirlamiyorum
Kara dut iyi gelir bide karbonatlı su. Hem zararlı maddeler değil bunlar. Geçmiş olsun
Mthn83 nasılsın canım, annen nasıl. ?
İyiyim canım 74-75 arası takıldım kaldım. Sürekli disardayim su içmek bir problem vücudu soklamayi düşünüyorum aslında elma diyeti gözüme çalındı. Yazın çok yemek yenmiyor zaten bakalım.
Annem de iyi. Kilolar gidince vücut sarkti gözümde çok yaşlanmış görünüyor. Benim eski kıyafetleriyle gün geçiriyor Allah'tan terzilik geliyor elinden eskilerin elden geçiriyor.
Sen nasılsın dönüşümünden mutlumusun

sağol canım dutu normaldede yemez ama karbonatı denemeye çalışıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…