Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltımızı bahçede yapacağımız için şu anda yapmıyorum ama tabi metabolizma çalışsın diye de 1 kase chialı yoğurt yerim birazdan zaten evdekileri de uyandırayım da ancak hazırlanıp çıkarız

Allaha emanet olun kızlar
Gece eve dönüşüm çok geç ve çok yorgun olmazsa ( ki muhtemelen yine araba az uyurum 1 saatlik yolda olsa ) uğramaya çalışırım

Kesinlikle kaçamaksız devam ediyoruz ona göre
Haftaya Birinciliğe göz dikelim

Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim

2 kilo verip 80 olmuştun.. veriş o veriş bir daha hayrını görmedin. :)

Bundan sonra kaçış yok artık hedef listeleri var iki taraflı .

oynakbasi34 canım hedef listemizi de görsek arada daha bi hevesleniriz sanki..

He valla kuş kadar kilolariylan hala çatır çatır diyet yapanlar var. :)

Kolay gelsin size kuzum. ..

Günaydın canlar kaçamaksız iyi haftasonları

Günaydın canım. .

Aynen activya güzel fikir bende tüketiyorum ama hiç dondurmamıştım seneye yazın kuzenim evlenecek inşallah onun düğünün de hayal ettiğim bi elbise var onu giymek istiyorum elbise giymeyeli uzun zaman oldu dediğin gibi istediğin elbiseyi giyebilmek daha güzel o yüzden tatlılara kış kış

Aynen yenacim iki kilo verdim tatil bayram derken geriledim maşallah sen aldın başını gittin bensiz

Dün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..

Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..

Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?

Ben de ütü yapicam şimdi batur da uyumak üzere inşallah bugün ütü birer de yarın da evi silip süpürürüm diye düşünüyorum bakalım ikindi vakti de buraya yeni yapılan bir mesire alanı var oraya gideceğiz akşam yemeğini erkenden kapatırız böylelikle erken olması iyi olacak çünkü esim tutturdu pide yiyelim diye en aZından yatana kadar sindirmiş olurum

Canım kına saça çok iyi geliyor ibşallah sonuç güzel olur bne de boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim öyle boyatacam rengine karar veremedim daha

Selam arkadaşlar dün baya kötüydüm çok sancım vardı erkenden yattım dünkü menümü yazayım
Sabah yarım simit yarım yumurta bir dilim peynir bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı zeytin donates salatalık
Ara yok
Öğle bir kase kuru fasulye (şükür bitti) bir tabak kabak yemeği
Ara bir armut 5-6 tane fındık
Akşam etli sebze yemeği bir tabak Bir kase çorba bir dilim ekmek
Su 3 lt olmuştur spor yok

Herkese iyi hafta sonlarıı sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlnma attım kendimi dışarı artık hafta sonları da dersim var tabi şimdi bitti çok şükür ve ilk günümü planlı ve kaçamaksız geçirdim önceden planlayınca kaçamaksız günü atlatmak çok daha rahat :) öğle araso yok tabi 10 dk ara var herkes bisküvi kraker şu bu yerken ben çıkardım güzelim sandviçimi yedim :))

Geçmiş o
Geçmiş olsun ne sancısı regl mi ? Başka bişi mi var

Canim ben denemeye devam etmek istiyorum tatile ciktik cocukla hc giremedim. Deneme suresi yeni baslasin benim eger olmazsa listeden cikarim

Yatmadan önce mümkün değil, çünkü kızı uyuturken genelde kızdan önce kendim uyuyakalıyorum.
En iyisi sabah yarım saat erken kalkıp, ev ahalisi uyanmadan spor işini halletmek sanırım.

Bende sabah kalkmakta cok zorlaniyorum cunku benim ufaklik 4-5 gibi kalkiyor daha erkeni yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…