Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah
Çok kötü olmuşSelam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff
Güle güle yiyinMutlu pazarlar...
1 kasa domates aldım onunla uğraşıyorum... Kırmızı biber közleyip dondurucuya koyucam
Daha yemek yok ortada. Az dinleneyim diye oturdum . Birazdan fırına balık atıcam. .
Özetle yorucu bir pazar benim için. .
Nice yıllaraHerkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah
Oo Harika faydası olur tabikiBen eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
Demi ağız tadı olsun yeterkiHuzurlu,sağlıklı, uzun seneler diliyorum size..
Ortamın romantikliginden çok, sizin birbirinize veya dünyaya bakışınızdir esas olan...
Gerektiğin de pideci de bile kutlanır gün dönumleri :)
Kamu spotu mesajımdan sonra pazartesi sendromuma döneyim. ...
Nasıl zor uyandım bugün poffff..
Merhabalar kızlar malum iş çok bu günlerde soğuk su içmekten bademciğim şişmiş akşam kötüydüm ilaç alıp yattım daha iyiyim şimdi .... ev nanay yarın gelecek halılar bir iki çeşit kurabiye yapayım diyorum
Merhabalar kızlar malum iş çok bu günlerde soğuk su içmekten bademciğim şişmiş akşam kötüydüm ilaç alıp yattım daha iyiyim şimdi .... ev nanay yarın gelecek halılar bir iki çeşit kurabiye yapayım diyorum
Selamın aleyküm kizlar
Umarım hrpimiz için çok güzeldi ve kacamaksiz bir hafta olur
Sabah 5de uyandik esimle hatta birlikte güneşin doğuşunu izledik ♥ sonra tabi daha erken diye tekrar az yatip uyuduk sonuçta cok çalışmak için enerji lazim
Kahvaltida az köy ekmeği yedimaslinda kendi ekmegimi getirmistim ama oda sicaktan eksimis
Inşallah bugün baya iş yaparız da çoğu biter azi kalır
Hemde ne yorulmak gece agridan uyuyamadik doğru düzgün :) hala avuç iclerim aciyor ama birazdan yine kalan duvari boyamaya geçeceğim mceburEşim o arada citlerin zimpara isini bitirirse de aksam üzere citleri de boyariz
Bayram içingeçmiş olsun canım...
Kurabıye neden.? Halıların şerefinemi.
Bayram içinama onlarıda özledim
Şeker , çikileta, lokum falan aldım geldim buzluktan bamya çıkarıp yesemmi acıktım
Severimsemizotu salatası yiyeceğim birazdan. haşlanmış yumurtalı :)
Severimbende bamyayı 1 dilim tam buğday ekmeği ayranla yedim
Zencefil, limon, bal şeysi yaptım 1 litre suyla anca içiyorumBir numero menü..
Afiyet olsun...
Şimdi de kahve içek... yapmaya gidiyorum mutfağa...
Selammmm ben geldim
Nasilsiniz kizlar?
Yazilanlari okuyamadim, biiiii sürü yazilmisIyisinizdir hepiniz umarim. Ben tatilden sonraki ilk is günümde uyur gezer gibi takiliyorum valla
Iyi gecti canim yaSelamm hosgeldin..
Nasıl geçti tatil.?
Şu temizlik faslını bitirdikten sonra inşallah ben de düzenli egzersiz yapicam: ) tuvalet ve banyo kaldı bitsin artik bu cileeeee:)Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?