- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum, yeni kilom...87,3
Spor...185 dk.
Bu arada ha gayret banucum haftaya 9 lu bir rakam söyleyeceksin artık. Bu hafta fırsat bulduğun da yürü bir kaç gün. .
Maşallah maşallah bize. :)
Su anda hüngür hüngür aglamamak icin is yerinde kendimi zor tutuyorum. Bir bucuk senedir bebek istiyoruz. Yine olmamis, bu ay cok umutluydum ben tedavide görüyorum. Ama yine yok yine yok. Derdimi size dökeyim dedim, kalbim sizliyo su an resmen
İyi ajşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim malum sıkıntıları biliyosunuz bugün baya uğraştık ama elimiz boş geri döndük artık ileriki günlerde yeniden denicez ve o kişinin ceza alması için elimizden geleni yapıcaz neyse basınızı ağrıtmadan bugünkü yediklerimi paylaşayım unutmadan
Sabah bir yumurta yarım dilim ekmek iki çatal peynir iki üç tane zeytin
Ara ve öğle yemeği yok
Akşam üzeri meyveli yoğurt şekersiz olanından birde ev yapımı yarım bardak limonata şeker var diye çok içmedim
Akşam
İskender ama ekmeğinden çok az yedim yanında ayran nasıl ayran içtim anlatamam sırf kola içmeyeyim diye
Demin çocuklar abur cubur yerken iki tane bisküvi yedim ve künefe olamsına rağmen yemedim ki canım tatlı çekmesine rağmen yiyemiyorum valla kendime şaştım kaldım
Su 3 lt oldu spor 40 dakika plates 20 dakika eliptik ve yürüyüş
günaydın mutlu haftasonları inşallah
Aynen canım benim de bu aralar isim karışık bizi emri vaki yapıp devlet hastanesi kadrosuna geçirdiler. Eşim saydı kızdı e gidip avukatla görüşelim hele bakarız e benim suçum ne???Aynen canım eşleri biraz daha fevri oluyo onları da yatıştırmak bize kalıyo bizim konu da ben de çok sinirlendim ama eşim baya sinirlendi ve ben sinirimi belli etmemeye çalışıp birde onu sakinleştirmeye çalıştım çok zor işim valla Allah yardımcımız olsun
Günaydın kızlar
(ay buraya gelip yazmayı özlemişim valla. Öyle zorunlu değil de gönüllü gelmek daha güzel)
Allah yardımcınız olsun canım cidden bir bayanın çalışması çok zorAynen canım benim de bu aralar isim karışık bizi emri vaki yapıp devlet hastanesi kadrosuna geçirdiler. Eşim saydı kızdı e gidip avukatla görüşelim hele bakarız e benim suçum ne???
Kadın olmak her yönden zor
Canım çok afedersin ama sen eşinden boşanmayı dusunuyordun oda arkadaşına söylerken duymuştun olmaması daha iyi sanki Allah hakkınızda hayırlısıni versin
Kuzuuuu Sabır....Her şerde bir hayır vardırHem stres yaptıkça da vücut kendini kitliyor ve olacağı varsa da olmuyor maalesef inan benim bir arkadaşım kaç sene her ay aman bu seferde olmadı diye diye geçti sonra uzun uzun sohbetlerimiz oldu ve onada aynı şeyleri söyledim Rabbim vakti zamanı geldiğinde zaten mucizeni gönderecektir sana da O arkadaşım ne zaman haklısın bunda da vardır bir hayır, Rabbim nasibimizde varsa zaten gönderir mucizemi dedikten 2 ay sonra hamile olduğunun müjdesini verdi doktor da aynı şeyi söylemiş sen rahat olursan vücut kendini hazırlar diye
İnşallah sende en kısa zamanda bizlere mucizenin yola çıktığına dair müjde verirsin ...Aminnnnn
Ben hiç çocuğun yok diye biliyordum ne diyim Allah hakkınızda hayırlısıni versinKizimin kardessiz büyüyecegini düsündükce nefesim kesiliyor resmen. Sanki babasida bende yaslanip gidince, o tamamen yanliz kalacakmis gibi geliyor Öylede olacak. Cani sikildiginda kime anlatacak ki derdini? Ben kardeslerimle aramdaki bagi düsündükce daha da üzülyorum. Onlar canimin parcasi, dünyada bi evlat bide kardes sevgisi ölcülmez benim icin. Bu sevgiyi duyguyu Hic yasayamayacagini düsündükce nefesim kesiliyor. Onu gizli gizli aglayarak dua edereken görmek kardes icin ne hale koyuyor beni bi sen düsün.
Amin insallah, ama nasil kafaya takmayim. Tedavi oluyorum, her ay gün gün takip etmek zorunda kaliyorum.
Ben hiç çocuğun yok diye biliyordum ne diyim Allah hakkınızda hayırlısıni versin
Yanlış anlama tanışıyoruz ama babasız bir çocuk büyütmek nasıl olur peki ? Gelelim kız çocuğun varmış günümüzü biliyorsun anne babalı büyütmek bile çok zorken sallantili bir dönemde bunu düşünmek doğru mu sence. İçini özünü bilemem ama yanlizken yaşayacağım herşey şimdikinden 2-3 kat daha zor olacakYok cok sükür var bi evladim bu sene okula baslicak.
Maşallah.Selam arkadaşlar valla bana bişeyler olmuş yiyemiyorum valla ne zamandır böyle iştahsız olmamıştım iştahsızlığı bile özlüyor insanneyse nazar değdirecem kendime
Yanlış anlama tanışıyoruz ama babasız bir çocuk büyütmek nasıl olur peki ? Gelelim kız çocuğun varmış günümüzü biliyorsun anne babalı büyütmek bile çok zorken sallantili bir dönemde bunu düşünmek doğru mu sence. İçini özünü bilemem ama yanlizken yaşayacağım herşey şimdikinden 2-3 kat daha zor olacak
ne demek yena'm her zamanMonicim emeğine sağlık...
Allah gönlüne göre versin canım. Benimde 2 oğlum var. 3 çocuğu çok istiyorum ama küçük oğlum sıkıntılı doğdu. Çok bakım gerekti. Neden öyle oldu bilemedik er adını koymadılar. Şimdi çok hafif soylemesek bilmiyor. Rabbim bunlara iyilik versin diyorum şimdi. Elden gelen birşey yok.Ben kendime bi süre cizdim, eger o sürecde esimde bi degisilik olmazsa o zaman yollar ayrilir. Ama ben her zaman cocuguma kendim bakabilirim. Kaldi ki esim sadece iyi bi es degil, ama babaligina asla laf edemem.
Kardes diye bir ömür boyu ici buruk kalacagina, ben biraz daha zor yasarim hic fark etmez. Maddi anlamda asla zorlanmam. Ailemde her zaman yanimda olur. Iki degil dört cocugum olsa yine basaririm.
Ablam hoşgeldinne demek yena'm her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?