- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım
Aç karnima tartildim 77.5 çıktım haftaya hedefim 76
Merhaba arkadaşlar kaç gündür hastane ev arasında gidip geliyorum çok fenayım Allahtan kötü bişey çıkmadı kilo bildirimim de 83,3 çok üzgünüm kusura bakmayın arkadaşlar ortalamayı düşürdüm
Günaydin kizlar,
ben bu hafta da girmesem listeye
Ben bu hafta listeye giremiyor muyum :)
İnşallah kaptanım bide kadınsal rahatsızlığım vardı rahim ağzı kanserinden şüphelenmişti doktor daha önce test sonuçları temiz çıktı bi kaçgündür ilaç kullanıyorum spora falan da gidemedim diyette yapamadım ama kendime söz verdim iki hafta boyunca tek bir kaçamak bile yapmıcam inşallah hedefim de iki haftada 7 li rakamlara düşmekKırtasiye alışverişide tamam gerçi sonradan bir iki bir şey çıkar kesin ama sıkıntı değilçoğunu aldık
Şimdide şekersiz keyif kahvemi içip sonra yollara vuracağım kendimi diyetisyene gitmek için
Sanada günaydın canıminşallah hepimiz hedeflerimizi tuttururuz
Canın sağ olsun canımsonuçta bayram dönüşü normaldır inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürsün
Canım görünmediğin için direk listeye eklemedim dönüşünü ama bak bundan sonra çok daha sık görelim seni burada ve haftaya kadar listeye girmek için motive et kendini
İnşallah kaptanım bide kadınsal rahatsızlığım vardı rahim ağzı kanserinden şüphelenmişti doktor daha önce test sonuçları temiz çıktı bi kaçgündür ilaç kullanıyorum spora falan da gidemedim diyette yapamadım ama kendime söz verdim iki hafta boyunca tek bir kaçamak bile yapmıcam inşallah hedefim de iki haftada 7 li rakamlara düşmek
Merhabalar giremedim baya rahatsızdım daha iyiyim şimdi birde oğlanı gönderdik onla uğraştım o kadar yemedim midem bulanıyordu ilaçtan mı acaba tartı oynamadı bende iki gündür ilacı bıraktım kıpırdandı nihayet tartı Harika bir sonuç deil ama idare eder :/
Eski ..............,99
Bu gün ..........98.5
Fark.......,,,,,,,,0.5
Güzel haberlerini bekliyoruz:)Liste şimdilik böyle ben kahvemide içtiğime göre kaçtımartık dönüşte inşallah güzel haberlerle dönerim
Önümüzdeki hafta herkesi düzenli olarak burada istiyorum birlikte kombo yapıp bu haftayı çok güzel telafi edeceğiz
Allaha emanet olun
Hoş geldinHerkese günaydın. benim ilk kilo bildiririm olacak az önce tartıldım 69.6 çıktım. İlk bildirim olduğu için yüzdelik farkı yazamıyorum tabi.
Hoşbulduk canım :)Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?