Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bize en kısa zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah hayırlı değilsede hayırlı olanı gönlümüze düşürür inşallah....Aminnnnnn

Yine şükür erkenden uyandım üstelik hiç ağrım sızım yok sanırım spor sonrası içtiğim kahvede yardımcı oldu ama kilolar gittikçede şükür kaslar hamlığı üzerinden attı
Bakalım salı günü Spor hocası nasıl bir program hazırlamış olacak benim için

Bu arada kızlar dün çok sinir olduğum bir şey oldu
Benim şu işgüzar kızkardeşim yine bu ara beni deli etmek için elinden geleni yapıyor
Babamın dün doğum günüymüş ve ben yoğunluktan unuttum daha doğrusu senelerdir tarihi hep karıştırırız 21 miydi 23 müydü diye ve sırf babamın gönlü olsun diye her defasında birbirimize hatırlatıp ufakda olsa bir hediye alıp o akşam Babamlara çaya gideriz
Bizim işgüzar kendi kendine organizasyonu yapmış ve bana hatırlatma gereği bile duymayı geçtim hadi akşam gidelim bile demedi
Bende bahçe için boya almaya gittiğimde bir karışıklık olmasın diye Anneme telefon açtığımda Annem normal sohbet ederken bugün günlerden ne diyince bir saat önce facede Hicri yılbaşı ile birşeyler yazıldığını görünce onu söyledim hani bir kaç gün Aşure yapacağız diye hatırlatma yaptığını sanıp Babam arkadan bir şey dedi ama o an anlamadım ( meğer doğum gününü hatırlatıyormuş ) Annem işte kardeşin geldi koçasıda sanırım ya yeni gelmiş yada gelmek üzereymiş işte gelin Allah ne verdiyse hep birlikte yeriz dedi tabi benim o an jeton düştü tarihi düşününce Senin şu kızın yemin ediyorum çok izgüzar hiç bir şey demiyorum ben artık ona dedim. Çünkü onun huyudur o bayılır kendini iyi göstermek için beni her fırsatta gömmeye hatta bir keresinde 21 yaşlarındayken resmen yüzüme de demişti seni sevmelerine tahammülüm yok ve fırsatını yakaladığım an senin açığını ortaya çıkarırım diye hani duyan o an bunlarda üveylik mi var derdi kesin
Yok size afiyet olsun siz Allah ne verdiyse kendi kendinize yiyin artık dedim vedalaşıp kapattım
Aradan bir yarım saat geçmemişti bile işimiz bitti küçük kızın çantasıda Annemlerde olduğu için tekrar telefon açtım Kızın çantasının balkondan sepetle salsana diye Tabi Annem benim kızdığımı anladı ille ya gelseydiniz falan yaptı yok anam siz oturun ben alacağımı aldım tokum hem yorgunum dedim eve döndüm
Eşim hatta babanı arayıp kutlamayacakmısın en azından dedi bende bu saatten sonra kutlamıyorum onlar zaten kutlamalarını yapmıştır dedim
Hanım efendi sırf bak ben hediyemi aldım geldim diğeri seni önemsemiyor bile diyebilmek için bunu yaptı çünkü bir sene daha aynısını yaptı ve o zamanda minik birde pasta alıp gitmiş babama ve bir kaç gün devamlı babamı seviyorum muhabbeti yaparken bunu söyleyip durdu bak işte kimin seni daha çok sevdiğini gör yok efendim benim için babam herşeyden değerli falan diye adama çoşkuyu verdi o zamanda uyarmıştım bak şunu yapma güzel güzel geçinirken beni sinirlendirip kendinden soğutma haber verseydin birlikte bir organizasyon yapardık diye ama yok nato kafa nato mermer
Şimdi bir kaç gün babam şakasınada olsa bana takılır ne kız babanın doğum gününü unuttun hediye beklentim yoktu kaç yaşında adamım hatırlamanız yeterliydi diye
Ki normalde ben gıkımı çıkarmam ne desede ama öbür işgüzar yeri geldiğinde babamı tersler hatta yeri gelir tartışır tabi sonra babam cevap verdiği için Annemde babamı yer koskoca adamsın niye öyle dedin niye böyle dedin diye karı koçanında arasını açar

