Slm herkesler nerde?
Merhaba kizlar nasilsiniz
Merhaba kızlar sonuçlarının guzel çıkmasına sevindim Banu abla
Bende sabah kahvaltı sonrası dört cam sildim tulleri astım yikatip
Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun
Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor
Çok şükür sonuçlarım da çıkmış veeeee hayatımda ilk kez açlık şekerim normal değerlerde çıkmış üstelik şeker hapımı kullanmadığım halde
Merhaba kızlar sonuçlarının guzel çıkmasına sevindim Banu abla
Bende sabah kahvaltı sonrası dört cam sildim tulleri astım yikatip
Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun
Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor
Canım ben iki öğün besleniyorum şimdi akşami yiyorum etli bamya cacık zeytinyağlı taze fasulye birazdaValla ben de bilmiyorum. . En durgun takım diyebilirim..
Hesapta herkes şikayetçi durumdan ama icraat yok..
Şöyle iki kelam edilmiyor . .
Şimdi yemek yiyorum ben de.. gecikmiş öğle yemeği.
Domates,salatalık,biber, kurusoğan, salatalık, semizotu ve cevizli pek leziz bir salatam var onum de...
Sen naapiyosun yedinmi yemek .? Aksama ne var mönü de. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?