Harika bir haber tebrikler azminin karşılığını sağlığını kazanarak aldın canımÇok şükür sonuçlarım da çıkmış veeeee hayatımda ilk kez açlık şekerim normal değerlerde çıkmış üstelik şeker hapımı kullanmadığım halde
Allah şifa versin canım daha gençsiniz kendinize dikkat edinMerhaba kızlar sonuçlarının guzel çıkmasına sevindim Banu abla
Bende sabah kahvaltı sonrası dört cam sildim tulleri astım yikatip
Bel fıtığı kaynaklı ayak parmaklarimda uyusmalar başladı haftaya randevu alıp Dr gitcem büyük bir ihtimalle fizik tedavi verir diyorlar fıtığı olup ameliyat olanlar çok üzülüyorum kendi kendime yinede Rabbime şükürler olsun
Bende aksama fırında karniyarik yapıcam hatta şuan az yağ sürülmüş patlicanlarim fırında pisiyor
Çok sevindim...
Şeker hapinin bir çok yan etkisi var zaten..
D vitamin B12 onlara bakildimi
Valla bilmiyorum canım insülin ilk baktığımda görünmüyordu sonra tekrar bakınca baktım oda eklenmişakşam 18:30 itibaren hazır yazıyor barkotta belki o saate kadar daha fazla değer eklenir sonuç çıktıkça
bakıp göreceğim
Banu çok sevindim tahlil sonuçları güzel çıkmış ben de bi Eksi 10 kğ olunca baktırıcam kaldı 6 :)
Bu gün yoğurt yaptım sonra komşu çarşıya çıkalım dedi bi kaç defadır söylüyordu yürüyerek gidip geldik 9.000 adım olmuşbu günlük spor tamam da yürümem
Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.3
1 kaynamış yumurta
Peynir
Labne
Domates
1 dilim tahıllı ekmek
Bunlarda akşam yemeğine kadar yediklerim
1 salatalık
2 kayısı
2 yumurtanın beyazı
1 dilimden fazlası kavun
Dondurma
19
Köz patlıcanı 1 kaşık kıyma soğan biber domates i pişirip kattım kocaman 1 tabak
1 kase yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek
Semizotu
Kızlar bişey sorucam size bu günkü çarşıya çıktığım komşu bolero örüyor kışlık deil ince gelinlik deyim siz anlayınüç tanelik ip aldırdı bana ( ben çeyizlikleri hep üç hesaplarım oğlan kız ayırmadan) bişeylere baktıkça alıcanmı deyip ben ödemek istedim bir şey almadı - alamadı ( dar- bol vs oldu)aldıkları küçük ıvır zıvırda demedim soru
Ben bu kadına napıym bir sürü oğlu var onlara çeyizlik falan mı alsam
Yarın sabahtan teyze kızına gideceğiz kizkardesimle aradım tembih ettim sakın hamur işi yapma diye salata türü yeriz sebze fln dedim
Internet paketim bu gece bitiyor yarın gelince yazarım kızlar iyi geceler herkese
Bu sene İzmir çok sıcak deil esiyor benim burası bayaaa gündüz yada gece rahatça uyuyoruz önceki senelerde vantilatör de çalışsa hiç sabaha kadar yatamazdim klima açıp kızlarla birlikte carpilmadan nereye yatak atsak diye bakardık ay çok şükür Allah yardımcıniz olsun uykusuzluk zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?