Ay çok uzun anlattım belki sizlere tuhaf gelir ama yeminle çok sinir oldum Ulen yine kendi kendine yap birşeyler ama en azından haber ver adamcağızın doğum günü bak gönlü olsun sende arayıp kutla diye ama yok eğer bana haber verirse bende ufakda olsa bir şey alırım maazallah onun benden üstünlüğü kalmaz ( ona göre herkes onu kıskanıyor, herkes ondan aşağı, onun evlatları en akıllı olanlar, kendini cidden üstün görüyor ama sarsağın bir tane bile doğru düzgün arkadaşı yok herkes arkasından kibirli, kendini beğenmiş ve ukala diye bahsediyor bekarken bile bütün arkadaşlarıma ortak olmaya çalışırdı sonrada onların arkasından ay beni kıskanıyorlar diye atıp tutardı arkadaşlarımda yahu eminmisin bunun hastanede karışmadığına bunun senin yakından alakan yok hani üveylik olsa anlayacağız derlerdi )

Kendini benim büyük kızımla bile kıyaslayan, sırf Annem bir keresinde benim ufak kız için ay torunların hepsi akıllı ama bu cidden bir başka yaa maşallah dedi diye kadınla çatır çatır kavga edip yok efendim benim evlatlarıma gerizekalı mı diyorsun diye bin tane laf sayıp sonra bir kaç günlüğüne küsen biri işte

Şükür şimdi bir kaç gün görüşme şansı olmayacak haftasonu biz bahçeye gideceğiz hanımefendi gelmiyormuş sonrada zaten hafta içi onun kursu benim sporum derken öylede bir iki gün görüşmeyiz
Ya insan kardeşini sevmezmi valla bazen nefretlik geliyor hatta Annemlerle bir aradayken yüzüne de dedim sen bu şekilde davrandıkça ancak kendinen uzaklaştırıyorsun insanı bak sen dua et Annemlere yoksa asla yüzüne bakmazdım hatta ahtım var Allah geçinden versin Annem ve Babama bir şey olsun ilk işim seni bir temiz dövmek sonra ister konuş benle ister konuşma diye Annem nasıl gülüyor kız yeminle dürüstlüğün beni benden alıyor birde ilan ediyorsun diyor bende yalan yok önce bir senelerin hıncını alayım sonra isterse can ciğer olsun ama o dayağı bir kere yemesi lazım diyorum nasıl gülüyor Annem

Ay sizinde sabah sabah kafanızı şişirdim kusura bakmayın

Neyse yarına birşeyim kalmaz zaten ( Bazen keşke biraz kinci olabilseydim diyorum o an sinirlenip saydırıyorum ama sonra minicik bir şey yaptığı an o sinirim geçiyor heee tabi güven hiç bir zaman olmuyor maalesef )

İnşallah bugün şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimize bol bol eksiler görmeyi nasip eder
Aminnnnnnnnnn

Hadi ilk bildirim de benden gelsin ;

Başlangıç ; 118 kg ( diyetisyene başladığım rakam )
Geçen hafta; 94,8 kg
Bu hafta; 93,8 kg
( evdekine göre ki bir kaç kere farklı çıktı sonuç gram farkıyla ama son 2 binişimi baz alacağım dedim bu çıktı )

Giden; 1 kg
Yüzdesi; 1,05 %

Ben sonuçtan gayet memnunum çünkü regl olmama rağmen bu sonucu gördüm

Bakalım diyetisyende üç aşağı beş yukarı ne çıkacağım

*** 8. Takım 536.Etap***

Oynakbasi34 ( 94,8 / 93,8 / 1 / 1,05 % )
Yena ( 78,7 / / / % )
Zehra_eymen ( 82,1 / / / % )
doga3 ( 97,5 / / / % )

kittenlove ( 68,3 / / / % )
erciyes111 ( 65,1 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Abowwwwwwwwwww kızzzzzzzz ne yaptın sen
Maşallah suphanallah canım harika bir sonuç keşke üzüntü olmasaydı da az eksik gitmiş olsaydı ama her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşuna
Kız valla bireysellerde birinciliğe göz kırparsın sen bu yüzdeyle
Takımıda maşallah çok güzel bir dereceye getirdin Helal sana aynen devam

