Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Huzurlu,sağlıklı, uzun seneler diliyorum size..
Ortamın romantikliginden çok, sizin birbirinize veya dünyaya bakışınızdir esas olan...
Gerektiğin de pideci de bile kutlanır gün dönumleri :)
Kamu spotu mesajımdan sonra pazartesi sendromuma döneyim. ...
Nasıl zor uyandım bugün poffff..

Çok kötü olmuş
Güle güle yiyin
Nice yıllara
Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
Oo Harika faydası olur tabiki
Demi ağız tadı olsun yeterki

Merhabalar kızlar malum iş çok bu günlerde soğuk su içmekten bademciğim şişmiş akşam kötüydüm ilaç alıp yattım daha iyiyim şimdi .... ev nanay yarın gelecek halılar bir iki çeşit kurabiye yapayım diyorum

Selamın aleyküm kizlar

Umarım hrpimiz için çok güzeldi ve kacamaksiz bir hafta olur
Sabah 5de uyandik esimle hatta birlikte güneşin doğuşunu izledik ♥ sonra tabi daha erken diye tekrar az yatip uyuduk sonuçta cok çalışmak için enerji lazim

Kahvaltida az köy ekmeği yedim aslinda kendi ekmegimi getirmistim ama oda sicaktan eksimis

Inşallah bugün baya iş yaparız da çoğu biter azi kalır

oynakbasi34 iyi yoruldunuz desene elinize sağlık

Hemde ne yorulmak gece agridan uyuyamadik doğru düzgün :) hala avuç iclerim aciyor ama birazdan yine kalan duvari boyamaya geçeceğim mcebur Eşim o arada citlerin zimpara isini bitirirse de aksam üzere citleri de boyariz

Çok geçmişolsun canim az ilik su iç ki daha cabuk geçsin

geçmiş olsun canım...
Kurabıye neden.? Halıların şerefinemi.

banuş iyi cardıo oluyor sana bu bahçe..
Yakın da minik minik baklavaların olursa şaşırmam. :)

Bir numero menü..
Afiyet olsun...

Şimdi de kahve içek... yapmaya gidiyorum mutfağa...
Zencefil, limon, bal şeysi yaptım 1 litre suyla anca içiyorum çocukların yemeğide tamam yesinler Barış a yaptırırım oda kahveci

Selammmm ben geldim

Nasilsiniz kizlar?

Yazilanlari okuyamadim, biiiii sürü yazilmis Iyisinizdir hepiniz umarim. Ben tatilden sonraki ilk is günümde uyur gezer gibi takiliyorum valla

Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
Şu temizlik faslını bitirdikten sonra inşallah ben de düzenli egzersiz yapicam: ) tuvalet ve banyo kaldı bitsin artik bu cileeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…