- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banu abla benim bile gözlerim doldu Rabbim uzun ömür versin prensese ne kadar uzulmus ki bunu düşünmüş yavrum benim yerimede sıkı sıkı sarıl ona öp annesiKızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem
Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim
Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durduÖnüne gelene anlattı hatta Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı
Kuzum özel bir günde doğdu30 Ağustos ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün
Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye
Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )
Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık )eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağımBenim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye
Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamamGünlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dediMutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi
Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyorEşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi
Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim
Banu abla benim bile gözlerim doldu Rabbim uzun ömür versin prensese ne kadar uzulmus ki bunu düşünmüş yavrum benim yerimede sıkı sıkı sarıl ona öp annesi
Çocuklar herseyden çok etkilenir biz anlamazlar sanıp konuşuruz herseyi yanlarında
Annemle babam ben oyuncaklarimla oynarken şimdiki oturdukları evi kaba inşaat almışlardı kirada oturuyorduk
Annem babam bu sene çok zorlanacacagiz borç çok şuraya şu kadar para verilecek fln diye konuşuyorlardi
Ben başladım ağlamaya anne biz acmi kalacağız yemegimiz olmuyacakmi diye
Annem babam nasıl Üzgün yok yavrum öyle olurmu fln deyip sarildilar bana hiç unutmam hâlâ
O günden sonra para konusu bizim yanımızda hiç konuşmadılar
Iyi geceler ben de kacar :)Kızlar geç oldu ben ufaktan yatayım sabah çıkmadan damlarım nasılsa yine
Kocaman öpüyorum sizleri
Allaha emanet olun
İyi geceler
oynakbasi34 Rabbim mutlulugunuzu daim etsin kuzuyu da öpüyorum kocaman maşallah ona benim menü de şöyleydi
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek domates salatalik bir dilim light beyaz peynir yeşillikler ve fırında kozlenmis mantar
Ara bir fincan şekersiz türk kahvesi 2 tane gün kurusu kayısı 1 tane ceviz
Öğle bir tabak sarımsak yogurtlu makarna 3 4 dilim karpuz
Ara activia içinde kurutulmuş çilek ve buğday gevregi var
Akşam bir kase mercimek çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek salata
Ara yeşil çay
Sabahlari uyanınca tarcinli limonlu elma sirkeli sıcak şu içiyorum
Bugünün suyu da 2 litre
Spor temizlik :)
Günaydın canım haftada bir defa böyle makarna gibi bişey yiyorum uyarın için teşekkür ederimelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar
Bu sabah resmen uyanma rekorumu kırdımsabahın 5inde uyandım ama çok da dinç bir şekilde
Biraz kendime geledikten sonra tabiki yine dayanamayıp tartılayım dedimtabi dün dondurmayı götürdüm gerçi diyetisyenim haftada 1 e izin veriyor ama içten içe öğle yemeğini kendi kafama göre dondurma yedim diye ertelemesemiydim dedim tabi sonucu görünce kendi kendime tamamdır bu iş sende artık dengelemeyi öğrendin dedim
Gözlerime inanamadım tam 95,1 kg çıktım tartıda
Cumadan bu yana 2 günde 500 gr gitmiş üstelik regl olduğum halde
İnşallah şu bahçede kalacağımız 3 günü de hasarsız ve bol suyla atlatırım da döndüğümde Çarşamba sabahı çok daha güzel bir rakam görürüm yada en azından sabit çıkarım
Ara öğün için kayısımı hurmamı ve tabiki olmazsa olmazım yeşil çaylarımı yanıma alıyorum
Yemekte sorun değil tüpüm var ne gerekiyorsa yaparım bahçede zaten sebzeden bol bir şey yok
Allahın izniyle Bayramda 94leri bile göreceğime adım gibi eminim
Şimdi kahvem olmadığına göre bir fıncan sıcak suyumu içeyimdaha sonra kahvaltımıda ederim çıkmadan yolda nasılsa ara öğünümü de alırım sıkıntı olmaz Çok geçe kalmadan çıkalım ki bugün boş geçmesin de salı sabahına kadar halledilsin işlerimiz ( gerçi yarım kalırsada sıkıntı yok bir sonraki gidişimizde de hallederiz )
Regl olmasaydım daha rahat olurdu ama Allahtan bahçede tuvaletimiz var yoksa hayatta kalamazdım bu halde
Dünde dediğim gibi fırsat oldukça girmeye çalışırım ama söz veremiyorumgelemesemde takım size emanet nasılsa ben yokum diye uğramamazlık yapmayın Bol bol suyla kaçamaksız devam edelim ki bayrama kadar daha da az çıkalım tartılarımızda
Canım menün gayet güzel ama karbohidratlara biraz daha dikkat edersen bence daha güzel sonuç alırsınBirde suyunu mutlaka arttırmaya çalış
Yok iyi tatsız dün başladım 1 yemek kaşığı bir kase yoğurt karıştırdım 30 dk den fazla bekledi öyle yedimmadem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)
iyi pazarlar herkese akşama yolcuyum ben de gitceğim yerde internet bazen çekiyor ama ben çektikçe yazarım her fırsatta :) ama cuma günü kilo bildiremicem çünkü tartı yok köy bildiğin orası inşAllah iki hafta birleşir :)
Selam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff
Selam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff
Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?