Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar inşAllah bol sporlu bir günümüz olur yine keyifler nasıl :)
Ben şimdilik bir gün arayla yapıcam okul açılırsa günlük düşünüyorum inşallah...keyif fena deil şükür dün gezmekten giremedim mesela :) birazdan duş ordan kuaför e gidicem ordanda artık bakarız sen neler yapıyorsun?

Selam kızlar herkese iyi pazarlar : ) Dün ve bugün yeni bakıcımız geldi 2 saatliğine yarın baturu bırakıcam beklediğimden daha iyi anlaştılar tabii kadın ilk defa geliyo ben de kek dondurma falan ikram ettim azıcık ben de yedim dün bide eşimin isteğiyle firin makarna da yaptım yani bu hafta sonu biraz kaçırdım hafta içi toparlicam söz :) cuma hedef 65.5 tekrar yazıyorum ki unutmayayim verdiğim sözü : ) bugün kışlık patlican hazirlicaz eşim de yardım edecek baturu uyutmaya çalışırken yazıyorum şimdi aksama yazarim menümü: )

Selam arkadaşlar kaçamaksız bir pazar olur umarım ben iki gündür menü paylaşmıyorum iki gün üst üste aynı şeyleri yedim hatta bugünde toplu olarak yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir 3-4 zeytin domates salatalık
Öğle fasulye yoğurt
Ara şeftali ve karpuz
Akşam fasulye ve çorba
Yatmafan önce süt inanın içim dışım fasulye oldu eşim beni ekince fasulyeyi ben yemek zorunda kaldım çok şükür sonuncusunu demin yedim
Su 3 ltyi geçiyor spor yok ama temizlik var

Eşim diyetimi sabote ediyor ama dirençli davranıyorum geçen gün gitti iki kutu dondurma aldı duble olanlardan dün gitmiş çikolatalı pasta almış ama ben pastadan çatalın ucuyla aldım dondurma yemedim ki çoook severim bayılırım biterim Dün akşam dayanamadım de dondurmayı açtım yiyecektim ki dedim ki ben bunu yersem kendime verdiğim sözü tutamayacağım bunu yersen devamı gelecek ve kilo veremeyeceğim bu bana anlık haz sağlayacak yedikten on dakika sonra tadı kalmayacak ama benim verdiğim her kilo için sağlık ve mutluluk daim olacak ve sözümü tutup kendime olan saygım ve güvenim sarsılmayacak sonra paketi kapattım ve dondurmayı usulca bıraktımbunun için mutluyum arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim belki bu bir çoğumuz için önemli değildir ama benim için büyük bir adım her defasında bir kereden bir şey olmaz deyip yedim ve devamı da geldi şimdi durabilmek ve hayır diyebilmek çok güzel

Bakıcı meselesi sıkıntı bende bakıcıya bırakıyorum çok seviyolar ama kültür farklılığı var bizde ara sıra sıkıntı çıkabiliyor

valla ben de bugün gezdim anca geldim :) kitaplarımı falan düzenlicem onları halledersem yarım saat yürüyüş yaparım tempolu anca o kadar bugün :)

Selamlar
Sabah kahvaltıda omlet, peynir, zeytin, biberli sos, domates ve salatalık yedim.
Akşam yemeğinde ise mercimek çorbası, bulgurdan yapılmış kırmızı biber dolması, yoğurt ve salata yedim.
Sabah eşim kahvaltıda börek istedi. Buzlukta patatesli börek vardı. Ona ısıttım, ben yemedim. Akşam da kurabiye ve çikolata istedi. Marketten aldım ama yemedim.

Ben bugun avuçiçi kadar börek yedim ama sonrası yürüyüş yaptım

Kuzen doğum yapmıştı salı günü bakmaya gittik o yüzden böyle oldu

Bunun haricinde bi kaçamağım yok

40dk yürüyüş
50mekik
Plank iki kez

Herkese iyi akşamlar Z Zehra_eymen elecda kızlar tebrik ederim azim ve kararlılık karşısında duracak hiçbir şey yoktur Ben de bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti melemen bir dilim kepekli ekmek çok az peynir dereotu salatalik
Ara 2 kaşık dondurma sade türk kahvesi
Öğlen bir kase ezogelin corba bir dilim kepekli ekmek
Ara bir bardak light süt
Akşam firinda etli sebze semizotu salatası
Bugün suyum da az oldu yarından itibaren kaçamak yok :) herkese iyi geceler

Kahvaltım : iki dilim tam buğday ekmeğine tavıklu sandviç
Öğlen : soğuk latte
Yarın browni
Akşam : yoğurtlu erişteli bulgur pilavı
Su : 2 lt
Spor yok bugün :s

Valla iki kaşık dondurmadan başka kaçamak görmedim ben ki o da birşey sayılmaz bence tebriklik bir menü bu mutlu ol sen :))

Teşekkür ederim kittenlove sanada teşekkür ederim seninde menün gayet güzel kaçamaksız günlerimiz olsun inşallah

İyi geceler arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
Ara yok
Öğle bir 5-6 kaşık taze fasulye azcık pilav
Ara yok
Akşam buğday çorbası bir tabak
Ara karşık meyve
Su 3 lt spor yok

Bravo bende yemedim kızlarım eşim dondurma çikolatalı pasta Makaron yediler yanimda üstünde çerez yok dedim hepsine çok mutluyum yeseydim gene pişman ve şişman olucaktim :))

Günaydın maşallah kızlarımızın iradesine hedefe kadar devambaiarılı bir haftaya merhaba diyelim

Makinaya çamaşır attım onu serip işyerine gidicem akşama birlikte çıkarım herhaldeordanda pazara gidip kış hazırlığı için bişeyler almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…