- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhabalar ben 24 yaşındayım istanbulda
üniversite öğrencisiyim :) daha önceden geçen yıl aynı nickle hesabıml katılmıştım okul yüzünden ara verdim üç ay sonunda çok pişman oldum tabi sonraboyum 1,65 kilo 68.7 şuan
herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum
Tamamdır canımoynakbasi34 geçen sene ağustosta başlamıştım kasımda da ayrıldım
oynakbasi34 evet ilk tecrübem olacak inşallah sonuç güzel olur kilo verme aşamasında insan birilerinin desteğini istiyo aşırı kilom olmamasına rağmen sırf bu yüzden diyetisyene gitmiştim tabii bir de sağlıklı saglikli bir şekilde kilo vermek icin ama artık diyetisyene gitmeyeceğim ışte burası artık benim diyetisyenim:)
*** 8. Takım 532.Etap***
Oynakbasi34 ( 96 / 95,5 / 0,5 / 0,52 % )
Yena ( 82,3 / 81.4/ 0,9/ 1,11% )
saimeberen ( 55,3 / 55 / 0,3 / 0,54 % )
Zehra_eymen ( 83,5 / 82,4 / 1,1 / 1,32% )
doga3 ( 99 / / / % ) Sabit
8.Takım Ortalaması; 0,698 %
O zaman ilk gün menünün paylaşalımKızlar bu haftaki listemizin ortalaması gayet güzel ama eminim bir sonraki liste çok daha güzel olacaktır
Kaçamaksız aynen devamBayramdan dolayı belki iki etap bir araya gelebilir benim tahminim ama netleşince sizlerede haber veririm nasılsa
Şimdi listemizi de aklımdayken taşıyayım da kafam dinç olsun
Birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah canım yeterki azimli ol ve her zaman düzenli paylaşımda bulun
Eğer her gün menülerini paylaşırsan en azından hatalarımızı biz görmezsek bile uyaran olur
Ben diyetisyen yardımıyla devam ediyorum ama ben çooook memnunuminanılmaz bir enerjisi var onunda ekibininde
Benim 5 ay oldu ve toplamda 23 kg gitti
Heee daha yolum uzun ama başarabileceğime çok inanıyorum
menün genel olarak güzel ve çeşitli bence proteinler çok güzel ve gereksiz karbonhidrat yok tebrik ederim :)O zaman ilk gün menünün paylaşalım
Sabah: bir yumurta küçük bir dilim light beyaz peynir yarım domates (büyüktü: )) salatalik semizotu kuzu kulağı dereotu ve kızarmış bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara:şekersiz turk kahvesi 3 adet gün kurusu kayısı
Öğle: 7 8 yemek kaşığı et sote bir dilim tam tahilli ekmek kuzu kulağı
Ara: incirli tarcinli yulafli light süt bir kadar
Akşam: patlicanli kırmızı biberli yogurtlu salata bir dilim tam tahilli ekmek
Biraz sonra da yeşil çayım var 2 litre de su: )
Menun çok güzel canım TebriklerO zaman ilk gün menünün paylaşalım
Sabah: bir yumurta küçük bir dilim light beyaz peynir yarım domates (büyüktü: )) salatalik semizotu kuzu kulağı dereotu ve kızarmış bir dilim tam tahıllı ekmek
O zaman ilk gün menünün paylaşalım
oynakbasi34 ben aslında ayrılmadan haber vermiştim o hafta ama belki cumadan önce ayrıldım ve cuma bldirim yapmmaış oldum ya ondan öyle yazılmış olabilir . 67 olduğum zaman mı gireceğim o zaman listeye :)
Banucum yanlışmı hesaplamışım yüzdemi..
KAçıncıyız merak ediyorum.. .7.takım eklememiş sanırım daha..
Bence de hedef belirleyelimKızlar Yılbaşı hedef listemizi peki Bayramdan sonra mı oluşturalım yoksa isterseniz hemen bugün bile hazırlayabiliriz10 günden fazla kârımız olur
Hem yeni gelen arkadaşlarda direk ona dahil olabilir motive olmak adına
kittenlove Su perisi86 oynakbasi34 teşekkür ederim kızlar evet suyu çoğaltmam lazım bir aralar 3 litre içiyordum inşallah yavaş yavaş o günlere donecegim
Bence de hedef belirleyelim
menüm
kahvaltı : domates peynirli tost iki dilim kepek ekmieğine
ara : bir muz
akşam : bir tabak kremalı patates
su : 2 lt
spor bugün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?