*** 8. Takım 536.Etap***

Yena ( 78,7 / / / % )
doga3 ( 97,5 / / / % )

kittenlove ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64% )
erciyes111 ( 65,1 / / / % )
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

*** 8. Takım 536.Etap***

Yena ( 78,7 / / / % )
doga3 ( 97,5 / / / % )

erciyes111 ( 65,1 / 64,7 / 0,4 / 0,61 % )
newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Teşekkür ederim canım Sende 400 gr gitti diye küçümseme canım zaten fıstık gibisin ( valla o kilolarda olsam diyetin D sini kullanmazdım sanırım ) yağ oranın daha az olduğu için çok büyük rakamlar gitmez ama regln yakınsa oda sebep olmuş olabilir biraz suyunu çoğalt belki ödemde vardır

Yüzde yanlış olmuş canım
Verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarpıyoruz
Ben düzenleyip ekledim listeyede aklında bulunsun diye tekrar yazdım

*** 8. Takım 536.Etap***

Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
doga3 ( 97,5 / / / % )

newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Harika gidiyorsun canım tebrikler, kardeşine gelince sen onu boşver huyu pis demek babanı da o yokken bir kutla bence

Günaydin kizlar,

kusura bakmayin bayadir yokum. yüzüm tutmadi yazamya desem yeridir. O kadar sacma sapan beslendim ki. Tatilden sonra bi tuttaramdim dikis malesef.
Kilom sabit hala 89 oda sansima bir haftadir günde bir saat yürümem gerekiyor cocugu okula birak, git al kendi isime gidip gelme derken. Yoksa oooo almis basini giderdi herhalde

Yine düzenli olarak dönmem sart buralara

Evet Banu kardeşine pes diyorum..
Ne kötü kalpli, seninle çok zıt. ..
El olsa kolay. Çıkar hayatından bitti gitti...
Ama kardes olunca hep bi stres durumu mevcut...
Fazla üzerinde durmaya çalış canım. Annen babanda kesin üzülüyorlardir duruma ama naapsinlar evlat işte. ..

Canim sendemi spora başladın. ? Çok sevindim...

Evet canım dün ilk gittim ve cidden çok iyi geldi İnşallah faydasınıda çok daha fazla görürüz

Harika gidiyorsun canım tebrikler, kardeşine gelince sen onu boşver huyu pis demek babanı da o yokken bir kutla bence

Teşekkürler canım Rabbim hepimize bol eksiler görüp hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah.....Aminnnn

Cumartesi Annemlerle bahçeye gideceğiz ( kızkardeşim gelmeyecekmiş ) bizde hatta kızları Babannesine bu gece bırakacağız ( sabah büyük kız okçuluğa gidecek kardeşini bırakacak yer olmaz diye ) Bir gece orda kalıp sonra eve gelirler nasılsa Bahçe işlerini halledelim dedik ( şu meşhur boyayı bitirelim ) ertesi gün de arkadaşlarımız bahçeye gelecek o yüzden 1 gece kalırız diye düşündük
Pazar döneceğimiz için küçük kuzunun uyku düzeni şaşmasın pazartesi de okul var malum havalar serin hasta etmeyelim diye onları bırakacağız evde gitmişken ben nasılsa Babamla gerekeni konuşurum çünkü cidden sinir oldum
Huyu pis demek hafif kalır resmen fesatlıktan ölecek düşün kiloları verip ondan zayıf olacağım diye aklı giden biri ( ben olsam sevinirim aman şükür ablam sağlığı için kilo veriyor sonuçta çok çok fazla kilom vardı ve 2 sokak öteye gittiğimde bile belimin ağrısından ağlıyordum o en kilolu olduğum dönem
Rabbim kimsenin başına vermesin ...Aminnn

Erkek kardeşimle bile oturup beni çekiştiren onu bana karşı kışkırtan birinden gerçi ne bekliyorsam

Neyse umurumda değil ben kendi sağlığıma bakarım bu saatten sonra

*** 8. Takım 536.Etap***

Yena ( 78,7 / 77.7 / 1 / 1.27 % )
doga3 ( 97,5 /97 / 0,5 / 0,51% )

newsletter ( 89 / / / )

8.Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…