Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamam Banu abla 78.5 olarak başlıyorum inş iyi gelir banada hem listeyede girerim verdikçe
Sizede geçmiş olsun

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Hastane işimiz baya uzun sürdü daha doğrusu hastane nedense bugün inanılmaz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldık çok şükür MRda sıkıntılı bir durum yokmuş temiz dedi doktor ama birde göz doktoruna görün ordaki sonuca göre tedavine başlarız dedi geçen hafta not al demişti başının ağrıdığı saatleri ve 1 gün hariç her gün ağrımış başı ve genelde de akşamları başlıyormuş baş ağrısı

Bakalım şimdi ilk fırsatta göz doktoruna da randevu alacağız ordan sonuç belli oluncada artık tekrar nörolojiye randevu alırız Maşallah yoğunluktan bende 3 gündür ne dahiliye nede endokrine randevu alamıyorum millet toptan hasta sanırım

Hastaneden sonra az gezelim dedik eşimle ufaklığıda alıp hatta daha sonra Annemleride aldıktan sonra yapı marketlerinde barbekü baktık bahçe için mangal var ama o hem ufak hemde yere çömelerek yapılması gerekiyor diye Annem daha iyi bir şey alalım demişti Tam istediği gibi taş barbekü bulduk babama göre biraz tuzlu da olsa ama satın alma işlemleri biraz uzayınca eşim fena oldu markette
Adam sıcaklarda hiç dışarı çıkamıyor hemen fenalaşıyor Allah korusun ama tekrar Beyin felci geçirecek diye ödüm kopuyor Hemen öyle yarıda bıraktık görüşmeyi ben yarın gelip hallederim dedim ve eve döndük şükür şu anda çok daha iyi evde vantilatör karşısında daha iyiyim ama dışarı çıkınca sanki beynimde basınç artıyor ve elim ayağım boşalıyor diyor
Bir yandan ona üzülüyorum bir yandan da ne zamana kadar bu şekilde böyle gidecek diyorum sonuçta 2 sene geçti üzerinden ve ömür boyu da yaz geldiğinde eve mi kapanacağız Adam tatile çıktı gidip gezeriz çocukların kafası dağılır derken adamcağız ne zaman dışarı çıksak fenalaşıyor hani isteksizlikten abartıyor desem oda değil çünkü ben yüzünden anlıyorum hemen rengi değişiyor

Rabbim şifa versin inşallah valla bana da geliyorlar arada ama onun elinde olan bir şey de değil sonuçta üstelik doktoruna en son gittiğimizde senin birşeyin yok gayet iyisin diyip gönderdi MR sonucuna bakıp ama bu adam en ufak şeyde yamuluyor nasıl iyi diyemiyorsun tabi

Canım takılma o metabolizma yaşına ona bakarsan benimki de 49 ama zayıfladıkça o metabolizma yaşı da düşecek emin ol

Günaydin kizlar,

oynakbasi34 ben bu listeye hiic girmeyeyim. Agustosta bir hafta yokum yine. Zor olur.

Canım istersen sen hedefini düşük tut bakma 10 kg yazdığıma sonuçta bak diğer kızlarda hedeflerini düzenlediler maksat motive olmak

abla benim hedefim 5 kilo sabah tartildim 74 kiloyum

Tamamdır canım hemen düzenliyorum

Kizlar bir sayfanın linkini başka bir sayfaya nasil kopmalıyız bilen varmi

Kızlar anlatmışlar inşallah olmuştur

oynakbasi34 geçmiş olsun kızının nesi var?

