- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim
Herkese günaydın güzel bir hafta sonu olması dileğiyle: )
Ben demedim mi
Demekki bu hafta sıkı tutarsan cumaya müthiş bir eksiyle listeye baya güzel katkın olacak
Hadi bakalım gösterelim hepimiz kendimizikilolar düştükçe yüzdelerimiz de yükseliyor malum
Bazen bakıyorum diğer takımlara aman biz veriyoruz 1 kg onlar veriyor 500 gr ama kiloları az diye yüzdeleri bizden yüksekbizimde kilolar düştükçe şükür yüzdeler artıyor artık daha bir sıkı rakip oluruz diğer takımlara
Günaydın canlar kaçamaksız iyi haftasonları
Aynen activya güzel fikir bende tüketiyorum ama hiç dondurmamıştım seneye yazın kuzenim evlenecek inşallah onun düğünün de hayal ettiğim bi elbise var onu giymek istiyorum elbise giymeyeli uzun zaman oldu dediğin gibi istediğin elbiseyi giyebilmek daha güzel o yüzden tatlılara kış kışAman diyeyim kuzum sakın bak ne güzel kilolar gidiyor 7li rakamları görmene bu kadar az kalmışken uyma eşine sen
Kendi kendine tadını biliyorum de, ihtiyacım yok ki üstelik fıstık gibi olunca alacağın kıyafetlerin vereceği mutluluk tatlıdan çok daha tatlıdır
Başarabileceğine adım gibi eminimtarçınlı süt iç kuzu kendine soğuk kahve yap buzlu çok canın tatlı çekerse de al meyveli activya al buzluğa at diyetisyenim bana 21:00de son ara öğün olarak veriyor bende sordum dondurup dondurma niyetine yiyebilirmiyim diye harikasın abla süper fikir dedi
Aynen yenacim iki kilo verdim tatil bayram derken geriledim maşallah sen aldın başını gittin bensiz
Ben de ütü yapicam şimdi batur da uyumak üzere inşallah bugün ütü birer de yarın da evi silip süpürürüm diye düşünüyorum bakalım ikindi vakti de buraya yeni yapılan bir mesire alanı var oraya gideceğiz akşam yemeğini erkenden kapatırız böylelikle erken olması iyi olacak çünkü esim tutturdu pide yiyelim diye en aZından yatana kadar sindirmiş olurumDün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..
Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..
Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?
Canım kına saça çok iyi geliyor ibşallah sonuç güzel olur bne de boyatmayı düşünüyorum ama biraz daha kilo vereyim öyle boyatacam rengine karar veremedim dahaDün uyumadan saçlarıma kına yaktım. Ikinci oluyor. .. Kınayı kararken bir sürü Cer çöp kattım içine
Bakak gorek neler olacak ..
Keyif kahvemi yudumluyorum sonrasin da alacağım bir duj :)
Kızım arkadaşıyla sinemaya gidecek. Ben de oglanla AVM yapayım decathlond dan mayo ve bone almalıyım oğlana,yedek dursun. . Mayosu çok esnedi çünkü ..
Sizler neler yapacaksınız bakalım. ?
Geçmiş olsun ne sancısı regl mi ? Başka bişi mi varSelam arkadaşlar dün baya kötüydüm çok sancım vardı erkenden yattım dünkü menümü yazayım
Sabah yarım simit yarım yumurta bir dilim peynir bir tatlı kaşığı bal ve tereyağı zeytin donates salatalık
Ara yok
Öğle bir kase kuru fasulye (şükür bitti) bir tabak kabak yemeği
Ara bir armut 5-6 tane fındık
Akşam etli sebze yemeği bir tabak Bir kase çorba bir dilim ekmek
Su 3 lt olmuştur spor yok
@helesekesete
G gsun
@emelimben
Kızlarrr üzgünüm ama sizlerde uzun zamandır hiç düzenli olarak uğramadınız daha doğrusu takıma girmek istediğinizi belirttikten sonra bir kaç kere uğrayıp bir daha gelmediniz
Listeye dahil olmak istiyorsanız düzenli paylaşım yapmanız şarto 2 haftalık deneme süresi geçsede bu şartlar altında sizleri listeye dahil edemem ama eğer derseniz bundan sonra daha sık geleceğim diye bakarız duruma göre
Yöneticilerin yarışma konusunda şartları belli ve biz kaptanlarda ancak bir yere kadar idare edebilirizÇok önemli bir durum olursa haberdar edin demiştim Abarttığımı düşünmeyin lütfen ama kimine göre burası eğlence olsada kimine göre motive oldukları çok güzel bir mecra ve diğer yarışmacıların motivasyonu düşmemesi için bu düzenli paylaşım kuralına bukadar önem veriliyor
Sonuçta diğer arkadaşlarımız her gün 5 dakikada olsa vakit ayırabiliyorsa gelmeyenleri dahil etsem haksızlık olarak görürler hani cumadan cumaya girer bildirim yaparımı kabul etmiyor maalesef bu yarışma
Sizler kararınızı net veririneğer devam edeceğiz derseniz buyrun gelin ama istemiyorsanızda inşallah sağlığınız için çoook güzel kiloları tek başınıza da verirsiniz demekten başka çare yok
Yatmadan önce mümkün değil, çünkü kızı uyuturken genelde kızdan önce kendim uyuyakalıyorum.
En iyisi sabah yarım saat erken kalkıp, ev ahalisi uyanmadan spor işini halletmek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?