Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Toplam da kaç kilo verdi sen.? bir de spor yaptınmı yürüyüş dışın da..

Neyse bu sefer zaten son sefer sen biliyorsun en azından onlar bilmesede olur

Aslın da bu işlem de kökten çözüm değil canım... Sadece kısa süreli yardımcı yaşam şeklimizi değiştirmezsek 2 yıl sonun da yeniden kilo alımı başlar eskisi kadar olmasa da.. Nasıl olsa az yiyorum deyip yüksek kalorili besinler tüketmemek gerek...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Cumaya kaldı 1 gün Ona göre bugün çok daha sıkı tutuyoruz ve su şişesinin dibine vuruyoruz
Benim Diyetisyen kontrolü de Cumartesi Bakalım nasıl bir rakam göreceğim yarın ve öbür gün

Dün menü konusunda sesim çıkmadı farkındaysanız sabah gayet güzel kahvaltımı listeme uygun yaptım öğlende de koşturmaca içinde olunca yemek saati kaçtı eşimde dönüşte hadi çiğköfte alalım diyince uydum imama
Tabi malum bulgur insanı şişiriyor o yüzden geç te yiyince akşam sadece bitkisel çay ve bol su içtim aslında son bir meyve öğünü yapabilirdim ama sanırım vicdanımı rahatlatmak için onuda canım istemedi
Neyse sıkıntı yapmıyorum sonuçta arada da olsa olacak böyle ufak kaçamaklar bugün çok dikkatli devam edip bol suyla dengelemiş olacağım inşallah

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama eminim bugün dengeler eksi bile görürsün bir önceki güne nazaran

Kesinlikle sende kilo vermeye devam edip görümcenden daha zayıf olursun canım
Ben diyete başlamadan evvel benim küçük görümce de baya zayıflamıştı ama sonra Annesine ve ablasına yakın taşınınca kilo aldı biraz tabi her gün bir aradalar diye kekler kısırlar derken tekrar almaya başladı Ben diyetisyene başlayıp kilo verince daha bir tutuştu ( sanki ben hemen verip ondan zayıf olacağım ) bendeki listelerden istedi birde hemen spora yazıldı bizimkinde biraz fesatlık vardır kim bilir kime taktı da ondan zayıf olacağım dedi bana takacağını sanmam çünkü arada baya fark var ona yetişmem için

Süpersin canım 12 000 adım ne demek ritmik de olmasa sonuçta harika hareket etmişsin
Bende şu eşim bir işe başlasın da yine yürüyüşlere başlıyayım ( gündüz zaten hep hareket halindeyim ama özel yürüyüşe çıkmıyorum bu ara )

Benim görümcem de pilavla makarnayla bile ekmek yer. Kolanın dibine vurur 36-38 beden arası giyinir..

Ayyyy en nefret ettiğim Şaka bir yana ama cidden öyle olmayı çok isterdim Gerçi sağlıklı beslenmeyi kaç kilo olursak olalım yapmak gerekir hani zayıf olan herkes de sağlıklı anlamına gelmiyor yaşlılığı düşünerek hareket etmek en güzeli biz verebildiğimiz kadarını verelim de varsın okadar olmayalım

Günaydın canım sanada
Valla ben artık saat kurmasamda 06:00 yada en geç 06:30da uyanmış oluyorum bazen ben bile diyorum kendi kendime len tatil yat uyu işte sonra akşam erkenden uykun geliyo diye ama böyle çok daha dinç hissediyorum kendimi tabi çalışanlar için daha zor ben gündüz çok yorulursam uyumasamda koltuğa uzanabiliyorum kahvemi içerken

canım merhabalar. Seni gördüğüme sevindim.

canım eşinin iyi olmasına çok sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.

Aleykum selam kaptanım. Günaydın.

günaydın kolay gelsin canım.

Günaydın kızlar. Dun tam diyet olmasada 2 gün önceki yedikletime gore az besledim. Bugün kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. En azından yedikten 5dk sonra pişman olduğum şeyler yemedim ya da sınırlı yedim....

Buda başlangıç için bir adım canım eminim bir iki gün sonra hele çok daha sıkı tutacaksın

Günaydin kizlar,

dünkü Memümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim Kacamagin dibiydi resmen Yemeklerim önceden hazir olmayinca gercekden cok sacmaliyorum
Bugün kahvaltimida ögle yemegimide aldim yanima, aksamada büyük bi peynirli salata ve haslanmis yumurta diye planliyorum, insallah yine sacma sapan seyler yemem :/

Ara öğünüm olan chialı ayranımı da içtim şimdi öğle yemeğine kadar bol suyla devam
Öğlen 1 but ve çoban salata + 2 yk kadar yoğurt yada 1 bardak ayran yemeyi planlıyorum
Akşamlıkta tavuk suyuna arpa yada tel şehriye çorbası yaparım hem hafif olur hemde bağırsaklara destek Tabiki akşam yemeğini de olabildiğince erken yemeğe çalışacağım ki yarın sabah çok daha güzel eksiler göreceğime adım gibi eminim

Canım sakın moralini bozma olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bugün gayet güzel beslenerek telafi edersin bol bol su iç ve 2 tane de olsa yeşil çay iç gün içinde

Canım sakın moralini bozma olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bugün gayet güzel beslenerek telafi edersin bol bol su iç ve 2 tane de olsa yeşil çay iç gün içinde

Su son günlerde doymak bilmiyorum resmen, ye ye üc kisilik yesem yinede ac gibiyim. Delindi herhalde midem iyice

Simdi ara ögün yedim, ki hic huyum degildir. Biktim su bogazimdan yaaa

Ca
Canım 120 ile başladım şimdi 74-75 arasiyim.

Merhabalar,

3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav. 700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))

En gıcık olduğum tiplerdir onlar yerler ama kilo almazlar sen bir öğün kaçamak yAparsın hemen + olarak kalır sende onlar dünyaları yerler yinede gram almazlar

Değilmi. :) Aynen ben de öyleyim. ''adaletin bumu dünya'' diyesim var. :)
eşimin ailesinin hepsi öyle eşim de dahil yapısal bir durum..
Naapalım biz de çabalıyoruz işte Allah başka keder vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…