- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ellerine sağlık Banu abla kolay gelsin bizede anlatirmisin nasıl yapılıyor yaptıklarındanda resim isteriz görelim bakalım ne marifetli hatunsun ablacim maşallah sana❤❤Tam komedi yaa adam ilk konuştuğumuzda aylık verdiğini söyledi kadınlar öyle istemiş diye ama ben sonuçta devamını almayacağım hani okadar çok parada değil ki dur ödemeyi yapsınlar öyle vereyim desin
Dur bakalım ayın 5inde gideceğimparasında değilim okadar emek verdim ve artık aptal yerine konmak beni çıldırtır bu saatten sonra
Sağ olasın şükür artık emzik şeklinde olanları da kırmadan çıkarabiliyorummeğer ne kadar beklersem okadar sertleşiyormuş normalde 4 - 5 dakikada donmuş oluyor ama ben 10 dakika arayla çıkaracağım artık o zaman kırılmıyor 1 saatte ancak 6 tane yapabilirim ama olsun nasılsa daha vakit var hem malzeme heba olmamış olur
Haftaiçi bir gün tekrar gidip mavi tozdan almam lazım sanırım1 poşet almıştım kiloluk ondan da sanırım en fazla 50 tane vosvos çıkar 1 poşet daha almam lazım bakarım o zamana kadar pembeden de kalmayacak gibiyse bir poşette ondan alırım
Anam Torunu olacak Ananne gibi hissediyorum bazen kendimiKuzenin Annesinden fazla uğraşıyorum hatta bugün telefonda dedi kuzen Hakkın ödenmez Yengem evlendiğinden beri bizim için elinden geleni yapıyorsun bunlarıda yapayım dedin ama cidden seni çok yoruyoruz falan dedi fikir sonuçta benden çıktı ne mutlu bana ki ufakta olsa bir katkım oluyor keşke elimden daha fazlası gelse dedim
Bunları duyunca yorgunluk falan kalmıyor
Ellerine sağlık Banu abla kolay gelsin bizede anlatirmisin nasıl yapılıyor yaptıklarındanda resim isteriz görelim bakalım ne marifetli hatunsun ablacim maşallah sana❤❤
Kızlar bugün fizik tedavi uygulayan kız belini zorlayacak spor yapma dedi evde bisiklet çeviriyorum dedim tedavi süresince önermiyoruz dedi yürüyüş yapmaya caliscam oda uzun süre ayakta kalınca uyuşma başlıyor sastim
Ortopedi Dr size tedavi bitince egzersiz için bilgi verecek dedi
Slm kızlar nasılsınız
Eki Görüntüle 2028839
Sadece resmi atamadım :) cepten de yüklenmiyor diye böyle yapayım bari dedimŞu bebek arabası ve emzikler kuzene yapılıyor vosvos da amca gelinine diğerleri ilk zamanlar miktarı ayarlayamayıp fazla gelenleri elimdeki diğer kalıplara döktüm daha sonra onları artık kıyafetlerin arasına koyarım koku hesabına
Baya yaptım bugün ama daha yarısına ancak geldimneyseki bir iki gün daha yapınca biter gerçi evde oturamıyorum ki yapayım
Hazır kokulu taş tozu alıp içine esans sıkıp az suyla sulandırıp silikon kalıba döküyorum5 dakikada donuyor Allahtan yalnız emzik şeklinde olanı 10 dakika bekletiyorum ki iyice taş hale gelmeyince kırılıyor
diğerleri çok rahat çıkıyor
Kadın haklı canım sakın zorlama beliniolmadı evde plates falan yapsan en azından kasları oturduğun yerde çalıştırmış olursun tamamen iyileşince nasılsa daha rahat spor yaparsın
Aleyküm selam canımiyiyiz şükür seni sormalı
Çok güzeller. Eline sağlık. Bana da hediye gelmisti bi kaçta bunlardan.. Tülle falan süslenmiş şekil de .
