- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım istersen sen hedefini düşük tutbakma 10 kg yazdığıma sonuçta bak diğer kızlarda hedeflerini düzenlediler maksat motive olmak
Sağolasın kaptanım bayram hedefine ulaşmam lazım e tabi birde arkadaşın düğünü var o zaman kadar inşallah 7 kilo vericem arkadaşların arasınde bir tek benim kilolu o yüzden onlara karşı mahçup olmak istemiyorum en önemlisi sağlık için zatıflamak istiyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım ben ( normalde 06:00da kalkardım ) artık dün nasıl yorulduysam
Bugün biraz temizlik ve çamaşır işlerini halledeyim malum adamın kaldı 4 günü sonra tekrar iş başı yapacak şimdi tutturur hangi gömleğini yıkamadıysam onu ver diye Pazartesi sabahı bende deli olurum
Tabi önce biraz kendime geleyim kahvemi yapıpsonrada kahvaltı faslı
Cumaya kaldı 2 gün inşallah hepimiz çok çok güzel rakamlar görürüz tartıda
Harika bir menü canım eee spor da yapılmış daha ne olsuncumayı iple çekiyorum bu hafta
Senin menün de gayet sağlıklı ve güzelyürüyüşte de var daha ne olsun
Aynen devam canım ne kadar giderse bayrama kadar kardır biz istedikten sonra yapamıyacağımız şey yok Allahın izniyle
Zehracığım kesinlikle harika bir menüözellikle sporun için tebrik ederim
Günaydın kızlar. Çok uzun bir aradan sonra yine buradayım. Herkeste olduğu gibi banada burdan ayırmak hic yaramadı. Tatilden dolayı o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki ne diyet kaldı ne de sağlıklı beslenme. Hemen hemen her hafta yatıli misafirlerim var desem yeridir. Yeme düzenim alt üst.oldu. Bugün yine yatili misafir bekliyorum cuma gunude biz yatili olarak annemlere gidicez. Gün itibariyle kilom 74.3. Kaptanım ben yeniden döneyim mi
O olur bak, o zaman 5 kilo yazalim
Son bildirimimdeki kilom 69.8 idiahhhh ben. Kendime ne deyim......
Günaydin kizlar,
nasilsiniz iyisinizdir umarim.
Simdi kahvalti yapicam ben, bugün ise gitmedim.
Biraz önce kizi yuvaya birakinca bi arkadasi gördüm, kiz neredeyse 200 kg vardi. Simdi bi görseniz mankenlere tas cikarir hale gelmis. Midesini kücültmüstü ama su anda gercekden cok imrendim, darisi bize insallah!
Sağolasın kaptanım bayram hedefine ulaşmam lazım e tabi birde arkadaşın düğünü var o zaman kadar inşallah 7 kilo vericem arkadaşların arasınde bir tek benim kilolu o yüzden onlara karşı mahçup olmak istemiyorum en önemlisi sağlık için zatıflamak istiyorum
Sağol canımBanucum sevindim Mr sonucun temiz çıkmasına. Benim kızda sınav zamanların da hep baş ağrısı çeker. .
Strese bağlıdır sizinki de muhakkak. .
Eşine de geçmiş olsun.. siz de sıcaklar da çıkmayın canım...
Mthn83 canım çok memnunum son 1 aydır hersey yolunda şükür. .
Benim de yüzüm çok süzüldu çok ufaldi.. :)
Sana da kolay gelsin işlerin de...
Seni gördüğüme sevindim canımTekrar aramıza Hoş geldin o zaman
Yazın diyet yapmak biraz daha zor oluyor gezmeler ve misafirler çok olunca ama ben inanıyorum kesinlikle tekrar eski kilona dönebileceksin hatta daha fazlası da gidecek
Fırsatın oldukça gel canım emin ol motivasyon artınca daha kolay gelecekO zaman Annenlerden dönene kadar psikolojik olarak da kendini hazırlamış olursun ve evine dönünce daha rahat beslenmene odaklanırsın
İnan bende çok yoğunum ama hiç birşekilde kimsenin diyet listemin dışına çıkmasına müsaade etmiyorum hatta yeri geliyor yanımda götürüyorum yiyeceklerimikimse kusura bakmasın hiç bir şey sağlığımdan önemli değil
Tatlı ikramı olduğunda gerekirse karşı tarafa şekerim şu ara çok yüksek yersem kötü olurum dediğer şeyleri de yerken hep kendi kendine ben bunların tadını biliyorum sadece 1 gıdım yesemde bana yeter diye kendini motive et
Tamamdır canım o zaman senide 5 kg hedefle ekliyorum Bayramlık hedef listemize
Canım şükür çok çok fazla almamışsın5 kg bayrama kadar da verilebilir bence rahatlıkla Bak takım listesine aldığını vermeden giremesende senide Bayramlık hedef listesine ekliyeyim 7 hafta var bayrama o arada gelenleri gönderirsin sonra tekrar takım listesine girersin ne dersin
Bizlerde inşallah Allahın izniyle fazla kilolarımızı verip çok daha güzel kilolara geleceğiz canım yeterki inanalım ve iradeli davranalımGeçmişte yedik de ne oldu bu saatten sonra sadece sağlığımızı göz önünde bulundurarak beslenelim
Bizimde ay sonundaymış eşimin kuzeninin düğünüben Ağustos sonu sanıyordum hatta geçen onun düğününde giymeyi düşündüğüm elbiseyi denediğimde ( 44 beden ) fermuarı yarıya kadar ancak kapattım tabi ben önümüzdeki aya kadar rahat girerim derken şimdi biraz daha sıkmam lazım kendimi yoksa başka birşeyler bakmam lazım tabi eğer gidebilirsek ( düğün Edirnede ve eşim baş başa gideriz kısmetse diyordu tabi birazda maddiyata bakar )
İnşallah ay sonuna kadar daha doğrusu 17 güne kadar biraz daha gider de bende o elbiseye girebilirim
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]
[TD]newsletter[/TD]
[TD]Avsumay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD] ? [/TD]
[TD] 89,3[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE]
hosbuldum canım. İnşallah bayrama kadar 5kg verip sonrasında da listeye girebilirim. Hedef listesi çok iyi olmuş beni motive edecek inşallah.
hosbuldum canım. İnşallah bayrama kadar 5kg verip sonrasında da listeye girebilirim. Hedef listesi çok iyi olmuş beni motive edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?