Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi iyi geceler Allah rahatlik versin..

Ben balkondayim Ohh esiyor serın serin.
Az daha kendimle baş başa takilayim sonra uyurum heralde. :)

Benimde mutfak çok sıcak oluyor kalorifer bile açmıyorum kışın mutfakta o derece kurularim kelebekleniyor evet tarhanam çöpe gitti 10 kilo ona üzüldüm çok emek vermiştik ama konserveler biseycik olmuyor korkma buzdolabında boşuna yer tutmasin diye yazıyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı cumaya 1 gün İnşallah Allahın izniyle hepimiz bol bol eksi görürüz tartılarımızda
Bugün araç muayenesiyle boğuşacağım için yanıma yolluk yapacağım diyetim bozulmasın yollarda
Dünden kalan kabaklı yoğurdum var onu sıkı bir kapaklıya koyup yanımda götüreceğim öğle yemeği niyetine birde Nektarin alırım yanıma ara öğünüm için
Kahvaltımı zaten biraz sonra yaparım güzel güzel Birde bol su aldım mı tamamdır

Gittiğim yerde de mutlaka marketler vardır ama genelde araç muayene istasyonları hep sanki terk edilmiş yerlere yapılıyor o yüzden işimi garantiye alayım dedim heee kafeteryası varsa çorba yada en azından ara öğünlerdeki çaylarım için kaynamış su bulurum olmadı yanımda götürdüklerim de yeter zaten

Eşim dün gece inşallah bir aksilik olmaz dedi bende valla kusura bakma her türlü şirinliği yaparım yeterki arabanın işi olsun dedim nasıl gülüyor büyük kızında asabiyetini devreye sok istersen diye dedim o devreye girerse arabayı ömür boyu muayene ettiremeyiz Gerçi geçen muayeneye gittiğimde adamın biri biriyle sohbet ederken keşke silivriye gitseydim hem daha sakin hemde adamlar hiç sıkıntı yaratmıyorlar demişti hatta kendi oraya randevu bulamadığı için mecbur çatalcadakine gelmiş
Yerin nerde olduğunuda bilmiyorum ama navigasyon işimizi halleder inşallah artık yanlış gidip Edirneden de çıkarsam çiğer yer döneriz

Ay öyleyse süper yoksa buzdolabının yarısını konservelerle doldurunca kalan alan bana yetmiyor :)

Kahvaltımı ettim son çayımıda içip giyinir çıkarım
Allahın izniyle inşallah bir terslik olmadan işlerimi halleder dönerim

Bugün herkes çok dikkatli beslensin ve suyunu ihmal etmesin

Banada diyetisyen aslında enginar suyu da iç akşamları demişti ( kolestrolü düşürüyormuş ) ama bir türlü bulamadım inşallah işim çabuk biterse bakarım bulabilecekmiyim diye olmadı artık Ayşeye sorarım ( oda diyetisyene başladığımızdan beri kullanıyor )

Günaydın canlar dün giremedim fark etmemişiniZ gerçi akşam yatarken başım ağrıyordu sabah daha şiddetli uyandım ilaç falan geçti derkennnn benim kadrolu törpü beynimi törpüledi işte öyleyken böyle

Geçmiş olsun. Ben farkettim de işin vardır misafir vardır vb. Diye düşündüm insanlık hali..
Neden ağrıdı basın.? migren değil inş. .

Geçmiş olsun. Ben farkettim de işin vardır misafir vardır vb. Diye düşündüm insanlık hali..
Neden ağrıdı basın.? migren değil inş. .
Sağol yenam stresten oluyor benim kaygılarım onun kaygısızlıkları ev yansa kılı kıpırdamaz böyle olunca her şeyi ben düşünüyorum

Dünkü yediklerim
2 kayısı
Kahvaltı
Büyük tabak mercimek çorbası
Ara
1 kase yoğurt
Öğlen
1 tabak zeytin yağlı taze fasulye
1 kaşık salata
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
1 kaynamış yumurta
Ayran

Ayrıca ara ara ayran içtim

Sağol yenam stresten oluyor benim kaygılarım onun kaygısızlıkları ev yansa kılı kıpırdamaz böyle olunca her şeyi ben düşünüyorum

Amaaan tipik koca kişisi modeli...
Hiç strese mahal verme bak olan sana oluyor..
Hep aynı inan..

Günaydin kizlar,

dünkü Menüm

sabah simit

öglen balikli makarna

aksam sucuk ekmek,

karbonhidrati kesecem dedikce iyice karbonhidrata bagladim resmen

Neyse en azindan miktar olarak azdi.

Miktar olarak azsa sorun yok ama
Tek tip beslenme gibi oluyor.
Baş ağrısı olmuyor dimi. Ben karbonhidrat fazla tüketince başım ağrır..
Bugün öglen icin karpuz alip midemi onla doldurmaya karar verdim hem suyuda bir kac gündür cok az tüketiyorum :/ Bari biraz sivi dengesini saglar.

Aksamada kavun hammm yaparim artik

Haha onu diyecektim karpuz kavun yemeden nasıl duruyorsun tam mevsimi ama sen yazmışsın. :))

Akşamıniz Hayır olsun..

Bugün yediklerim asagida .. :)

Sabah,
Yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Kahve
2 ceviz
1 hurma

Öğle,
Menemen
Salatalık

Ara,
Üzüm

Akşam,
Sulu köfte

Ara,
1 çay bardağı kefir

60 dk. Yürüyüş ..

Bu günkü yediklerim
1 kase yoğurt
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Omlet
Peynir
Domates
Öğlen
1 kase yoğurt
2 çatal makarna
Akşam
Ali nazik

Bu günde yoğurt günü:)

Aynen ... yoğurt aşkına. .:)
Ben de yapayım Alinazik bir gün.
Iyi fikir..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Maalesef bugünde yine işlerim ters gitti
Arabanın muayenesini tam yaptırdım oh diye derin bir nefes alırken aracın fren ayarlarının yapılmadığını o yüzden ağır kusurlu olarak muayeneden geçemedim
Anlayacağınız boşu boşuna ta Silivriye gittim

Şimdi 1 ay süre verdiler tekrar ayarları yaptırıp muayeneye götürmek için artık ilk fırsatta tekrar fren ayarı yaptırıp bir daha gideceğiz muayeneye

Gündüz cepten girerim dedim ama cebim de kafayı yedi gittikten 1 saat sonra tam işlemlerim bitti rahatım derken şarj bitti yedek şarjı taktım bu seferde kabloda temassızlık vardı
Resmen bahtsız bedevilikti bugün yine

Hay Allah ..kötü olmuş canım ya..

Boşuna hem yorgunluk hem stres yaşadın..

Neyse vardır bunda da bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…