Öyle canım yanlız 2 yıldan sonra mide rahatlığıyla ilk zamanki sıkıntılar olmuyor. O zaman yemeye yöneliyorum ben biraz ondan yerimde saydım. Almasında vermedim de. En son lisede 69 görmüştüm düşünsene ben bile hatirlamiyorum zayıflığını nasıl birşey olduğunu vücut nasıl hatırladın
Neyse bu sefer zaten son sefer sen biliyorsun en azından onlar bilmesede olur
Sabah
3 cavdar ekmeği biraz peynir birkac lokma bak kaymak
Ara iki kayısı bir nektar
Ara bir fındıklı bisküvi
Öğlen iki cavdar ekmegi arası kaşar peynir
Aksam 5 yi makarna yaninda tavuk salata
2 litre su 15 dk kalça bacak egzersizi
Sabah yaya hastaneye gittim aksam üzeride kizimi parka goturdum umarim yediklerimi yakmistir zira boyle diyet olurmu diye beni asacaksiniz
O zaman ihtiyaç çok olunca hemen bitiyor diyorsun yani mantıklı aslında bu arada çok büyük gaza geldim benim görümce 13 kilo vermiş normal de benden daha kiloluydu ama baya düzelmiş Allahtan görümcemi seviyorum da hiç kıskanmadım
Iyi akşamlar. .
Yena'nın menüsü :)
Sabah,
Karpuz
Peynir
Ara,
2 ısırık İncirli cevizli sucuk
Kahve
Öğle,
Kıymalı bamya
Yoğurt
Akşam,
Tavuk
Yarım saat sonra ayran
Spor, ritmik yürüyüşüm yok ama hep hareket halindeydim toplamda 12000 adım yapmışım. .
Benim görümcem de pilavla makarnayla bile ekmek yer. Kolanın dibine vurur 36-38 beden arası giyinir..
Canım büyük şehirler öyle malesef trafik sıkıntısı da var ben ilçedeyim nüfus olarak çok fazla ama küçük bir yer benim evle iş arası arabayla 6-7 dakika sürüyorBenim yakın değil minibüsle 45-60 dk. Arası sürüyor. .
En gıcık olduğum tiplerdir onlar yerler ama kilo almazlar sen bir öğün kaçamak yAparsın hemen + olarak kalır sende onlar dünyaları yerler yinede gram almazlarBenim görümcem de pilavla makarnayla bile ekmek yer. Kolanın dibine vurur 36-38 beden arası giyinir..
Herkese günaydın en erkenci kaptanım biziz sanırım bende iş yerine kahvaltı hazırlıcam oğlanın kahvaltısınınyaptırıp doğru işe şöyle 10 a 11 e kadar uyumayı nasıl özledim anlatamam en geç uyandığım saat 8 dir
canım merhabalar. Seni gördüğüme sevindim.Selam hayirli aksamlar canlar uzun bir aradan sonra aranizdayim umarim herkes iyi ve huzurludur ozledim sizleri
Bu arada kaptancim yeni hedefler belirlenmis cok sevindim ben cok duzenli paylasim yapamam buna ragmen kabul ederseniz bende dahil olmak isterim listeye
Agustosta findik bagimiz var yogun olurum ama iyi kilo veririm spor yaparim diye dusunuyorum benim hedefim 79 olsun . dun tartildim 89 kiloyum insallah gider artik bu kilolarda korumaya aliriz kendimizi hepinize saglikli kilo vermeler diliyorum ...
canım eşinin iyi olmasına çok sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Malum herkes evde olunca bana Laptob sırası ancak geliyor
Bugün öğleye doğru gidip şu bahçemize taş barbekü aldıkTabi o an işlemde sıkıntı olunca 1 saatte yakın mağazada beklemek zorunda kaldık daha doğrusu 10 dakika bekledikten sonra baktık hala olmadı merkezden kod bekliyorlar bizde eşimle hemen karşısındaki AVMde oturup kahve içtik sohbetimizi ettik
Şükür bugün fena olmadı eşim okadar sıcağa rağmen ama resmen gölgeden çıkmamak için uğraştık
Cuma günü teslimat ve montajı yapılacak yani bana yine köy yolu göründüNeyseki eşimle baş başa gideceğimiz için yorulma olasılığım olmayacak Şarj aletimide yanıma alırım bari adamları beklerken sizinle rahat yazışırım
Bildirim sıkıntı olmaz zaten ben sabah erkenden hortladığım için buraya taşır düzenlerim siz sadece doldurursunuz bende en son paylaşım alanına taşırım artıkCepten biraz zor oluyor ama hallederiz ne olacak
Hemen listemizdeki düzenlemeyi de yapayım
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]
[TD]newsletter[/TD]
[TD]Avsumay[/TD]
[TD]Huzurvemavi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD]57,5 [/TD]
[TD] 89,3[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TR][/TABLE]
Allah razı olsun canımaslında 2 sene oldu Beyin felci geçireli ve Rabbime şükürler olsun ki şu anda görünürde sıkıntı kalmadı ( normalde beyin felci ya öldürür yada yatalak bırakırmış hatta doktor Allahın sevilen kuluymuşsun demişti )
Tabi o hastalık sürecinden sonra hala günde 5 ilaç içmek zorunda ve sıcaklarda yine sanki aynı şeyi yaşayacakmış gibi kötü oluyor halsiz düşüyorartık açıkçası ok sıcaklarda birlikte pek bir şey yapmaya niyetlenemiyoruz hatta dün beni kırmamak için bizimle çıktı şu barbekü işini halledecekken daha kasaya gelmeden fena oldu bizde ödemeyi dahi yapamadan hemen eve döndük evde vantilatörle odayı serinlettiğim için biraz daha rahat ama devamlı buz kalıbı elinden düşmüyor beynindeki sıcaktan oluşan basıncı düşürüyor sanırım o soğukluk
