Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasıl bulundu valla harika ben biri aldı herhalde diye düşünmüştüm çok sevindim senin adına sokaklarda bişey olmamasıda büyük şans

Kızlar artık kendimi asıyorum gece verdiğim kararla sigarayi bıraktım bugün ilk günüm birtane ağzıma değirmedim paketide daha dün almıştım parçaladım fırlattım attım arkadaşım kahveye çağırdı çok severdim kahve ortamında sigarayı o da şok oldu hiç içmedim icmicemde
Şimdi gelelim diyetime
Bugün Spor yapmadım 2 gün yaptım bugün ara yarın yürüyüş inş şimdiden rota mi da belirledim :)
Kahvaltıdan 3 saat sonra bi ara öğün yaptım süt ve 4 tane badem yedim
Ve 4 saat sonrada akşam yemegimi yedim saat 5 ti 4 kaşık z.yağlı barbunya 2 adet köfte salata ayran
Arkadaşımda sekersiz turk kahvesi içtim
Şimdiye kadar 1.5 lt su içtim yatana kadar 1 llt daha icerim

Ne güzel seni de şimdiden tebrik ederim bizim sporcular çoğalıyor: )

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına biri mi buldu kedini

tebrikler inşallah bundan sonra da hiç icmezsin annem de benim zorumla bırakmıştı 6 yıl oldu

tebrik ederimm onlarca hastalığın riskinden kendini kurtardın o kararla

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Sonunda bütün koşturmaca bitince popişim yer gördü
Öğleden sonra kızımı okuldan aldıktan sonra Anneme biraz uğradım sonrada oradan yüzmeye gittik
Hava biraz serindi hatta bir ara yağmur bile yağdı ama kuzum okadar hevesli ki umursamadık

Bugün 4.cü dersiydi ve Allahıma bin şükür havuz korkusunu yenmek üzere ufak ufak artık destekleri bırakmaya başlıyacaklar hatta okadar zevkle yüzdü ki keşke her gün olsa diye tutturdu

Dönüşte birde bahçedeki çitlerin boyası yetmeyecek diye boya takviyesi aldık bir iki eksiğimizide aldıktan sonra geldik evimize
Tabi yemek saatimi geçirdiğim için koca bir bardak ayranla tıkadım kendimi dışardayken de şu minik kıtırlardan ( kıtıruno diye geçiyor ) yemiştim midem bulanmasın açlıktan diye )

Şimdide kendime güzel bir yeşil çay yapıp bol suyla sabahı yaparım

İnşallah canım elimden geleni yapacağım
Şükür etim sıkı sporlada desteklersem hedefe ulaştığımda çok daha az gösteririm diye düşünüyorum

Bir iki güne sende yine eski sisteme dönersin canım Kolay değil çalışan anne olmak ama maşallah herşeyle gayet güzel ilgileniyorsun Merdiven çıkmaktan daha iyi spor mu olur

Harikasın canım inşallah birazda sıkılaşınca afet gibi olacaksın

İşte bugün aldığım en güzel haber
Hadi gözün aydın canım Rabbim bir daha ayırmasın ...Aminnnn
Bundan sonra çok daha güzel odaklanırsın artık beslenmene

Helalllllllllllllllllll
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ve inşallah iradeni her anlamda devam ettirir bir güzel kilolardan kurtulurken çok daha sağlıklı da olursun
Rabbim isteyipte bir türlü vazgeçemeyenlerede nasip eder inşallah .............Aminnnnnnnnn

Valla çok istiyorum ama kilo verme sürecinde cesaret edemiyorum en son denediğimde sıkıntıdan 10 kg almıştım o yüzden eşim şu ara hiç niyetlenme hedefin altına da düş ondan sonra artık beyin iyice zayıflamış olmaya odaklanacağı için başka şeylerden de kurtulursun diyor hem işime geliyor açıkçası hemde cidden böylesi bana daha mantıklı geldi

İlk günüm olmasına rağmen hiç aramadım en çokta annem mutlu oldu

Ne sağlıklı bir karar vermişsin ...tebrik ederim..
Ben de 3 ay gibi bir süre tamamen bırakmıştım şimdi gün de 1 veya 2 adet kahveyle tüttürüyorum. ..

Ne güzel seni de şimdiden tebrik ederim bizim sporcular çoğalıyor: )

Ins devamını getiririm canım. .. başlayıp birakmakta üstüme yok :))

ilanları astıktan hemen sonraki sabah çıkması benim de kuşkularımı o yöne itti açıkçası

Gözün aydın çok sevindim. ..

Ay sinir geldi valla şu internetten kotayımı doldurduk nedir ( ki hesapta sınırsız ) baya ağır gidiyor ama 2 gün sonra düzelir fatura atlayacağı için

Bir türlü alıntı yapamıyorum :)

Yarın inşallah bütün takım üyelerimiz ( listede olsun olmasın ) bol bol eksi görürüz....Aminnnn

Tebrik ederim darısı kardeşimin başına

Büyük kızın biraz bilgisayarda işi varmış yarın bilgisayarı okula götürecek ya hatun ayar yapacakmış
Artık sabah erkenden listemizi hazır ederim nasılsa karga kahvaltısını etmeden uyanıyorum

Bende birazdan yatarım nasılsa
Allaha emanet olun kızlar
Sabah çoook daha hafif uyanma dileğiyle

İyi geceler

Zaten bende öyleydim tek başıma olunca içmiyordum ama bi ortam olmasın arka arkaya fakat kararlıyım bugün ilk sinavimdan da geçtim arkadaşımla kahve içtim o sigarasını tutturdu ben kahvenin tadını cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…