herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum
hoş buldum teşekkür ederim inşallah herkes istediği sağlıklı kilosuna ulaşırHoşgeldin aramıza. .
Allah bağışlasin bebeğini ..
Umarım sağlıkla hedefledigimiz kilolara geliriz hepimiz. .
Kaptanımızoynakbasi34 geldiğin de gerekli bilgiyi verir..
Evet takımla yarışmıştımHoşgeldin aramıza. .
Daha önce takım da yarismismiydin. ?
hoş buldum teşekkür ederim inşallah herkes istediği sağlıklı kilosuna ulaşır
Hoş geldiniz kızlarEvet takımla yarışmıştım
Harika canım güle güle 80 lerYeni kilom..81,4
Sporum sadece 100 dk.
TebriklerKaptanım 82,4 kilom sen 100 gr fazla eklemişsin
HoşbuldukkHoş geldiniz kızlar
Siz neler yapıyorsunuz spor olarak ben genelde leslie ile yürüyüp üstüne 10-15 dk lık karın egzersizleri yapıyorum Tiffanny ile
Hoş buldukHoş geldiniz kızlar
Benim sporum oğlum: )) bide bu aralar temizlik yapıyorum okullar açılmadan bitirebilmek umidiyleSiz neler yapıyorsunuz spor olarak ben genelde leslie ile yürüyüp üstüne 10-15 dk lık karın egzersizleri yapıyorum Tiffanny ile
Hoşgeldin aramıza ben spor salonuna gidiyorum birgün plates birgün zumaba birde eliptik ve yürüş yapıyorum baya incelme oldu bakalım kilolarda giderse süper olacak spor olmadan kilo gitmiyorSiz neler yapıyorsunuz spor olarak ben genelde leslie ile yürüyüp üstüne 10-15 dk lık karın egzersizleri yapıyorum Tiffanny ile
Canım spor salonu olunca insan kendini mecbur hissediyor bide bizim burdakinde rekabet ortamı da var küçük yer ya herkes birbirini tanıyor ve takip ediyor kadın işte her yerde kadınGenel de dışarıda yürüyorum ..
Eylül ekim gibi salona uye olup plates yapmak planım bakak görek. :)
yaa ne güzel sporlar onlar bunlara kilo dayanmaz zaten :)Hoşgeldin aramıza ben spor salonuna gidiyorum birgün plates birgün zumaba birde eliptik ve yürüş yapıyorum baya incelme oldu bakalım kilolarda giderse süper olacak spor olmadan kilo gitmiyor
ben malesef spor salonu yapamıyorum hem maddi olarak hem de akşam gittiğim için eve dönüşüm zor oluyo yakınlarda salon yok .. youtube sağolsun işimi görüyorum :)Canım spor salonu olunca insan kendini mecbur hissediyor bide bizim burdakinde rekabet ortamı da var küçük yer ya herkes birbirini tanıyor ve takip ediyor kadın işte her yerde kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?