Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 534.Etap***

Oynakbasi34 ( 95,5 / / / % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Yena ( 81,4 /79,3 /2,1 / 2,58% )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
saimeberen ( 55 / / / % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
Zehra_eymen ( 82,4 / 83,3 / +0,9 / - 0,55 % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / 98,5 / 0,5/ 0,51 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,97 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; %

Çok geçmiş olsun....

Selamlar Hanımlar,
Evimize yumurta kargo ile geliyor. Dün gelecekti ben de gelmiştir diye hiç bakmadım. Sabah kahvaltımı hazırlamak için buzdolabını bir açtım ki yumurta yok
Öyle olunca ben de 1 avuç ceviz yiyip işe geldim. Kahvaltı yapmadığım için öğle yemeği yedim. Mercimek Çorbası, et sote ve cacık yedim.
Akşam da arkadaşlarımla dışarıda yiyeceğim.
2 hafta önce tartıldığımda 75 kg'dım. Az önce tartıldım ve 72.2 kg çıktım.

hayırdır canım neyin vardı.? geçmiş olsun...
Oğlanın da hayırlı olsun okulu...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese tekrar hayırlı günler

Şükür bu hafta diyetisyen öncekine nazaran çok daha sakindi o yüzden her zamankinden erken çıktık geldik
Maalesef tartımın yine günahını almışım maşallahı varmış
Diyetisyende sabah evde gördüğüm rakamı gördüm baştan baya üzüldüm ama yine her zamanki gibi artı çıkan o nadir günlerde olduğu gibi ödemim varmış derin bir nefes aldım sonuçta Bayramda aşırı yemediğim halde hatta tatlı yemediğim halde artı gördüm az da olsa
Sibel yine beni motive edip bir güzel yeni listemi verip gönderdi beni sağ olsun
Artık bu hafta zaten sıkı tutacağım ve önümüzdeki hafta kesinlikle çok güzel telafi edeceğim

TAkımca Bayram maduruyuz hatta resmen Kurban olduk ama olsun kızlar hiç birimiz pes etmiyoruz aynen sıkı bir şekilde devam ediyoruz haftaya derece almamız şart

Herkese günaydın. benim ilk kilo bildiririm olacak az önce tartıldım 69.6 çıktım. İlk bildirim olduğu için yüzdelik farkı yazamıyorum tabi.

Hadi hayırlısı canım inşallah haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün
Canım bu arada yılbaşı hedef listesine senin hedefini ne yazayım bir tek sen eksik kalmışsın

hayırlı cumalar kızlar kilom sabit

Hayırlı cumalar sanada canım hadi bakalım benim kaptanlığımda 4.cü mezunsun ayyy darısı bizlerinde başına ama bak mezun oldun diye uzak durma bizden artık sende bizlere koçluk yaparsın her fırsatta
Ay cidden duygusallaşıyor insan yaa ne mutlu sana Herşey gönlünce olsun ve bir daha asla kilo alma emi

Ay ben eksi girceğimi hiç düşünmemiştim ortalamaya yani 68,7 den 68 e düşündüm die o sayılcak snaıyodum

Sıkıntı yok canım nasılsa bu hafta ortalama da bölünüyor varsın bir nota alalım nasılsa telafi ederiz

*** 8. Takım 534.Etap***

Oynakbasi34 ( 95,5 / 96,4 / +0,9 / - 0,47 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Yena ( 81,4 /79,3 /2,1 / 2,58% )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
saimeberen ( 55 / / / % ) Sabit Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
Zehra_eymen ( 82,4 / 83,3 / +0,9 / - 0,55 % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / 98,5 / 0,5/ 0,51 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,97 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8.Takım Ortalaması; 0,183 %

0,30 % barajını geçemedik kızlar ama yine şükür daha beter de olabilirdi

Bu arada YENA ve doga3 Helal size kızlar valla bizler artı görmeseydik siz tek başınıza takımı yüklemiş olacaktınız Bu arada Yenacığım gözün aydın canım 7lı rakamları gördün Rabbim tez zamanda bana da nasip eder inşallah....Aminnnnn

Amin kaptanım çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın

Kızlar ben listeyi taşıyorum nasılsa bu saatten sonra kimse 2 kg daha veremeyeceğine göre
Ay ne yüzsüz kaptanım ben yaw boşuna demiyorlar Hoca osurursa Cemaat da mıçar diye tövbe tövbe

Söz kızlar haftaya harika bir rakamla çıkacağım cuma bildiriminde karşınıza söz

*** 8. Takım 534.Etap***

Oynakbasi34 ( 95,5 / 96,4 / +0,9 / - 0,47 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Yena ( 81,4 /79,3 /2,1 /1,29% )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
saimeberen ( 55 / / / % ) Sabit Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
doga3 ( 99 / 98,5 / 0,5/ 0,25 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,045 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 43e bölündü

8.Takım Ortalaması; 0,079%

Takımın son durumu demin yanlış hesaplamışım :) yine şükür eksilere inmemişiz nasılsa hallederiz

oynakbasi34 banu benim yılbaşı hedefim 57 kg. kendimden eminim şimdiye kadar hep ulaşmışımdır. tek eksiğim bu grubun motive ruhu. onuda buradan alacağıma inanıyorum :) hadi hayırlısı...

Hadi hayırlı olsun o zaman şimdiden ay inşallah hepbirlikte çoook güzel eksiler görüp yeni yıla fıstık gibi gireceğiz inşallahhhhh

Artık yılbaşı günü bende hedefim olan 79u görmüş olursam kesin avazım çıktığı kadar balkondan yaşasınnnnnn başardım devamıda gelecek inşallah diye bağırırım

yüzdemi ikiye bölünecekti.?

Kızlar malum sabaha karşı ben iki günlüğüne Bilecik yolcusuyum ama söz veriyorum kaçamak yapmadan bol suyumu içip listeme uyarak devam edeceğim
Gerçi kuzen demin arayıp işte kahvaltı için milföy ve poğaça yapacağım dedi Valla kuzu hiç ısrar etme yemem ben desemde aaa olmaz Yengeciğim bana gelince diyet yok bak ona göre diye tutturdu ama ben hallederim nasılsa o mutfağa gidip gelince hemen yedim ayağına eşime kakalarım zaten eşimin halalarıda benden yana çıkarlar ısrar etme yemesin derler

Pazartesi sabahı itibaren de eşimle sabah evden çıkıp her gün yürüyüşümü de parkta yapacağım takarım kulaklığımı veririm son ses müziği sonra kim tutar beni

Birazdan tekrar bir iki eksiğimi almak için dışarı çıkacağım kuzuyuda az parka götürüm o bahaneyle hem yürümüş olurum bende

Eve eşimle aynı saatlerde ( 18:30 ) gibi dönerim en geç sonra yine yatana kadar buralardayım
Bilecikteyken biraz zor girerim ama en azından akşamları bir uğramaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…