Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ellerine sağlık Banu abla kolay gelsin bizede anlatirmisin nasıl yapılıyor yaptıklarındanda resim isteriz görelim bakalım ne marifetli hatunsun ablacim maşallah sana❤❤

Kızlar bugün fizik tedavi uygulayan kız belini zorlayacak spor yapma dedi evde bisiklet çeviriyorum dedim tedavi süresince önermiyoruz dedi yürüyüş yapmaya caliscam oda uzun süre ayakta kalınca uyuşma başlıyor sastim

Ortopedi Dr size tedavi bitince egzersiz için bilgi verecek dedi

Ellerine sağlık Banu abla kolay gelsin bizede anlatirmisin nasıl yapılıyor yaptıklarındanda resim isteriz görelim bakalım ne marifetli hatunsun ablacim maşallah sana❤❤

Sadece resmi atamadım :) cepten de yüklenmiyor diye böyle yapayım bari dedim Şu bebek arabası ve emzikler kuzene yapılıyor vosvos da amca gelinine diğerleri ilk zamanlar miktarı ayarlayamayıp fazla gelenleri elimdeki diğer kalıplara döktüm daha sonra onları artık kıyafetlerin arasına koyarım koku hesabına

Baya yaptım bugün ama daha yarısına ancak geldim neyseki bir iki gün daha yapınca biter gerçi evde oturamıyorum ki yapayım

Hazır kokulu taş tozu alıp içine esans sıkıp az suyla sulandırıp silikon kalıba döküyorum 5 dakikada donuyor Allahtan yalnız emzik şeklinde olanı 10 dakika bekletiyorum ki iyice taş hale gelmeyince kırılıyor
diğerleri çok rahat çıkıyor

Kadın haklı canım sakın zorlama belini olmadı evde plates falan yapsan en azından kasları oturduğun yerde çalıştırmış olursun tamamen iyileşince nasılsa daha rahat spor yaparsın

Slm kızlar nasılsınız

Aleyküm selam canım iyiyiz şükür seni sormalı

Çok güzeller. Eline sağlık. Bana da hediye gelmisti bi kaçta bunlardan.. Tülle falan süslenmiş şekil de .

Çok güzeller. Eline sağlık. Bana da hediye gelmisti bi kaçta bunlardan.. Tülle falan süslenmiş şekil de .

Bende o şekilde verecektim ama eşimin büyük halası ( hamile olan kuzenin teyzesi ) Çok fazla masraf çıkarma kendine sen yap ver isteyen tüle sarsın isteyen badem şekeri isteyen lavanta koysun dedi zaten kuzeninkileri eşimin halası ufak keseler alıp yapacakmış amca gelini de otursun yapsın dedi
Amca gelinine kızıyorlar arada çok fazla rahat davranıyor diye

Bence de.. Çünkü baya fazla yaptıkların. Kendi zevklerin göre döşesinler bi zahmet..

Neler yiyeceksiniz bugün. ? Biz dışardayiz bu aksam, pek rahatım o yüzden. .
Yalnız günüm iyi geçmedi beslenme adına.
Yemek götürmeyi unuttum işyerinde cısslı yemek vardı .. çok az karpuz ve peynirim vardi dolapta onu yedim ama çok çok azdı.
Artık önümüzde ki maçlara bakiciiz :)

Bugün yediklerim
Sabah yağsız tost üç zeytin

Öğlen bir kase bulgur pilavı bir kase yoğurt

Ara bir avuç kuruyemiş

Akşam 10tane sarma bir kase cacık

Bugün pek sağlıklı beslenemedim

Çok şükür canım iyiyiz bugün patlıcan biber közleme yaptım 10 ar kilo kışlık birazdan dolaba atarim

Bence de.. Çünkü baya fazla yaptıkların. Kendi zevklerin göre döşesinler bi zahmet..

Aynen canım bir de şekerini ben mi alacağım kaynana moduna girmiyeyim iyice maşallah amcasının eşi hiçççç umursamıyor bir şey mi eksik bu gelin doğum yapacak ihtiyacı mı var diye bak kalmış 2 ay kızın daha doğum parası yok kenarda hatta takı falanda kalmamış satabileceği
İnsanlara hayret ediyorum ben amca gelinine göre kırk kat elim valla duyunca üzüldüm keşke benim imkanım olsa da ben yardımcı olsam diye hatta görüyorsunuz elimden geleni el emeği olarak da olsa yapıyorum
Bak yorgan yaptım onada brezilya nakışlı onu söylemedim bile ona görünce sürpriz olsun dedim
Kızkardeşimin ikizlerden kalma hasır sepeti vardı onlarıda birine kuzene birini o geline vericeğiz tabi bilecike gidek olanı almayacağız geri ( kim gidip onu tekrar alacak birazda orada dolaşsın hamişleri dedik )
Gelinede dedim rahat 8 ay yatar kuzu içinde sende o arada yatak parasını biriktirirsin sonra en azından alacağı yatağı rahat 4 - 5 sene kullanır

