Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mthn83 canım katı sıvı ayrımına hala dikkat ediyormusun ilk günkü gibi, senin 2 yıl oldu dimi.?

Günaydın kizlar
Canim deldirdin mi kulağını kızının benim kızında 14 aylik bende bu aralar dusunuyom acitirmi acaba die birde tabanca sesi cokmu yuksek korkarmi ki okadar

Günaydın kizlar

Canim deldirdin mi kulağını kızının benim kızında 14 aylik bende bu aralar dusunuyom acitirmi acaba die birde tabanca sesi cokmu yuksek korkarmi ki okadar
Benim büyük kız 5 yaşındayken çok istedi deldirdik ilk deliste çocuk tahmin etmedi o sesi sıçradı resmen sesin korkusundan zaten aglaktir başladı ağlamaya ikinciyi de zorla deldirdik sonra altın küpe aldık 3 ay sonunda çocuğun oldu patladı yerlere attı kendini zorla çıkardığımız küpenin yenisini altın olanı yani bir türlü taktirmadi delik kapandı gitti

*** 8. Takım 526. Etap ***

Oynakbasi34 ( 101,8/ 100,8 / 1 / 0,98 % )
Yena ( 88,5 /87,3 /1,2/ 1,36 % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )sabit
Zehra_eymen ( 85,6 / 85,5/0,1/ 0,12% )
newsletter ( 89,3 / / / % )sabit
ISILDURU ( 82,6 / 82,5 / 0,1 /0,12 % )
doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü

8.Takım Ortalaması; %0,366

Günaydın kizlar

Canım deldirdim bizimki tabanca sesine değil spreye az bişey ağladı telefondan Pepe şarkısını açıp eline verdim kucagimda oturdu kız tokalarina bakıyorum diye kafayı sabitledi digeride tabancayla taktı kupeleri

Arada kulağını gösterip uff diyor sizliyo galiba korkulacak bişey yok canım çok tatlı oldu bal kizim

Ayy inşallah bizimde sorunsuz gecer bakalim bir kac hafta icinde yapacam bende gecmis olsun kuzuya

Canım çok afedersin ama sen eşinden boşanmayı dusunuyordun oda arkadaşına söylerken duymuştun olmaması daha iyi sanki Allah hakkınızda hayırlısıni versin

Canım herşeyde bir hayır vardır inşallah olur şimdi bir sürü tedavisi var yöntemi var rabbim size de nasip etsin aminn

Monicim emeğine sağlık...

İyi ajşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim malum sıkıntıları biliyosunuz bugün baya uğraştık ama elimiz boş geri döndük artık ileriki günlerde yeniden denicez ve o kişinin ceza alması için elimizden geleni yapıcaz neyse basınızı ağrıtmadan bugünkü yediklerimi paylaşayım unutmadan
Sabah bir yumurta yarım dilim ekmek iki çatal peynir iki üç tane zeytin
Ara ve öğle yemeği yok
Akşam üzeri meyveli yoğurt şekersiz olanından birde ev yapımı yarım bardak limonata şeker var diye çok içmedim
Akşam
İskender ama ekmeğinden çok az yedim yanında ayran nasıl ayran içtim anlatamam sırf kola içmeyeyim diye
Demin çocuklar abur cubur yerken iki tane bisküvi yedim ve künefe olamsına rağmen yemedim ki canım tatlı çekmesine rağmen yiyemiyorum valla kendime şaştım kaldım
Su 3 lt oldu spor 40 dakika plates 20 dakika eliptik ve yürüyüş

Maşallah canım kas kaybı olmaması çok güzel saç dökülmesi normal.
Merhaba kızlar
YENA canım ne güzel gitmiş kilolar bizim bi akraba da mide ameliyatı oldu ama sanki o kadar kilo vermemiş gibi duruyor yedi ay oldu
Maşallah sana inş devamida gelir
Bazı kişiler metabolik hastalıklar oluyor daha zor gidiyor. Ben ilk 10 gün 10 kg verdim mesela annem oldu o daha kilolu olmasına rağmen hiç gitmedi.
Herkesi ikna Edip bide gelip eşi ikna etmek yokmu. Sanki ben zevk alıyorum çocuğum Burda ağlarken sokak sokak gezmekte. Rabbim hayra çıkarsın
Mthn83 canım katı sıvı ayrımına hala dikkat ediyormusun ilk günkü gibi, senin 2 yıl oldu dimi.?
Ediyorum canım. Zaten etmezsen hem mide buyuyormus hemde tıkanıp kalıyorsun.
Her işte vardır bir hayır. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir yavrucak versin kollarına inşallah

Bugün yediklerim. .

Sabah,
1 yumurta
Karpuz
Peynir

Ara,
Erik

Öğle,
1 köfte kadar tavuk
3 soğan halkası

Akşam,
Etli nohut
1 salatalık turşusu

Ara,
Fıstık

Aynen canım eşleri biraz daha fevri oluyo onları da yatıştırmak bize kalıyo bizim konu da ben de çok sinirlendim ama eşim baya sinirlendi ve ben sinirimi belli etmemeye çalışıp birde onu sakinleştirmeye çalıştım çok zor işim valla Allah yardımcımız olsun

Iyi geceler kızlar inş kaçamaksiz bir hafta sonu olur yarın misafirim var öğlene
Erkek kardeşim ve nişanlısı gelecek neyseki onlarda diyette

Yemek yapıcam sansliyim beni zorlamiyacak aksamda annemlere geçeceğim gece yazarım ancak
Tekrar iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…