Neyse kızlar bana müsaade
Sabah malum hem erken kalkacağım hemde yine yollara düşeceğim
Şarjım yettiği kadar artık cepten bakarım gündüz nasılsa yine bekletecekler az da olsagerçi en az 1.5 saat arabayla yolumuz var
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler
Benimde mutfak çok sıcak oluyor kalorifer bile açmıyorum kışın mutfakta o derece kurularim kelebekleniyor evet tarhanam çöpe gitti 10 kilo ona üzüldüm çok emek vermiştik ama konserveler biseycik olmuyor korkma buzdolabında boşuna yer tutmasin diye yazıyorumYa benim mutfak çok sıcak canım o yüzden bırakamıyorum normal dolaptayoksa diğer dolaplarda çok yer var
Kuru bakliyatlarımı bile çok az alıyorum hemen kelebek yapıyor fazla alınca ( eskiden 4 - 5 aylık birden alırdı Annem almanyaya dönmeden en azından uzun süre kullanırım diye ve en son bir baktık kelebeklenmiş ve hepsi çöpe gidincede bir daha almaya tövbe ettimsadece 1 paket alıp onuda 2 kerede bitiriyorum ki ziyan olmasın diye
Benimde mutfak çok sıcak oluyor kalorifer bile açmıyorum kışın mutfakta o derece kurularim kelebekleniyor evet tarhanam çöpe gitti 10 kilo ona üzüldüm çok emek vermiştik ama konserveler biseycik olmuyor korkma buzdolabında boşuna yer tutmasin diye yazıyorum
Günaydın canlardün giremedim fark etmemişiniZ gerçi akşam yatarken başım ağrıyordu sabah daha şiddetli uyandım ilaç falan geçti derkennnn benim kadrolu törpü beynimi törpüledi işte öyleyken böyle
Sağol yenam stresten oluyor benim kaygılarım onun kaygısızlıkları ev yansa kılı kıpırdamaz böyle olunca her şeyi ben düşünüyorumGeçmiş olsun. Ben farkettim de işin vardır misafir vardır vb. Diye düşündüm insanlık hali..
Neden ağrıdı basın.? migren değil inş. .
Sağol yenam stresten oluyor benim kaygılarım onun kaygısızlıkları ev yansa kılı kıpırdamaz böyle olunca her şeyi ben düşünüyorum
Günaydin kizlar,
dünkü Menüm
sabah simit
öglen balikli makarna
aksam sucuk ekmek,
karbonhidrati kesecem dedikce iyice karbonhidrata bagladim resmen
Neyse en azindan miktar olarak azdi.
Bugün öglen icin karpuz alip midemi onla doldurmaya karar verdimhem suyuda bir kac gündür cok az tüketiyorum :/ Bari biraz sivi dengesini saglar.
Aksamada kavun hammm yaparim artik
Dün sabittim hâlâ bilmiyorum bugün sıvı beslenmeyi düşünüyorum yarın ne çıkacak bakalımOh ne güzel.Ne diyor tartın. ? :)
Cuma listeye dahil olucanmi. ?
Bu günkü yediklerim
1 kase yoğurt
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Omlet
Peynir
Domates
Öğlen
1 kase yoğurt
2 çatal makarna
Akşam
Ali nazik
Bu günde yoğurt günü:)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Maalesef bugünde yine işlerim ters gitti
Arabanın muayenesini tam yaptırdım oh diye derin bir nefes alırken aracın fren ayarlarının yapılmadığını o yüzden ağır kusurlu olarak muayeneden geçemedim
Anlayacağınız boşu boşuna ta Silivriye gittim
Şimdi 1 ay süre verdiler tekrar ayarları yaptırıp muayeneye götürmek içinartık ilk fırsatta tekrar fren ayarı yaptırıp bir daha gideceğiz muayeneye
Gündüz cepten girerim dedim ama cebim de kafayı yedigittikten 1 saat sonra tam işlemlerim bitti rahatım derken şarj bitti yedek şarjı taktım bu seferde kabloda temassızlık vardı
Resmen bahtsız bedevilikti bugün yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?