- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Icimi rahatlattiniz vallaSanada iyi geceler canım
Süpersin canım aynen spora devam
İçin rahat olsun hiç sıkıntı olmaz ben iki kızımında 7 aylıktı kulaklarını deldirdimhani biraz daha büyük olunca büyük ihtimalle elleyip durur diye endişe etmiştim doktorda sıkıntı olmaz deyince bende sağlık kabininde deldirmiştim hatta ikiside hala o eczane küpelerinden kullanıyorlar ( büyük kıza altın almıştım 1.ci sınıfta aynı hafta kaybedince dedim onlardan takın en azından düşse bile içim yanmaz hem her rengini alabilirim
O an delme için kullanılan tabancanın sesinden ürkebilir belki biraz ağlar ama için rahat olsun hiç hissetmiyorlar( bende 13 yaşında delikler kapanınca tekrar deldirmiştim ondan eminim yani )
İlk gün sadece çok fazla elini sürdürme ki uyuşukluk geçince tahriş etmesin elledikçe
Eminim minik prensese çok yakışacaktır
Tebrikler canım 1 kilo gayet iyiBayram hedef listesini ben gece gelince hallederimUmarım herkes bol bol eksi görür ben aslında az daha aşağısını görmüştüm ama dün sanırım dışarda yediğimiz yemek biraz gecikince ancak bu rakamı gördüm tabi onada binlerce kere şükür
Hadi ben kaçtım hemen birşeyler yiyip çıkarımama cepten bakarım buraya
Tamam canım nasıl dersen kaptaniçemdoga3 canım senide hemen listeye aldım güncel kilon bakalım ne çıkacak ona göre yüzdeni hesaplayıp 273e böleceğiz takıma zararın olmayacak nasılsa yüzden okadar bölününce
Bende bir kilo olur diyordum ama neyse eksi olsun da:)Bayram hedef listesini ben gece gelince hallederimUmarım herkes bol bol eksi görür ben aslında az daha aşağısını görmüştüm ama dün sanırım dışarda yediğimiz yemek biraz gecikince ancak bu rakamı gördüm tabi onada binlerce kere şükür
Hadi ben kaçtım hemen birşeyler yiyip çıkarımama cepten bakarım buraya
Kızlar slm kilom geçen cuma 83.8 idi pazartesi 83.3 dün 82.5 banucum beni listeye başlarken bir hafta önceki kilomla ekledigin için fark yokmuş gibi regl oluncada böyle oldu bugün gene çok şişim bana karbon ve tatlı dokunuyor resmen karatayin dediği gibi 1 Gr karbon vücutta 190 molekül su tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?