Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Su son günlerde doymak bilmiyorum resmen, ye ye üc kisilik yesem yinede ac gibiyim. Delindi herhalde midem iyice

Simdi ara ögün yedim, ki hic huyum degildir. Biktim su bogazimdan yaaa

Dönemsel bir durumdur.. hepimize oluyor..
Regl durumu varsa yahut iş stresi vb. beni de çok etkiler..
Böyle dönemler de ara öğün nispeten bastırır çok acıkmayı.. Çiğ kuruyemiş, süt,ayran..

Dönemsel bir durumdur.. hepimize oluyor..
Regl durumu varsa yahut iş stresi vb. beni de çok etkiler..
Böyle dönemler de ara öğün nispeten bastırır çok acıkmayı.. Çiğ kuruyemiş, süt,ayran..

Daha var aslinda 4-5 gün falan, genelde tam özel günlerde olur böyle cikolata krizim aclik krizim falan. Simdiden baslamasi tuhaf. Bogazim pis benim bogazim

3 numara deilde kulaklarında havalı bir kesim yaptır canım azcikta balyaj attir havan değişir :))

Valla bende yarım karam bitterli gofret yedim çok lezzetliydi ben zaten bitter seviyorum normal cukulata şeker pek aramam diğer yarısını yemeden kalorisine baktım 300 kalori yarısı 150 bugünkü spor gitti desene diyip gerisini yemedim

Merhaba kızlar
YENA canım ne güzel gitmiş kilolar bizim bi akraba da mide ameliyatı oldu ama sanki o kadar kilo vermemiş gibi duruyor yedi ay oldu
Maşallah sana inş devamida gelir

Bugün yediklerim

Sabah domates peynir salatalık zeytin iki dilim ekmek

Ara bi küçük muz

Öğlen misafirlikteydim baktım çok hamurisi var patetes kızartması üzerine bol yoğurt döküp yedim

Aksam beş kaşık tavuk sote üç kaşık arpa sehriye pilavı iki kaşık yoğurt

Son olarak belki erik yerim

21:00 gibi yürüyüş yapıcam

Merhaba kızlar bu günkü yediklerim
09
2 kayısı
11
Melemen
Peynir
2 dilim çav ekmek
14
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez--- yoğurt biraz ekşiydi tatlandımak için koydum
1 dilim beyaz ekmek
20
1 kase pirinç çorbası
1 kase yoğurtlu köz patlıcan
Haşlama tavuk

Bir tane de soda içerim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür evimize dönebildik Gündüz bir ara Belediyenin Bahçe müdürlüğünün Fidanlığına gittik söğüt ağacı fidesi bakmak için dönüşte de küçük kuşumu az parka götüreyim dedim
Dünden beri eşimle büyük kız yine kapıştıkları için konuşmuyorlardı bende fırsat o fırsat fidanlığa giderken eşimle uzun uzun konuştum
Aslında ikiside aynı karakterde oldukları için hem çok çok iyiler ama bazen olmadık bir kelimeden birbirlerine küsüyorlar daha doğrusu ikiside ben haklıyım diyor ve altan almak istemiyor sanki aynı köprüde iki inatçı keçi gibi

En sonunda bende isyan bayrağını açtım yeter sizin huysuzluklarınız yüzünden benim günüm zehir oluyor biri gönül almak için kahve yapar diğeri onun yaptığını içmem kalk sen bana kahve yap der dedim beni öldürünce artık rahat rahat oturursunuz Artık nasıl vicdani yönden eşimi yakaladıysam bizi parka bıraktıktan sonra eve giderken 2 dondurma almış hiç bir şey yokmuş gibi gel dondurma aldım sana birlikte yiyelim demiş sonrada hazır baş başayken oturup uzun uzun konuşup barışmışlar İlle beni bir dellendirecekler

Neyse akşam üzere de küçük kuzu Annemlerde kalacak gece yatısına diye ( yarın sabah erken çıkacağız diye orda kalsın istedik hem ablasıda biraz keyif yapsın geç uyanıyor normalde ama biz bir yere gideceksek aman kardeşim kendine zarar vermesin diye uykusundan oluyor ) eşim büyük kız ve ben dışarı çıktık tabi yemeği de dışarda yedik ama ben kendi adıma vicdanen rahatım

Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca bol su ve 1 bitkisel çay

Kahvaltı 08:00de
1 dilim tuzsuz etimek
2 tatlı kaşığı lor
1/2 domates
1 salatalık

ara; 11de 1 bardak chialı ayran

Öğlen 13:45de
1 ufak tavuk budu
Bol salata
1 kase chialı yoğurt

ara 15:00; 3 adet gün kurusu

ara 16:45de
1 bardak ayran
1 /2 paket cubuk grisinilerden

Akşam; 19:45de dışarda
1 kase süzme mercimek çorbası
4 yk kadar fesleğenli tavuk ( çok az krema vardı sanırım içinde )
Bol salata

Aslında sırf çorba salata yiyecektim ama girdiğimiz yerde ille yanında az da olsa et olması gerekiyormuş sadece salata satmıyorlarmış bende mecbur bari tavuk olsun dedim

