Nasıl bulundu valla harika ben biri aldı herhalde diye düşünmüştüm çok sevindim senin adına sokaklarda bişey olmamasıda büyük şansmerhabalaaar geri döndümm.çok şükür kedim bulundu o kadar mutluyum ki yoksa nasıl hayata döncem hiç bilmiyordum valla taa sütle beslendiği vakitten beri ben baktığım için kendi evladım gibi bir düşkünlüğüm var üstünde . çok şükür ki buldum artık o kısımları düşünmeme gerek kalmadı
Ne güzel seni de şimdiden tebrik ederim bizim sporcular çoğalıyor: )Ha bu arada plates aerobik işi tamam.. haftada 3 gün programım var artık. ..
Pazartesi, Çarşamba, Cuma. ..
Salon aktivitelerini Pek sevmesemde sıkılasmak için katlanmaliyim zira yumuş yumus olunca verilen kiloların bir anlamı olmuyor..
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına biri mi buldu kedinimerhabalaaar geri döndümm.çok şükür kedim bulundu o kadar mutluyum ki yoksa nasıl hayata döncem hiç bilmiyordum valla taa sütle beslendiği vakitten beri ben baktığım için kendi evladım gibi bir düşkünlüğüm var üstünde . çok şükür ki buldum artık o kısımları düşünmeme gerek kalmadı
Kızlar artık kendimi asıyorum gece verdiğim kararla sigarayi bıraktım bugün ilk günüm birtane ağzıma değirmedim paketide daha dün almıştım parçaladım fırlattım attım arkadaşım kahveye çağırdı çok severdim kahve ortamında sigarayı o da şok oldu hiç içmedim icmicemde
Şimdi gelelim diyetime
Bugün Spor yapmadım 2 gün yaptım bugün ara yarın yürüyüş inş şimdiden rota mi da belirledim :)
Kahvaltıdan 3 saat sonra bi ara öğün yaptım süt ve 4 tane badem yedim
Ve 4 saat sonrada akşam yemegimi yedim saat 5 ti 4 kaşık z.yağlı barbunya 2 adet köfte salata ayran
Arkadaşımda sekersiz turk kahvesi içtim
Şimdiye kadar 1.5 lt su içtim yatana kadar 1 llt daha icerim
ilanları astıktan hemen sonraki sabah çıkması benim de kuşkularımı o yöne itti açıkçasıNasıl bulundu valla harika ben biri aldı herhalde diye düşünmüştüm çok sevindim senin adına sokaklarda bişey olmamasıda büyük şans
sabah kendi geldi kapıya bi açtık kapıyı oGözün aydın canım çok sevindim senin adına biri mi buldu kedini
tebrik ederimm onlarca hastalığın riskinden kendini kurtardın o kararlaKızlar artık kendimi asıyorum gece verdiğim kararla sigarayi bıraktım bugün ilk günüm birtane ağzıma değirmedim paketide daha dün almıştım parçaladım fırlattım attım arkadaşım kahveye çağırdı çok severdim kahve ortamında sigarayı o da şok oldu hiç içmedim icmicemde
Şimdi gelelim diyetime
Bugün Spor yapmadım 2 gün yaptım bugün ara yarın yürüyüş inş şimdiden rota mi da belirledim :)
Ve 4 saat sonrada akşam yemegimi yedim saat 5 ti 4 kaşık z.yağlı barbunya 2 adet köfte salata ayran
Kaptanım çok güzel spor yapmışsın maşallah bende öğle arası yemeğimi yaptım akşam doğru spora artık spor yapmaya başladın ya artık sıkılaşmaya da başlarsın süper olur bol bol eksilerimiz olur inşallah
Herkese selam hanımlar nasılsınız bakalım : ) okuldan geldim ve batur uyuyor vakit varken hemen buraya bakayım dedim
Kaptanım teşekkür ederim tatilden sonra okul temposu zor geldi alisacagim inşallah : ) ben sporumu okul merdivenlerinde yapıyorum in çık in çık: )
Ha bu arada plates aerobik işi tamam.. haftada 3 gün programım var artık. ..
Pazartesi, Çarşamba, Cuma. ..
