- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Spor da kahvaltı da müthiç Allah devamını getirsin inşALlah böyle gidersen sen çabuk mezun olursun :))Günaydın arkadaşlar. Herkese güzel haftasonları dilerim
Bugün sabah 7 de kalkıp 4 km yürüyüş yaptım. geldim eve 20 dk karın çalıştım. egzersiz öncesi kullandığım yağ karışımından dolayı spor sonrası duşumu alıyorum.
kahvaltıda;
- peynirli omlet
- 7 tane zeytin
- 2 kupa yeşil çay
öğlenede sanırım tavuk yiyeceğim.
Ne güzel spor yapmışsın tebrik ederimGünaydın arkadaşlar. Herkese güzel haftasonları dilerim
Bugün sabah 7 de kalkıp 4 km yürüyüş yaptım. geldim eve 20 dk karın çalıştım. egzersiz öncesi kullandığım yağ karışımından dolayı spor sonrası duşumu alıyorum.
kahvaltıda;
- peynirli omlet
- 7 tane zeytin
- 2 kupa yeşil çay
öğlenede sanırım tavuk yiyeceğim.
Aynisindan bende de var :))Şimdi evi toplayıp temizleyip güzel bir spor yapasım var bugün :)
Günaydın kızlar
Günaydınlariyi pazarlar
göğüs kremi ne için canımbugün akşam yemeğinde kendime bamya yaptım yanında kefir içtim birde bol yeşillikli salata. az önce gece sporumu yaptım 30 dk sürdü. göğüs kremimi sürdüm ayaklarımı diktim havaya elimde tablet buraya yazıyorum :) bugün herkes sporunu yapıyor sanırım ne güzel aktif bir haftasonu oluyor gibi
Banu gelince gerekeni yapar canımoynakbasi34 kaptanım benim listeye yeni üye olarak girmem gerekiyormuş izinden döner gibi değil onu düzeltmemizi istiyorlar :) daha iyi oldu ama kilo almış gibi duruyordum öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?