Üzerine de şekersiz 1 çay içip evimize döndük şu saatte kadarda 3 litre su içtim ama yatana kadar biraz daha içerim

Süper canım inşallah bir sonraki kontrolünde çok daha güzel eksiler görmüş olacaksın

Daha var aslinda 4-5 gün falan, genelde tam özel günlerde olur böyle cikolata krizim aclik krizim falan. Simdiden baslamasi tuhaf. Bogazim pis benim bogazim

Canım inan eskiden bende öyleydim reglden bir kaç gün önce deli gibi canım tatlı isterdi tabi regl dönemi de ay kan kaybı yaşıyorum ayağına canım tatlı isterdi eee sonrasında da az ihtiyaç var sinyali gelirdi ve ben resmen 1 ayın 2 haftası hiç aralıksız tatlı şeyler yerdim hatta eşim benim nasıl krize girdiğimi bildiği içinde resmen koca bir poşeti doldurup getirirdi eee bende gelip geçer yerdim var sonuçta
Şimdi inan regl zamanı asla tatlı çekmiyor canım sanırım bu vücudun yeterli besin almasıyla alakalı hani bir şey eksikse canımız bir şey istiyor ama biz onu tatlı olarak algılıyoruz
Umarım seninde bu krizler tez zamanda sona erer

Gayet güzel bir menü canım bende şu anda soğuk bir soda içiyorum valla bu sıcakta iyi geldi hem okadar terliyoruz kaybolan mineralleri geri kazanalım

Bugunki menüm sabah 2 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet

Ara bir avuç cips
Ara bir dondurma

Aksam oglen karışık oldu yani
2 biber dolmasi 3 yk pilav biraz salata biraz yogurt

Ara bir nektar

2 litre su

Bugunki menüm sabah 2 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet

Ara bir avuç cips
Ara bir dondurma

Aksam oglen karışık oldu yani
2 biber dolmasi 3 yk pilav biraz salata biraz yogurt

Ara bir nektar

2 litre su

O bir avuç çips ve dondurma aynı gün olmasaymış tam süper olurmuş ama en azından erken saatlerde yenmiş eminim eritmişsindir onlarıda

Yarın hem bayram hedefimiz için ilk bildirimimiz hemde cuma bildirimi

Bakalım yarın kimler nasıl güzel rakamlar bildirecekler
Benim birde cumartesi Sibele hesap günüm ve bugün Ayşem mesaj atmış oda istanbula dönmüş ve cumartesi görüşeceğiz o bahaneyle

Yarın malum bahçeye barbekü nakliyesi gelecek diye erkenden gideceğiz ama ben kahvaltımı evde zaten yapıp çıkarım yanımada gerekenleri alırım ki orada yemek sıkıntı olmasın Öğlenlik hafif geçirmek için sadece çorba içerim ( nasılsa orda tüp var yapıveririm ) akşamlık da artık Allah kerim olmadı marketten yumurta alıp öğlenlik haşlama yerim akşamda çorba Özellikle bol suyu içmem gerekir ki ertesi gün ödem falan olmasın Sibele gittiğimde

Herkese iyi akşamlar moralim biraz bozuk arkadaşlar sizlere azcık içimi döküp doğru yatağa gideceğim bugün normalde benim olmayan görevi heöde ilçe dışı görevine gitmek zorunda kaldım eve daha yeni geldim bizim bayan arkadaşlar sağolsunlar iş yapmamak için her türlü taklayı atıyolar yalanlar iftiralar iki yüzlülükler diz boyu benim alakam olmadığı halde bu görev benim üstüme kaldı bende sırf devletin işi yürüsün vebali kalmasın diye gittim ama eşimle bozuştuk biraz Allahtan beni anladı da düzeldik velhasıl insan kul hakkını unutmuş çıkar peşinde koşar olmuş vayy bzim halimize öbür tarafta naasıl hesap vereceğiz diye düşünen yok hepsini adil olan rabbime havale ediyorum birde benim küçük çocuğum var ve benim için ağlamış boynunu bükmüş ne desem bilemedim neyse bu kadar yeter.
Bugünkü menüm
Sabah bir tane yumurta bir dilim ekmek bir salatalık 10 taneye yakın zeytin bir dilim süzme peynir
Ara 3 kayısı 3 ceviz
Öğle bir tabak etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir bardak süt
Ara greenmilkshake naneli limonlu bişeydi
Akşam komşu getiemiş buğdaylı mantarlı bir yemek adını bilmiyorum 4-5 kaşık ondan yedim bir bardak ayran
Şimdi de bir küçük kare çikolata iki küçük bisküvi
Su 2,5 spor yok

Ahhh ahhh canım hep derim insanlar öteki tarafı düşünse, doğrudan şaşmasa bu dünyada hiç bir sıkıntı kalmayacak maalesef artık insanlar menfaatlerini gözeterek iş yapıyor kendi menfaati yoksa devlet işini de olsa savsaklayıp hak etmediği bir parayı gönül rahatlığı ile oturduğu yerde alıyor
Rabbim bizlere haram lokma yedirmesin, kul hakkıyla karşı karşıya bırakmasın ...Aminnn

