Bende 4 yıl güneydoğu da yaşadım gelin gitmiştim eşimin işi dolayısıyla neyse bitti döndük İzmir'e 4 yıldır da izmirdeyim 8 yıl oldu işteBende güneydoğudayım şimdilik bir iki aya taşınmayı düşünüyoruz
7/24 evde klima çalışır güneydoğu da kapatmak imkansız gece uykuda bile hep açık :)) neyse ki var ya olmasa ruhunu teslim eder insanGünaydın arkadaşlar dün biraz rahatsızdım midem baya kötüydü sabaha karşı uyuyabildim şimdide biraz ağrıyor ama düne göre iyiyim çok şükür buralar hala çok sıcak eriyecez yakında
Günaydın arkadaşlar dün biraz rahatsızdım midem baya kötüydü sabaha karşı uyuyabildim şimdide biraz ağrıyor ama düne göre iyiyim çok şükür buralar hala çok sıcak eriyecez yakında
Sağolasın kaptanım geçti çok şükür sanırım klima çarptıSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Kahvaltı faslından sonra eşimle Eminönüne indik daha doğrusu o beni arabayla götürüp bir yerde bekledi bende hem eksiklerimi aldım hemde bir güzel yürüdüm4700 adım hiç yoktan iyidir
Eve gelincede hemen biraz dinlenip hem öğlenlik hemde akşamlık yemeğimi ateşe koydum
Hamile olan kuzene emzik zinciri yaptım çok beğendi
Şükür suyumuda yeterli şekilde içiyoruminşallah cumaya da çok güzel rakamlar göreceğime eminim
Çok geçmiş olsun canımRabbim şifalar versin ...Aminnn
Kaptanım çia nın bi etkisini gördün mü gerçi ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama bi tanıdığım burda satılan çia lar gerçek değil bildiğin kuş yemi orjinalini bulmak lazım demişti ama doğruluk payı var mı bilmiyorumKızlar herkes gezmelere mi kaçtı
Ben öğlen tekrar çıktım eşimle arabanın frenlerini yaptırmak için ama yine aksilikler bizi kovaladı ve yaptıramadık
Vardır bunda da bir hayır dedik ve eve döndük
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah uyanınca ; 06:30da bol su
Kahvaltı; 08:30da
1 dilim tuzsuz etimek in üzerine 2 tatlı kaşığı labne ve 1 çay kaşığı kırmızı biber
1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay
ara; 12:00de
1 adet nektarin
1 bardak sıcak su
Öğlen; 14:00de
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase yoğurt ( 1 yk Chia tohumlu )
6 adet ufak grisinilerden kepekli ( büyüklerden 1 tane dedi ama onlardan kepekli bulamadım gerçi şimdi düşünüyorum da 4 yeterli olabilirdı )
ara; 16:00
2 bardak şekersiz çay
Akşam 18:00de
3 yk kıymalı kabak yemeği
1 büyük kase göbek marul ve salatalıklı salata
ara; 20:00de
1 adet ananaslı Activya
Şimdide Mısır Püsküllü çayımı içiyorum ve yatana kadar hiç bir şey yok banasadece bol su ve belki şekersiz birde türk kahvesi
Çok az yiyorsun banucum sonra neyi azaltacak bu diyetisyen bilmiyorum hayırlısıKızlar herkes gezmelere mi kaçtı
Ben öğlen tekrar çıktım eşimle arabanın frenlerini yaptırmak için ama yine aksilikler bizi kovaladı ve yaptıramadık
Vardır bunda da bir hayır dedik ve eve döndük
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah uyanınca ; 06:30da bol su
Kahvaltı; 08:30da
1 dilim tuzsuz etimek in üzerine 2 tatlı kaşığı labne ve 1 çay kaşığı kırmızı biber
1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1 fincan yeşil çay
ara; 12:00de
1 adet nektarin
1 bardak sıcak su
Öğlen; 14:00de
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase yoğurt ( 1 yk Chia tohumlu )
6 adet ufak grisinilerden kepekli ( büyüklerden 1 tane dedi ama onlardan kepekli bulamadım gerçi şimdi düşünüyorum da 4 yeterli olabilirdı )
ara; 16:00
2 bardak şekersiz çay
Akşam 18:00de
3 yk kıymalı kabak yemeği
1 büyük kase göbek marul ve salatalıklı salata
ara; 20:00de
1 adet ananaslı Activya
Şimdide Mısır Püsküllü çayımı içiyorum ve yatana kadar hiç bir şey yok banasadece bol su ve belki şekersiz birde türk kahvesi
Kaptanım çia nın bi etkisini gördün mü gerçi ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama bi tanıdığım burda satılan çia lar gerçek değil bildiğin kuş yemi orjinalini bulmak lazım demişti ama doğruluk payı var mı bilmiyorum
Çok az yiyorsun banucum sonra neyi azaltacak bu diyetisyen bilmiyorum hayırlısı
Canım hadi senin eşin gece nöbetteydi benimki paso yatıyor ya laSelam arkadaşlar herkese hayırlı mutlu pazarlar herkes pazar gününü gezerek geçiriyor biz ise yatarak geçiriyoruz eşim geceden çıktı akşam yine işe gidecek bişey de diyemiyorum
İstanbulun avantajları yapacak bişey bulamasanda sahile inip denizi izlemekte yetiyor biz ne yapalım kaptanım sürgün yeri gibi yapacağımız en büyük sosyal faaliyet piknik alanına gitmek yada bim şok a101 de dolanmakHaftasonu sessizliği çökmüş yine
Bugün hiç dışarı çıkmayınca kızlar isyan etti bizde bir saat sonra kendimizi az Eyüp sahile atalım diyoruzhem arkadaşlarla buluşacağız hemde çocuklar biraz eğlensin dedik
Gideceğimiz yerde çocuk parkı ve spor aletleri de varbende fırsat o fırsat hem biraz spor yaparım hemde çocuk parkında kızlarla biraz halatlardan yapılmış tırmanma kulesine çıkarım
İstanbulun avantajları yapacak bişey bulamasanda sahile inip denizi izlemekte yetiyor biz ne yapalım kaptanım sürgün yeri gibi yapacağımız en büyük sosyal faaliyet piknik alanına gitmek yada bim şok a101 de dolanmak
günaydın mutlu haftalar herkese bu hafta benim için çoook yoğun geçecek bugün hem evi temizleyip hemde market yapmam lazım yürüyüşlerime tekrar başlıycam inşallah uzun süredir yürüyemiyordum ağrılarımdan doktorum azda olsa yürüyebilirsin artık dedi çok hızlı değil ama belki bu sayede metabolizmam biraz hızlanırda bayramdan önce korumaya geçerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?