Bende o şekilde verecektim ama eşimin büyük halası ( hamile olan kuzenin teyzesi ) Çok fazla masraf çıkarma kendine sen yap ver isteyen tüle sarsın isteyen badem şekeri isteyen lavanta koysun dedizaten kuzeninkileri eşimin halası ufak keseler alıp yapacakmış amca gelini de otursun yapsın dedi
Amca gelinine kızıyorlar arada çok fazla rahat davranıyor diye
Çok şükür canım iyiyiz bugün patlıcan biber közleme yaptım 10 ar kilo kışlık birazdan dolaba atarimEki Görüntüle 2028839
Sadece resmi atamadım :) cepten de yüklenmiyor diye böyle yapayım bari dedimŞu bebek arabası ve emzikler kuzene yapılıyor vosvos da amca gelinine diğerleri ilk zamanlar miktarı ayarlayamayıp fazla gelenleri elimdeki diğer kalıplara döktüm daha sonra onları artık kıyafetlerin arasına koyarım koku hesabına
Baya yaptım bugün ama daha yarısına ancak geldimneyseki bir iki gün daha yapınca biter gerçi evde oturamıyorum ki yapayım
Hazır kokulu taş tozu alıp içine esans sıkıp az suyla sulandırıp silikon kalıba döküyorum5 dakikada donuyor Allahtan yalnız emzik şeklinde olanı 10 dakika bekletiyorum ki iyice taş hale gelmeyince kırılıyor
diğerleri çok rahat çıkıyor
Kadın haklı canım sakın zorlama beliniolmadı evde plates falan yapsan en azından kasları oturduğun yerde çalıştırmış olursun tamamen iyileşince nasılsa daha rahat spor yaparsın
Aleyküm selam canımiyiyiz şükür seni sormalı
Bence de.. Çünkü baya fazla yaptıkların. Kendi zevklerin göre döşesinler bi zahmet..
Neler yiyeceksiniz bugün. ? Biz dışardayiz bu aksam, pek rahatım o yüzden. .
Yalnız günüm iyi geçmedi beslenme adına.
Yemek götürmeyi unuttum işyerinde cısslı yemek vardı .. çok az karpuz ve peynirim vardi dolapta onu yedim ama çok çok azdı.
Artık önümüzde ki maçlara bakiciiz :)
Çok şükür canım iyiyiz bugün patlıcan biber közleme yaptım 10 ar kilo kışlık birazdan dolaba atarim
Konserveleri buzdolabına koymuyorum yaparken sıkı kapandiysa sorun olmuyor sıcaktan falan hani iki sene bile kalabiliyorAy bende bayılırım onaseneler önce Annemin teyzesi kahvaltılık gibi önümüze çıkarmıştı doyamamıştık yemeye
Bu sene bende niyetlendim en azından 4 - 5 kavanoz yapayım diye ama bir yandan da buzdolabında hangi birine yer ayırayım diyorum
Domates genelde en az 15 kavanoz yapıyorum4 - 5 kavanozda menemenlik yaparım artık olmadı dolabın altını bir nevi iptal olmuş sayacağım
Konserveleri buzdolabına koymuyorum yaparken sıkı kapandiysa sorun olmuyor sıcaktan falan hani iki sene bile kalabiliyor
Kızlar dua edin yarın şu arabanın Muayenesini yaptırabileyim
Aslında şimdiden uykum geldi ama az işim var ( maşallah şimdiki tshirtlerin kollarından da çalıyorlarkısa kollu hesapta ama devamlı temiz gezmem lazım ki kolumu kaldırmak zorunda kalırsam diye kıl tüy kalmamalı ki rezil olmayayım )
Iyi geceler kızlar yarım saat yürüyüş yaptım
Inşallah rast gider işlerin de hallolur canım. .
Senin bahsettiğin sos. Patlıcan biber havuç olan dimi. Nasıl lezzetli o yav..
Sen nasıl yapıyorsun .?
Ben patlican ve biberi Kozluyorum havucu haşlayıp karıştırıyorum. .
Varmı senin farklı bir dokunusun :)
Iyi geceler kızlar yarım saat yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?