Salon aktivitelerini Pek sevmesemde sıkılasmak için katlanmaliyim zira yumuş yumus olunca verilen kiloların bir anlamı olmuyor..
merhabalaaar geri döndümm.çok şükür kedim bulundu o kadar mutluyum ki yoksa nasıl hayata döncem hiç bilmiyordum valla taa sütle beslendiği vakitten beri ben baktığım için kendi evladım gibi bir düşkünlüğüm var üstünde . çok şükür ki buldum artık o kısımları düşünmeme gerek kalmadı
Kızlar artık kendimi asıyorum gece verdiğim kararla sigarayi bıraktım bugün ilk günüm birtane ağzıma değirmedim paketide daha dün almıştım parçaladım fırlattım attım arkadaşım kahveye çağırdı çok severdim kahve ortamında sigarayı o da şok oldu hiç içmedim icmicemde
Şimdi gelelim diyetime
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı günler
Daha yeni eve girebildim ama inanılmaz iyi geldi spor
Hemen özet geçeyim; Salona bayıldım kocaman ve ister salondaki müzik eşliğinde sporunu yap ister aletlerden TV aç izle istersende kendi kulaklığını tak sporunu yapkesinlikle çok zevkli bir antreman oldu
Ordada beni tarttılar ama 1.5 kg fazla çıkıyor evdekine göre ki oranın rakamı beni ilgilendirmiyor sonuçta evde ve diyetisyende çıktığımı baz alıyorum
Ay da 1 tartılınıyormuş orada hatta salı gününden itibaren kişiye özel programıma başlıyorumbugün kardiyo ağırlıklı birde kol ağırlıklı çalıştım ( serbesttim )
20 dakika koşu bandı
20 dakika bisiklet ( şu sırtlıklı olanlardan diğeri belimi ağrıtır diye tercih etmedim )
3 x 15 iç bacak
3 x 15 dış bacak
3 x 15 iki bacak birden ( kendi ağırlığını ittiriyorsun )
4 farklı alette de yine 3 x 15den kol çalıştım
Dönüşte de 30 dakikalık yolu yürüdüm hatta tam marketin önüne geldim baktım Annem alışveriş yapıyor hadi bende biraz salatalık, marul ve kırmızı biber alıp kendimi eve attım
Şimdide kas ağrılarını alıp kalori yakımını devam ettirebileyim diye kendime şekersiz bir türk kahvesi yaptım
Aslında direk kuşa girip kahveyi içseydim iyide az dinleneyim o arada dedim
Duşumu aldıktan sonra yemeğimi yiyip kuzuyu okuldan almaya gideceğim ordan da Anneme bir yarım saat uğrar kızı havuza götürürüm yüzme dersi için
Anam yazarken yoruldum akşam baygın düşerim kesin
Bu arada tam apartmana yaklaştım iki komşuma deng geldim hatunlar ikiside inanılmaz fark var helal sana aynen devam et diye verdiler çoşkuyu
Rabbim yeğenine acil şifalar verir inşallah canım ...Aminnn
Umarıım bu akşamda çıktığında gönlüne göre güzel bir şey bulursun canım
İnşallah hepimiz için bol eksili bir gün olur da yarın takım olarak yine dereceye gireriz
Sabah 6 dedin mi ben ayaktayım
Çok şükür eskiden sabahlara kadar uyuyamazdım sonrada kalkmak bilmezdimtabi gece herkes uyurken uyuyamayınca benim sinirler iyice zıplardı İlk zamanlar saat kuruyordum zorla erken yatıyordum uykum olmasada ama artık saat kurmadan direk 6da uyanıyorum
Pazarda olsa aynı şekildeyim ve kahvaltımı da hiç beklemeden yaparım sonuçta evdekiler pazar geç uyanıyorlar
Geceden herşeyini dolaba hazırlayıp streçle canım en azından bir 15 dakika da olsa kendine ayır inan herkes uyurken okadar iyi geliyor ki
demekki doğru yoldasın ve beynin de bunu artık kabul etti eee gelsin o zaman eksiler
Anam bende hesapta dün paylaşacaktım yediklerimineyse kaçamaksız gittiğimi biliyorum ya o bakımdan rahatım ama dikkat ederim sonuçta sizden paylaşım istiyorsam menü için benimde paylaşmam şart
Allah razı olsun canım bende valla imdadıma ancak Yena yetişir diyordum tabi yoğunluğun olmadığı süreceolmadı kardeş takım kaptanına da rica ederim sıkıntı olmaz hazır olunca nasılsa
Sanada günaydın canımgerçi öğlen oldu
Menün gayet güzel inşallah öğle ve akşamda böyle gider de güzel eksiler görürsün sende
