- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Regl canım evlenmeden öncede çok çekmiştim doğumdan sonra pek olmamıştıGeçmiş o
Geçmiş olsun ne sancısı regl mi ? Başka bişi mi var
Ohh valla en güzeli sağlıklı ve hafif olanı afiyet olsun canımHerkese iyi hafta sonlarıı sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlnma attım kendimi dışarı artık hafta sonları da dersim var tabişimdi bitti çok şükür ve ilk günümü planlı ve kaçamaksız geçirdim önceden planlayınca kaçamaksız günü atlatmak çok daha rahat :) öğle araso yok tabi 10 dk ara var herkes bisküvi kraker şu bu yerken ben çıkardım güzelim sandviçimi yedim :))
Selam kızlar nasılsınız bakalım: ) bugün ütüyü bitirdim şükür yarın da temizlik faslı biterse haftaya içim rahat bir şekilde başlarım malum okullar açılıyor ders programımız da daha belli değil eve kaçta gelirim artık bilmiyorum hafta içi evle ilgilenemem herhalde
Bugünkü menum
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti patatesli kaşık dökmesi 5 adet domates salatalik dereotu çok az peynir bir bardak çay kasik dokmesini kendime yulafli ve chiali yaptim yogurdunu ve peynirini de light olanından koydum :)
Ara 1 tane ceviz
Öğlen büyük bir dilim karpuz biraz peynir
Ara activia
Akşam (ıkindi vakti yendi saat 4 buçuk gibi) 5 dilim kıymalı pide dilimler küçüktü 2 bardak ayran biraz salata
Şimdi de yeşil cayimi icicem
Su bugün biraz az oldu 2 litre
Canım kına saça çok iyi geliyor ibşallah sonuç güzel olur bne de boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim öyle boyatacam rengine karar veremedim daha
Selam arkadaşlar dün baya kötüydüm çok sancım vardı erkenden yattım dünkü menümü yazayım
Sabah yarım simit yarım yumurta bir dilim peynir bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı zeytin donates salatalık
Ara yok
Öğle bir kase kuru fasulye (şükür bitti) bir tabak kabak yemeği
Ara bir armut 5-6 tane fındık
Akşam etli sebze yemeği bir tabak Bir kase çorba bir dilim ekmek
Su 3 lt olmuştur spor yok
Herkese iyi hafta sonlarıı sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlnma attım kendimi dışarı artık hafta sonları da dersim var tabişimdi bitti çok şükür ve ilk günümü planlı ve kaçamaksız geçirdim önceden planlayınca kaçamaksız günü atlatmak çok daha rahat :) öğle araso yok tabi 10 dk ara var herkes bisküvi kraker şu bu yerken ben çıkardım güzelim sandviçimi yedim :))
Selam kızlar nasılsınız bakalım: ) bugün ütüyü bitirdim şükür yarın da temizlik faslı biterse haftaya içim rahat bir şekilde başlarım malum okullar açılıyor ders programımız da daha belli değil eve kaçta gelirim artık bilmiyorum hafta içi evle ilgilenemem herhalde
Bugünkü menum
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti patatesli kaşık dökmesi 5 adet domates salatalik dereotu çok az peynir bir bardak çay kasik dokmesini kendime yulafli ve chiali yaptim yogurdunu ve peynirini de light olanından koydum :)
Ara 1 tane ceviz
Öğlen büyük bir dilim karpuz biraz peynir
Ara activia
Akşam (ıkindi vakti yendi saat 4 buçuk gibi) 5 dilim kıymalı pide dilimler küçüktü 2 bardak ayran biraz salata
Şimdi de yeşil cayimi icicem
Su bugün biraz az oldu 2 litre
Yediklerim söyle
Kahvaltı
Soğanlı biberli yumurta
Zeytin
Domates
Ara
Incır
Fındık
Kahve
Öğle/akşam
Köfte
1 kaşık kısır
Domates
Ara
Dondurma
Spor AVM de ki yürüyüş dişin da 50 dk. Ritmik yürüyüş ..
Ben de iyi geleceğini umarak başladım... Çünkü çok fena dökülüyor. . Beyazlardan dolayi uzun süredir boyuyordum.
Önce kısacık kestirdim toparlansın diye simdide kına yakmaya başladım sampuanda kullanmıyorum yaklaşık 1 aydır... zeytinyağlı sabunla yıkıyorum...
Umarım toparlar ...
Geçmiş olsun.. Genel de doğumdan sonra azalır ağrı.. üşüttünmü acaba.?
Oh ne güzel ne başarılı bir gün olmuş. ..
Nerde okuyorsun Allah zihin açıklığı versin.. benim kızım da üniversite öğrencisi çalışma ekonomisi okuyor. ...
Aynen canım biraz önce attim bir makine :) bitti derken yeniden başlıyor: )Afiyet olsun canım.
Ütü bittiyse sorun yok :)
Ben de dün bitirdim ama şimdi yine çamaşır yıkaniyor kabus gibi. ..
Ne ogrtmenisin. ?
kittenlove canım kaşık dökmesi krep pankek tarzı bir şey kahvaltıda patatesli yapıyorum genelde baturalp çok seviyor içinde yoğurt yumurta da var güzel bir şey bence deneyebilirsin :) ınternetten bakabilirsin tariflerine
Canım saç için bi kuaför sarımsakla zeytin yapını önerdi ama ben yapamadım zeytin yağının içine sarımsak koyup bekletiyosun 5 10 gün sonra banyodan önce sürüp yıkıyosun iyi geliyormuş deneyebilirsin doğal şeyler zarar vereceğini düşünmüyorumBen de iyi geleceğini umarak başladım... Çünkü çok fena dökülüyor. . Beyazlardan dolayi uzun süredir boyuyordum.
Önce kısacık kestirdim toparlansın diye simdide kına yakmaya başladım sampuanda kullanmıyorum yaklaşık 1 aydır... zeytinyağlı sabunla yıkıyorum...
Umarım toparlar ...
Geçmiş olsun.. Genel de doğumdan sonra azalır ağrı.. üşüttünmü acaba.?
Oh ne güzel ne başarılı bir gün olmuş. ..
Nerde okuyorsun Allah zihin açıklığı versin.. benim kızım da üniversite öğrencisi çalışma ekonomisi okuyor. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?