Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Spor da kahvaltı da müthiç Allah devamını getirsin inşALlah böyle gidersen sen çabuk mezun olursun :))

Günaydıınlaar sabah 9 gibi uyandım ama yataktan kalkışım 10 du sanırım :) kalkıp markete gittim geldim derken öğlen oldu kahvaltı-öğlen bir yapıcam yine yanii uyandığımda hiç iştahım olmuyor benim normalde de zorla kahvaltı yapıyorum zaten böyle çok kaçıo tatillerde zaten ondan kilo aldım ben sabah ne kdr iştahsızsam akşamları iki kişilik yer iki saate canım yine bişey çekerdi şimdi tabi akşamları dikkatli yiyorum :)

Ne güzel spor yapmışsın tebrik ederim

Merhaba kızlar bende kahvaltı sonrası temizlik yaptım öğlen yemegimi yedim

Kızımı uyutuyorum uyuyunca spor yapacağım sonra duş

Akşama annem gelecek gece yazarım artık menumu

Selamlar,
Bugün saat 10:00'da kahvaltımı yaptım. Prynirli omlet, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı ceviz, domates ve salatalık yedim. Birazdan sade türk kahvedi içeceğim.

60 dk ısınma strecht cardio içinde spor yaptım bazı videolar baya terletti ama iyi geldi valla :)
tiffany rothe saturday workout yaptım :)

Akşam yemeğini saat 18:00'de dışarda yedik. Mercimek çorbası, içli köfte ve 1 tane lahmacun yedim . Ayran içtim.

Iyi geceler
Bugun yediklerim
Sabah domates peynir zeytin bir kozlenmis biber iki dilim ekmek

Ara 10cig badem

Öğlen bir tabak acılı kabuska çorba

Disardaydim ara yarım simit

Aksam 19:00 beş kaşık kabuska iki kaşık kavurma domates salatalık iki dilim ekmek

40dk tempolu yürüyüş

plank iki kez

bugün akşam yemeğinde kendime bamya yaptım yanında kefir içtim birde bol yeşillikli salata. az önce gece sporumu yaptım 30 dk sürdü. göğüs kremimi sürdüm ayaklarımı diktim havaya elimde tablet buraya yazıyorum :) bugün herkes sporunu yapıyor sanırım ne güzel aktif bir haftasonu oluyor gibi

göğüs kremi ne için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…