Bunlar güzel telaşlar önceleri bende öyle haftasonu oldumu anneme veya ablamla annemle biyerlere giderdik akrabalara bebektir geçmiş olsun vs biz çalıştığımız için bizi beklerdi annem yada bizbize yapardık sohbetimizi diğer kardeşim bekardı zaten ....tadını çıkar canım sonra hepsi mazi oluyorKızlarrrrrrrrrrrrrbana yarın yine bahçe yolları görünüyordu zaten üstüne birde tüy dikildi yatıya da kalıyoruz
Annem zaten kaç gündür yolunu yapıyordu yatıya da mı kalsak ertesi gün kahvaltımızı yapar döneriz diyebende her defasında doymadın şu bahçeye kız niyeti bozma gece geç saatte döneriz diyordum ama eşimin Teyze kızı aradı bugün ve daha evvel bahçeye davet ettiğimizde aksilik olmuştu gelememişlerdi Eğer Pazar ordaysanız bizde geleceğiz Annemle dedi tabi o an yok değiliz diyemedim ve tabiki en tatlı halimle aaa çok seviniriz buyrun gelin dedim
Tabi eşimin teyzesi, oğlu ve kızı ( eşleride gelecekmi net değil ) geliceğiz deyince de KVyi de çağırmamak olmazdı
Onların arabada yer olup olmayacağı da net belli değil diye eşim Annesine telefon açıp Anne sende yarın sabah bizimle gel ama gece yatıya kalacağız ertesi gün teyzemler gelecek dedi
Baktım kadın ay rahatsız etmeyeyim falan diyor hadi bu seferde ben ısrar ettim ne demek rahatsızlık bize zararın yok ki senin buyur gel diyeyani bugün kendi kafama sıktım resmen
Hem iki gün boyunca bahçede olacağım ( tabi bütün bulaşıklar elde çeşmede yıkanıyor ) hemde buraya giremeyebilirim ( çok uzun süre telefonu elime alırsam ne bızıklıyorsun der kesin Annem)
Allahım şu haftasonu su gibi akıp geçsin de evime dönüp keyif yapabileyimEşimin tuzu kuru tabi o oturup keyif yapacak, bütün işler bende o yüzden onun keyfi gayet yerinde anacığınıda yanımıza alıyoruz diye
Lanet olsun içimdeki İnsan sevgisinediyeceğim ama yok ya ben ölene kadar böyle olmaya devam ederim ve çok da memnunum her ne kadar arada söylensemde
Olur sun canım çoğu gitti azı kaldıTabii ki pes etmek yok canım..
KAç olmak istiyorsun.?
Ben 65 :)
Geçmiş olsun canımBanu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğim
Ilaci bırakmıştım yeniden başladım günlük 15 lt belki daha fazla su içiyorum benim beynindeki susuma merkezi calismiyor yani çok içiyorum ama hastalık olduğu için etki etmiyor
Böbrekler yoruluyo mesane normal insandan iki kat fazla büyümüş sırf çok su içtiğim için alışkanlık bağımlılık gibi bişey oldu bugece sabaha kadar beş lt icmisimdir
Bende istiyorumBenim listeyi de birazdan cepten atarım
Mutlu haftasonları diliyorum pek sevgili arkadaşlar.....
Bende 109 gördüm kalbim sıkışıyordu falan 104 e inince daha azaldı şimdi daha iyiyim az merdiven çıksam nefes nefese kalıyorumdum niye koşarak geldin diyorlardıMaşallah çok fazla almamışsın hiç. .
Ben 120 yi bile gördüm 1.60 boyla..
Şu içme hastalığın tedavisi var demek.
Umarım düzelir canım. Hakikaten ciddi fazlaymis yazık böbreklerine. ..
Çok heyecanlandım listeyi görünce. . :)
Az kaldı valla.. hadi hepimiz varalim hedefimize. :) inşallah. ..
Yaa sorma ilk ücteki bireysel sonuçlarin yüzdesi nasıl öyle yahu... Ben şok ben iptal.. :)
Kulaklarımmı çınladı ne:) öyle paylaşımımız az eskiden 7. Takımdayken mesaj zorunluluğu vardı kaç olduğunu hatırlamıyorum ama puanlama yapıyorduk az olana puan veriliyordu artırırsa siliniyordu falan..kışlık olayı benimde sorun yapsam taşınırken sorun olurmu falan domates konservesi kırılırmı:/Kaptan da yok in cin saklambac oynar gayri takım da..
Doğa ve Serenalar davranın klavyelere :))
Iyi sonuç almak için paylaşım da çok önemli. .
Işılduru sen nerdesin kuzum. Kışlık hazirliklar devammı. ?
Kulaklarımmı çınladı ne:) öyle paylaşımımız az eskiden 7. Takımdayken mesaj zorunluluğu vardı kaç olduğunu hatırlamıyorum ama puanlama yapıyorduk az olana puan veriliyordu artırırsa siliniyordu falan..kışlık olayı benimde sorun yapsam taşınırken sorun olurmu falan domates konservesi kırılırmı:/
Birde benim yıkanması gereken iki yün yatağım var birini balkon da kullandık birde oğlan ın yatağı kırıldı kışın alana kadar o yattı çook terler mecbur yıkanmalı başlasam iyi olur hurçların bazıları yenilenmeli falan iş çokta başlayan yok
Arada mutlaka yazmaya çalışırım kızlar
Hahaha nasıl bildin valla 30 kilo domates dogradim bittim ayaklarım sızlıyor hiç oturarakta iş yapamamKaptan da yok in cin saklambac oynar gayri takım da..
Doğa ve Serenalar davranın klavyelere :))
Iyi sonuç almak için paylaşım da çok önemli. .
Işılduru sen nerdesin kuzum. Kışlık hazirliklar devammı. ?
Benimde bisuru battal boy battaniyem bar yumuşacık hiç yorgan kullanmıyoruz veriyoruz yıkamayaBenim bir yün yorganim vardı onu da elden çıkardım. . Uğraşamam onlarla. Diğer yorganlari atıyorum makinaya yıkanıyor gerektiğini de..
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?