Kaç senedir devamlı baş ağrısı çekiyor ( Migreni var demişti bir doktor )

Banucum benim hedefimde 8 kilo, versem ve öyle kalsam o bile yeter Allah bereket versin hesabi

Tamamdır canım seninde hedefini hemen düzenliyorum

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zeynep_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 75[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Kızlar bir bakın varmı sizin bilgilerinizde bir yanlış hedefleri de küçülttüm isteyenler için

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah Uyanınca
1 büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
Bol bol su ( 500 ml kadar )

Kahvaltı 10:45de
1 bardak ayran ( hastanedeyken ancak işim uzayınca içtim acele çıktınca unuttum )

Öğlen; 13:00de
İkeada kahvaltı yalan olunca öğlenlik yedik
8 adet misket köftelerden ( normal köfte boyundan daha ufak bilenler bilir )
Buharda sebze
çok çok az patatesden tattım

ara; 14:30da
1 adet sütlü dondurma

Akşam;17:30
3 yk kadar tavuk eti
1 büyük kase salata

Dondurma yediğim için Sibelinde dediği gibi 1 ara öğünümü sildim ( öğlen ve akşam arasında olması gereken 2 ara öğünden )
Akşam yemeğinide bilerek erkene aldım ki dengelenmiş olsun Şu anda da yeşil çayımı içiyorum saat 20:30da 1 adet kivi ile sıcak su içerim sadece
Bu saatte kadar da 2 litre su içmiştim artık yatana kadar da 1.5 litre daha içerim inşallah

Bende yediklerimi yazayım
09
2 kayısı
10
1 yumurta omlet
8 zeytin
1 dilim çav ekmek
13
Büyük bardak süt
2 etimek
1 kurabiye
19
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 kase salata
Ayran

1 bitki çayı içerim birazdan

Şu kivi bir mucize banucum tlc de uyku sorunu olan bir kadın bir y günde iki adet yatmadan bir iki saat önce kivi yedi uyku problemi çözüldü ve kilo verdirip metabolizma yida hizlandiriyor

oynakbasi34 eline sağlık canım 10 deyimde ben ne giderse artık:)
Kızında bişey çıkmamış şükür belkide psikolojikdir bir ara bendede vardı :/

Birazda hanım en ufak şeyi kafasına takıyor daha şimdiden gelecek kaygıları var ya Üniversiteyi kazanamazsam falan diye bende her fırsatta oturup ona hiç bir şeyin sağlığından ve kendisinden daha önemli olmadığını izah ediyorum
Eşim 2 sene evvel beyin felci geçirmişti o dönemde çok fazla sıkıntı yaşadı üzüldü ondan öncede teog stresi falan derken 3 senedir bu baş ağrılarını çekiyor Eşim şükür iyileşti ama adamcağız sıkıntı yaşamaması lazım ki yine beynindeki basınç yükselmesin diye tabi bizim ergen bozuntusu arada bir zıtlaşıyor bende kızım az alttan al şu adamı sinirlendirme dediğimde bu seferde hatun sinirleniyor neymiş efendim hep beni susturuyorsun yok efendim özür düşüncemi bile söyletmiyorsun diye halbuki düşüncesini söylemede sıkıntı yok sıkıntı söyleme tarzıyla alakalı o konuda tamamen babasına çekmiş dan dan söyleyince de eşim bu sefer bu kız neden böyle diyip duruyor ve olan her zamanki gibi bana oluyor

Amann iyi olsunlar da azcık asabiyet nasılsa geçer

Geçmiş olsun banum. Ben ünv sınavlarına hazırlanırken nefes darlığı yasardım. Kış günü balkondan sarkardim nefes alamıyorum diye. Sınav bitti benim hastalıklar geçti.

Sabah bizimde hastane işi vardı küçüğün heyet raporunu yenilemek için başvurduk.
Sabah kahvaltı yok
Arada birkaç çubuk kraker
Öğlen 2 tane içli köfte
Arada 2 YK mantı
2 bardak yeşil cay
Akşam sucuklu yumurta (² halka sucuk) 3 yumurtayı 8 kişi yedik
6500 adım şuana kadar

Geçmiş olsun banum. Ben ünv sınavlarına hazırlanırken nefes darlığı yasardım. Kış günü balkondan sarkardim nefes alamıyorum diye. Sınav bitti benim hastalıklar geçti.

İnşallah bizimkininde artık tez zamanda geçer Uyku düzeni de olmuyor böyle başı ağrıyınca

Harikasın canım menün de gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…