Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar giremedim tatile çıkıyoruz akşama ,eksikler var onlarla uğraştım birazdanda terzide kıyafetim var onu almaya çıkıcam ,çantaları ayarlıycam
Tartıyıd a götürmeyi düşünüyorum olmadı ecz falan tartılırım

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar Tatilin tadını çıkar ama bak sakın kaçırma bol bol yüz eğer imkanın varsa olmadı yürüyüş yap
Cuma günleri bildirim yapmayı unutma canım

Kızlar nerelerdesiniz yine yaaa

Uzun zaman aradan sonra eşim de bu saat oldu gelmedi en son 1 saat önce geliyorum birazdan dedi ama adam yok hala ortada
Büyük kız hasta olacak gibi ufaklık desen canım sıkılıyor diyip duruyor hiç bu hatunda sıkılmıştır yada hali yoktur diyen yok
Hesapta bugün büyük yapacaktı temizlik yine bana kaldı iyi oldu hareket etmiş oldum o bahaneyle

Hadi gelin de iki lafın belini kıralım

Ahanda kaçak zile bastı

İyi geceler kızlar bugün bende valiz hazırladım ugrayamadim sabah uçağımız var her zamanki gibi son dakka bileti alıp karar verdik inşallah güzel bir tatil olur eşimin akrabalarına gidiyoruz düğün var başka bir şehirde 15 gün kadar yokum banucum izinli yazabilirsen sevinirim oluyormu öyle onuda bilmiyorum hepinizi kucaklayıp öpüyorum Allah'a emanet olun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün her zamankinden geç uyandım ama hemen kahvaltımı ettim ki daha da geçe kalmasın diye
Büyük kız hasta oldu hem halsiz, hem ateşi var hemde grip ama inatla doktora gitmeyi kabul etmedi
Şükür şu anda biraz daha iyi
Ufaklıkta sağ olsun fesatlığından benimde karnım ağrıyor diyip duruyor dünden beri

Kalkar kalkmaz hemen onlara birde yayla çorbası yaptım çünkü özellikle büyük hastalandığında katı hiç bir şey yemez bende sıcak sıcak içsin dedim

Bugün evde Florance Nightingale olarak görev yaparım gerçi hastayken ikiside pek bir huysuz ama yapacak bir şey yok
Dün eşime makarasına al büyük kızı işe götür dedim o an ufakta bende hastayım diyince yok yok ben seni götüreyim onlar baş başa kalsınlar diye gülüyor

İnşallah bir iki güne toparlarlar gerçi ufaklıkta bir şey yok

Canım şimdiden iyi eğlenceler sana Senede 2 kere izne ayrılma hakkın var canım sıkıntı olmaz çünkü zaten 2.ci hakkını kullanmış olursun ama bu demek oluyor ki dönünce yılbaşına kadar izin hakkın kalmayacak ona göre
Tabi cumadan cumaya sadece bildirim için mesaj atabilirim dersen izine bile gerek kalmaz canım
Sen nasıl dersen

Ayyy kızlarrrrrrrr kurtarın beni bu canavarlardan

Biri inleyip söylenip duruyor yaşlı teyzeler gibi öbürü de bende hastayım banane diye onun dibine girmek için uğraşıyor
Salondaki koltuğa hasta yatağı yaptım onu bile paylaşamıyorlar
En sonunda birini bir uca birini bir uca yatıcak şekilde yerleştirdim başta bir senin ayağın ağzıma giriyor yok senin ayağın deydi diye kapıştılar ama şükür en azından şimdilik sustular

Annemleri kahve içmeye çağırdım bakalım birazdan gelirler de inşallah biraz benimde kafam dağılır kızlarda o arada biraz uyurlarsa tam süper olur
Belki kızkardeşimde gelecekmiş ama onunki belli değil gerçi o gelmez ikizleri hasta olur diye onlar hastayken biz gitmesek de trip yapar çocuklarıma vebalı muamelesi yaptınız diye

herkese iyi günler be güzel hava serin ohh bunalmıştık sıcaklardan

Şükür daha iyi bugün

Selam arkadaşlar dün dılarda görevdeydim şarjım biter diye giremedim gece saat 1 di sanırım eve geldiğim de oğlanı bakıcıdan alıp eve geçeyim dedim baktım asansör bozuk 7 kat kucağımda çocukla çıktım birde çantam var onu saymıyorum mahvoldum tabi bugünde sabah işe gitmedim sabah bizimki erkenden uyandı yine anne kalk diye diye kaldırdı benide acaba be zaman sabahkarı doya doya uyuyacağım merak ediyorum

İyi tatiller iyi eğlenceler

Dünkü menüm
Sabah yarım haşlanmış yumurta bir küçük dilim peynir bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı yarım simit
Ara yok
Öğle iki içli köfte bir kase tavuk çorbası
Ara activia 1 tane
Akşam 1 tabak tavuk haşlamaısı suyuyla beraber patates ve bezekyede varsı içinde 5-6 kalık bulgur pilavı
Ara dondurma
Spor 30 dakika alet 40 dakika plates
Su 3,5 lt

