Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 534.Etap***

Oynakbasi34 ( 95,5 / / / % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Yena ( 81,4 / / / % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
saimeberen ( 55 / / / % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
Zehra_eymen ( 82,4 / / / % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / / / % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Ben gidip gelirim 1 saat içinde o arada herkes bildirimini yapsın lütfen
Gelince güzel sonuçlar görürüm inşallahhhhh

Kırtasiye alışverişide tamam gerçi sonradan bir iki bir şey çıkar kesin ama sıkıntı değil çoğunu aldık
Şimdide şekersiz keyif kahvemi içip sonra yollara vuracağım kendimi diyetisyene gitmek için

Günaydın kızlar kahvaltımi yaptım
Aç karnima tartildim 77.5 çıktım haftaya hedefim 76

Sanada günaydın canım inşallah hepimiz hedeflerimizi tuttururuz

Canın sağ olsun canım sonuçta bayram dönüşü normaldır inşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürsün

Günaydin kizlar,

ben bu hafta da girmesem listeye

Canım görünmediğin için direk listeye eklemedim dönüşünü ama bak bundan sonra çok daha sık görelim seni burada ve haftaya kadar listeye girmek için motive et kendini

Ben bu hafta listeye giremiyor muyum :)

Sen izinli üye olarak döneceğin için sıkıntı yok canım tabi son bildiriminde yada az aşağısı olursa bu hafta da girebilirsin Nasıl istersen

Şimdi baktımda 6 ayı geçmiş senin izne ayrılma süren o yüzden artı da olsan girebilirsin listeye
Nasılsa bu hafta hepimizin yüzdeleri bölünecek o yüzden fazla zarar olmaz hem nota da alacak olsak düzeltiriz bir sonraki hafta

Son düzenleme:
İnşallah kaptanım bide kadınsal rahatsızlığım vardı rahim ağzı kanserinden şüphelenmişti doktor daha önce test sonuçları temiz çıktı bi kaçgündür ilaç kullanıyorum spora falan da gidemedim diyette yapamadım ama kendime söz verdim iki hafta boyunca tek bir kaçamak bile yapmıcam inşallah hedefim de iki haftada 7 li rakamlara düşmek

*** 8. Takım 534.Etap***

saimeberen ( 55 / / / % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
Zehra_eymen ( 82,4 / 83,3 / +0,9 / - 0,55 % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / / / % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,97 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Çok şükür canım temiz çıkmış Rabbim bir daha yaşatmasın öyle bir korku......Aminnnnnnnnn

Kesinlikle verebilirsin canım yeterki kaçamaksız devam et ben inanıyorum hepimiz haftaya bile harika sonuçlar bildireceğiz bu haftalık böyle olsun can sağlığı

Merhabalar giremedim baya rahatsızdım daha iyiyim şimdi birde oğlanı gönderdik onla uğraştım o kadar yemedim midem bulanıyordu ilaçtan mı acaba tartı oynamadı bende iki gündür ilacı bıraktım kıpırdandı nihayet tartı Harika bir sonuç deil ama idare eder :/
Eski ..............,99
Bu gün ..........98.5
Fark.......,,,,,,,,0.5

Çok geçmiş olsun canım olsun bence sonuç 3lü rakamlardan ne kadar uzaklaştırırsa okadar kardir Bu hafta hepimiz sanırım pek iç açıcı sonuçlar göremedik yada göremeyeceğiz ama canımız sağ olsun haftaya telafi ederiz nasılsa

*** 8. Takım 534.Etap***

Zehra_eymen ( 82,4 / 83,3 / +0,9 / - 0,55 % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / 98,5 / 0,5/ 0,51 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,97 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Liste şimdilik böyle ben kahvemide içtiğime göre kaçtım artık dönüşte inşallah güzel haberlerle dönerim
Önümüzdeki hafta herkesi düzenli olarak burada istiyorum birlikte kombo yapıp bu haftayı çok güzel telafi edeceğiz

Allaha emanet olun

Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Herkese günaydın. benim ilk kilo bildiririm olacak az önce tartıldım 69.6 çıktım. İlk bildirim olduğu için yüzdelik farkı yazamıyorum tabi.
Hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…