Kız sen benim -500 Gr i begenmiyormusun
Banucum 80 net dediydim
Dimi yani aç bekliyoruz o kadar*** 8. Takım 529. Etap ***
Oynakbasi34 ( 96,9 / 96,1 / 0,8 / 0,83 % )
Yena ( 83,1 /8 2,8 / 0,3 / 0,36 % )
saimeberen ( 56,1 / 55,9 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen ( 84,3 / 83,5 / 0,8/ 0,95 % )
ISILDURU ( 80,5 / 80 / 0,5 / 0,62 % )
doga3 ( 99,8 / 99,3 / 0,5 / 0,50 % )
8.Takım Ortalaması; 0,603 %
Bu son halimizvalla ISILDURU iyiki dikkat ettin kız baya fark ediyormuş 500 gr hiç küçümsenir mi
Dimi yani aç bekliyoruz o kadar
Aç deiliz elhamdülillah ama sağlıksız şeyleri yiyemiyoruzBugün arkadaşın eşide diyetisyen çıkışı arkadaşımla telefonla görüşürken nasıl gülüyor tabi aç aç geçiyorsunuz normaldir kilo vermeniz diyebiz tokuz desekte hadi hadi yemeyin bizi diyor
Güneydoğuda şark görevimizi yapıyoruz canım tam yer ismi veremiyorum kusura bakmaSağol sen hangi şehirdeydin ?
Bende güneydoğudayım şimdilik bir iki aya taşınmayı düşünüyoruzGüneydoğuda şark görevimizi yapıyoruz canım tam yer ismi veremiyorum kusura bakma
Sizin meslek neydiBende güneydoğudayım şimdilik bir iki aya taşınmayı düşünüyoruz
Taze emekli memurumSizin meslek neydi
Ne güzel emekli olmuşsunuz tadını çıkarın yılların yorgunluğu vardır şimdi bizim emekliliğe de daha baya var masip olursa 44 te emekli olacazTaze emekli memurumgeçen ay ayrıldım
Aç deiliz elhamdülillah ama sağlıksız şeyleri yiyemiyoruz
Güneydoğuda şark görevimizi yapıyoruz canım tam yer ismi veremiyorum kusura bakma
Ne güzel emekli olmuşsunuz tadını çıkarın yılların yorgunluğu vardır şimdi bizim emekliliğe de daha baya var masip olursa 44 te emekli olacaz
Amin kaptanım rabbim hepimizi kazadan beladan korusun valla bende diyorum emekli olduğumuz günleri görevilecez mi diye bizde şafak karanlık ama hayırlısı diyorum özellikle şu sıkıntılı dönemde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde emekli olur torun torba deverizSelamın Aleyküm kızlarrrr
Hele şükür eşimden laptobu alabildimadam iki gecedir ille çizim programını çalışacağım yok internetten değişik birşeyler bakacağım diye tuturuyordu
Neyseki bu akşam erken devretti
Bugün diyetisyenden memnun ayrılmış olmanın sevinciyle daha güzel beslendimeşimle dışarı işlerini hallettik akşam üzere ( eve su aldık alışveriş işi falan vardı ) tabi bu sefer tembel işi yaptım ve hazır döner ısıtıp koca bir kase salata yaptım kendime 1 bardak da ayran içtim
Son ara öğünümde de ananaslı activyamı yedim şimdide beyaz çayımı içiyorum
Birazdan size bu haftanın listesini de paylaşayım
Aman bu güne kadar zaten sağlıksız şeyleri yediğimiz için bu durumda değilmiyiz
İnan şimdi kendime okadar kızıyorum kikendi ayağıma sıkmışım da yeni haberim olmuş gibi
Artık şükür canım hiç tatlı istemiyor ve inşallah bundan sonrada öyle abuk subuk şeyleri hayatıma sokmayacağım heee ancak kırk yılın başı oda nefis körlensin diye
Rabbim yar ve yardımcınız olsun... Sizler kazalardan belalardan korusun....Aminnnn
Hey maşallah 44 ne kızbenimki yaşını bekliyor ( 43 yaşında şu anda ) 8 sene falan kaldı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ona bile ben yok yok o günü zor görürüz diyorum bazen gerçi seneler çok çabuk geçiyor ama heleki sizlerin mesleğinde olanlara bence daha erken olmalı sonuçta her an hayatınızı riske ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?