Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evden yemek getirince çok rahat ediyorum. Bugün Kızartma varmış misal.

3. Öğündur Kıymalı bamya yiyeceğim. :) Allahtan seviyorum sorun olmuyor. .

Akşam da ablamla buluşup dışarıda yemek yiyeceğiz.. En azından rahat rahat sohbet ederiz. .

Dün akşam bugünün yemeğini de yaptım kafam rahat o bakımdan. :)

Eşine Çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin inşallah kızın çok etkilenmiş demek .
Banucum o kıyafete girilecek ve fermuar kapanacak. :))
Ben bu sefer çok inanıyorum sana..

Hatice bu sefer iyi veriyorsun da inşallah almazsin artık deniyor:) özetle kimsenin güveni yok bana kilo konusun da.
Kimseyi memnun edemeyiz o kadar kilo verirsin biraz vermişmisinne bir kilo alsan kilomu aldın ne boşver modumuzu düşürmüyoruz maşallah çok güzel yol aldın ve bu devam edecek

Banu sen de harikasın Azmi'n süper kızlar bu işi bu sefer bitireceğiz inanıyorum

Afiyet olsun en iyi yapıyor sun ne yiyeceğini biliyorsun

Bu arada tünaydın kizlar
merhaba canım. Sende benim gibi artılarla dönmüşsün. Uzak kalmak hic iyi olmuyor ben bi daha izne ayrılmayacağım insallah. En kısa zamanda eksileri görürüz canım inş. Beni hatırlarmısin bilmiyorum ama ben nickimi degistirdim eski nickim sevimasi idi.

Banucum o kıyafete girilecek ve fermuar kapanacak. :))
Ben bu sefer çok inanıyorum sana..

Hatice bu sefer iyi veriyorsun da inşallah almazsin artık deniyor:) özetle kimsenin güveni yok bana kilo konusun da.
Öyle canım yanlız 2 yıldan sonra mide rahatlığıyla ilk zamanki sıkıntılar olmuyor. O zaman yemeye yöneliyorum ben biraz ondan yerimde saydım. Almasında vermedim de. En son lisede 69 görmüştüm düşünsene ben bile hatirlamiyorum zayıflığını nasıl birşey olduğunu vücut nasıl hatırladın

Kızlar Merhaba kardesimle ist avrupa yakasında oturanlar bilir arenaparka gittik kizcelere alışveriş yaptık

Bebek Arabalarıyla gittik yürüyüş olsun çok sicakti ama eve zor girdim yorgunluktan kızımı uyutuyorum suan

Dondurma yedik sadece ara öğün yerine

Hatirladim canm vallahi bende artılardan muzdaribim allahin izniyle tkrar istediğimiz hedefe ulaşırız

Canım bende işbyerine kahvaltımı ve ara öğünümü götürüyorum öğle yemeğine de eve gidiyorum küçük yer olunca ev de iş yerine yakın oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…