- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Inşallah canım çok istiyorum kilo vermek senide tebrik ediyorum 7li rakamları gördün ne güzel inş 6li rakamları görürüzKızlar haftaya hedefimiz ilk 3 olmalı tamammı.??
Su perisi86 diyorum :)) muhteşem dönüşünü bekliyorum :)
Inşallah canım çok istiyorum kilo vermek senide tebrik ediyorum 7li rakamları gördün ne güzel inş 6li rakamları görürüz
Birazdan şu plank egzersizini yapacağım
Merhaba arkadaşlar. 1 kg vermişim.
Kızlar tebriklerSelamlar Hanımlar,
Evimize yumurta kargo ile geliyor. Dün gelecekti ben de gelmiştir diye hiç bakmadım. Sabah kahvaltımı hazırlamak için buzdolabını bir açtım ki yumurta yok
Öyle olunca ben de 1 avuç ceviz yiyip işe geldim. Kahvaltı yapmadığım için öğle yemeği yedim. Mercimek Çorbası, et sote ve cacık yedim.
Akşam da arkadaşlarımla dışarıda yiyeceğim.
2 hafta önce tartıldığımda 75 kg'dım. Az önce tartıldım ve 72.2 kg çıktım.
Teşekkürler@Zehra_eymendoga3 kızlar ikinize de çok geçmiş olsun
Kaptanımıza katılıyorum inşallah haftaya herkes eskilerle bildirim yapar : )
Sağol yenam soğuk algınlığı ama kafam zonkluyor ateş terleme sesim gitti burnumdan ağzımdan geldi resmen iltihap derken diş ağrısı da tüy dikti oğlanında dün yolladık teşekkürlerhayırdır canım neyin vardı.? geçmiş olsun...
Oğlanın da hayırlı olsun okulu...
Sonuncuyuz desene yena sayesinde eksi olmaktan kurtulduk0,30 % barajını geçemedik kızlarama yine şükür daha beter de olabilirdi
Bu aradaYENA ve doga3 Helal size kızlar valla bizler artı görmeseydik siz tek başınıza takımı yüklemiş olacaktınız Bu arada Yenacığım gözün aydın canım 7lı rakamları gördün Rabbim tez zamanda bana da nasip eder inşallah....Aminnnnn
İnşallah banu yaparsın sen güveniyorumHadi hayırlı olsun o zaman şimdidenay inşallah hepbirlikte çoook güzel eksiler görüp yeni yıla fıstık gibi gireceğiz inşallahhhhh
Artık yılbaşı günü bende hedefim olan 79u görmüş olursam kesin avazım çıktığı kadar balkondan yaşasınnnnnn başardım devamıda gelecek inşallah diye bağırırım
İyi gezmeler canımBirazdan tekrar bir iki eksiğimi almak için dışarı çıkacağım kuzuyuda az parka götürüm o bahaneylehem yürümüş olurum bende
Eve eşimle aynı saatlerde ( 18:30 ) gibi dönerim en geçsonra yine yatana kadar buralardayım
Bilecikteyken biraz zor girerim ama en azından akşamları bir uğramaya çalışırım
yenecım çok çok tebrik ediyorum seni 7 li rakamlara ulaştınhadi bakalım... Yansın yağlar...
Arkadaşlar biz hastaneye geldik listemizle işgilenir misiniz.? Kalacak böyle..
iyi akşamlar herkesee eksi görenleri tebrik ediyorum haftaya inşAllah daha güzel eksiler görcez bayram misafirlik derdi olmadan :)
hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler: )Birazdan kıyafetlerimizi hazırlayacağımbir iki tanede olsa yedek almam lazım ne olur ne olmaz
Sabah 05:30da en geç evden çıkmış oluruz sanırım
Biraz başım ağrıyor hafiflesin hemen götüreceklerimi bir araya toplamam lazım ki sabahın köründe gürültü yapmak zorunda kalmayayım
yenecım çok çok tebrik ediyorum seni 7 li rakamlara ulaştındaha da aşağılarını çok kısa sürede göreceğine eminim
hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler: )
Kızlar iyi geceler
Yediklerim
Sabah
Uyaninca bir kayısı bir bardak su
Kahvaltı domates salatalık peynir zeytin iki dilim ekmek
Ara bi şeftali
Öğlen bir kase çorba bir dilim ekmek
Bir saat sonra bir şeftali beş tane çiğ badem
Akşam 18:30 gibi kardesimdeydim biraz patates kızartması yedim biberle domates
Son olarakta bir küçük mısır
Spor 25dk tempolu yürüyüş
20sn plank 50mekik 50omuz ve sırt egzersiz yaptım
20dk kulağıma kulaklık takip oynadım iyice keyifli oluyor kızlar
Banu parlak emrahin şarkısını yeni versiyonu olarak söylemiş narin yarim
Müziği keyifli geldi dans ettiriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?