- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
İnşallah kaptanım bide kadınsal rahatsızlığım vardı rahim ağzı kanserinden şüphelenmişti doktor daha önce test sonuçları temiz çıktı bi kaçgündür ilaç kullanıyorum spora falan da gidemedim diyette yapamadım ama kendime söz verdim iki hafta boyunca tek bir kaçamak bile yapmıcam inşallah hedefim de iki haftada 7 li rakamlara düşmek
Merhabalar giremedim baya rahatsızdım daha iyiyim şimdi birde oğlanı gönderdik onla uğraştım o kadar yemedim midem bulanıyordu ilaçtan mı acaba tartı oynamadı bende iki gündür ilacı bıraktım kıpırdandı nihayet tartı Harika bir sonuç deil ama idare eder :/
Eski ..............,99
Bu gün ..........98.5
Fark.......,,,,,,,,0.5
Herkese günaydın. benim ilk kilo bildiririm olacak az önce tartıldım 69.6 çıktım. İlk bildirim olduğu için yüzdelik farkı yazamıyorum tabi.
hayırlı cumalar kızlar kilom sabit
Ay ben eksi girceğimi hiç düşünmemiştim ortalamaya yani 68,7 den 68 e düşündüm die o sayılcak snaıyodum
Amin kaptanım çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasınÇok şükür canım temiz çıkmış Rabbim bir daha yaşatmasın öyle bir korku......Aminnnnnnnnn
Kesinlikle verebilirsin canım yeterki kaçamaksız devam etben inanıyorum hepimiz haftaya bile harika sonuçlar bildireceğiz bu haftalık böyle olsun can sağlığı
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun....
oynakbasi34 banu benim yılbaşı hedefim 57 kg. kendimden eminim şimdiye kadar hep ulaşmışımdır. tek eksiğim bu grubun motive ruhu. onuda buradan alacağıma inanıyorum :) hadi hayırlısı...
*** 8. Takım 534.Etap***
Oynakbasi34 ( 95,5 / 96,4 / +0,9 / - 0,47 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Yena ( 81,4 /79,3 /2,1 /1,29% )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
saimeberen ( 55 / / / % ) Sabit Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü, Üye mezun olmak istiyor
Zehra_eymen ( 82,4 / 83,3 / +0,9 / - 0,55 % )Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
doga3 ( 99 / 98,5 / 0,5/ 0,25 % ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
kittenlove ( 67 / 68,3 / + 1,3 / - 0,045 % ) 490.Etapta 3. Takımdan izne ayrılan üye transfer olarak döndü ( 6 ay kuralı ) Etap birleşmesi nedeniyle yüzdesi 43e bölündü
8.Takım Ortalaması; 0,079%
Takımın son durumudemin yanlış hesaplamışım :) yine şükür eksilere inmemişiz nasılsa hallederiz
yüzdemi ikiye bölünecekti.?
Kızlar haftaya hedefimiz ilk 3 olmalı tamammı.??
@serenalar diyorum :)) muhteşem dönüşünü bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?