İlk günüm olmasına rağmen hiç aramadım en çokta annem mutlu olduSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaSonunda bütün koşturmaca bitince popişim yer gördü
Öğleden sonra kızımı okuldan aldıktan sonra Anneme biraz uğradım sonrada oradan yüzmeye gittik
Hava biraz serindi hatta bir ara yağmur bile yağdı ama kuzum okadar hevesli ki umursamadık
Bugün 4.cü dersiydi ve Allahıma bin şükür havuz korkusunu yenmek üzereufak ufak artık destekleri bırakmaya başlıyacaklar hatta okadar zevkle yüzdü ki keşke her gün olsa diye tutturdu
Dönüşte birde bahçedeki çitlerin boyası yetmeyecek diye boya takviyesi aldık bir iki eksiğimizide aldıktan sonra geldik evimize
Tabi yemek saatimi geçirdiğim için koca bir bardak ayranla tıkadım kendimidışardayken de şu minik kıtırlardan ( kıtıruno diye geçiyor ) yemiştim midem bulanmasın açlıktan diye )
Şimdide kendime güzel bir yeşil çay yapıp bol suyla sabahı yaparım
İnşallah canım elimden geleni yapacağım
Şükür etim sıkı sporlada desteklersem hedefe ulaştığımda çok daha az gösteririm diye düşünüyorum
Bir iki güne sende yine eski sisteme dönersin canımKolay değil çalışan anne olmak ama maşallah herşeyle gayet güzel ilgileniyorsun Merdiven çıkmaktan daha iyi spor mu olur
Harikasın canım inşallah birazda sıkılaşınca afet gibi olacaksın
İşte bugün aldığım en güzel haber
Hadi gözün aydın canım Rabbim bir daha ayırmasın ...Aminnnn
Bundan sonra çok daha güzel odaklanırsın artık beslenmene
Helalllllllllllllllllll
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve inşallah iradeni her anlamda devam ettirir bir güzel kilolardan kurtulurken çok daha sağlıklı da olursun
Rabbim isteyipte bir türlü vazgeçemeyenleredenasip eder inşallah .............Aminnnnnnnnn
Valla çok istiyorum ama kilo verme sürecinde cesaret edemiyorumen son denediğimde sıkıntıdan 10 kg almıştım o yüzden eşim şu ara hiç niyetlenme hedefin altına da düş ondan sonra artık beyin iyice zayıflamış olmaya odaklanacağı için başka şeylerden de kurtulursun diyor hem işime geliyor açıkçası hemde cidden böylesi bana daha mantıklı geldi
Evet bundan sonra tüm vücudumu temizlemek için elimden geleni yapacağım kurtuldum pislikten sanırım ilk günüm ve hiç aklıma gelmeditebrik ederimm onlarca hastalığın riskinden kendini kurtardın o kararla
Benimde en çok annem mutlu oldu :)tebrikler inşallah bundan sonra da hiç icmezsin annem de benim zorumla bırakmıştı 6 yıl oldu
Şimdi gelelim diyetime
Ne güzel seni de şimdiden tebrik ederim bizim sporcular çoğalıyor: )
ilanları astıktan hemen sonraki sabah çıkması benim de kuşkularımı o yöne itti açıkçası
Tebrik ederim darısı kardeşimin başınaKızlar artık kendimi asıyorum gece verdiğim kararla sigarayi bıraktım bugün ilk günüm birtane ağzıma değirmedim paketide daha dün almıştım parçaladım fırlattım attım arkadaşım kahveye çağırdı çok severdim kahve ortamında sigarayı o da şok oldu hiç içmedim icmicemde
Şimdi gelelim diyetime
Kediler ne kadar uzagada gitse evi buluyor kesin biri aldı gelememişti bıraktılar oda geldi yuvasına :))ilanları astıktan hemen sonraki sabah çıkması benim de kuşkularımı o yöne itti açıkçası
İnş aynen benimde eşimin ablamın başına diyelimTebrik ederim darısı kardeşimin başına
Zaten bende öyleydim tek başıma olunca içmiyordum ama bi ortam olmasın arka arkaya fakat kararlıyım bugün ilk sinavimdan da geçtim arkadaşımla kahve içtim o sigarasını tutturdu ben kahvenin tadını cikardimNe sağlıklı bir karar vermişsin ...tebrik ederim..
Ben de 3 ay gibi bir süre tamamen bırakmıştım şimdi gün de 1 veya 2 adet kahveyle tüttürüyorum. ..
Ins devamını getiririm canım. .. başlayıp birakmakta üstüme yok :))
Gözün aydın çok sevindim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?