Kesinlikle en ufak şeyde pes etmek yok çaktırmadan devam
Benim beslenmede bugün biraz liste dışı oldu ama yinede gayet memnunum

sabah
1 yk kadar lor çörekotlu
1 adet domates
1 dilim organik ekmek
1 fincan mısırpüsküllü çay

ara;
1 adet yeşil çay
1 adet hurma

Öğlen;
2 yumurtadan omlet
1 adet domates

ara;
1 adet şekersiz türk kahvesi

akşam;
eşimede menemen yaptım 2 çatalda ondan aldım tadımlık
1 kase kabaklı yoğurt ( az sarımsaklı )

ara;
1 adet nektarin
1 fincan yeşil çay

3 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o bence

Çok şükür canım iyiyiz bugün patlıcan biber közleme yaptım 10 ar kilo kışlık birazdan dolaba atarim

Ay bende bayılırım ona seneler önce Annemin teyzesi kahvaltılık gibi önümüze çıkarmıştı doyamamıştık yemeye
Bu sene bende niyetlendim en azından 4 - 5 kavanoz yapayım diye ama bir yandan da buzdolabında hangi birine yer ayırayım diyorum
Domates genelde en az 15 kavanoz yapıyorum 4 - 5 kavanozda menemenlik yaparım artık olmadı dolabın altını bir nevi iptal olmuş sayacağım

Konserveleri buzdolabına koymuyorum yaparken sıkı kapandiysa sorun olmuyor sıcaktan falan hani iki sene bile kalabiliyor

Konserveleri buzdolabına koymuyorum yaparken sıkı kapandiysa sorun olmuyor sıcaktan falan hani iki sene bile kalabiliyor

Ya benim mutfak çok sıcak canım o yüzden bırakamıyorum normal dolapta yoksa diğer dolaplarda çok yer var
Kuru bakliyatlarımı bile çok az alıyorum hemen kelebek yapıyor fazla alınca ( eskiden 4 - 5 aylık birden alırdı Annem almanyaya dönmeden en azından uzun süre kullanırım diye ve en son bir baktık kelebeklenmiş ve hepsi çöpe gidincede bir daha almaya tövbe ettim sadece 1 paket alıp onuda 2 kerede bitiriyorum ki ziyan olmasın diye

Kızlar dua edin yarın şu arabanın Muayenesini yaptırabileyim
Aslında şimdiden uykum geldi ama az işim var ( maşallah şimdiki tshirtlerin kollarından da çalıyorlar kısa kollu hesapta ama devamlı temiz gezmem lazım ki kolumu kaldırmak zorunda kalırsam diye kıl tüy kalmamalı ki rezil olmayayım )

Inşallah rast gider işlerin de hallolur canım. .
Senin bahsettiğin sos. Patlıcan biber havuç olan dimi. Nasıl lezzetli o yav..
Sen nasıl yapıyorsun .?
Ben patlican ve biberi Kozluyorum havucu haşlayıp karıştırıyorum. .
Varmı senin farklı bir dokunusun :)

Valla ben hiç yapmadım genelde Annemin Teyzesi yada Dayısının hanımı verirdi ama bir kaç senedir onlardan da tık yok desem Yenge bana özel bile yapar da kadıncağızı uğraştırmak istemiyorum
Onlarda patlıycan ve biberi közleyip ( kırmızı ve yeşil biber ) içine az sarımsakta ekleyip domatesle kaynatıp sonra konserve yapıyorlarmış ama açıkçası henüz denemeye fırsatım olmadı da bu sene kesinlikle 3 kavanozcukda olsa yapmak istiyorum hazır bahçede patlıycan hariç herşey varken ( patlıycanı da niye Annem ekmemiş ona şaşırdım bak şimdi kadıncağız bir babamı ekmediği kaldı diyip duruyorum )

Iyi geceler kızlar yarım saat yürüyüş yaptım

Ohhhh Harikasın canım ben etrafa koşturmaktan bir şey yapamıyorum ama dün bir arkadaşla anlaştık Pazartesi itibaren her gün az da olsa sabahları yürüyeceğiz gerçi benim bünyeye spor ters ama maksat muhabbet olsun birazda birde kilolar gittikçe yumuşama başladı belki sıkılaşırım o bahaneyle

Neyse kızlar bana müsaade

Sabah malum hem erken kalkacağım hemde yine yollara düşeceğim
Şarjım yettiği kadar artık cepten bakarım gündüz nasılsa yine bekletecekler az da olsa gerçi en az 1.5 saat arabayla yolumuz var

Allaha emanet olun
Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…