Pek bi sakin burası kimsecikler yok benim bir sürü ütülenecek çamaşırım var o ları ütüleyip yerleştirecem bugünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmadım bir soğuk çay içtim iki lokma börek aldım baya yağlıydı ama çok yiyemedim zaten hava baya sıcaktı Ve baya yorgundum üşendim kahvaltı hazırlamaya
Öğle
Bir tabak yeşil mercimekli erişteli çorba yedim bir tabak
Ara da bir gazoz
Eve gelince meyveli yoğurt
Akşam iki içli köfte dünden kalma tavuk ve patates haşlaması
Ara öğün yapmayacağım sadece işlerimi bitirip uyumak istiyorum
Spor 1,5 saat yaptım sanırım
Su 4 lt olmuştur

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Öğlen Annem ve kızkardeşim kahve içmeye gelince uğrayamadım
Onlar gidince de kızlarla ilgilenmek zorunda kaldım malum büyük gerçekten hasta ufaklıkta ilgi çekme peşinde
Ara ara ateşi yükseldi hatta yine yükselirse acile götürmeyi düşünüyorum ( büyükte hastalanınca çok huysuz oluyor neymiş serum verirlerse gidermiş ama iğne istemezmiş ulen aynı hesap üstelik serum daha uzun sürüyor dedim ama yok )
Neyseki şu anda ateşi yok
Ufaklıkta ayak ucuna yattı ne zaman ablasının ateşini ölçersem oda benimkine de bir bak diyor

Bugün pek fazla su içemedim ama telafi etmeye çalışıyorum

Allah yardımcın olsun canım maşallah birde 7.ci kat cidden çok daha zor sonuçta bir şey unutsan bakkala gitmek bile işkence
Bizim geçen bayramdan evvel bozulmuştu da 4 kat zor gelmişti şükür tamir edildi gerçi alışmıştım o ara rahat inip çıkıyordum hee 7.ci katta olsaydık alışamazdım sanırım

Menün gayet güzel canım ben bugün biraz tembel işi yaptım öğlen ve akşam çorba içtim ama liste dışına çıkınca akşamıda erken yiyince saat 20:00de gittim biraz girisiniyle peynir yedim

Şükür şimdilik büyük kızın hala ateşi çıkmadı ama gece çıkarsa bu kez uyandırırım seni dedi birazdan yatayım bari ilerleyen saatlerde inşallah çıkmazda bende yine erken kalkabilirim 3 gündür her zamankinden geç uyanıyorum bu seferde hiç günden bir şey anlamıyorum

Kaptanım bizim burda sürekli elektrikler kesiliyor ben alıştım artık 7 kat inip çıkmaya iyi oluyor arada ama eşya yada çocuk varken çok yoruluyorum

Günaydın arkadaşlar bugün regl olmuşum ve gece yapmamam gereken bişey yaptım saat 1 di sanırım ütüyü bitirdim ve canım nasıl çikolata çekti anlatamam bende gittim iki tane browni yedim hemde o saatte ama hiç pişman değilim baya kesti beni artık regli onunla arlatırım diye düşünüyorum ee birde bugün telafi edilecek

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah şükür biraz daha erken uyandım sanırım kaç günün yorgunluğunu hala atamadım gerçi bir yandan yine rahat durmuyorum ki hep birşeyler yapmak zorundayım
Büyük kız gece şükür ateşlenmedi ama tabi ben sanırım istemsizce tedirgin uyudum sersem gibiyim hala kahvaltı ettiğim halde
Ufaklıkda deli ediyor bende hastayım diye hatta sabahın 7sinde uyanıp bık bık beni yedi kuzum bir sus tamam az kafa dinleyeyim dedim yok

Hesapta alıntı yapmıştım ama nasıl becerdiysem silmişim bir tuşla
hayat ebruli sağ olasın canım şükür şu anda daha iyi ama hala ara ara ateşi yükseliyor inat birde ilaç dahi istemiyor zorla su ve çorba içiriyorum 17 yaşını dolduracak ama hala hastalanınca huysuz bir bebek gibi
Neyse iyi olsunda gerisi önemli değil

Z Zehra_eymen Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor işin burda çok nadiren kesilir o zamanda kızlar bayram eder çünkü mum ışığında oturup radyo dinleyip sohbet ederiz yada oyunlar oynarız tabi elektrik geldiği an hemen ikiside tüh vah vah yaparlar ama ilk kaçanlar yine onlar olurlar

Kızlarrrr malum cumaya kaldı 2 gün
Ben kızlarla ilgilenirken biraz liste dışına çıktım daha doğrusu öğlen çorba akşam da et salata olması gerekirken ben dün 2 posta çorba içtim ( maalesef yayla çorbası yani pirinçli )
Suyumuda yetersiz içtiğim için de artık bilmiyorum tartının da pili mi zayıf yoksa benmi ödem tuttum bilemediğim için bugün yarın için kendime VİCDAN ÇORBASI yapacağım
Dilara koçağın tarifi ve 5. takımdaki kızlarda arada yapıyorlar ve çok etkisini görüyorlar bende şu 2 gün yapayım da cumaya hem az eksi görmüş olayım hemde diyetisyende güzel bir sonuç alayım

sizlerde yapmak isterseniz diye paylaşayım dedim ;

http://www.dilarakocak.com.tr/vicdan-corbasi-2/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…