Su son günlerde doymak bilmiyorum resmen, ye ye üc kisilik yesem yinede ac gibiyim. Delindi herhalde midem iyice
Simdi ara ögün yedim, ki hic huyum degildir. Biktim su bogazimdan yaaa
Dönemsel bir durumdur.. hepimize oluyor..
Regl durumu varsa yahut iş stresi vb. beni de çok etkiler..
Böyle dönemler de ara öğün nispeten bastırır çok acıkmayı.. Çiğ kuruyemiş, süt,ayran..
Daha var aslinda 4-5 gün falan, genelde tam özel günlerde olur böyle cikolata krizim aclik krizim falan. Simdiden baslamasi tuhaf. Bogazim pis benim bogazim
3 numara deilde kulaklarında havalı bir kesim yaptır canım azcikta balyaj attir havan değişir :))Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Merhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Daha var aslinda 4-5 gün falan, genelde tam özel günlerde olur böyle cikolata krizim aclik krizim falan. Simdiden baslamasi tuhaf. Bogazim pis benim bogazim
Merhaba kızlar bu günkü yediklerim
09
2 kayısı
11
Melemen
Peynir
2 dilim çav ekmek
14
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez--- yoğurt biraz ekşiydi tatlandımak için koydum
1 dilim beyaz ekmek
20
1 kase pirinç çorbası
1 kase yoğurtlu köz patlıcan
Haşlama tavuk
Bir tane de soda içerim
Bugunki menüm sabah 2 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet
Ara bir avuç cips
Ara bir dondurma
Aksam oglen karışık oldu yani
2 biber dolmasi 3 yk pilav biraz salata biraz yogurt
Ara bir nektar
2 litre su
Vaayyu süpersin maşallah sanaCa
Canım 120 ile başladım şimdi 74-75 arasiyim.
Herkese iyi akşamlar moralim biraz bozuk arkadaşlar sizlere azcık içimi döküp doğru yatağa gideceğim bugün normalde benim olmayan görevi heöde ilçe dışı görevine gitmek zorunda kaldım eve daha yeni geldim bizim bayan arkadaşlar sağolsunlar iş yapmamak için her türlü taklayı atıyolar yalanlar iftiralar iki yüzlülükler diz boyu benim alakam olmadığı halde bu görev benim üstüme kaldı bende sırf devletin işi yürüsün vebali kalmasın diye gittim ama eşimle bozuştuk biraz Allahtan beni anladı da düzeldik velhasıl insan kul hakkını unutmuş çıkar peşinde koşar olmuş vayy bzim halimize öbür tarafta naasıl hesap vereceğiz diye düşünen yok hepsini adil olan rabbime havale ediyorum birde benim küçük çocuğum var ve benim için ağlamış boynunu bükmüş ne desem bilemedim neyse bu kadar yeter.
Bugünkü menüm
Sabah bir tane yumurta bir dilim ekmek bir salatalık 10 taneye yakın zeytin bir dilim süzme peynir
Ara 3 kayısı 3 ceviz
Öğle bir tabak etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir bardak süt
Ara greenmilkshake naneli limonlu bişeydi
Akşam komşu getiemiş buğdaylı mantarlı bir yemek adını bilmiyorum 4-5 kaşık ondan yedim bir bardak ayran
Şimdi de bir küçük kare çikolata iki küçük bisküvi
Su 2,5 spor yok
Iyi geceler kızlar 35 dk yürüyüş yaptım tempolu
Yarın kızımın kulağını deldircem 18 aylık bi sıkıntı olmaz dimi kızlar Banu abla sen kızlarının kulağını ne kadarlıkken delirdin
Bizimkileri görüp kendi kulağını gösterip yok deyip duruyor hem daha tatlis olur
Valla bende yarım karam bitterli gofret yedim çok lezzetliydi ben zaten bitter seviyorum normal cukulata şeker pek aramam diğer yarısını yemeden kalorisine baktım 300 kalori yarısı 150 bugünkü spor gitti desene diyip gerisini yemedim
Merhaba kızlar
YENA canım ne güzel gitmiş kilolar bizim bi akraba da mide ameliyatı oldu ama sanki o kadar kilo vermemiş gibi duruyor yedi ay oldu
Maşallah sana inş devamida gelir
Merhaba kızlar bu günkü yediklerim
09
2 kayısı
11
Melemen
Peynir
2 dilim çav ekmek
14
1 kase yoğurt
2 kaşık pekmez--- yoğurt biraz ekşiydi tatlandımak için koydum
1 dilim beyaz ekmek
20
1 kase pirinç çorbası
1 kase yoğurtlu köz patlıcan
Haşlama tavuk
Bir tane de soda içerim
Herkese iyi akşamlar moralim biraz bozuk arkadaşlar sizlere azcık içimi döküp doğru yatağa gideceğim bugün normalde benim olmayan görevi heöde ilçe dışı görevine gitmek zorunda kaldım eve daha yeni geldim bizim bayan arkadaşlar sağolsunlar iş yapmamak için her türlü taklayı atıyolar yalanlar iftiralar iki yüzlülükler diz boyu benim alakam olmadığı halde bu görev benim üstüme kaldı bende sırf devletin işi yürüsün vebali kalmasın diye gittim ama eşimle bozuştuk biraz Allahtan beni anladı da düzeldik velhasıl insan kul hakkını unutmuş çıkar peşinde koşar olmuş vayy bzim halimize öbür tarafta naasıl hesap vereceğiz diye düşünen yok hepsini adil olan rabbime havale ediyorum birde benim küçük çocuğum var ve benim için ağlamış boynunu bükmüş ne desem bilemedim neyse bu kadar yeter.
Bugünkü menüm
Sabah bir tane yumurta bir dilim ekmek bir salatalık 10 taneye yakın zeytin bir dilim süzme peynir
Ara 3 kayısı 3 ceviz
Öğle bir tabak etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir bardak süt
Ara greenmilkshake naneli limonlu bişeydi
Akşam komşu getiemiş buğdaylı mantarlı bir yemek adını bilmiyorum 4-5 kaşık ondan yedim bir bardak ayran
Şimdi de bir küçük kare çikolata iki küçük bisküvi
Su 2,5 spor yok
Iyi geceler kızlar 35 dk yürüyüş yaptım tempolu
Yarın kızımın kulağını deldircem 18 aylık bi sıkıntı olmaz dimi kızlar Banu abla sen kızlarının kulağını ne kadarlıkken delirdin
Bizimkileri görüp kendi kulağını gösterip yok deyip duruyor hem daha tatlis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?