Çok geçmiş olsun canıminşallah enfeksiyon değildir dediğin gibi
Senide hemen listeye ekledim canımdönmene çok sevindim
Canım bu liste bizim bayrama kadar motive olmamız için olduğu için paylaşım zorunluluğu yok ama tabi her gün mutlaka birbirimizi motive edersek çok daha güzel sonuçlar elde ederiz Allahın izniyle
Bayramda hepimiz çok daha fit ve güzel görüneceğiz inşallah
Canım menün çok güzelhadi bakalım cumaya çok güzel rakamlar göreceğiz aynen devam
Aleykum selam kaptanım. Günaydın.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı 1 günOna göre bugün çok daha sıkı tutuyoruz ve su şişesinin dibine vuruyoruz
Benim Diyetisyen kontrolü de CumartesiBakalım nasıl bir rakam göreceğim yarın ve öbür gün
Dün menü konusunda sesim çıkmadı farkındaysanızsabah gayet güzel kahvaltımı listeme uygun yaptım öğlende de koşturmaca içinde olunca yemek saati kaçtı eşimde dönüşte hadi çiğköfte alalım diyince uydum imama
Tabi malum bulgur insanı şişiriyor o yüzden geç te yiyince akşam sadece bitkisel çay ve bol su içtimaslında son bir meyve öğünü yapabilirdim ama sanırım vicdanımı rahatlatmak için onuda canım istemedi
Neyse sıkıntı yapmıyorum sonuçta arada da olsa olacak böyle ufak kaçamaklarbugün çok dikkatli devam edip bol suyla dengelemiş olacağım inşallah
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama eminim bugün dengeler eksi bile görürsün bir önceki güne nazaran
Kesinlikle sende kilo vermeye devam edip görümcenden daha zayıf olursun canım
Ben diyete başlamadan evvel benim küçük görümce de baya zayıflamıştı ama sonra Annesine ve ablasına yakın taşınınca kilo aldı biraztabi her gün bir aradalar diye kekler kısırlar derken tekrar almaya başladı Ben diyetisyene başlayıp kilo verince daha bir tutuştu ( sanki ben hemen verip ondan zayıf olacağım ) bendeki listelerden istedi birde hemen spora yazıldı bizimkinde biraz fesatlık vardır kim bilir kime taktı da ondan zayıf olacağım dedi bana takacağını sanmam çünkü arada baya fark var ona yetişmem için
Süpersin canım12 000 adım ne demek ritmik de olmasa sonuçta harika hareket etmişsin
Bende şu eşim bir işe başlasın da yine yürüyüşlere başlıyayım ( gündüz zaten hep hareket halindeyim ama özel yürüyüşe çıkmıyorum bu ara)
Ayyyy en nefret ettiğimŞaka bir yana ama cidden öyle olmayı çok isterdim Gerçi sağlıklı beslenmeyi kaç kilo olursak olalım yapmak gerekir hani zayıf olan herkes de sağlıklı anlamına gelmiyor yaşlılığı düşünerek hareket etmek en güzeli biz verebildiğimiz kadarını verelim de varsın okadar olmayalım
günaydın kolay gelsin canım.Herkese günaydın en erkenci kaptanım biziz sanırım bende iş yerine kahvaltı hazırlıcam oğlanın kahvaltısınınyaptırıp doğru işe şöyle 10 a 11 e kadar uyumayı nasıl özledim anlatamam en geç uyandığım saat 8 dir
canım merhabalar. Seni gördüğüme sevindim.
canım eşinin iyi olmasına çok sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.
Aleykum selam kaptanım. Günaydın.
günaydın kolay gelsin canım.
Günaydın kızlar. Dun tam diyet olmasada 2 gün önceki yedikletime gore az besledim. Bugün kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. En azından yedikten 5dk sonra pişman olduğum şeyler yemedim ya da sınırlı yedim....
Günaydin kizlar,
dünkü Memümü ne siz sorun ne ben söyleyeyimKacamagin dibiydi resmen Yemeklerim önceden hazir olmayinca gercekden cok sacmaliyorum
Bugün kahvaltimida ögle yemegimide aldim yanima, aksamada büyük bi peynirli salata ve haslanmis yumurta diye planliyorum, insallah yine sacma sapan seyler yemem :/
Canım sakın moralini bozma olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bugün gayet güzel beslenerek telafi edersinbol bol su iç ve 2 tane de olsa yeşil çay iç gün içinde
Canım 120 ile başladım şimdi 74-75 arasiyim.Toplam da kaç kilo verdi sen.? bir de spor yaptınmı yürüyüş dışın da..
Aslın da bu işlem de kökten çözüm değil canım... Sadece kısa süreli yardımcı yaşam şeklimizi değiştirmezsek 2 yıl sonun da yeniden kilo alımı başlar eskisi kadar olmasa da.. Nasıl olsa az yiyorum deyip yüksek kalorili besinler tüketmemek gerek...
Küçük kuzuyla kahvaltımı yaptıkbol suya devam
En gıcık olduğum tiplerdir onlar yerler ama kilo almazlar sen bir öğün kaçamak yAparsın hemen + olarak kalır sende onlar dünyaları yerler yinede gram almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?