Hep ödüm kopmuştur bu yaşıma kadar hak etmediğim bir şeyi elde ederim diye hatta bak çok basit bir örnek vereyim; biz bayramlık kıyafet aldığımızda kasada ödemeyi yaptık ama kafama takıldı yahu aldığım şeyler sanki daha fazla tutması gerekirdi diye poşetle kapıya giderken bile kafamda hala hesap yapıyorum bir yandan da aman hak geçmesin hırsızlıktan farklı olmaz bile bile razı gelirsem hayrını göremem diye kendi kendime düşündüm durdum
Eşime dedim aşkım bak bunların etiketi bu ama kasadaki çocuk şukadar aldı akşam açık çıkarsa cebinden ödemek zorunda kalır günah diye Hemen kasaya dönüp durumu izah ettik eşimle ilgilenen çocuk yemeğe çıkmış yanındaki kasadaki kız ilgilendi ve kadın dinlerken gözleri fal taşı gibi oldu Tekrar kontrol etti hesap makinesiyle evet eksik görünüyor hadi bir de tekrar kasayla barkot kontrolü yapalım dedi o anda anlaşıldı durum benim 49 lira yazan üst meğer 19 liraya düşmüş o yüzden 30 lira eksik görünüyor fişte tabi biz o an fark etmedik onu barkot okuturken Aman dedim kimsenin bana hakkı geçmesin ben Allahtan korkarım diye Kızcağız çok sevindi açıkçası çok şaşırdım normalde başkası olsa sesini çıkarmadan oh kar yaptım diye gider sizin gibi insanlara ihtiyacımız var dedi dedim sorumlu çocukcağızın başı derde girmesin yeter bana teşekkür edip bizi uğurladılar ama o gün yaşadığım huzur hiç birşeye değişilmezdi

O bayanlarda kendilerini çok akıllı sanıyorlar ama bilseler aldıkları maaşın aslında tamamının alın teri olmadığını ve bunun öbür tarafta vebali olduğunu gerçi biliyorlar da işlerine gelmiyor
Rabbim doğrudan kimseyi şaşırmasın...Aminnn
Evet kuzun üzüldü ama en azından çok doğru ve vicdanlı bir Anneye sahip ve eminim büyüdüğünde iyiki Annemsin diyecektir Boşver zor ama sen yine doğrudan şaşma evladına helal lokma götürmenin mutluğu tüm yorgunluğunu alır haksızlıkların da hesabını en yüksek merciye ( Rabbimize ) havale et elbet onlardan acısını çıkarır ( bazen bizde görelim diyoruz ama Rabbim oh iyi oldu diyipte günaha girmeyelim diye bazen bize duyurmazmış )

Iyi geceler kızlar 35 dk yürüyüş yaptım tempolu

Yarın kızımın kulağını deldircem 18 aylık bi sıkıntı olmaz dimi kızlar Banu abla sen kızlarının kulağını ne kadarlıkken delirdin

Bizimkileri görüp kendi kulağını gösterip yok deyip duruyor hem daha tatlis olur

Sanada iyi geceler canım
Süpersin canım aynen spora devam

İçin rahat olsun hiç sıkıntı olmaz ben iki kızımında 7 aylıktı kulaklarını deldirdim hani biraz daha büyük olunca büyük ihtimalle elleyip durur diye endişe etmiştim doktorda sıkıntı olmaz deyince bende sağlık kabininde deldirmiştim hatta ikiside hala o eczane küpelerinden kullanıyorlar ( büyük kıza altın almıştım 1.ci sınıfta aynı hafta kaybedince dedim onlardan takın en azından düşse bile içim yanmaz hem her rengini alabilirim

O an delme için kullanılan tabancanın sesinden ürkebilir belki biraz ağlar ama için rahat olsun hiç hissetmiyorlar ( bende 13 yaşında delikler kapanınca tekrar deldirmiştim ondan eminim yani )
İlk gün sadece çok fazla elini sürdürme ki uyuşukluk geçince tahriş etmesin elledikçe
Eminim minik prensese çok yakışacaktır

ama çok lezzetlidir o ben de çok severim.. Afiyet olsun.. Oto kontrol mikemmel. :)

Merhaba kızlar
YENA canım ne güzel gitmiş kilolar bizim bi akraba da mide ameliyatı oldu ama sanki o kadar kilo vermemiş gibi duruyor yedi ay oldu
Maşallah sana inş devamida gelir

Sağol canım... İnşallah hepimiz sağlıkla veririz kiloları...
Ben bana denileni uyguluyorum çok dikkat ediyorum..

Çok iyi doğacım iyi gidiyorsun..

bu durumu yapanlar uzun vadede olsa yaptıkları haksızlığın karşılığını görecekler emin ol..
İş yerleri çok kötü. Özel de olsa resmi de olsa herkes birbirni basamak olarak kullanmaya çalışıyor..
ben de bazen çok bunalıyorum üzülüyorum bu durumdan..
Allah herkese merhamet duygusu versin yapacak başka birşey yok...

Ben kızımın kulağını 6 aylıktı deldirdiğim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…