Günaydin kizlar
malesef kilom sabit, degisiklik yok
Bu arada kaptanimoynakbasi34 nasil yapim bilemedim, simdi üc hafta izine cikiyorum ben ara ara girer bakabilirim belki ama hep cumaya denk getirip kilo biridimi yapabilirmiyim bilmiyorum. En iyisi izine ayrilmak sanirim bu durumda. Girebildigim zamanda girer en azindan bi halinizi hatrinizi sorarim olur mu öyle?
Yena ( 84,9 /83,1 / 1,8 / 2,12 % )
Merakla bekliyorum iyi haberini :)Bende duşumu aldım şimdi hazırlanıp çıkacağımBakalım bu haftaki listem nasıl olacak ve kaç çıkacağım Sibelde
Duşa girmeden evvel tok karnına bir tartılayım dedim 97 düz çıktım( demekki sabah tartıldığımda şişlik vardı çünkü aç ve tok arasında bazen 1 kg bile oynayabiliyordu
Neyse bana şimdilik müsaade gelince damlarım nasılsa yine
*** 8. Takım 529. Etap ***
Oynakbasi34 ( 97,6 / 96,9 / 0,7 / 0,72 % )
saimeberen ( 56,3 / 56,1 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen (84 / / / % )
newsletter ( 89 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
ISILDURU ( 80,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 100,2 / 99,8 / 0,4 / 0,40 % )
8.Takım Ortalaması; %
Tamamdır canım hemen aklımdayken notunu düştümaslında idare ederdik de cuma günlerini riske atmayalım bu arada bak izne ayrıldın diye iyice boşlama bizleri ve beslenmeyi fırsat buldukça sohbete bekleriz canım
İnşallah çok güzel bir tatil olur senin için ve çok daha fit dönersin aramıza
Günaydin kizlar
malesef kilom sabit, degisiklik yok
Bu arada kaptanimoynakbasi34 nasil yapim bilemedim, simdi üc hafta izine cikiyorum ben ara ara girer bakabilirim belki ama hep cumaya denk getirip kilo biridimi yapabilirmiyim bilmiyorum. En iyisi izine ayrilmak sanirim bu durumda. Girebildigim zamanda girer en azindan bi halinizi hatrinizi sorarim olur mu öyle?
Bende duşumu aldım şimdi hazırlanıp çıkacağımBakalım bu haftaki listem nasıl olacak ve kaç çıkacağım Sibelde
Duşa girmeden evvel tok karnına bir tartılayım dedim 97 düz çıktım( demekki sabah tartıldığımda şişlik vardı çünkü aç ve tok arasında bazen 1 kg bile oynayabiliyordu
Neyse bana şimdilik müsaade gelince damlarım nasılsa yine
Kızlar Yena giremiyormuş siteye şu andabildirimini bana attı ama gelir birazdan sıkıntı düzelince bence
Abla kilo 72.8 su 70 bi goremedim gitti ya
kizlar ya zumba nasil terletiyo 10 dk yaptim kan revan icindeyim acaba hergun 10 dk yapsam kilo vermemde faydasi olurmu
Zehra 84.3 demiş canım 100 Gr yüz gramdır :))*** 8. Takım 529. Etap ***
Oynakbasi34 ( 97,6 / 96,9 / 0,7 / 0,72 % )
saimeberen ( 56,3 / 56,1 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen (84 /84,4 / +0,4 / - 0,48 % )
newsletter ( 89 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
ISILDURU ( 80,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 100,2 / 99,8 / 0,4 / 0,40 % )
8.Takım Ortalaması; 0,446 %
Zehra 84.3 demiş canım 100 Gr yüz gramdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?