Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet kazandı

Günaydınlar kızlar çia (doğrumu yazdım ki)aldım nasıl yeniyor bu :) birde beyaz çay istiyorum ,kayısım bitmiş almaya gidicem bakarım varsa alırım
Ben bir ara chiayi kefirle denemiştim güzeldi tadı en az 15 dk. Bekletmek gerekiyor aklında olsun

Tesekkur ederim size de iyi alışverisler :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Öğlen çıktık çok şükür büyük kıza uygun ayakkabı bulabildik Normalde marka isterde şükür bu ara biraz sıkıştık diyince aman ayağıma olsunda marka önemli değil dedi bu sefer
Bir kaç eksiğimizi daha alıp dönüşte alışverişimizi de yapıp döndük Hemen mutfağa attık kendimi ve 17:45de oturduk akşam yemeğimizi de yedik şükür
Reglden dolayı ağrım başladı ( Kendi kendime nazar deydirdim ) daha doğrusu dolaşırken sıkıntı yoktu ama eve gelip az oturunca baya sıkıntı oldu

Bu arada yarından itibaren ben bir 3 gün kadar yokum kızlar
Bahçedeki demir çitlerin boyanması gerekiyordu eşimde hazır bir kaç gün izin almışken birlikte hallederiz biz dedi Annemde elin adamına vereceğime sizlere veririm emeğinizin karşılığını sizde bir ihtiyacınızı giderirsiniz dedi tabi eşim için çok daha güzel bir durum oldu bu ve Basalı muayeneyiyramdan önce halledelim madem dedi
Salı günü arabanın muayenesi var malum Silivride ben ordan direk bahçeye gideriz diye düşünürken oda yarın sabah gidelim ki Salı ordan muayeneye geçer işimiz bitince eve döneriz dedi

Tabiki şarj aletimi de yanıma alacağım ama o çitleri 2 gün içinde bitirmemiz gerektiği için çok sık bakamayabilirim tabi cepten girince açılırsa site

merhaba kızlar sabahtan beri dışardaydım kaçırmışım sohbeti anca yakaladım :) chia tohumun nasıl bir tadı var neye benziyor

Canım chia tohumu minik minik gri li siyahlı çörekotundan az ufak ve sıvı birşeyle bir araya gelince jelimsi bir hal alıyor Tat olarak nötr diyebilirim yani ne ayranı nede yoğurdu çok fazla tat olarak değiştirmiyor sadece doku biraz daha pıtırlı oluyor İlkten tuhaf gelmişti bana ama şimdi alıştım ya bana gayet güzel geliyor üstelik çok uzun süre tok tutuyor

Bak iyi akıl ettin bu haftaki listemde chia tohumu yok gerçi ama ben bir posta da olsa yanıma alayım da olur ya çok acıkma hissi oluşursa bahçede ( malum çok yorulacağız ) ayranla tüketirim ki uzun süre idare eder beni

madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)

madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)

İstersen önce güvendiğin bir aktardan çok az al dene ama cidden çok faydalı ve ben diyetisyene başladığımdan beri bu haftaya kadar her gün bir yemek kaşığı kadar kullandım

Kızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem

Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim

Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durdu Önüne gelene anlattı hatta Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı

Kuzum özel bir günde doğdu 30 Ağustos ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün

Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye

Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )

Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık ) eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağım Benim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye

Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamam Günlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dedi Mutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi

Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyor Eşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi

Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim

ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah

günün menüsü
kahvaltı : iki dilim tam buğday ekmeğine domates peynir tost
öğlen : tavuklu sandviç
150 ml ayran
yarım patates kızartma (başkasından az az yedim valla anca yarım patatestir )
ara : şekersiz sütlü soğuk kahve
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
spor : 30 dk cardio

SU : 2.5 lt

ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah

Aminnn ...Cümlemizin evladını iyilerle karşılaştırsın

Menün gayet güzel canım suyunuda yeterli içtiysen yansın yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…